Hur jag lärde mig att älska

Hej, jag är en tjej på nitton år, men det har jag inte alltid varit. Berättelsen som följer är när jag var femton/sexton år och upptäckte vad skönt man kunde ha.

Min mamma och bror har alltid varit nära. Mamma berättade att de hade blivit ensamma när de var mycket unga och hade bara varandra. På somrarna var vi varje år ute hos min morbror Kalle på hans ö. Bortsett från min morbror fanns det inga fler på ön. Jo, någon enstaka båt som la till någonstans, men vid huset, bryggan och den lilla badviken var vi alltid ensamma. Om Kalle inte hade några gäster. Det var underbara somrar, veckan eller de två veckorna gick alltid för snabbt. Jag undrade ofta varför jag inte kunde få vara kvar ett tag till, även om mamma var tvungen att åka tillbaka. Men de tyckte jag var för liten och Kalle var inte van att ta hand om barn.

Även om min morbror inte var så van vid barn kunde han leka. Jag hade inga kamrater på ön, men det gjorde ingenting, Kalle lekte gärna, han jagade mig, vi stänkte vatten på varandra. Simmade och dök. Jag var nog mer under ytan än ovanför. När jag var tio lärde han mig att åka vattenskidor. Vi lekte ofta med båten och vatten. Att jag var ledsen när vi var tvungna att åka hem var väl naturligt.

Eftersom vi var helt ensamma på ön kunde mamma och Kalle gå omkring nakna, ligga och sola och bada nakna. Det var skönt att slippa ha våta badkläder på sig. Men mamma var mycket noga med att alltid smörja in hela mig med solskyddskräm. Det gjorde hon omsorgsfullt efter varje bad. Det var en underbar känsla med hennes händer över min kropp. Jag kunde nog ha gjort det själv, men dels var det skönt, dels blev det ordentligt gjort; jag blev aldrig bränd, inte ens röd bara naturligt solbränd. Det var först när jag blev femton, som hon slutade och överlät insmörjning åt mig själv. Ibland bad jag henne ändå att göra det, bara för att få känna hennes händer på min kropp, på mina små tuttar och på min rumpa.

På helgerna, när vi inte har någon tid att passa, brukade jag smyga in till min mamma och krypa upp i hennes säng. Det har jag gjort så länge jag kan minnas. Mamma, och pappa också, sover alltid nakna. Det var så skönt att få krypa intill mamma, känna värmen och hur mjuk hon var. Jag hade alltid nattlinne när jag sov, men innan jag kröp ner hos mamma drog jag det över huvudet och lät det falla till golvet. Sedan la jag mig gärna med huvudet mellan mammas stora mjuka, sköna bröst.

Vet inte, men jag har alltid gillat att pilla på saker, och speciellt på örsnibbar. Det dröjde inte länge förrän jag upptäckte mammas bröstvårtor. Först var de mjuka och märktes knappt. När jag pillat på dem en stund växte de liksom och blev som hårda små knoppar. Jag fortsatte att pilla på dem, nöp i dem. I alla fall tills mamma sa ”Aj, det där gör ont!”. Oftast suckade hon bara, stönade och gnydde lite, tyckte att det är lika skönt som jag.

Min pappa var ofta ute och reste, var inte hemma så mycket. Någon gång hände det dock att jag kom in när mamma och pappa låg och kelade med varandra. Det spelade ingen roll, oftast lät de mig komma och krypa ner mellan dem. Pappa kunde ibland grymta något. Ibland var de så inne i sin värld att de inte märkte mig. Då kunde jag stå och titta på dem. De verkade ha så mysigt och skönt. Pappa låg ibland underst och mamma satt på honom, hennes bröst gungade så fint och jag kunde se pappas snopp som försvann in i mamma.

En gång när de slutade och lät mig komma upp i sängen kände jag pappas snopp. Men den var inte så där lös, som den oftast var, utan stod rakt ut och var stor och hård. Och alldeles våt, när jag kom åt den. Jag vill känna mer på den, men han tog bara bort min hand.

En sommar när jag var femton, och vi var ute på ön, hade mamma och Kalle redan gått ner till bryggan för att sola. Jag ville läsa ut en bok innan jag kom ner. Det första jag ser när jag kommer ner är Kalle som ligger på rygg och mamma som lutar sig över honom. När hon ser mig reser hon sig upp. Vinkar att jag ska komma fram. Då ser jag att Kalles, min morbrors, snopp står rakt upp, ungefär som min pappas gjorde. Det var både fint och skrämmande att se, på samma gång. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag var oförberedd på vad de gjorde. Mamma vinkade till mig och jag kom fam.

”Lisa, kom här och se på Kalles snopp. Se hur stor och hård den är. Du får känna på den.”

Jag tittade på den, den var verkligen stor. Och såg ut att nästan pulsera. Ett långt skaft med ett stort runt ollon på toppen. Jo vi hade haft sexualundervisning i skolan och sett på bilder vad olika delar heter. Mamma tog min hand och förde den fram till Kalles snopp. För första gången fick jag riktigt känna på hur den kändes. Den var hård men ändå mjuk. Mamma tog om min hand och förde den upp och ner över hans penis, den var inte längre en snopp. I mitt huvud kom ordet kuk och jag förstod att det nog var en kuk jag såg och rörde vid. Det var en fantastisk känsla. Det pirrade i kroppen, jag blev helt varm och kände att det liksom rann mellan mina ben. Mina ögon var helt fastnaglade på denna sak och mina händer, nu hade jag båda runt den, rörde sig efter dess skaft och skinnet liksom rörde sig över det hårda innanför.

Min morbror hade slutit ögonen, det verkade som han njöt av mina händer. Jag njöt också, speciellt när mamma kramade om mig och la en hand på en av mina små tuttar. Det gick som en stöt genom mig, en känsla som jag inte känt tidigare. Visst jag hade smekt mig själv några gånger, men det här var något helt annat. Jag rörde mina händer och mamma smekte mina tuttar med ena handen och höll om mig med den andra. Handen låg mellan mina ben och jag kunde känna hur hon pillade lite i min skåra. Jag var helt uppslukad.

Känslorna och smekningarna avlöste varandra i min kropp. Jag märkte att jag knappt kunde stå stilla, mina händer rörde sig allt snabbare över morbrors kuk och en spänning började byggas upp i min kropp. Som ibland när jag pillar på mig själv, men så mycket starkare, så mycket mer intensivt.

Tills det svartnade för mina ögon, vet inte vad som hände, men hela kroppen blev bara helt uppfylld. Numera vet jag precis vad det var, men då var det min första riktiga ordentliga orgasm. Den fick mig att vilja uppleva det igen. Men just då var jag bara knäsvag, kunde inte stå längre. Och just då hände något som jag aldrig tidigare hade upplevt. Morbrors kuk började rycka och spruta ut en mjölkvit vätska, rakt i mitt ansikte. Det rann nerför min panna, ner över ögonen och in i min mun.

När jag kom till sans igen var jag kladdig liksom Kalles kuk, som dessutom hade börjat slakna. Den var fortfarande stor, ja enorm, men inte längre lika hård.

”Tack Lisa, det där gjorde du fantastiskt. Jag hoppas och tror att du också njöt. Tack. Hur tyckte du att det var?”

”V … vet inte … omskakad … men skönt. Det var skönt att känna din … din … kuk. Och mammas fingrar. Oh, har aldrig upplevt något liknande. Men … men … så fantastiskt. Vill mera, mera,” nästan skrek jag fram på slutet.

Både mamma och Kalle skrattade, kramade om mig och sa att det var bra. Bra att du uppskattade det, de ville absolut inte skrämma mig.

Vi hade fortfarande nästan en vecka kvar på ön. Jag fick leka mer med Kalles kuk. Fick lära mig smeka den från att den var helt avslappnad till att den var stor och hård. Och till slut sprutade. Det var lika intressant varje gång. Mamma smekte mig och jag fick känna på hur hennes fingrar kunde göra det skönt för mig. Kalle gjorde aldrig någonting mer än vara till förfogande.

Ibland fick jag utforska mamma också. Känna hur det var inne i henne. Hon hade en betydligt större snippa än jag, men hon ville att jag skulle gnugga hennes lilla pärla och ibland att jag skulle känna med min hand inne i henne. Det var helt annorlunda än hur det kändes i mig. Och hon var så våt, det fullständigt rann om henne.

En gång såg jag hur Kalle hade sitt ansikte mellan hennes ben och slickade och sög. Då kunde jag verkligen se hur mamma njöt och hur hennes orgasm kom i vågor medan han fortsatte slicka och suga. Jag ville att de skulle göra så på mig också, men de sa att det fick jag vänta med till jag åtminstone var sexton. Jag tyckte det var fruktansvärt orättvist.

När vi kom hem efter den sommaren fick jag en present av mamma. Hon hade köpt en liten massagestav till mig. Den var ganska liten jämfört med Kalles, men den kunde vibrera. Den blev en kär leksak när jag var ensam och ibland tog jag med den när jag kröp ner hos mamma på morgnarna. Då kunde vi använda var sin stav när vi låg tätt mot varandra. Ofta lekte jag med hennes stora sköna bröst och hon smekte mina tuttar. Det var så perfekt.

Jag fyllde sexton i början av juni och när skolan slutade var det meningen att vi skulle åka ut till Kalle på ön.

”Lisa, jag måste åka till Madrid för ett möte. Vi kan inte åka ut till Kalle i år, och du blir nog ensam hemma ett tag. Pappa är också bortrest. Klarar du dig?”

”Men mamma, jag vill åka till ön. Om inte du kan åka, så kan väl jag få åka ändå?”

Mamma tänkte en stund, sedan ringde hon Kalle. Visst var jag välkommen. Han kunde hämta i Dalarö, sedan åker vi tillsammans ut till ön. Sagt och gjort. Dagen därpå följde mamma mig till bussen och sedan såg jag Kalle stå och vänta på mig när vi kom till Dalarö. Han tog min väska och vi gick ner till bryggan där han hade båten.

Väl ute på ön gjorde vi oss hemmastadda och Kalle lagade lunch. Det var vackert väder så vi klädde av oss och gick ner till bryggan. Med en belåten suck la sig Kalle till rätta i solsängen. Jag såg på honom.

Han var så fin, muskulös och ganska hårig. Men runt sin snopp måste han ha friserat sig, inget hår direkt runt den. Jag var naken, stod och betraktade honom, kände att jag blev allt blötare när jag såg på honom. Vågade jag röra honom? Mamma hade alltid varit med tidigare. Nu var det bara han och jag. Men jag ville känna hur hans kuk reagerade när jag tog i den.

Efter en stund la jag en hand på hans penis, som var helt avslappnad. Det krävdes inte mycket för att den skulle börja reagera. Blodet pulserade in i den och efter bara en kort stund stod den rakt upp, ja lutade sig lite mot hans mage. Jag tog runt hans pung, kände kulorna där inne. Lekte lite med dem och lutade mig fram.

Min mun var precis ovanför hans ollon, som var stort, runt och hårt. Det glänste om det i solljuset. Jag kunde inte låta bli att pussa på det. Det hade jag aldrig gjort tidigare. Det sipprade fram en liten droppe i springan högst upp och jag slickade upp den. Lite salt, men inte otäckt. Min tunga började nästan av sig självt att slicka på det stora ollonet. Det var en skön känsla. Det tyckte uppenbarligen Kalle också för han gnydde lite lätt.

Jag öppnade munnen lite, lät mina läppar omsluta ollonet och penslade samtidigt toppen med min tunga i munnen. Sakta tog jag in mer av honom i munnen. Jag fick gapa ordentligt, han var enorm, märkte jag nu. Hade aldrig haft något så stort i munnen tidigare. Kändes som att ha en jättegurka i munnen. Men så skönt det kändes. Nu fullständigt rann det om mig.

En hand, Kalles hand tog tag om en av mina tuttar. De hade blivit riktigt stora under det senaste året. Han tog tag och smekte det så skönt, tog tag om bröstvårtan som redan var hård, lika hård som hans kuk, kändes det som. Han gnydde och jag började gny, kunde inte behärska mig. Tidigare hade mamma ibland hjälpt mig och gnuggat skönt. Nu ville jag ha mer. Min stackars fitta var plaskvåt, den längtade efter min massagestav. Men den var kvar i min packning. Jag tog ut hans ollon ur munnen såg på det och klättrade upp, som jag sett mamma göra. Satte mig gränsle över honom och förde hans ollon in i min springa, ville känna hur det delade på mina läppar och masserade min lilla kärleksknopp.

Jag var så blöt att ollonet med lätthet kunde röra sig fram och tillbaka i springan. Upp och ner. Ville känna den i mig. Jag lät den vila mot min öppning och satte mig lite längre ner. Det gled in en bit. Oh, vad stort. Mycket större än min massagestav. Det här var omöjligt. Hur klarade mamma av det?

Jag sänkte mig lite till, ser hur toppen på hans kuk nu hade försvunnit och spände ut hela mig. Om han kom in mer skulle jag spricka, tänkte jag, när han rörde sig mot mig och han försvann in ännu längre.

”Aj, aj. Oj försiktigt. Gör ont, ont. Du är för stor, det här går inte. Hjälp, aj.”

På det sista ajet sjönk jag ner helt och jag kände hur han slog emot mitt innersta.

”Aj, aj. Stilla, det gör ont där. Ohh, jaaa, hjaaa.”

Jag kunde inte låta bli, det gjorde ont och var skönt samtidigt. Jag var så utspänd och uppfylld, nästan proppmätt, men på fel ställe. Sakta rörde jag mig lite, var tvungen att ta bort det där trycket längst inne i mig. Hans skaft skrapade mot hela mitt inre och där det tidigare gjort ont, började det nu kännas skönt.

Han såg på mig där jag satt, med hans kuk djupt inne i mig. Han log, reste sig upp och gav mig en puss på munnen. Vi hade aldrig pussats tidigare. Och det var den absolut bästa puss jag någonsin fått. Jag böjde mig fram, fann hans läppar igen och vi pussades och pussades. Varje gång jag böjde mig fram gick det som små elektriska stötar i mitt sköte när hans kuk rörde sig där i mig. Det var en himmelsk känsla. Pussandet, stimulansen inne i mig. Nu ville jag ha lite mer, lite på min lilla knapp. Jag tog en hand och rörde lätt vid min klitoris.

Samtidigt som vi pussades, gnuggade jag och kuken, den där underbara kuken, rörde sig lätt inne i mig, då tog han och började smeka mina tuttar. Höll om mina bröstvårtor, gned lite på dem och det gick stötar i hela min kropp. Jag var helt uppfylld, förstod inte vad som hände förrän den mest fantastiska orgasm jag någonsin haft fullständigt överrumplade mig.

Den sköljde över mig i våg efter våg, hela tiden kände jag hur uppfylld jag var av honom, hur mina rörelser förstärkte orgasmen, hur hans händer knådade mina bröst. Hur våra läppar var mot varandra, mina öppna för att kunna andas och stöna ut min orgasm.

”Ahhhh … ohhh … iiiii … jaaaaa … jaaaa,” hörde jag mig själv vråla ut.  Sedan föll jag ihop över honom, utan en tanke på att han fortfarande var hur hård som helst. Jag bara låg där ovanpå honom och skakade i hela kroppen.

När jag kom till sans kände jag hans kuk i mig fortfarande. När jag försökte röra mig gjorde det bara ont. Jag var tvungen att stiga av honom. Kunde inte fortsätta, något hade nog brustit där inne, tänkte jag. La mig bara bredvid honom. Han höll om mig, han förstod att jag fått nog. Vi smekte lätt varandra, jag kunde hela tiden känna hans kuk, den hade inte lagt sig.

Till slut reste jag på mig, böjde mig över honom och lät toppen återigen komma in i min mun. Nu smakade den av mig själv, en helt ny smak. Jag slickade den ren och tog sedan in ollonet i munnen, inte så långt, men så att mina läppar omslöt det. Han rörde sig lite försiktigt i min mun. Jag kunde känna hur ollonet gled lite ut och sedan in, ibland lite längre in, då drog jag bak huvudet.

Han tog tag med sina händer om mitt huvud och rörde det fram och tillbaka så att kuken, ollonet, gled fram och tillbaka i min mun. Efter en stund verkade det som att han svullnade upp, kändes som han blev större och sedan började det rycka och han sprutade, som jag varit med om tidigare, men nu in i min mun. Hans säd kom i kaskader, fyllde min mun, det rann ur munnen på mig, rann ner på hans mage. Lite svalde jag i hastigheten.

Efter det låg vi bara stilla, tills han sa:

”Hur känner du dig? Det var första gången för dig, va?”

”Ja, och jag har fantiserat om det här ett helt år. Det gjorde lite ont, men var skönt samtidigt. Och jag har aldrig kommit som jag gjorde nyss.”

”Jag har inte gjort dig illa, hoppas jag. Du får inte ha blivit rädd, inte vill försöka igen?”

”Nej, morbror Kalle, jag vill prova igen. Men måste få vila lite. Och att ha dig i munnen var helt fantastiskt, men blev lite överrumplad när du sprutade i mig. Borde ha förstått att det skulle ske, men …”

”Vill du bada nu, skölja av dig lite. Sedan går vi upp och har det bara skönt tillsammans.”

Tja, vad finns mer att säga? Jag flyttade in i hans sovrum och vi turades om att leka med varandra. Han var fortfarande alldeles för stor för mig, men efter några dagar hade jag vant mig och tyckte det var skönt att känna hur han sakta trängde in i mig och fyllde mig totalt. Och när han sprutade i mig, det var nog bland det skönaste. Ingen hade kunnat förbereda mig på den känslan att bli dubbelt uppfylld. Det var tur att mamma hade tagit mig till ungdomsmottagningen så jag fått en p-stav inopererad.

Nu är jag nitton år, och tog studenten för en vecka sedan. Mina saker är packade, flyttkartongerna är staplade på varandra. I morgon flyttar jag till morbror Kalle och blir hans på riktigt. Både mamma och pappa tycker att det är en bra idé. Ja, det tog lite tid för pappa att acceptera vårt förhållande. Mamma var inte det minsta överraskad. Hon ville bara att jag skulle lova att hon ska få vara med ibland, hon vill känna Kalle i sig, lika mycket som jag vill. Det senare vet jag inte om pappa skulle gilla, dock.

 

7

Kommentarer

4 svar till ”Hur jag lärde mig att älska”

 1. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Underbart 😜

 2. Profilbild för Totomomasos
  Totomomasos

  Härlig novell 😍

 3. Profilbild för Nils
  Nils

  Tack, alltid roligt när den uppskattas

  1. Profilbild för KG
   KG

   Underbar novell hade gärna varit morbrodern:)blev så kåt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…