Förlorarens lott… Del 3

Del 3, Maktskifte

Mina tankar bara springer runt och plågar mig. Det är en konstig känsla att se sin fru på det här viset. Det finns fem stycken filmer till och jag vet inte om jag vill se alla men min nyfikenhet och ökande upphetsning får mig att falla till föga. Den andra filmen fortsätter där den första tog slut. Min fru ser nervös ut framför kameran. Jag kan se hur hennes händer darrar. Hon biter sig i läppen och tittar osäkert på Fredrik som uppmuntrande säger: ”Du är fantastisk, bara var dig själv.” Hillevi tar ett djupt andetag. Ställer sig upp och börjar ta av sig kläderna långsamt. Kameran zoomar sakta in på hennes ansikte och fångar varje känslouttryck. Tårar verkar pressa på i hennes ögon, men hon kämpar för att hålla tillbaka dem. Hon biter ihop och knäpper upp byxorna, drar långsamt ner dragkedjan samtidigt som en mörk och hänförande musik fyller rummet. Hon tittar upp på den bakom kameran som jag nu är säker på är Fredrik. ”Fortsätt! Du skall lyda mig i allt. Jag är nu din herre, och jag vill att du skall acceptera detta faktum.” Hörs hans stränga röst.

Hillevi sparkar av sig skorna, krånglar ner sina jeans och stiger ur dem. Kameran zoomar först in på hennes långa ben och de svarta trosorna. Därefter på hennes tröja. ”Och nu tröjan. Gör det med lite känsla” Instruerar min chef henne. Hillevi ser nervös ut framför kameran. Hennes händer skakar märkbart när hon tar tag i kragen på sin tjocka tröja och långsamt börjar dra den av sig. Man kan se hennes lite degiga mage med några bristningar som blivit efter ha fött två barn. Svettpärlor bildas på hennes panna, händerna darrar lätt när hon avslöjar sin svarta spets-BH. Den starka kameralampan belyser Hillevi och det ser ut som om hon står i rampljuset inför en publik av tusentals människor på konsert med musiken i bakgrunden. Till slut är tröjan äntligen av och man ser hur hon slappnar av något, men verkar fortfarande nervös. ”Det ser bra ut, fortsätt bara vara avslappnad,” säger Fredrik och Hillevi försöker följa hans råd. ”Smek dig över din kropp och verka lite sexig när du tar av dig resten”. När han sagt det ser man hur hon stelnar till och rör sig först lite stelt. Sedan börjar ta lite tafatt på sin kropp.

Efter några trevande smekningar på sina överarmar, och med positiv förstärkning från min chef. Verkar Hillevi bli lite mer bekväm och låter fingrarna sakta glida över sina tygbeklädda bröst. Hon smeker sakta över sina axlar och för långsamt ner axelbanden. Därefter förs händerna bak för att knäppa upp behån. Kameran fångar varje detalj, när hon med ett förläget leende tar av sig klädesplagget med ena handen och låter det landa på marken. Den andra handen täcker bysten som hon kyskt försöker skydda. ”Perfekt, Hillevi!” Ropar Fredrik uppmuntrande. ”Du är vacker. Inget som vi skall gömma!” Med det sagt av Fredrik, ser jag hur min fru ler snabbt mot kameran. Hennes blick fylls med en blandning av stolthet, blygsel och något annat. Med en bestämd rörelse tar hon plötsligt bort sina händer och blottar sina bröst. Hon har ganska stora, aningens hängande bröst. På filmen kan man se att vårtgårdarna är lite knottriga med en lätt rosa ton samt hur bröstvårtorna styvnat.”D…det känns lite pinsamt” Säger hon och Fredrik svarar först lättsamt. ”Du har inget att skämmas för. Det kommer att bli lättare med mer träning”

Min fru flyttar tyngden från ena foten till den andra och håller sig om ena armen medan hon tittar på honom. ”Fortsätt!” Domderar han sedan med en fasthet i rösten. Därefter börjar hon sakta att smeka sina nakna bröst, liksom väger dem och nyper mjukt i vårtorna med en halvöppen mun. Hennes händer glider försiktigt ner över sina bristningar på magen mot kullen nedanför. Jag kan inte låta bli att svälja hårt vid denna syn. Mitt hjärta bultar snabbare och andningen blir tyngre. ”Hillevi, nej låt bli!” viskar jag lite tyst mot skärmen. Min hand darrar när jag sträcker ut den mot skärmen, nästan som om jag kan röra vid henne på riktigt. Men jag vet att det bara är en illusion, en dröm som snart kommer att försvinna. Trots det kan jag inte sluta titta, mina ögon är fästa på Hillevi och hennes lite tafatta men ändå erotiska handlingar. En längtan brinner inom mig, en längtan efter närhet och passion som jag längtat efter sedan hon mer eller mindre försvunnit ur mitt liv.

”Så, av med trosorna också. Du är nu min ägodel, min kvinna. Du kommer att göra allt jag säger till dig.” Kan man höra Fredrik säga med barsk röst, riktad mot min fru. Med sammanbiten mun tar hon tummarna innanför sina trosor och börjar dra ner dem. Jag kan inte ta ögonen från skärmen, är nu hypnotiserad av synen på min vackra fru som ger sig själv till kameran och min chef. ”Hillevi, vad gör du? ” Frågar jag i chock. Trots att jag vet hon inte kan höra mig. Känner en våg av förbjuden lust skölja över mig. Är fångad mellan skuld och begär, men kan inte sluta titta. Hon lutar sig fram och i ett nafs är trosorna nere vid anklarna. Reser sig upp och visar nu upp sitt något håriga sköte för kameran. ”Åh, nej…” viskar jag för mig själv när jag ser Hillevi le mot kameran. Det här är fel, borde inte titta på detta, men kan inte göra något för att stoppa mig själv. Ser nu min vackra fru, helt naken, leende mot kameran. Mina ögon flackar över hennes perfekta kropp och kurvor som jag så väl känner till. Hon skyler först med handen sin buske. Sedan tar hon lite tafatt på sig mellan låren och fortsätter lite disträ smeka över sitt sköte. En våg av panik sköljer över mig. Överraskad ser jag hur en man, antar att det är Fredrik går fram till Hillevi. Tar henne om nacken med ena handen och kysser henne på munnen. Därefter smeker han över ena bröstet. Tar ett fast grepp om det och liksom väger det för att slutligen ta vårtan mellan tumme och pekfinger för att rulla runt lite. ”Du är nu min lilla leksak, ..och jag ska göra dig till något du aldrig kommer att glömma. Eller hur?” När han säger det med allvarlig röst, ser han henne djupt in i ögonen. Jag tvingas se på när Fredrik tar kontrollen över Hillevi, och förvandlar henne till sin egen leksak att forma och manipulera som han behagar.

”J..jag vill det verkligen” Får hon ur sig och sänker blicken mot golvet. Min chef grymtar nöjd med svaret och för sedan snabbt en hand över hennes buskiga sköte och tar ett fast grepp. ”När jag kallar nästa gång, är du rakad där. Förstått?” Med handen tar han ett grepp om hennes haka och tittar henne återigen i ögonen. ”Ja, jag förstår” Säger Hillevi och rycker till. Det där kommer jag ihåg. En kväll när vi skulle lägga oss såg jag i badrummet att hon hade rakat sig nertill och frågat varför. Hon hade bara svarat att det kändes skönare och lättare att hålla rent. Inget jag mer funderat över, men nu förstår jag varifrån det kom. ”Bra, nästa session skall vi se hur du kan hantera den här” Säger Fredrik och tar ett grepp om sitt skrev.”Du skall få något att öva med innan vi träffas i veckan” Med det sagt tar min chef fram vad som ser ut att vara en dildo ur en påse. Den ser ut som en liten penis, ganska tunn, inte alls så tjock, mer som en ung killes. Hillevi tar emot den. Håller upp den framför sig. Hittar knappen och den börjar vibrera med ett lågt surr. ”Har du använt en sådan här förut?” Frågar han henne. ”Ja!” Svarar hon sanningsenligt. ”Vi har, eller Martin har köpt lite olika leksaker för vårt samliv. Någon gång har vi använt dem tillsammans men mestadels har jag använt dem själv.” Säger min fru och ser generad ut. Det var en nyhet för mig att hon använder dem själv utan att jag visste om det.

De flesta män har pillat på snoppen så länge vi kan minnas och alltid haft glädje av den. Många män onanerar och kommer varenda dag, i sängen eller på helt valfri plats utan att känna skam för det. Vi ser det som något naturligt. Har vi tråkigt? Då tar vi oss en liten stund. Är vi rastlösa? Fram med donet och hej, hå. Kvinnor däremot, det har varit skambelagt att röra vid sig själv. Idag är det annorlunda och jag har inget emot att Hillevi ägnar sig åt sig själv. Det enda som gör mig ledsen och lite besviken är att vi inte längre gör saker tillsammans. Fredriks röst ljuder igen. ”Utmärkt! Att utforska sig själv, veta vad du tycker är skönt är viktigt. Och vad som gör dig riktigt upphetsad. Att onanera, leka med sig själv, känna vad som är bra och mindre bra, är inte bara skönt utan nödvändigt. Förstå vad som gör dig kåt och riktigt våt.” Säger han riktat till min fru. ”Har du lätt för att bli ordentligt våt?” Frågar han samtidigt som ena handen vilar lite lätt på ett av brösten, smeker vårtan lite.” Ja, ibland när jag använder vissa av leksakerna får jag ha en handduk under för att inte fläcka ner våra lakan.” Min fru börjar röra på sig lite där hon står hållande en dildo i ena handen och den andra försöker skyla sitt kön.”Bra, det kommer att underlätta när du blir knullad”. Skrockar Fredrik vulgärt fram och släpper Hillevis bröstvårta.

Med det tar andra filmen abrupt slut och jag kastar mig baklänges i soffan med händerna för ansiktet. ”Nej, nej, nej”. Utbrister jag ynkligt och känner tårar sippra fram. Jag andas djupt några gånger och kikar sedan fram mellan fingrarna, blickar förtvivlad ut genom fönstret. Regndropparna trummar mot glaset och skapar en dov musik som speglar mitt inre tumult. Det jag sett måste ha utspelat sig långt före den dagen med Ibrahim i vår säng. Ivrigt kollar jag datumet på klippet och ser att det är mer än tre månader innan. Så i mer än tre månader har hon hållit det här hemligt från mig. I tre månader har hon gått med på Fredriks absurda krav. I tre månader har hon varit intim med gud vet hur många fler än Fredrik. I tre månader har hon haft ”sessioner” med Fredrik. Jag mår illa på riktigt vid den upptäckten. Hela den här tiden har alltså min chef vetat om detta och inte agerat mot mig. Min fru har låtit mig vara ovetande om det här. Hur har hon kunnat hålla det inom sig? Utifrån deras samtal, förstår jag att de pratar och träffas innan det filmas och även efter. Det känns som om Fredrik tränar henne, med tanke på hur han pratar och agerar. Men för vad? Eller, ja, jo, det förstår jag ju nu. Ytterligare en tanke som dyker upp är varför? Varför, har Fredrik inget sagt eller gjort? Varför just nu? Enligt honom har han ju låtit vissa anställda få ta del av min hustrus tjänster under den här tiden. Kan det bara vara hämnd, eller ligger det något mer olycksbådande bakom det hela?

Förhållanden är svåra och hälften av tiden försvinner gnistan. Man måste därför verkligen vara modig och bekväm med att öppna upp för vad man gillar, även om din make eller maka kanske tycker att det är konstigt eller ogillar det. Det finns vissa människor, och min fru är en av dem, som anser att sex alltid skall vara en respektfull och ”elegant” affär. Tanken att på något sätt bli förnedrad eller smutsig har verkligen varit stötande och skrämmande för henne. Den känslan av skam har gjort att jag känt mig ganska avskräckt från att våga prata med henne om mina önskemål. Efter att i många år ha undertryckt mina känslor och begär. Och sett Hillevi avböja mina inviter gång på gång. Började jag ta min tillflykt till porr, för att tillfredsställa mina begär. Sanningen är att jag inte precis är en oskuld på nätet. Jag har surfat på tillräckligt många porrsidor för att ge vem som helst ett krampanfall. Alla dessa oljade kroppar och perfekta kameravinklar var min medicin för min frus låga sexlust under så lång tid. En överdosering av Brazzers, Bang Bros, Pornhub med flera, är säkerligen en del av problematiken. Min fru har säkert sina sexuella problem, men jag kan inte hålla mig helt oskyldig heller. Istället för att ägna mer tid åt min fru och få igång vårt i mitt tycke då mer eller mindre döda samliv, surfade jag runt på porr-sajter och laddade ner porrfilmer på datorn. Innerst inne är det inte alls samma sak som att ha sex med någon du verkligen är attraherad av och njuter av stunden. Porr är ett billigt substitut för kärlek. Jag är medveten om att att denna överkonsumtion av porr gjort mitt intresse för att vara intim med min fru minskat, men säkerligen även gett upphov till orealistiska förväntningar på henne. Jag börjar inse att jag inte värdesatt allt vi har som jag borde.

Väl sittande där, med skärmens sken kastat över mitt ansikte och min själ. Snurrar tankarna runt i mitt huvud som vilda orkaner, och jag vet inte längre vad som är rätt eller fel. Det är som om verkligheten och drömmarna har smält samman till en enda virvelvind av förvirring och längtan. Kommer på mig själv med att det finns fler filmer att spela upp, numrerade 3-6. Känner en kittlande nyfikenhet växa inom mig, en lust att fortsätta utforska detta destruktiva och befängda spel. Jag vet att jag borde stänga av datorn, dra ut kontakten och låta allt detta förbli en mardröm, men samtidigt kan jag inte låta bli att känna nyfikenhetens smak i min mun. Miljön känns allt mer klaustrofobisk, som om luften i rummet trycker hårt mot mina lungor. Jag känner hur hjärtat bultar i bröstet, och jag kan inte ignorera den kallsvett som sakta tränger fram på min panna. Eller den bula som bildats i min byxa. Det är som om jag är fast i en fälla av mina egna begär och mina egna rädslor. Eller som om jag förlorat kontrollen över mitt eget liv, och är fast i ett nät av begär och rädslor. Tvekar en kort stund, funderar ännu en gång på att stänga av allt. Men nyfikenheten och lusten väger tyngre, och jag vet att jag måste få veta hur det här börjat. Få se hur det här slutar, och om jag kan finna min egen väg tillbaka till verkligheten. Eller om det redan är för sent. Jag tittar på datorn, och kan inte låta bli att klicka på nästa film. Skärmen fylls återigen av ljus och skuggor, av smärta och längtan.

Det verkar ha gått runt en vecka mellan filmerna, enligt tidsstämpeln. Filmen verkar ha startat en stund in på deras ”session” som Fredrik kallar dem. På skärmen framför mig, ser jag min vackra fru Hillevi knäböja helt naken framför min chef Fredrik. Hon håller ena handen om pungkulorna, och suger ivrigt. ”Åh … fan vad skönt”. Mumlar han. Jag hör honom berömma henne för hur bra hon är med sin mun, hur skicklig hon är och hur mycket han njuter av hennes insats. Orden känns som knivar i mitt hjärta och jag kan knappt andas av den omedelbara smärtan och förtvivlan. ”Hillevi, du är verkligen fantastisk på det där. Du har verkligen övat sen vi träffades häromdagen. Det märks, inga tänder alls”, säger Fredrik med en ton av beundran i rösten. De ord han använder för att berömma henne känns som grenar vilka skrapar mot min själ och jag kan inte sluta tänka på hur jag blivit bortvald och förnedrad på det mest smärtsamma sättet.

Medan Fredrik stönar av njutning, ser jag hur Hillevi med skickliga rörelser tillfredsställer honom med sin mun. ”Gapa mer, och titta mig i ögonen” Instruerar han henne och hon gapar större så han kommer allt djupare ner i halsen för varje stöt. Jag ser hur hon kväljs men fortsätter ändå och möter Fredriks ögon med tårar i sina. ”Slappna av i halsen och ta emot kuken!”. Med det sagt håller han hennes huvud med båda händerna och stöter samtidigt i hennes mun. Jag känner en våg av avsmak skölja över mig när jag hör deras samtal. ”Kan du ta min kuk längre ner?” Han håller henne hårt och som svar slukar hon honom ända ner till roten. ”Jag är så nära …,” Stönar han högre och högre. Jag kan knappt tro mina ögon och öron av det som visas framför mig. När jag hör hur Fredriks stön ökar i intensitet förstår jag instinktivt vad som är på väg att ske. ”Nu kommer det!” Utbrister han och fortsätter hålla min frus huvud i ett fast grepp samtidigt som han låter sig mjölkas till sista droppen i hennes mun.

Med stor svårighet fortsätter jag se hur hon inte låter en enda droppe sperma komma utanför hennes mun. Hon sväljer allt. En fruktansvärd känsla av uppgivenhet sprider sig inom mig när jag ser hur Hillevi tar emot Fredriks utlösning i sin mun. Tårarna bränner i mina ögon och jag känner en blandning av ilska, sorg och förtvivlan fylla mig helt och hållet. ”Du är fantastisk, Hillevi. Jag visste att du skulle vara bra på det här”. Säger han med en snedvriden ton av tillfredsställelse. Uppskattningen och berömmet som Fredrik ger min fru för att tillfredsställa honom på ett sådant sätt är som ett slag i magen. ”Du är en riktigt skön kuksugerska som suger och sväljer sperma bra. Var inte rädd för att be om mer övning” Säger min chef med ett leende på läpparna. Därpå drar han ut den slaka våta lemmen ur hennes mun och låter den glida längs med hennes läppar, för att lämna de sista dropparna sperma över munnen som en akt av makt över henne. Fredriks röst ekar som ett hån mot mig, när han berömmer Hillevi för hennes teknik och skicklighet. ”Nästa gång vill jag att du visar mig hur bra du är på att ha samlag med mig, Hillevi. Om du inte lyckas tillfredsställa mig på det sätt vi pratat om och övat under den här tiden kan det få konsekvenser. För Martin och….dig. Jag förväntar mig att du levererar.” Detta säger han med en sällsynt kylig ton medan han knäpper sina byxor.

Det känns som om jag behöver spy men jag kan fortfarande inte göra annat än fortsätta titta och lyssna. Jag kan knappt andas när jag hör Fredriks ord. Han instruerar Hillevi om vad som förväntas av henne nästa gång. Min ilska kokar inom mig och jag kan knappt tro vad jag hör. När jag tittar på skärmen, fastnar mina ögon på Hillevi som fortfarande sitter naken på knä och tittar upp på honom med som jag tolkar det underkastelse, beundran eller något annat i blicken. Nu börjar jag inse att hon är inte min längre, utan är Fredriks leksak, och jag känner en obehaglig lust att få se mer med henne. Få vara med om så bara visuellt för att ta tillbaka lite makt över mitt liv och min kärlek till henne. Ett äktenskap är ett åtagande. Man springer inte bara ifrån det och låtsas att ens hälft inte längre finns när livet blir jobbigt. Jag kommer fortsätta agera för att vi..hon skall ha det bra. Trots mina misstag.

7

Kommentarer

2 svar till ”Förlorarens lott… Del 3”

  1. Profilbild för Platisen
    Platisen

    Den här blir bara bättre och bättre.

  2. Profilbild för Hugo
    Hugo

    Mycket bra, Tack

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier