Grevinnan

Tidigare publicerad på Bubblan

 

Stefan är just fyllda 18 och har precis börjat sista året på gymnasiet. Han bor med sin pappa i ett hyrt hus på grevinnan Britta Öfverhjelms gård. Så blev det efter att Stefans mamma fick problem med spelberoende och spelade bort alla familjens tillgångar och sedan tog sitt liv. Pappa Olle är 39 år gammal och jobbar som operationssköterska. Huset dom bor i byggde greven om från tjänarbostad till gästhus för många år sedan och efter hans bortgång bestämde sig grevinnan för att hyra ut huset till någon som behövde. Grevinnan själv är 71 år och en elegant kvinna. Om man inte visste det skulle man lätt kunna gissa att hon var ca 55 år. Ganska normallång och slank med ganska stora bröst. Långt vågigt svart hår med grå strimmor i. Egentligen det enda som avslöjar hennes ålder är lite rynkor och hy som börjar bli lite slapp.

Grevinnan har lovat Stefan att han får lite betalt om han hjälper till med gräsklippning och snöskottning och liknande. Just den här söndagen i slutet på augusti var det soligt och varmt och Stefan hade bara shorts för T-shirten hade han tagit av sig då han var svettig där han gick med gräsklipparen och klippte längs häck och buskar.
”Stefan, kom in och drick lite saft” ropar grevinnan genom ett fönster.
Stefan stänger av klipparen. ”Ursäkta men vad sa du?”
”Kom in så får du hemgjord rabarbersaft!”
Han går in utan att ta med sin tröja. Grevinnan är klädd i en ljusblå klänning med blomstermönster och en uringning som exponerar en rejäl kyfta mellan de väl tilltagna brösten.
”Ursäkta att jag inte har tröja på men det är så varmt och lite kallt att dricka låter underbart.”
”Det gör absolut inget. Du får förlåta en gammal dam, men en ung, solbränd och muskulös man är en frestande syn.”
Stefan rodnar lite. ”Inte är du så gammal. Det finns massor med kvinnor som är yngre som skulle önska att dom såg lika bra ut som grevinnan.”
”Menar du det?”
Stefan rodnar ännu mer och dricker långsamt av saften. ”Absolut” svarar han till slut.
”Tack för saften. Jag går ut och fortsätter nu.” Stefan smiter ut lite lättad över att slippa ur den pinsamma situationen då han faktiskt fantiserat om grevinnan.

En stund senare är han klar med gräsklippning och går in för att få betalt. Fortfarande svettig och med bar överkropp.
”Här är dagens lön” säger grevinnan och ger Stefan pengar.
”Din pappa ringde mig för en liten stund sedan. Det har tydligen varit en bussolycka och han har blivit ombedd att jobba så länge det behövs med alla skadade. Han frågade om jag kan ordna middag åt dig.”
”Okej” svarar Stefan.
”Gå hem och duscha och kom tillbaka hit så är nog maten klar. Om du vill får du sova här med så ordnar jag frukost innan du ska till skolan.”
”Tack det var snällt, jag tar med mig skolsakerna så jag kan gå direkt till bussen då.”

En timme senare kommer Stefan tillbaka till grevinnans hus och hon ropar från köket ”Gå in i matsalen så kommer jag med maten.”
Hon kommer in med ett fat som hon håller med grytvantar. Hon har bytt om till en snäv svart klänning med djup urringning som inte lämnar mycket åt fantasin, allra helst som man kan se kanten på en svart spets-BH. Dessutom har den slitsar nästan till höften, tillräckligt högt upp för att visa en antydan till svarta spetstrosor. Stefan bara gapar.
”Ser du något du gillar” säger hon med ett leende. Han rodnar. ”Ser helt fantastiskt ut”
”Hoppas min gratinerade sjötunga smakar så får vi se vad kvällen kan bjuda på”
”Du är ju 18 så jag frågar dig om du vill ha vitt vin till maten eller bara vatten”
Stefan häller upp ett glas vatten som han sveper.
”Förlåt, jag har inte sett något så vackert på riktigt förut. Jag dricker gärna ett glas vin med grevinnan.”
”Britta heter jag och det vet du.”
Hon reser sig och lutar sig fram för att hälla upp vin och helt medvetet så att Stefan har fri sikt in i urringningen. Han rodnar men säger inget.
Under middagen ser Stefan emellanåt på grevinnan men låtsas som inget och njuter av maten och vinet. När maten är slut reser sig grevinnan.
”Sitt kvar. Jag ska bara ta bort tallrikarna och hämta dessert.”
Stefan bara nickar. Hon tar tallrikarna och går till köket. När hon kommer tillbaka har klänningen halkat upp lite och spetstrosorna som anades i kanten på slitsen är borta. Med mjuk röst säger hon ”Den här desserten får du bara prova idag.”
Som om han fåt en stöt i rumpan reser sig Stefan och tar henne i handen. ”Det är en läcker dessert jag mer än gärna provar”

Hon leder honom till ett stort sovrum med en gigantisk säng. ”Nu klär du av dig och lägger dig på rygg på sängen!”
Utan att kommentera kliver han snabbt ur sina kläder och lägger sig på rygg på sängen. Hans kuk står rätt upp.
Grevinnan ler. ”Du får inte göra något alls. Ligg bara stilla och njut med händerna under nacken.”
Stefan lägger sina händer under nacken och ser förväntansfullt på grevinnan. Utan att göra någon ansats att ta av sig klänningen smeker hon honom över kroppen med lätta fingrar som knappt rör honom. Över magen och bröstet, över armarna och ansiktet. Sedan även över låren men inte i närheten av hans kuk som tycks växa i storlek och det rycker i den lite hela tiden.
Så lyfter hon nederdelen av klänningen och han ser hennes välrakade kön. Sakta sänker hon sig ner över hans bultande kuk. Sakta försvinner den i hennes fitta och hon masserar kuken med musklerna i fittan utan att röra sig. Efter bara en kort stund av hennes masserande känner Stefan den bekanta ilningen i kukroten och sedan kommer han med explosiv kraft i grevinnans fitta samtidigt som hela hans kropp spänner sig i en båge som lyfter honom minst en decimeter och han vrålar oartikulerat.

När hans orgasm dör ut och hans kuk sakta börjar slakna börjar så grevinnan rida honom bestämt medan hon kniper med fittan. Till sin förvåning känner han att kuken slutar slakna och snart är lika hård som tidigare . Hennes vilda ritt fortsätter och hon börjar stöna högt. ”Kom i mig igen nu pojk” tjuter hon medan hennes kropp börjar darra och sedan skaka och då kommer Stefan igen. Hon sätter sig tungt på honom och låter honom slakna helt. Så lyfter hon sig och massor med sperma rinner ur henne ner på Stefan. ”Det där var bra. Gå nu och duscha och sedan sover du i nästa rum.” Stefan ser på henne ”Det var det häftigaste jag varit med om! Tack!” Han går in i badrummet och duschar och går sedan till nästa rum och somnar.

Nästa morgon klär han sig och går ner i köket för att se om det finns något att äta. Grevinnan är redan där och håller på att duka upp frukost. ”God morgon! Tack för i går kväll” säger Stefan. ”Du fick middag och dessert. Absolut inget annat! Kom ihåg det. Men det var skönt” svarar hon.
Efter frukost åker han till skolan som vanligt. Veckan gick som vanligt. På onsdagskvällen kommer grevinnan förbi. ”Min dotter kommer och hälsar på i helgen. Vill ni komma och äta middag med oss på fredag?” ”Jag ska jobba kvällspass på fredag” svarar pappa Olle. ”Men Stefan kommer nog gärna.” Stefan ler ”Maten jag fick i söndags var fantastisk så jag kommer gärna.” ”Så trevligt. Kom vid 18”

Vid sex på fredagen knackar Stefan på huvudbyggnadens dörr. Grevinnan öppnar och släpper in honom. ”Välkommen Stefan, det här är min dotter Inger.” Hon pekar på en vacker kvinna några cm längre än sin mamma, Stefan gissar på 175-178 cm. Ganska smal med större bröst än sin mamma och långt vågigt mörkbrunt hår. Strax efter kommer en ung kvinna in, lika lång och smal men med ganska små bröst och ljusbrunt hår. ”Och här kommer mitt barnbarn Eva som studerar sista året för att bli sjuksköterska som din pappa” Stefan tar Eva i handen och säger ”hej Eva.” Så tar han Inger i handen och ser henne rakt i ögonen ”hej Inger.”
”Nu går vi in i matsalen och äter” säger grevinnan. Stefan sätter sig mitt emot Inger med grevinnan vid sin sida. Flera gånger under middagen ser dom varandra i ögonen under korta ögonblick. Plötsligt känner Stefan en fot som smeker insidan av hans vad. Han ser Inger i ögonen och hon ler ett kort ögonblick. Stefan sträcker ut sin höger fot och hittar Ingers ena vad och smeker försiktigt. Inger ser på honom och ler igen.
När middagen är avklarad ställer sig Grevinnan upp. ”Jag tycker vi tar dessert i salongen. Gå och sätt er så kommer jag.”

Dom reser sig och Eva går raskt in till salongen. Inger går lite långsamt så Stefan hinner ikapp. ”Så du tycker en gammal tant är intressant?” ”Inte är du så gammal men väldigt fin.” ”Tack men jag är 42 så jag är mer än dubbelt så gammal. Men vi får väl se.” Hon ler lite finurligt.
När dom kommer in i Salongen sitter Eva redan i en av två fotöljer. Stefan siktar in sig på den andra. ”Det där är mammas favoritfotölj.” Inger ser bestämd ut. ”Så du får nog sitta i soffan med mig.” Hon sätter sig mitt i tresits-soffan så Stefan måste sitta brevid henne. Grevinnan kommer in med en bricka med 4 rejäla portionsskålar med Panacotta som hon placerar ut och sätter sig sedan i sin favoritfotölj. Snart är grevinnan igång med att fråga ut Eva om hur det är med skolan och då känner Stefan en hand på sitt lår. Inger viskar ”Om du verkligen är intresserad kan jag ordna så vi kan ses imorgon.” Han bara nickar.

När dom är färdig med dessert ser grevinnan på den stora farfarsklockan. ”Oj vad tiden rusar iväg. Redan halv nio. Jag tror det är dags att avsluta den här trevliga kvällen.” Eva reser sig ”Jag hjälper dig att bära ut, mormor. Så kan mamma se till att vinka av Stefan.” Hon ser Stefan i ögonen och blinkar. Inger reser sig och ser på Stefan som snabbt reser sig och följer Inger till dörren. Precis utanför dörren stannar dom. Inger ser Stefan i ögonen. ”Jag hoppas du inte bara leker med mig, utan att du verkligen är intresserad.” Stefan svarar med att dra henne till sig och håller om henne och kysser henne. Först lite förvånad ryggar hon tillbaka innan hon håller om honom och besvarar kyssen. När dom bryter kyssen säger Stefan ”Absolut inte på lek men vad som blir av det vet vi väl inte.” ”Håller med dig och jag är definitivet smickrad av att en stilig kille som du är intresserad.” ”Vi ses imorgon” svarar Stefan och kysser henne innan han går.

Strax efter att Stefan kommit hem kommer Olle hem. ”Hur gick det med middagen?” ”Det var bara bra. Trevliga människor. Grevinnans barnbarn Eva studerar sista året till sjuksköterska.” Olle ser fundersam ut. ”Tycker du vi ska bjuda dom på grillade hamburgare imorgon?” ”Det vore kul.” ”Imorgon går du upp och bjuder in dom till kl 18. Jag jobbar morgon och köper hem på vägen hem.”
Nästa förmiddag knackar Stefan på dörren till huvudbyggnaden. Inger kommer och öppnar. Hon ser sig om och kysser sedan Stefan som besvarar kyssen ivrigt. ”Pappa vill att ni kommer till oss för antagligen sommarens sista grillade hamburgare vid sextiden.” ”Jag och Eva kommer gärna men mamma känner sig lite förkyld så hon kommer nog inte.”

Olle kommer hem lite före fem och blandar snabbt ihop sin speciella hamburger-färs och ställer i frysen. Några öl och Pepsi hamnar i kylen. ”Stefan kan du tända grillen medan jag tar en snabb dusch?” Stefan går igenom processen att tända kolgrillen innan han ordnar med alla tillbehör till hamburgare och stoppar in en plåt med pommes i ugnen.
När klockan blir sex har Olle precis lagt sina nyformade burgare på grillen. Stefan hämtar pommes och tillbehören till burgarna. Några minuter senare kommer Inger och Eva. Stefan välkomnar dom. ”Hej, det här är min pappa Olle.” Så pekar han på Inger. ”Det här är Grevinnans dotter Inger. Och där är hennes dotter Eva som pluggar till sjuksköterska.” Olle vinkar till dom från grillen. ”Hej och välkomna. Sätt er ner. Stefan hämta öl åt oss alla.” Gästerna sätter sig ner på varsin sida av bordet medan Stefan hämtar öl. Han säller en vid varje plats på bordet och sätter sig sig brevid Inger.
”Här kommer det burgare.” Olle ställer fram en tallrik med en nygrillad burgare med ost på framför alla. ”Lägg till vad ni vill ha och låt det väl smaka.”

En god stund senare har maten försvunnit och med den ytterligare ett antal öl. Olle och Eva pratar rätt mycket om hur det är att vara sjuksköterska. Inger ser på Stefan ”Har du lust att gå en promenad med mig?” ”Ja det låter bra, jag tror jag har hört tillräckligt om sjukvård.” Han ler och reser sig. ”Jag ska bara städa av lite här först.” Han bär undan brickorna med matrester och tallrikar till köket medan Inger ställer de tomma ölflaskorna i en en rad utanför huset. Sedan går dom iväg och när dom rundar hörnet tar Stefan henne i handen. Hon ler mot honom. ”Ska vi gå en romantisk promenad genom parken och hålla handen eller direkt till mitt sovrum?” ”Det känns rätt att gå genom parken och hålla handen innan vi kommer till ditt sovrum.” Dom vandrar genom parken och stannar då och då för att kyssas. Det tar dom nästan en halvtimme att gå till det stora huset. I vanliga fall en 5-10 min promenad. Under tiden har han fått veta att hon är avdelningschef på ett halvstort företag och hon vet att han tänker söka in på universitet för att bli läkare. Dom stannar utanför dörren och hon ser honom i ögonen. ”Jag vill gärna att du följer med mig in. Men bara om du är motiverad till ett förhållande.” Han drar henne till sig och kysser henne. ”Du är en overkligt vacker och intressant kvinna som jag gärna har ett förhållande med.”

Hon tar honom i handen. ”Följ med mig men var tyst så vi inte stör mamma.” Hon leder honom till ett stort sovrum och stänger dörren. När hon vänder sig lägger Stefan armarna om henne och dom möts i en kyss. ”Inger, jag har längtat efter den här stunden sen jag såg dig först” Han börjar knäppa upp hennes blus och blottar hennes väl tilltagna bröst som hålls på plats av en elegant spets-BH. ”Vilka fantastiska bröst!” Stefan pillar upp spännet och lirkar av BH’n och väger de stora brösten i händerna. Inger ler ”Dubbel D om du undrar.” Han pussar de hallonstora bröstvårtorna och hon gnyr vällustigt. Så drar hon av honom hans tröja. ”Mamma sa att hon såg dig när du klippte gräs och sa att du har en fin kropp. Hon skojade verkligen inte” Så fortsätter hon neråt och knäpper upp hans byxor och drar av byxor och kalsonger med en snabb rörelse. Stefans kuk är redan halvstyv och hon drar tillbaka förhuden och pussar på ollonet. Det rycker till i hans kuk och den växer snabbt till fullt stånd. Hon tar ollonet i munnen och slickar på toppen medan hon sakta runkar skaftet. ”Nu kommer jag snart i din mun” stönar Stefan. Inger slutar genast. Hon ställer sig upp och knäpper upp kjolen som faller till golvet. Under har hon elegant spetstrosa som matchar BH’n Stefan redan tagit av henne. han lirkar ner trosorna och ser en välansad buske av brunt krull. Han pussar mitt på busken och Inger stönar till innan hon lägger sig på rygg.

”Kom” säger Inger. ”Jag vill att du knullar mig mellan mina bröst.” Stefan grenslar henne och hon gnider in saliv runt hans kuk och klämmer sedan ihop brösten runt kuken. Han knullar brösten och ser hur kuken tittar fram mellan dom. ”Kommer snart!” stönar han. Hon släpper brösten och sätter sig upp och suger hans kuk och det tar inte många sekunder innan han kommer i hennes mun. Stråle efter stråle och hon sväljer ivrigt. När det slutar spruta ur honom spar hon lite i sin mun. Han lägger sig ner brevid henne och hon kysser honom. Förvånad känner han sperman i hennes mun. Inger ler. ”Så smakar det.” ”Min sperma ur din mun smakar inte illa.” Dom fortsätter kyssas och hon smeker hans kuk som snabbt repar sig och efter en liten stund är den åter hård.
”Nu vill jag att du knullar mig. Jag vill ha din sperma i mig.” Stefan lägger sig över Inger och siktar in sig. Han lirkar lite tills han känner hur han glider in i hennes väntande fitta. Sakta med små stötar glider han in ända till botten och börjar sedan knulla henne med långa taktfasta stötar. De stora brösten gungar fram och tillbaka i takt med stötarna. Inger stönar varje gång han kommer in i botten. Snart börjar hon skaka i kroppen. ”Kom i mig nu!” stönar hon. Stefan drar sig hela vägen ur och stöter sedan in i botten och frustande kommer han i henne. När han till slut har tömt sig drar han sig uroch lägger sig brevid henne och dom kysser varandra.

”Tror du att du kan slicka mig till en orgasm till?” frågar Inger. Utan att svara kryper Stefan ner mellan hennes lår och ser nur det kommer en liten rännil av sperma ur henne. Han slickar rent och fortsätter att slicka längs kanterna på blygdläpparna och låter tungan spela över hennes ganska svullna clitoris. Snar skakar hon av en ny orgasm och han känner hur hennes lår kniper fast hans huvud som i ett skruvstäd tills dess orgasmen avtar. Han kryper upp och lägger sig brevid Inger igen och kysser henne. Så drar hon täcket över dom båda. ”Du vill väl sova med mig?” Han ser henne i ögonen. ”Absolut!” Hon släcker och dom somnar.
Nästa morgon vaknar Inger och ser På Stefan som sover fridfullt vid hennes sida. Sen ser hon hur hans morgonstånd har gjort ett litet tält på täcket. Hon smeker sig själv och är snart redo. Hon pussar på Stefan som vaknar.”God morgon” mumlar han. Inger ler ”Du har ett morgonstånd som måste åtgärdas.” Hon drar av täcket och grenslar Stefan. Med stora ögon ser han sin kuk försvinna in i Inger och när hon börjar rida honom tar han hennes gungande bröst i varsin hand. Hon gnider sig lite fram och tillbaka varje gång han är längst inne. Efter bara en kort stund känner Stefan den bekanta ilningen och sedan exploderar hela hans kropp när han kommer i henne. Han går upp i brygga och samtidigt trycker sig Inger mot hans bäcken och hon slänger tillbaka huvudet och stönar högt.
När deras orgasmer avtar faller Inger ihop över Stefan. Hon försöker rulla dom över på sida. ”Nej, ligg kvar på mig. Jag vill njuta av din närvaro en liten stund.” Hon kyseer honom. Så småningom kliver dom upp och dushar och tvättar varandra.
När dom klätt på sig går dom ner i köket och där håller Grevinnan på att fixa frukost åt dom. Hon ler stort ”God morgon! Jag tyckte det lät som att ni kommer behöva en rejäl frukost.”

Strax efter att Stefan och Inger lämnat flyttar sig Eva närmare Olle och lägger sin hand på hans lår. Han ser på henne. ”Vad gör du?” Hon ler. ”Enkelt, jag gillar dig och jag är kåt och vill knulla!” ”Men Inger och Stefan kommer nog tillbaka snart.” ”Du ser inte mycket! Det tar minst ett par timmar innan Stefan är tillbaka om han kommer innan morgonen det vill säga!” Olle skrattar. ”Det missade jag helt. Lite beroende på vår intressanta diskussion. Och att du är ruskigt fin, men trodde väl att jag inte hade någon chans alls.” ”En lagom mogen man som ser bra ut och som jag haft en givande konversation i mer än timme med. Blir väl inte mycket bättre!” Hon lutar sig fram och kysser honom. Han tar henne i handen. ”Vad väntar vi på?” Dom reser sig och går in i huset och på vägen till sovrummet sliter dom av varandra kläderna och kysser varandra om varannat. ”Hoppas du har kondom” flämtar Eva när dom kommer till sängen. Utan kommentar tar han fram en kondom ur sängbordet. Hon rullar på den på hans bultande kuk. ”Knulla mig NU!” Hon lägger sig på rygg och när Olle siktar in sig lägger hon sina vader på hans axlar. Lätt som inget trycker han in sin kuk i henne. han behöver inte knulla henne länge innan hon tjuter ut en orgasm. ”Fortsätt!” Hon flyttar sina vader till hans rumpa och liksom hjälper honom att stöta snabbare och hårdare. ”Nu!” stönar han. Olle hinner 2 stötar till innan Eva tjuter ut en ny orgasm samtidigt som han känner hur han kommer med kraftiga strålar.

Han kollapsar ner på sina armbågar och dom pustar ut en stund innan han börjar dra sig ur och hon greppar om kanten på kondomen. ”Åh, nej!” suckar hon. ”Kondomen sprack”. Olle ser på henne. ”Det var ju inte så bra.” ”Hoppas jag är ute ur den fertila perioden.” ”Det pratar vi mer om imorgon. Nu byter vi lakan och så sover du här. Om du vill alltså.” Så drar han bort det kladdiga lakanet och hon torkar sig med ena hörnet medan han lägger i ett nytt sen kryper Eva in i hans famn och dom somnar.

Nästa morgon vaknar Olle och ler för sig själv när han ser Eva sovandes fridfullt vid sin sida. Han pussar henne försiktigt och hon mumlar något, innan hon slår upp ögonen och ler genast. ”God morgon. Igår var underbart.” Hon smeker hans kuk som genast börjar svälla. ”Mmm så du vill också ha mer.” Hon kysser honom. Han sträcker sig mot sängbordet. Hon ler. ”Vi struntar i kondom eftersom den ändå sprack igår så det är redan försent i alla fall. Knulla mig nu!” Han siktar in sig och som kvällen innan är hon mer än redo och utan problem tränger han in och knullar henne snabbt och hårt med hennes vader på sina axlar. När hon tjuter ut sin orgasm ökar han på farten och den första orgasmen hinner knappt dö ut innan hon kommer igen. Nu flyttar hon sina vader till Olles rumpa och med gemensamma krafter knullar dom hårdare och snabbare och precis när han känner att det är dags skriker hon ”Kom i mig nu!” Hela hennes kropp skakar av orgasmen och hon går upp i brygga för att möta den sista stöten när Olle tömmer sin sperma i henne.
Dom kollapsar och hon håller om honom. ”Det där kan jag vänja mig vid att njuta av fler gånger.” Olle ler. ”Jag med.”
Så springer dom in i duschen och tvättar av sig innan dom letar reda på kläderna i hela huset. Olle sätter på kaffe och dukar fram frukost. ”Nu får du bestämma helt själv. Ska vi åka och skaffa ett dagen-efter-piller?” ”Nej, vi väntar och ser. Hoppas det inte tog.” Han ser på henne. ”Om du blir gravid så bestämmer du också helt själv om du vill behålla barnet eller göra abort. Jag kan tänka mig att ha dig som flickvän oavsett.” Hon ser honom i ögonen. ”Du är en bra man och jag är gärna din.”

Dom klär på sig och Eva ler ”Nu går vi upp till mormor och äter frukost.” Olle ler ”Och frågar Stefan varför han inte kom tillbaka!” När dom kommer in i köket sitter Stefan och Inger och äter frukost. Grevinnan ler ”Fler som behöver en rejäl frukost antar jag!”

När dom har ätit färdigt och sitter med en extra kaffekopp ler Eva finurligt mot Stefan. ”Jag antar att det här innebär att du är min styvpappa? Men jag kommer inte att kalla dig pappa.” Stefan fnissar. ”Det är okej för jag kommer inte kalla dig för mamma!” Alla skrattar glatt. Stefan ger Eva en kram ”Men du måste vara en bra styvmamma ändå!”

Stefan följde med Inger hem på söndagen och Eva stannade med Olle. Ett par veckor senare när Stefan och Inger ätit middag går hon på toaletten. När hon kommer tillbaka har hon en graviditetstest med sig. ”Jag hade tydligen räknat fel.” Hon visar upp stickan som visar 2 streck. ”Vad gör vi nu?” Han ser på henne. ”Om du är beredd att gifta dig och stolt vara min fru även för dina arbetskamrater så ser jag fram emot att bli pappa.” Inger ser förvånat på honom. ”Menar du det?” Stefan bara ler och kysser henne.
Samma kväll gör Eva också ett graviditetstest. Hon visar upp sticken med 2 streck för Olle. Han ser på henne. ”Ser ut som om du får göra om de sista månaderna på universitetet.”
Eva ringer upp Inger. ”Mamma du ska bli mormor!” Inger svarar ”Vad roligt. Stefan bad just mig att gifta mig med honom för du ska få ett syskon” Eva ropar ”Olle, du ska visst bli farfar!”

Epilog

Med tre dagars mellanrum i slutet av maj födde Inger en son och Eva en dotter. Grevinnans återkommande förkylningar var i själva verket symptom på en elakartad cancer.
När Inger och Stefan samt Eva och Olle kom för att visa upp sina respektive barn för mormor och mormors mor, grevinnan Britta Öfverhjelm, meddelade hon hostande att hon inte hade länge kvar att leva.
”I mitt testamente står nu att Inger tar över gården. Men om ni Olle och Eva gifter er så ska en tomt styckas av och Eva ärver huset ni bor i.” Olle och Eva ser på varandra. ”Eva vill du bli min fru?” ”Självklart!”
Stefan ser fundersam ut. ”Våra barn kommer ha en fin uppväxt här. Men ska er dotter kalla mig för morfar eller brorsan?” Alla skrattar.
Grevinnan Britta vänder sig till Inger fortsätter ”Jag kommer flytta in på ett hospice nästa vecka så ni kan börja planera att flytta in här.” Så vänder hon sig till Eva ”Jag ska se till att marken styckas av snarast.”

3

Kommentarer

2 svar till ”Grevinnan”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    Underbar historia

  2. Profilbild för matz
    matz

    En Härlig novel

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier