EMMA Del 2: Sista sexet någonsin

Det här är del 2 av 4 i EMMA – En sexuellt frustrerad tonåring

Sextonåriga Emma tänker tillbaka på händelserna innan pandemin startar. Hon är på simtävling och bjuder in två killkompisar till sitt rum för en het trekant. Är det sista sexet någonsin?

Såhär i efterhand kändes det som att det inte fanns så mycket att säga om lördagens tävlingar. Hon gick upp vid åtta, klädde på sig klubbens träningsfärger och gick ner till frukosten. Hon tog en talrik med yoghurt, bär och lite frukt samt en kopp kaffe. Ungefär en halvtimme senare var hon uppe på rummet igen och gjorde sista förberedelserna innan hon promenerade iväg till arenan.

Arenan var i stort sett en stor simhall och inte alls så storslaget som det hade kunnat förväntas. Hon hade inga egna tävlingar förrän på eftermiddagen men hade lovat att komma och heja på Alex som körde ett lopp vid elvatiden. Han simmade på bra och slog sitt personbästa men slutade precis utanför finalplats men med möjlighet att komma med på tid. Deras tränare var dock helt lyrisk över insatsen och Emma kunde också se att Alex var riktigt stolt även om han försökte spela ner det hela.

De gick iväg själva för att försöka hitta något mellanmål innan hon skulle köra sitt första lopp vid två–tiden. På vägen mot kafeterian mötte de Willian som precis var på väg tillbaka till basängen men som ändå tog sig tid till att gå fram och hälsa på Emma utan att ens se mot Alex.

– Tja! Kul att du är här, började han.
– Ja. Vet inte hur det gick till men det är alltid kul att få hänga på och tävla lite och träffa folk, svarade hon och log flörtigt mot honom.
– Så hur har det gått hittills då? frågade han.
– Inte hunnit köra något ännu, ska köra om två timmar typ och tänkte försöka få något litet att äta.
– Ah ok. Lycka till då, svarade William i en ton som om han tänkt avsluta samtalet.

– Tack. Eh. Min vän Alex här har chans att komma till final på tid så om jag inte lyckas något vidare så har jag alltid hans framgångar att fira, sa hon sedan.
– Åh. Vad kul, svarade han utan att verka mena det.
Hela grejen att det fanns en till kille med tycktes sänka hans humör rätt ordentligt.
– Kanske ses senare då, sa han lite tystare.

– Ja. Hoppas det! sa hon och log flörtigt igen.
– Och. Eh. Ja. Jag kanske borde presentera er för varandra, sa hon sedan och kände hur hon började bli lite nervös.

– Alex, William. William Alex, sa hon och pekade på dem båda i turordning och de båda killarna hälsade osäkert på varandra.
– så. Alexander och jag har känt varandra sedan vi var typ tolv och William träffade jag på lägret i somras. Eh. Vi brukar göra typ samma saker när vi ses så jag funderade på om ni ville hitta på något ikväll tillsammans. Alla tre alltså, babblade hon i en rasande takt och kände hur kinderna blev varma.

– Eh. Va? Vadå? frågade William.
– Ja. Alltså. Ni har en del gemensamt.
– Så du ligger alltså med …, vänt va? Vi ligger alltså båda med dig? Sa Alex förvånat.

– Ja. Precis så, sa hon och andades ut. Hon hade inte märkt det förrän nu men det kändes som hon hållit andan sedan hon presenterade killarna för varandra.
– Men vad faaaan Emma? Hur många fler ligger du med egentligen?
– William! Det är inget, inget som du har något att göra med! Det är din kuk jag vill suga nu så slappna bara av och njut av det! Ok?! Svartsjuka är det osexigaste jag vet så om du ska hålla på så här så klipper jag direkt. Uppfattat?

Hon blängde på William och stirrade sedan på Alex så att han också skulle fatta att det här var allvar. Hon ville inte bli av med någon av dem men om de skulle håla på och sjåpa sig och bete sig som gnabbande barnungar så fick det fan vara.

– Så vad säger ni? Du är på va Alex? Åtminstone lät det så igår.

Alexander visste inte vad han skulle säga. Han viste inte alls vad han kände inför att Emma låg med William fucking Svensson. Han antog att killen med det kortklipta svarta håret var snygg, kanske snyggare än honom. Han kände ett litet sting i bröstet.

Han hade aldrig varit kär i Emma. De hade varit kompisar för länge för att det skulle kunna bli något sådant. Sexet hade hänt som konsekvens av att de skämtat om sex en kväll. Han antog att hon låg med någon till men William? Och nu ville hon ses alla tre. Men ändå. Hur kunde han banga det, egentligen?

– Ok. Va fan? Låter som det kan bli kul.
”Fake it till you make it” eller något tänkte han.
– Alltså. Det låter ju kul men jag vet inte hur jag känner ikväll. Har ju lite imorgon och det kan bli tuffa finaler i eftermiddag, sa William undvikande.

– Well. Your loss! sa Emma kort.
– Fast det är ju inte som att det har hindrat dig förut eller påverkat dina resultat för den delen. Men du kanske har något roliga planerat för din lördagskväll än att en trekant?

”Oooohhh. Snap. Den måste ha känts”, tänkte Alex och lyckades med nöd och näppe med konststycket att inte skratta högt.

– Nä. I och för sig. Okej. Så när tänkte du att vi skuld göra det? frågade William efter att ha varit tyst en stund.
– Ge mig en timme efter middagen så kan vi ses på mitt rum. Messa innan ni kommer så öppnar jag, sa Emma glatt.

– Ok. Syns då, svarade han och lät nästan lite förvirrad.
– Right. See ya William, svarade hon och gav honom en slängkyss. Väldigt tillfredsställd över att se honom stå kvar och förvånat följa henne med blicken.

Emma och Alexander gick vidare till caféet och köpte varsin snackbar för att hålla blodsockret på en någorlunda ok nivå utan att bli överdrivet mätta inför simningen.
– Alltså. Ska vi verkligen göra det här? Ses alla tre menar jag? frågade Alex när de satt sig vid ett bord.
– Ja! Det är klart. Så länge ingen av er bangar bara. Jag är jättetaggad!

– Okej. Jag vill, tror jag, började han.
– Det ska bli skitkul antar jag men jag vet inte om jag fixar det.
– Fixar vad? frågade hon.
– Ja. Att vara med en annan kille liksom.

– Men skärp dig! sa hon och la till ett leende.
– Om ni inte verkligen känner för det så tänker jag mig att ni inte har sex med varandra. Jag vill att ni helst bara ska bry er om mig! Det kommer gå jättebra. Gör som du brukar bara. Jag gillar det!

– Ok. Tack. Det ska bli kul. Jag ser fram emot det, tror jag.
– Ska tänka undan mina hjärnspöken bara, sa han och försökte låta säker.
– Gör det. Jag vill verkligen, verkligen göra det här, sa Emma och menade det till etthundra procent.

Hon hade ju lite av och till lekt med tanken på att ha sex med flera personer samtidigt och ju mer hon tänkt på Alice förslag desto mer rätt kändes det. Klart hon skulle ha sex med både Alexander och William samtidigt. Oskar kändes på något vis fel att dela. De var inget par och hon var verkligen inte kär men tanken på att ha sex med andra när Oskar var med kändes helt enkelt bara fel.

– Jag har fantiserat om det här ett tag och du och William är de absolut bästa jag kan tänka mig.
”Eller bästa jag kan få tag i”, tänkte hon. Rent objektivt var nog Oskar och Alex bästa kombinationen egentligen.

”Men fan vad killarna ska göra det komplicerat ändå”, tänkte Emma uppgivet när hon ensam gick tillbaka för att förbereda sig för sitt lopp. Att de alltid ska vara så bögrädda eller svartsjuka eller osäkra. Hon gillade verkligen inte Williams attityd förut och började ångra hela grejen. Till skillnad mot Alexander och Oskar så var han inte ens ett särskilt fantastiskt ligg. Ok men inte amazing. Inte så att han gjorde något fel egentligen. Det var bara det att Emma blivit bortskämd med bättre.

Hon gick in i omklädningsrummet och stängde in sig i ett bås för att byta om till sina simkläder. Väl ombytt tog hon fram mobilen, satte på lugn musik och blundade för att komma ner i varv och få bort irritationen. Efter några minuter öppnade hon ögonen och tog ett djupt andetag. Hon reste sig och gick ut mot simhallen. Hon var klar för sitt lopp! Borta var tankarna på störiga bullrande danska män, killar som antingen var svartsjuka eller rädda för att ha sex med en annan man närvarande. Borta var tankarna på Oskar och Alice. Borta var alla tankar förutom de på banan framför henne och längderna hon skulle simma.

Hon slutade sexa och hade noll chans till ett vidare avancemang. Hon stannade kvar för att se om Alexander kvalade in för vidare tävlan men tyvärr slogs hans tid med bara några hundradelars marginal. Trist såklart men egentligen hade ingen av dem väntat sig att han ens skulle vara i närheten av att gå vidare. Hon väntade in honom och tillsammans gick de tillbaka till hotellet.
– Syns vid middagen! ropade Emma när hon gåt ur hissen på sin våning.

Hon la sig påklädd på sängen och började förbereda sig mentalt för kvällen. Hon tänkte på hur hon ville att den skulle gå och på vad hon ville att de skulle göra med henne. Hon tog av sig kläderna och la sig raklång och höll upp mobilen så långt ifrån sig hon kunde. Hennes ansikte och bröst kunde ses på skärmen. Hon knäppte ett kort och skickade det till Alice

> This little bitch is getting ready to get fucked by two cocks tonight!

Det gick bara några sekunder innan svaret kom.
> Mmmm. Nice! I want all the deets later. Remember the pictures!

> Hahah. Tror inte jag kan få det på bild tbh. Knappast läge att ta en selfie, svarade hon.

> Meh. Snäääälla! Vill verkligen se vad de gör med min lilla sexbästis. Någon måste ju ha koll på att de behandlar dig rätt.

> Well. Vi får se, skrev hon och avslutade meddelandet med några hjärtan och la ifrån sig telefonen.

Det var konstigt med Alice. Hon hade aldrig någonsin haft någon dragning till män men älskade att höra om hur Emma hade sex med killar. Hon ville själv inte ha sex med män och äcklades av tanken men gillade samtidigt att se på heteroporr. Alice var konstig men helt fantastisk och Emmas absolut bästa vän. Det fanns nog inget de inte kunde prata om.

Det var fortfarande ett tag kvar till middagen och Emma bestämde sig för att ta en dusch. Hon tog med sig rakhyvel och lödder och när hon stått tillräckligt länge i det varma vattnet började hon raka sin fitta. Hon brukade epilera hela kroppen men det var ett tag sedan och små hår hade börjat visa sig. Eftersom epilatorn ändå behöver en viss längd för att funka så rakade hon bort de små, små hår som började växa på venusberget men även på ben och armar. Vanligtvis hade hon nog inte brytt sig men den här kvällen skulle nog ändå bli något speciellt.

Vid middagen satt de på samma platser som under gårdagen. Hon log mot den danska tjejen men sa inget. Tränaren snackade om hur dagen hade varit bra. Hur de två tjejerna gått vidare till final och hamnat precis utanför pallplats men att de ju hade nya chanser imorgon. Han malde på om hur nära Alexander varit att ta sig till finalen. Av någon anledning så glömdes Emma bort i talet. Anders–Olof nämndes inte heller.

Emma suckade lite när hon såg att samma förrätt som under gårdagen dukades fram på bordet. Den var ju god men vad har kocken för fantasi egentligen? Hon sneglade mot bordet bredvid och såg att den söta tjejen också såg lite uppgiven ut. Den bullriga snubben var märkligt nog tyst. Till varmrätt serverades det pasta och en tomatsås med grönsaker. Mycket godare, men något enklare, än gårdagskvällens. Knappast fine dineing. Så fort Emma ätit upp så ursäktade hon sig och lämnade bordet.

Hon rusade in på rummet och slängde ännu än gång av sig kläderna. Hon skickade en snap till båda killarna där hon föreslog att de skulle duscha och göra sig iordning efter den tuffa dagen, om de inte redan gjort det. ”Emotional labour – alltid se till att snubbar sköter de mest basic av grejer”, tänkte hon samtidigt som hon rotade fram kläder ur sin väska. Hon hade aldrig varit den som packade upp sina grejer när hon reste någonstans.

Hon var lite osäker på vad hon skulle ha på sig för kvällen. Egentligen hade hon ju kunnat öppna dörren helt naken. Hon antog att hon skulle bli det förr eller senare ändå, men hon tänkte att det kunde vara fint att ha på sig något som kunde bli lite trevlig att ta av. Lyckligtvis hade hon ju planerat att ligga med någon av killarna under helgen så lite förberedd var hon trotts allt.

Hon plockade fram ett matchande sett svarta trosor och bh med lite spetsdetaljer och ett par svarta strumpor som gick upp en bit över knäna. Men vad mer skulle hon ha på sig? Nu såg det bara porrigt ut. Hon ville inte ha porr, hon ville ha en söt >kom och ta hand om mig>–look. Det slutade med att hon tog upp den svarta klänningen hon haft under gårdagen. Det såg nästan ut som hon hade samma kläder, killarna kanske till och med skulle tro det men vad spelade det för roll egentligen. Hon kände sig både söt och sexig på samma gång. Fast bh–n fick åka tillbaka ner i väskan. Det skulle inte behövas någon under klänningen, tänkte hon och kastade in väskan i garderoben igen.

Hon gick in i badrummet och började med att rulla på en parfymfri deo. Därefter så sprutade hon på lite parfym och avslutade med en smula body splash. Hon tyckte att det luktade riktigt gott när hon luktade på sig själv. Hon tog på sig kläderna och la en lätt sminkning som passade den söta bilden och gick ut i rummet och satte sig att vänta i en av två de små, och smått obekväma, fåtöljerna. Klockan var typ kvart i tio och allt hon behövde göra nu var att vänta.

Hon satt där i några minuter och kände hur nervositeten steg för varje sekund. Egentligen hade hon velat ha lite alkohol för att klara av det här men rummet hade såklart ingen minibar och inte kunde hon köpa något i baren. William som var ett år äldre och precis fyllt arton hade såklart kunnat köpa några cider och tagit med upp på rummet men med tanke på att typ alla klubbar hade total nolltolerans mot alkohol vid läger och tävlingar så kunde hon inte be honom. Även om hotellet faktiskt hade sålt honom något så hade risken att bli upptäckt på vägen upp till rummet varit allt för stor. Det viste Emma så hon hade inte ens övervägt att fråga honom förrän nu.

Istället öppnade hon en av de två flaskorna mineralvatten som stod på det lilla bord som skiljde de båda fåtöljerna åt och hällde upp ett litet glas som hon svepte direkt. Hon hade hört någon nämna något om att det skulle finnas ismaskin i korridoren så hon klev i sina gympaskor och begav sig ut på jakt efter den. Den stod precis bredvid hissen och hon fattade verkligen inte hur hon inte kunnat lägga märke till den tidigare. Jaja. Hon fyllde en hink med is och gick tillbaka in i rummet. Väl där plockade hon fram en 1.5 liters cola som hon hade i väskan. Tillsammans med det lilla mineralvattnet och vanligt kranvatten fick det väl duga för kvällen, tänkte hon. Hon hällde upp ännu ett glas och väntade.

Bara några sekunder senare ljöd hennes mobil till. Hon plockade upp den och såg att det var en notis om att Alexander börjat skriva något på snapchat. Ett ljud till och hon såg notisen om meddelandet. Hon öppnade appen och såg en bild på hennes dörr. Hon fnissade till och reste sig och öppnade.
– Hej, sa hon lite blygt.
– Hej själv, svarade han osäkert.

Det var alltid lite stelt de första minuterna. De stod tysta ett tag och tittade på varandra. Alexander såg typ ut som sin namne i den gamla TV–serien Adam och Eva där han stod i kort rufsigt blont hår, en vit V–ringad t–shirt och svarta jeans. Han tog av sig skorna och gick in.

– Ja. Hej igen, Eh. Slå dig ner, sa Emma nervöst och gestikulerade mot hörnet där fåtöljerna och bordet stod.
– Vill du ha lite cola? sa hon sedan.

– Ja tack. Svarade Alex.
– Har du fått tag i is?
– Ja. Det fanns vist en maskin bredvid hissen. Har du också missat den?
– Verkar så. Eller så finns det bara på din våning?
– Kanske. Händer annars då? frågade Emma för att få tiden att gå.
Alexander ryckte på axlarna.
– Same old. Skola, träning. Du?

Emma skulle precis svara när hon räddades av ett >plupp> från telefonen. Hon kollade på skärmen och såg att William börjat skriva något. Efter någon sekund kom nästa ljud. ”Kliver ur hissen nu”.

Emma reste sig upp och öppnade dörren sedan så visade hon in William i rummet. Han satte sig på samma plats som hon nyss suttit på och hon satte sig istället på sängkanten.

– Så. Då är vi alla här då, sa hon.
– Ja, sa båda killarna ungefär samtidigt.
– Så. Eh. Hur gör vi det här? Frågade Alexander.
– Är vi säkra på att vi ska göra det här? Är alla ok? frågade William med viss osäkerhet i rösten.

– Jag är i alla fall säker! svarade Emma.
– Jag har lekt med tanken att ha sex med två killar ett tag nu och kan inte tänka mig två bättre killar att ha det med. Jag vill att ni tar mig ikväll. Att ni fokuserar allt ni har på mig. Att ni får mig att bli galen ikväll. I want you to fucking fuck my brains out! Are you guys up for that?

– Eh. Okej, svarade William.
Han hade inte riktigt förväntat sig detta från henne.
– Fixar vi det?
– Vi kan väl göra vårt bästa, svarade Alex.

Om den stora elitsimmaren William inte var säker på att han skulle fixa det så tänkte i alla fall inte han fega ur. Sveriges nästa OS–hopp kanske inte kunde tillfredsställa Emmas begär men han kunde i alla fall göra det. Han viste från tidigare att han kunde få henne att komma. Han var rätt säker på att han skulle fixa det nu också.

Alexander reste sig från sin plats och gick fram till sängkanten där hon satt. Han lyfte upp hennes ena ben och började massera det. Han drog händerna längst med smalbenet och över knät innan han vände neråt igen. Efter att masserat ena benet så började han göra samma sak med nästa. Efter någon minut satte han ner Emmas fötter på golvet och särade lätt på hennes ben. Han fortsatte att massera upp längst med låren och lät händerna lämna de tygklädda delarna av hennes ben och började massera över den nakna huden. Han klämde hårt över hennes vältränade lår och lät tillslut tummarna nudda över hennes trosor. Just som han skulle sätta fingrarna över punkten där hennes fitta låg så avbröt hon honom.

– Vänta. Jag är inte riktigt redo ännu. Fortfarande lite nervös tror jag. Fortsätt att mjuka upp lite till.
– Ok, svarade han och gick tillbaka över benen.

Samtidigt reste William sig och satte sig på sängen bakom Emma. Han masserade hennes axlar och nacke. Han kysste henne bakom örat och bet lätt i örsnibben.

– Är du redo att ta emot kuk, viskade han och bet till igen.
– Snart så, svarade hon lågt.
– Vi kommer ge dig så mycket kuk i kväll Emma. Vi kommer se till att du är helt utpumpad när kvällen är över. Vill du det?
– Ja, svarade Emma med en flämtning.

– Vi kommer turas om att knulla dig Emma. Vi kommer kunna vara uthålliga. Vi tar pauser. När vi väl har börjat kommer det inte vara tomt i dig i mer än några sekunder. Kommer du klara det?
– Ja. Jag vill att ni knullar mig hårt och länge. Jag vill att ni inte slutar förrän vi alla är helt slutkörda.
– Bra. Då ska vi göra det. Vi slutar inte förrän du har fått nog, sa han lite högre så att Alex också skulle kunna höra.

Han kysste henne på sidan av halsen och slickade ner till nyckelbenet. Lyfte tillbaka munnen till hennes öra samtidigt som han fortsatte att massera henne ner längst med armarna, upp igen och ut över överkroppen. Han klämde på henens bröst utanpå klänningen och drog undan ett av axelbanden så att det halkade ner lite över ena armen.

– Vart vill du ha våra kukar? sa han med låg röst.
– Först vill jag ha er i munnen. Jag är nästan redo för det här men jag tror jag kommer kunna komma igång mer. Jag vill turas om att suga er. Jag vill att ni försöker munknulla mig. Jag vill ta er så långt ner jag kan.

– Låter bra det. Vi ska försöka pressa på i munnen. Vi ska vara försiktiga men samtidigt bestämda när vi försöker få ner våra kukar. Eller hur Alex?
Alexander tittade upp från sin plats mellan Emmas ben och nickade.

Under tiden William eggat igång Emma hade Alex fortsatt att smeka henne längst med benen och fötterna. Han hade masserat henne länge innan han närmat sig hennes lår med munnen och tungan. Just nu smekte han henne över trosorna och tryckte ibland till med tummarna över hennes öppning. Efter att han svarat på Williams fråga så drog han ut trosorna en liten bit och tryckte ihop dem så att han kunde se Emmas blygdläppar. Han förde tyget upp och ner så att det strök lätt över hennes klitoris. Emma flämtade till och blundade.

– Vad vill du att vi ska göra med dig sedan? frågade William samtidigt som han bakifrån kysste nedre delen av hennes hals.
– Jag vill ha er i mig. Jag vill att ni knullar mig hårt och länge.
– Var vill du ha våra kukar Emma?
– Över allt! Jag vill ha er i min fitta. Jag vill ta er i min röv. Jag vill fortsätta att suga er flera gånger under kvällen. Jag vill att ni ska knulla mig i fittan och munnen samtidigt.

– Bra Emma, sa han och fortsatte.
– Då ska vi göra det. Du ska få kuk från båda ändarna. Vi ska ha dig på alla fyra och trycka på från båda ändar så att du får kuk djupt i fittan och i munnen om vart annat. Låter det bra?
Allt Emma kunde göra vara att nicka.

Under tiden hade Alex fortsatt att gnida hennes trosor mot klitoris. Han hade kysst henne över fittan och låtit hans saliv blöta ner henens trosor. Han lyfte nu undan tyget och blåste lätt lite varm luft över hennes klitoris. Emma ryste till och flämtade. Han drog undan tyget helt åt sidan och satte prövande tungan mot den.
– Åh ja. Flämtade hon. Alex. Fortsätt!

Alex fortsatte att slicka rakt på klitoris i några sekunder innan han slickade neråt över fittan. Han spände sin tunga och stoppade in spetsen mellan hennes blygdläppar innan han slickade hela vägen ner till mellangården. Han gapade stort och la hela munnen över hennes fitta och sög i sig hennes safter. Hon började bli riktigt våt nu. Tillräckligt för att han skulle kunna få in två fingrar i henne. Han förde dem fram och tillbaka och krokade dem lätt uppåt.

Samtidigt drog William axelbanden helt åt sidan och rullade ner klänningen över Emmas små bröst. Han satt fortfarande bakom henne och strök lätt med händerna över dem. Han lyfte bort händerna och la sina pekfingrar över hennes nu styva bröstvårtor och cirklade runt dem, drog dem över vårtan och tryckte till så att de sjönk ner lite. Han tog hjälp av sina tummar och gned hennes bröstvårtor lätt mellan dem innan han nöp till med lite mer kraft. Emma tog ett till flämtande andetag och innan hon riktigt hunnit komma tillbaka till hennes vanliga, men vid det här laget, ganska tunga andning kände hon hur Alex kort bet till i hennes klitoris.

– Aj! utbrast hon. Försiktigt.
– Ok, svarade han och tog den istället mellan sina läppar samtidigt som han pressade på med tänderna underifrån.
– Ooohhh, Åhhho, stönade hon av att Alex började slicka snabbt över hennes klitta samtidigt som han med tre fingrar snabbt puillade henne.
– Hu, hu, hu, andades hon.

William satte munnen vid hennes öra igen och sa halvhögt.
– Vi ska knulla dig så hårt ikväll.
– Eller hur Alex. Vist ska vi knulla henne galen ikväll? frågade han lite högre.
Alex lyfte ansiktet från Emmas fitta och svarade.
– Ja. Emma. Vi ska knulla dig i alla dina hål.

Han satte tungan mot hennes klitoris igen. Han slickade snabbt över den samtidigt som han fortsatte att hårt köra in fingrarna i henne. Han böjde fingrarna uppåt och mötte trycket med en hand på hennes mage. Samtidigt drog William Emma bakåt så att hon låg på sängen. Han flyttade sig så att han kunde böja sig ner och suga in hennes bröst i munnen. Han växlade först mellan bröstvårtorna men inriktade sig tillslut på det högra som han sög på intensivt medan han kramade det vänstra bröstet med ena handen. Den andra handen lät han glida ner längst med hennes mage. När han mötte Alex hand så tryckte han också till och mötte fingrarna som jobbade inne i henne. Hon andades riktigt häftigt nu och gjorde stundtals små gnyenden.

Alex tog bort handen från magen och flyttade den ner till fittan. Han tog bort munnen några sekunder och lät fingrarna spela över den innan han började slicka igen. William reste sig på knä så att han stod ovanför Emmas mage, tog tag i hennes ben och lyfte dem så rakt upp han kunde. Emmas rumpa gled uppåt lite och blottade hennes analöppning. Alex tog en kort paus för att dra Emmas trosor upp längst med benen och William tog emot och slängde dem på golvet. Alex som gått tillbaka till att möta stötarna med sin vänsterhand lät den istället söka sig ner till det bakre hålet. Han drog ut fingrarna ur hennes fitta och blötte lätt upp sitt långfinger med hennes fittsaft, slickade lite på det och satte det provande mot hennes öppning. När ringmuskeln inte ville ge med sig så slickade han istället ner mot öppningen och la tungan över den trånga ingången. Han placerade ännu en gång munnen helt över hennes fitta och lapade i sig så mycket saft som möjligt innan han gick ner mot hennes anal igen där han försökte använda tungan för att få in den i henne. Det var inte helt lätt och mest blev det blött på sängen men lite lyckades han smörja henne. Han fick in lite av tungan och försökte med långfingret igen. Han satte tillbaka högerhanden inne i hennes främre öppning och gick återigen ner på hennes klitoris. Han böjde nu fingrarna neråt istället och mötte dem med tryck ett hårt tryck genom mellangården. Han höll sitt finger helt stilla medan han tryckte på med högerhandens fyra fingrar. Samtidigt stod William över henne och höll fortsatt uppe benen. Emma lyfte sin ena hand och försökte komma åt att känna på hans kuk samtidigt som hon själv tryckte på sin mage. Hon var jävligt nära nu och det hördes.

Hon kom med en ordentlig skakning. Alex kände det som att det fullkomligt forsade i fittan på henne och blötte ner hans hand ytterligare. Han slutade slicka henne och öppnade munnen och lät saften fylla den, reste sig upp, gick upp på sängen och lutade sig över Emmas ansikte. Hon öppnade munnen och de möttes i en kyss som blev till ett vilt hångel. Hennes fittsaft och deras saliv blandades innan Alexander reste sig upp och Emma svalde. William Ställde sig upp och la försiktigt ner Emmas ben igen så att fötterna återigen var på golvet.

Emma låg kvar på sången och pustade ut. Hade hon verkligen sagt det där? Hade hon verkligen bett sina två kompisar att ta henne samtidigt på det viset? Det var ju inte som om hon inte fantiserat om det, det hade hon. Men att erkänna det? Att be om det? Och hur blev William så framåt helt plötsligt? Hon hade verkligen inte väntat sig att det var han som tog kommandot på det här viset. Eller tog kommandot egentligen? Det var ju Alexander som varit först på att göra något men Williams snack var helt klart jävligt tändande. Hon var förvånad. De gånger de legat med varandra så hade han inte direkt varit tafatt men det var inte heller så att han pushade heller. De liksom bara gjorde utan att snacka så mycket. Någon gång frågade de varandra om de skulle byta ställning, typ.

– Oh. Fuck. Otroligt, pustade hon.
– Det var bara början, sa William självsäkert.

”Du har ju fan inte ens gjort något annat än att snacka ännu”, tänkte Alex och drog av sig tröjan. Han hade verkligen inget att skämmas för när det gällde hans kropp. Ingen av dem hade det. Han var smal men med spänstiga muskler på armar och ben av allt simmande. Han drog av sig jeans, strumpor och sina svarta boxers i snabb följd. Han lyfte upp Emmas ben så att de var i höjd med hans midja och riktade in kuken mot hennes fitta. Någon var ju tvungen att se till att det blev lite action.

– Vänta lite. Jag är fortfarande lite känslig där nere. Jag vill suga er, sa hon och gled ner på golvet och satte sig på knä. Hennes ben låg helt raka mot varandra och hennes fortfarande strumpklädda fötter stack ut bakom henne. Kjolen föll ner och dolde hennes fitta och delar av låren. Hon tog tag i Alexanders kuk och började långsamt att runka den.

William stod kvar med kläderna på och tittade på hur Emma runkade och slickade på Alexanders kuk. Hon förde tungan upp från pungen, längst med skaftet och tillslut runt ollonet innan hon tog den långa och grova kuken i sin mun. Alexander var stor. William trodde att den kanske kunde vara typ nitton centimeter lång och riktigt grov. Han hade själv varit ganska stolt över hans strax över sexton centimeter långa, men rätt smala kuk men hans osäkerhet ökade. Vist hade Emma sett hans kuk förut och de hade ju legat med varandra några gånger men den här killen Alexander verkade helt enkelt lite mer … avancerad?

Emma anade att William kände sig lite osäker i situationen och suckade inombords. ”Allt ska en behöva ta ansvar för”.

Hon sträckte ut sin högra hand mot William och började fingra över hans skärp och ner över skrevet och försökte pilla upp skärpet. Hon släppte för några sekunder Alexander och fokuserade helt på William. Hon öppnade skärpet, drog upp knapparna i jeansen och drog ner dem. Hon smekte över hans mörkblå tighta boxers och lät fingrarna följa konturerna av hans kuk genom tyget innan hon långsamt drog ner dem också. Hans kuk fjädrade ut och pekade rakt mot hennes ansikte. Utan någon direkt uppvärmning tog hon hans ollon i munnen och slickade runt det, tog ut det igen och lyfte upp kuken så att den pekade rakt upp. Hon slickade även honom längst med skaftet och ner över pungen där hon stannade för att ta en av hans pungkulor i munnen. William flämtade till och hon släppte ut pungkulan igen.

Alex hade mest stått och tittat på och lite då och då tagit något runktag på sig själv. När Emma kort släppte Williams kuk så tog han tag i hennes vänstra hand och förde den försiktigt mot honom själv. Hon tog tag i den och började runka honom samtidigt som hon gjorde samma med William. De båda killarna tittade på varandra och riktade deras blickar ner mot golvet och Emma. Hon böjde fram ansiktet mot Alex kuk och stack ut tungan så att den snuddade vid hans ollon och öppnade munnen. Hon slickade lite på undersidan innan hon lät sina läppar omsluta det. Alexander pressade sig lite framåt så att hans kuk trycktes in i hennes mun. Han kände Emma suga till på den innan han återigen drog ut den så att hon kunde slicka undersidan av ollonet. Efter någon sekund tryckte han in kuken igen och satte sina händer på hennes huvud.

Till att börja med så smekta han i hennes hår. Han virade in sina fingrar i det och drog dem uppåt så att hårstråna gled mellan sina fingrar, satte tillbaka fingrarna och masserade hennes hårbotten. Samtidigt så stötte han fortsatt långsamt in sin kuk i hennes mun. Emma fortsatte att runka William med sin vänsterhand medan hon stödde sig med högerhanden mot Alex lår.

Alex strök sina fingertoppar åt sidan genom Emmas hårbotten och stannade med fingertopparna strax ovanför öronen. Han la handflatorna mot sidan av huvudet och drog med ett milt tryck henne mot sig samtidigt som han stötte in kuken i hennes mun. Han drog huvudet bakåt samtidigt som han själv backade med rumpan så att hans kuk nästan gled helt ur henne och tryckte sig sedan framåt igen samtidigt som han drog Emma mot sig. Han började snabbt munknulla henne och efter några stötar var ungefär halva hans kuk inne i hennes mun och började närma sig svalget. Precis när han stötte emot gomseglet höll han sig kvar i någon sekund. Emma drog in ett djupt andetag genom nästan och andades ut när han långsamt drog ut kuken. Han väntade några sekunder för att se Emmas reaktion innan han tryckte in kuken på samma sätt igen. Han körde så i tre stötar innan han började munknulla henne.

Emma hade fått det svårt att runka William samtidigt som hon blev munknullad av Alex men när han nu drog ur sin kuk ur hennes mun så ägnade hon åter William sin uppmärksamhet. Hon tog tag i hans kuk med båda händerna och både runkade och slickade honom innan hon tog in kuken i munnen och pressade sig framåt. Hon fick in lite mer än hälften av hans långsmala kuk innan hon tog ut den. Hon kände hur William la sina händer på hennes huvud och hur han långsamt pressade sig in i hennes mun. Hon släppte Alex kuk och fokuserade på att ta emot William. Hon böjde sig framåt och stödde sig med händerna mot golvet och lät honom pressa sig längre och längre in. Hon kände hur hans ollon kom emot gomseglet och precis som Alex före honom lät han kuken vila kvar i munnen någon sekund innan han tog ut den. Emma andades in och böjde sig framåt för att ta emot honom igen.

Hon lyfte högerhanden och greppade om den del av kuken som var utanför hennes mun och stödde sig nu med vänsterhanden mot hans lår. Nästa gång William kom åt gomseglet andades hon in genom näsan, höll luften en stund och försökte slappna av halsen så mycket som möjligt. Han drog ut den nästan helt innan han körde in den med en hård stöt. Emma tryckte till på hans lår så att han backade ett steg.
– Inte så hårt. Kör lite långsamt igen.
– Ok.

Emma satte munnen mot kuken igen och William stötte emot. När kuken nåt bak i munnen och han stannade så drog Emma ännu en gång in luft innan hon böjde sig mer framåt och tog in ytterligare en bit av kuken. Hon stod fortfarande på knä men lutat framåt med båda händerna i golvet och det kändes som att hon kanske hade tre fjärdedelar av Williams kuk i munnen. När han drog ur kuken igen så ställde hon sig på alla fyra och kollade rakt fram mot William och öppnade munnen. Raskt var han där igen och tryckte långsamt in den samtidigt som han höll händerna runt hennes huvud. Emma andades in, försökte slappna av och jobba emot kräkreflexen så mycket hon kunde och helt plötsligt stötte hennes näsa emot Williams blygdben. Han fortsatte att hålla i hennes huvud och tittade ner på sin kuk som var helt försvunnen i henne.

Efter vad som kunde varit en evighet men som egentligen bara var två sekunder så drog han sig ur henne.
– Är du ok?

Hon svarade inte utan satte istället direkt munnen mot hans kuk igen. Denna gången tog hon inte honom hela vägen in utan lät honom stanna vid ungefär hälften. Han drog ur kuken, tog tag i hennes huvud igen och medan höll det fast så började han stöta in och ut i hennes mun. Samtidigt ställde sig Alex bakom henne, lyfte upp kjolen och tryckte in sin kuk i henne.

Emma drog snabbt in luft i nästan och flämtade ut den när hon kände hur Alex långsamt tryckte sig in i henne. Han drog sig helt ur hennes fitta innan han långsamt körde in den igen. Det var tur att hon var så uppvärmd och kåt vid det här laget för att ta Alex långa grova kuk utan förberedelse var inget hon ville göra i första taget. Hon drog sig undan från Williams händer samtidigt som Alex började pumpa med ett högre tempo inuti henne.

– Åh. Ja Fuck! viskskrek hon när Alex ökade tempot ytterligare.
Hon öppnade munnen och flåsade högljutt och blundade. När hon öppnade ögonen igen såg hon att William stod framför hennes ansikte och smårunkade sin kuk.
– Ja, ja, ja.

William körde in kuken i hennes öppna mun och började munknulla henne. Han höll i hennes huvud och försökte möta Alex stötar med sina egna. Han tryckte sig längre och längre in i hennes mun för varje stöt tills han körde kuken hela vägen in i varje stöt. Emma stod med ansiktet uppåtvänt så att halsen blev helt rak och tog emot honom hela vägen ner samtidigt som Alex snabbt stötte sin långa och grova kuk i hennes fitta.

De fortsatte så i några minuter. När William kände att han började närma sig utlösning drog han sig ur och satte sig på sängkanten för att vila lite. Alex fortsatte någon minut till innan han också drog sig ur och slängde sig ner i en av fåtöljerna. Emma vände sig mot honom och kröp in mellan hans ben och nafsade försiktigt på pungen. Hon slickade försiktigt längst med hans kuk. Alex drog henne upp mot sig och när hon var i höjd med hans ansikte kysste han henne.

Emma stod lutad över Alex med sina särade ben bredvid hans. Hennes klänning låg fortfarande något upprullad över hennes rygg så att den nästan kunde varit ett brett skärp. Hennes rumpa och fitta pekade rakt ut. Hon hade ryggen och nacken böjd i en något obekväm vinkel medan hon och Alex hånglade vilt.

William reste sig från sängen och drog av sig sin t–shirt och slängde den ovanpå sina jeans och boxers som låg under skrivbordet. De hade hamnat där när han sparkat av sig dem tidigare. Han gick fram till fåtöljen och la sina händer på Emmas skinkor och började knåda dem mjukt.

Alex och Emma stannade upp med sitt hångel så fort som William kommit fram till dem. Medan William knådade skinkorna hade Alex börjat att ge Emmas bröst samma behandling. Han lät tummarna röra sig över hennes bröstvårtor medan han med resten av handen tryckte på hela bröstet. William gned tummarna närmre och närmre Emmas bakre hål och efter en stund så möttes hans händer över skåran. Han lät ena pekfingret glida upp och ner längst med den några gånger innan ha försiktigt tryckte till mot ingången. Han tog lite saliv på sitt pekfinger och tryckte det igen mot öppningen. Emma flämtade till samtidigt som spetsen av hans finger började penetrera ringmuskeln. William tog bort fingret och satte sin vänstra hand hårt mot hennes ena skinka samtidigt som han med högerhanden satte kuken mot hennes fitta. Han tryckte till och tog samtidigt ett hårt tag om hennes bak.

Alex satt kvar under Emma och visste inte riktigt vad han skulle göra. Han fortsatte att knåda hennes bröst, rullade ena bröstvårtan mellan tummen och pekfingret och böjde sig sedan fram och tog den i munnen men det var svårt att hålla kvar den allt för länge i ställningen som han satt. William å andra sidan körde sin kuk snabbt och hårt i Emma som höll emot med raka armar mot väggen för att inte kastas framåt när hans blygdben slog i hennes rumpa. Efter en stund så pressade Alexander försiktigt Emma ifrån sig.
– Vänta lite William, sa hon.

William hade redan stannat av när han känt hur Alex pressat emot och nu backade han bort från henne. Hon klev ner från fåtöljen och ställde sig på golvet där hon snabbt drog av sig den hopknycklade klänningen och sparkade iväg den mot resten av alla kläder. Hon böjde sig framåt och ställde sig på alla fyra med sitt ansikte mellan Alexanders ben.

William som stått still och väntat satte sig på knä bakom Emma och greppade hennes skinkor. Han kände hur heltäckningsmattan rev lite mot hans knän när han böjde sig framåt och styrde in sin kuk i Emmas fitta. Han blev stående så i några sekunder och mötte Alexanders blick. Hade alltså killen mittemot honom precis haft sin kuk härinne? Hände verkligen det här? Han tryckte undan tankarna och började långsamt att stöta i henne. Emma stönade, greppade Alexanders lår och böjde sig framåt med öppen mun. Alex hjälpte till att styra in kuken och medan Emma böjde huvudet fram och tillbaka över munnen mötte han henne med små juckande rörelser.

Emma tänkte inte ens försöka att ta Alexanders kuk lika långt ner som hon gjort med Williams. Hon visste att det inte gick. Hon lät munnen glida ner över ollonet och en liten bit längst med skaftet och kände han tryckte in den någon extra halvcentimeter innan det tog stopp. Någon gång skulle hon vilja deepthroata Alexander men hon skulle nog behöva öva lite först.

Hon var tacksam att William tog det lugnt. Hon behövde lite vila efter den hårdhänta behandlingen. Inte att hon klagade eller så. Det var häftigt att bli så ordentligt knullad men just nu var det skönt att de båda tog det lite lugnt med henne.

Alexander hade slutat stöta emot och satt bara och njöt av känslan av Emmas mun runt hans kuk. Han hade känt henne i typ fyra år och haft sex med henne i typ ett. Fram tills den där kvällen när de skämtflirtat med varandra så hade det inte funnits i hans världsbild att de skulle ha sex. Det var inte att hon var för cool för honom, att hon var otillgänglig eller något annat tjafs. De var simkompisar och inget mer. >Sex med Emma> var helt enkelt inte ett koncept han någonsin tänkt på. Nu satt han och fick en avsugning av henne samtidigt som en i Sveriges juniorelit långsamt knullade henne bakifrån. Det var fan helt galet alltihopa.

Emma lyfte ansiktet från Alexanders kuk och böjde huvudet lätt bakåt.
– Orkar du öka takten lite?
Han svarade inte men tog ett hårdare tag om hennes skinkor och började långsamt att öka takten. Emma böjde sig återigen ner och tryckte munnen över Alexanders kuk.

Det tog inte lång stund för William att komma upp i tempo. Han höll om Emmas höfter samtidigt som han stod lätt bakåtlutad så att han kunde måtta kuken upp i henne. För varje stöt så slog hans blygdben ihop med hennes fasta rumpa och kastade henne framåt.
– Åh. Ja. Hårdare.

För att kunna öka takten försökte William istället böja sig lite över Emmas rygg samtidigt som han satte sina handflator i golvet. På första försöken gick det inget vidare. Hans kuk gled ur och när han skulle köra i den igen så hamnade den utanför och vek sig mot Emmas blygdben.

– Kan du försöka svanka lite mer? frågade han henne.
Hon lutade sig lite djupare ner i fåtöljen och svankade så kraftigt som hon kunde. William Reste sig lite, styrde in kuken med handen och tryckte sig in. Både han och Emma kände hur den gled djupare in än den gjort förut. Han reste sig försiktigt tills han var nästan helt ute och tryckte sig hela vägen in igen.
– Oh, stönade de båda samtidigt.

William prövade sig på att öka farten och var snart uppe i samma tempo som innan. För varje stöt så åkte Emmas ansikte med hård kraft ner mellan Alexanders ben. Han hade fått backa och halvsatt nu mot ryggstödet för att hon skulle få plats.
– En sekund bara, sa han.
– Kan jag få försöka sätta mig lite längre ner?

Han hasade sig ner tills han halvlåg i fåtöljen med rumpan nästan utanför sittdynan. Emma hade under tiden rest sig lite och William hade dragit sig ur igen. Hon kröp fram mot Alex och satte munnen mot hans ollon och lät tungan cirkla runt det i ett par sekunder. Hon höll kvar ollonet i munnen samtidigt som hon på nytt svankade mot William som böjde sig över henne och styrde in kuken. Han drog på nytt nästan ut den helt innan han med en kraftig stöt tryckte in den i henne. Hon trycktes framåt och hennes mun åkte ner för Alexanders kuk. Hon ryckte till i en hostning så att William halkade ut igen. Hon andades in.
– Ok. Inte så hårt på en gång.

Hon böjde sig fram över Alexander igen och svankade så att William kunde komma in i henne. Han gjorde några försiktiga långa stötar. Emma låg framåtböjd och höll fast i Alexanders skinkor samtidigt som hon hade hans kuk i munnen. För varje långsam stöt som William gjorde i henne så åkte hennes mun djupare ner. Efter några stötar hade hon lärt sig att följa med upp och ner i rörelserna och började göra små juck emot William. Han tog detta som en signal för att öka takten.

Han drog hastigt ut sin kuk ur henne innan han med full kraft stötte in den igen. Hon tog emot med överkroppen och försökte hålla huvudet still så att inte Alexander skulle komma allt för långt in i hennes mun. Alex som legat ganska passiv tog tag i hennes huvud och började jucka upp mot hennes mun samtidigt som William ökade farten inne i henne. Hennes kropp for framåt och bakåt i takt med killarnas stötar i hennes mun och fitta. Hon var helt i deras våld nu. William tryckte sig hårt och snabbt i hennes fitta samtidigt som Alex pressade på med kuken mot hennes svalg. Emma andades hastigt med nästan.

William drog sig ur och backade bort från henne. Det var inte den bästa av ställningar och det var svårt att få det att funka utan att det skulle göra ont. Emma kröp bakåt från fåtöljen och satte underarmarna och sina knutna händer mot golvet. William var kvickt tillbaka och tryckte in kuken i henne och började dunka på henne direkt.
– Åh. Ah. Ooohhh. Ah, ah, ah. Fuck, flämtade hon.

William flåsade och efter kanske fem minuter drog han sig ut och pustade ut och sträckte sig mot sitt vattenglas.
– Ja tack, sa Emma och satte sig på huk.
Alexander reste sig och hällde upp ett glas åt henne.

Där satt hon på golvet. Rak i ryggen och benen vikta under sig. Hon var helt naken förutom de svarta strumporna som gick en liten bit upp över knäna. Hennes fötter var böjda och stack ut under hennes rumpa. Hon drack upp sitt vatten och räckte glaset till William som nu stod framför henne. När han ställt ner glaset på skrivbordet så vända han sig så att hans kuk stod framför hennes ansikte. Alexander ställde sig bredvid och Emma tog dem i varsin hand och började runka.

Hon vände ansiktet mot Williams kuk och öppnade munnen. Han tog tag i hennes ansikte med båda händerna och tryckte sig in i henne och pressade på. Utan några större problem så kunde han komma in hela vägen. Han fortsatte att hålla fast hennes ansikte samtidigt som han med snabba rörelser munknullade henne. Efter ett par minuter så pressade hon handflatorna mot hans lår och han slam hennes ansikte. Hon vände sig mot Alexander som också han tog tag i hennes ansikte och körde in kuken i hennes mun. Han kunde inte köra lika fort och lika långt ner och efter bara någon minut så släppte han henne. Hon vände sig igen mot William som började igen.

Så fort William släppt hennes ansikte för andra gången så ställde hon sig igen på alla fyra. Alex som inte knullat på ett tag nu tog plats bakom henne och tryckte in kuken. William hällde upp ett glas vatten åt sig själv och satte sig på sängen och såg på när Emma tog emot Alexanders stora grova kuk. Mycket större än hans egen.

Egentligen så förstod han inte hur han någonsin kunnat lära känna någon som Emma. När de sätts på rikslägret hade han förvisso lagt märke till den söta, blonda flickan som hängde med klubben från Göteborg. Han hade sett henne när han sagt hej till några killar han kände lite löst och kanske hade de hälsat som artigast på varandra men inget mer än så. Bortsett från att hon var söt så var det ingen han skulle ödslat sin energi på.

Hon var den klassiska femton– eller sextonåringen som skulle kunnat bli något om det inte vore för att hon snart skulle sluta. Han såg det, alla som satsade såg det. De enda som inte tycktes se det var de tränare som alltid insisterade på att sådana som henne skulle följa med på läger som dessa. Han viste att hon bara var här för att ha kul och träffa kompisar. Han var genuint, uppriktigt ointresserad av henne. Förutom att hon var riktigt jäkla söt, eller snygg, eller kanske sötsnygg? Ganska kort, blont hår som hängde ner över axlarna och ett sött men lite smalt ansikte. I vilket fall som helst hade de hamnat i samma soffgrupp senare på kvällen.

Han hade satt med kompisarna från götet och hon snackat med två tjejer från hans klubb. Hon hade tittat åt hans håll lite då och då och han kunde inte låta bli att hela tiden kasta blickar åt hennes. Någon hade föreslagit att de skulle spela kort och ett par vändtior senare så var de mitt uppe i ett munhuggande om lantisar vs nollåttor och göteborgare vs stockholmare. Han hade rest sig för att gå på toaletten och när han kommit ut hade hon stått där, tryckt upp honom mot dörren och kysst honom. Hon hade dragit iväg med honom till ett tomt grupprum och dragit ner hans byxor utan att säga ett ord.

Han hade inte varit någon oskuld men det var ändå nästan två år sedan han legat med någon senast. Han pluggade på ett idrottsgymnasium där nästan ingen var intresserad av att festa. Det var ett ställe för seriösa idrottspersoner eller åtminstone för de som ville bli. Vist fanns det tjejer som ville ligga med honom. Han var nästan känd och på väg att >bli någon>. Tänk om de vetat hur enkelt det var att få honom. Istället gick de runt och trånade efter något de trodde var ouppnåeligt. Emma hade redan första kvällen gjort klart att hon inte trånat efter honom. Han var snygg, han var rolig, hon ville ligga och han verkade intresserad. Han hade kunnat få vara ängeln Gabriel och hon hade inte brytt sig. Att vara starstruck var tydligen inte hennes grej.

De hade fortsatt att ligga med varandra på de övriga två läger där hon varit med och han hade varit glad över att hon skulle komma på den här tävlingen. Han hade blivit lite mindre glad när han träffat Alex. Han hade antagit att hon legat med andra men inte vetat säkert förrän tidigare idag. Nu satt han i hennes hotellrum och såg på medan sagda Alex satte på Emma bakifrån med sin stora kuk. Han kunde inte slita ögonen ifrån det.

Emma stod på alla fyra på golvet. Hennes överkropp låg lutad framåt och hon vilade ansiktet mellan sina armar. Där han satt kunde han se Alexander stående lutad över henne på samma sätt som han stått tidigare. Han kunde tydligt se Alexanders kuk sära Emmas blygdläppar när den i hög hastighet stöttes in och ut i henne. Hon andades häftigt och gnydde till varje gång Alex tycktes nå botten.

Alexander drog sig ur Emma och tog tag i henne under armarna. Hon följde villigt med när han drog henne till stående och snurrade henne ett halvt var så att hon stod med ansiktet mot honom. Han böjde sig ner och kysste henne innan han knuffade ner henne på sängen och särade hennes ben innan han själv kastade sig ner mellan dem. Han slickade henne aggressivt och vilt med hela munnen över hennes öppning. Tungan spelade över hennes klitoris för att sedan pressas in i henne. Han lät även tungan pressa sig mot hennes analöppning. Emma låg på rygg och smekte sig själv över kroppen. Hon kramade brösten och nöp i vårtorna men när hennes hand närmade sig fittan så tog det stopp. Alex knuffade hårt tillbaka den upp över kroppen.
– Kan du hålla lite William? frågade han

William gick bort till sängen och ställde sig på knä bredvid hennes ansikte. Han drog upp armarna i luften och höll ihop händerna. Han behövde inte hålla hårt.

Han släppte den ena av hennes händer en kort stund och kröp lite närmre henne så att hans kuk kom i höjd med hennes mun. Hon öppnade den direkt och han kunde utan problem köra ner hela kuken i henne. Innan han mötte Emma hade han aldrig ens fantiserat om att bli deepthroatad men nu älskade han det. Han älskade känslan. Fram tills ikväll hade det bara varit en avslutning på avsugningen. Att få spruta henne långt ner i halsen efter ett ligg. Från och med ikväll skulle det bli annorlunda. Han insåg att han älskade att munknulla henne. Att höra ljudet hon gjorde när hans kuk åkte ner och upp i hennes hals samtidigt som han höll fast hennes huvud. Han höll fast hennes händer ovanför hennes huvud och körde in kuken så långt han kunde. Hon låg på rygg med ansiktet vänt åt höger så vinkeln var inte den bästa.

Alexander tryckte in tre fingrar i Emmas fitta och började långsamt fingerpulla. Hon låg på rygg med benen brett isär och fotsulorna pressade mot madrassen. Alexander drog ut sin högerhand ur henne och tryckte in den igen och böjde sig fram för att kunna slicka på hennes klitoris. Han halvsatte sig igen och samtidigt som han fortsatte att pulla så tryckte han vänster tumme mot hennes anal. Det var ganska mycket motstånd men tillslut så fick han in fingerspetsen i henne. Han tänkte att det helt klart skulle behövas mer glid innan någon hade sin kuk där men lirkade till slut in sin tumme i henne. Han böjde upp fingret och tryckte det mot mellangården och böjde sig sedan ner och satte tungan mot hennes klitoris.

Hon vred bort ansiktet från Williams kuk, tittade rakt upp i taket och skrek gällt när hon kom. Det spände lite i röven men smärtan blandades med njutningen när hon kom och känslan blev överväldigande. Alexander slutade slicka en liten stund men höll kvar händerna i henne tills hon kommit ner från orgasmen.

– Helvete! sa hon med viskande röst.
– Jävlar vad skönt.

Hon andades fortfarande stötvis och hjärtat bultade hårt i bröstet men killarna tänkte inte ge henne någon mer vila nu. De hade lovat att knulla henne tills hon inte orkade mer och både William och Alexander tycktes tänka att det var dags att leva upp till sitt löfte.

William la sig ner bredvid Emma så att hans skrev ännu en gång låg mot hennes mun. Han tog tag i hennes ansikte och vred det mot hans kuk. Hon han knappt öppna munnen innan han sköt in kuken och körde den hela vägen ner i halsen. Han låg på sidan, höll fast i hennes huvud och juckade i hennes mun. Samtidigt ställde sig Alexander vid fotändan och lyfte upp hennes fötter och la dem på sina axlar. Med full kraft tryckte han in kuken i henne och medan han höll sig i hennes ben så började han att stöta. Hon fick en lite paus någon minut senare när han drog sig ur och sträckte sig efter en av kuddarna som låg på sängen. Han signalerade att Emma skulle lyfta lite på sig så att han kunde lägga den under henne. William stannade av sitt knullande under de sekunder det tog att fixa iordning allt men så fort hon låg still så körde han in kuken igen. Alexander kom nu in i en bättre vinkel och Emma kände hur hans kuk stötte emot hennes g–punkt varje gång han kom in i henne.

Efter en stund drog William sig ur Emmas mun och hon tog tillfället att andas några djupa andetag. Alex saktade ner lite på takten men slutade inte att knulla henne. Just som han skulle öka takten kom William upp bredvid honom och han fattade omedelbart gesten och flyttade sig åt sidan så att William kunde ta hans plats. Emma låg med huvudet bakåt och tittade in i vägen så hon märkte inte att de löste av varandra förrän hon kände Williams lite smalare kuk äntra henne. Alex kom bort till henne och ställde sig på knä över hennes ansikte. Hon öppnade direkt munnen så att han kunde stoppa in sin kuk. Han kom lite längre ner i hennes hals i denna ställning men det var fortfarande inte tal om att ta honom hela vägen ner. Speciellt inte som William nu pumpade på hårt och fort i henne. Hon låg fortfarande med rumpan uppåt på kuddarna så att både fitta och anal var i rätt vinkel för att penetreras.

William drog sig ur och satte prövande kuken mot den bakre öppningen. Emma puttade lite på Alexander och bad honom att gå av så att hon kunde resa sig. Hon klev ner från sängen och gick bort till sin väska och plockade fram en tub med glidmedel och gav det till William. Han tog emot flaskan, öppnade den och tog lite på sina fingrar och en söt, kemisk doft av jordgubbar fyllde genast rummet.

Han böjde sig ner mellan Emmas ben och slickade henne i någon minut innan han satte flaskan mot hennes analöppning och sprutade. Han började jobba in glidmedlet i henne samtidigt som han fortsatte att slicka över hennes klitoris. Alex stod bredvid och tittade på medan William jobbade in ännu ett finger i henne. Två fingrar blev tre innan han ställde sig upp, smörjde in kuken med ytterligare lite mer glid och satte ollonet mot hennes ringmuskeln. Han tittade upp mot hennes ansikte och hon mötte hans blick. Han tryckte sig inåt samtidigt som hon slappnade av så mycket hon kunde. Vid det här laget var hon rätt van vid analsex och det gick lätt för henne att släppa in Williams styva kuk. Båda två suckade när den gled in helt.

De stannade kvar så i några sekunder för att vänja sig vid känslan innan han långsamt började röra sig inuti henne. Alex stod fortfarande kvar bredvid sängen och smådrog i kuken emellanåt. Han såg på medan William började röra sig allt snabbare inne i sin kompis.

– Ah, ah, ah, ah, hördes det i stötar från Emma i takt med att William rörde sig.
Han ökade takten allt eftersom och tillslut pumpade han hennes röv i snabba korta stötar. Alexander reste sig upp på sängen igen och riktade in sin kuk mo Emmas mun och hon gapade. ”Jag kommer vara rejält trött i käkarna imorgon”, tänkte hon medan hon började ta emot Alexander.

William la upp Emmas fötter mot hans Axlar och började köra i långa djupa stötar i henne samtidigt som Alex fortsatte att pressa ner hans kuk i hennes mun. För William och Emma var det här en rätt perfekt ställning men det märktes att Alex inte kunde komma åt så bra där han stod. De bestämde sig därför för att byta. Emma ställde sig på alla fyra i sängen och Alex tog plats bakom henne, smörjde in sig själv och henne med mer glidmedel innan han började pressa sig in i henne.

Emma uppskattade analsex med Alexander men föredrog andra ställningar än doggy. Han kom in allt för djupt i henne för att det skulle vara riktigt bekvämt med hans stora kuk. Medan han försiktigt lirkade sig in i henne kom William fram till henne och satte sig på knä vid hennes ansikte och hon öppnade munnen för att ta emot honom. Såklart visste hon vart kuken nyss varit men hon visste också att hon tvättat sig noga innan just för att kunna suga en kuk som precis varit i hennes anal. Hon tog kuken i vänster hand och började runka den innan hon öppnade munnen. Hon slickade runt hans ollon och tog det i munnen samtidigt som hon fortsatte att runka honom. Hon slickade längst med skaftet och tillbaka igen. Samtidigt så hade Alex fått in kuken ordentligt och började knulla hennes röv i en långsam takt. Emma lät Williams kuk vila i hennes mun och satte ner handen på sängen. Han ökade direkt takten och strax därefter så pressade William på från sitt håll. Snart så knullade de återigen henne hårt från båda håll. Det enda hon kunde göra var att ta emot. Dock så fortsatte det att vara lite obekvämt med Alex kuk bakifrån. Hon lyfte upp högerhanden något och la den mot Williams lår. Han drog ut kuken och tittade på henne.
– Byte, sa hon.

Alex slutade pumpa hennes röv och ställde sig på golvet. Själv så satte hon sig på sängen och andades några sekunder.
– Allt lugnt? frågade Alex.
– Jodå. Du är lite för stor för att det ska funka bakifrån bara.
Kan du sätta dig eller lägga dig på sängen så rider jag?
– Vist. Funkar det om jag sitter i fåtöljen? Så får vi lite stöd.
– Vi kan prova.
– Kan jag bara få ta lite vatten först?
– Klart, sa han. Jag behöver nog också ett glas.

De hällde upp varsitt glas isvatten och satte sig ner. Alexander i fåtöljen närmast sängen och William i den närmast skrivbordet. Emma satte sig i Alex knä.

Efter att ha de alla tre under tystnat druckit sitt vatten så reste Emma sig upp och gick fram till sängen där hon plockade upp flaskan med glidmedel. Hon gick tillbaka till fåtöljen och räckte den till Alexander som genast började smörja in hennes bakre hål. Hon stod med ryggen mot honom. När hon var tillräckligt insmord så smörjde han in sig själv och drog henne lätt bakåt. Hon satte sig igen i hans knä och lyfte upp fötterna mot det lilla bordet. William var snabbt framme och tog bort flaskor och glas som han istället ställde på skrivbordet.

Emma särade benen och lyfte sig uppåt medan Alex höll sin kuk rätt upp med ett fast grepp. Emma sjönk försiktigt neråt och kände hur kuken började tryckas upp i henne. Hon flyttade fötterna från bordet och satte ner dem bredvid Alex ben på sittdynan och tog tag med händerna kring armstödet. Hon gled långsamt ner på honom och satt ett tag med kuken så långt inne som kändes bekvämt. Det var fortfarande en bit som var kvar utanför henne. Hon tog spjärn med fötter och armar för att lyfta sig upp och gled sedan ner igen. Det var säkert bra att få stöd men det var ganska svårt att göra jobbet själv.

– Kan du hjälpa till lite Alex?
Han drog henne bakåt så att hon blev liggande över hans mage och började jucka i henne. Hans fötter var kvar på golvet så han kunde lätt få kraft att lyfta sig själv. Att ligga som de gjorde också att han inte kunde komma upp för långt i henne. Hon tittade mot helkroppspegeln där hon kunde se sig själv med helt öppen fitta och Alexanders kuk uppe i hennes röv. Det syntes tydligt hur han rörde sig i henne.

William reste sig från sin fåtölj och försökte klättra upp på fåtöljens breda armstöd. Han fick ta sig upp på bordet först och sedan kliva över. Han ställde sig lutad med händerna mot väggen och nuddade Emmas läppar med sin kuk. Hon öppnade munnen och han började jucka in och ut i henne.

Han kom inte helt ner i halsen på henne och var tacksam över det. Det var ganska påfrestande att sitta så här men hon visste sedan tidigare att bakåtvänd ritt var det bästa om hon skulle ta emot Alexanders stora kuk där bak. Hon försökte göra motjuck för att möta honom och frustande kom de in i en ganska skön rytm. William pressade också han henne i en ganska lugn takt och körde bara in halva kuken åt gången. Efter några minuter så lutade emma sig helt bakåt och la sitt bakhuvud mot Alexanders axel. Han började genast att stöta lite hårdare i henne.

William klev tillbaka till bordet och hoppade ner på golvet. Han tog tag i Emmas strumpbeklädda ben och satte upp fötterna på armstöden. I spegeln kunde hon se hur hon nu låg med fittan helt öppen och tog emot Alex kuk i röven. William böjde sig framåt och la sin tunga mot hennes klitoris och började slicka. Hon gnydde till när hon kände hans tunga över sin lilla knapp samtidigt som hon var lite förvånad över att han gick ner på henne så nära en annan killes kuk. Inte för att hon klagade. Tvärt om.

William fortsatte sitt slickande över henne och förde in två fingrar i hennes fitta. ”Oh my fucking god!”, tänkte hon samtidigt som hon gnydde upphetsat.
– Oh. Ja. Fortsätt!

William fortsatte att röra fingrarna ut och in i henne och att slicka över hennes klitoris. Han gjorde sitt bästa för att inte stöta i Alex kuk men det var ganska oundvikligt att han gjorde det några gånger. Jaja. Det fick väl vara så då. Han lutade sig fram mellan hennes och Alex ben så att han kunde komma åt bättre utan att behöva hålla en hand i golvet. Medan han använde sin högerhand till att pulla henne så lät han vänsterhanden stryka över hennes mage och upp mot hennes bröst som han försiktigt klämde på.

Det var ett inte jättelänge sedan Emma fått orgasm senast men ändå så kände hon att det började närma sig igen. Allt knullande hade varit fantastiskt men det var Williams slickande som fått henne att börja nå över mållinjen. Hon blundade och andades häftigare innan hon med ett doft morrande kom. Alex ökade takten underifrån och använde all muskelstyrka han kunde uppbringa för att hårt trycka i henne genom hela orgasmen. William å andra sidan backade bakåt och såg hur hennes fitta pulserade och hur lite av hennes fittsaft rann ur henne.

Hon öppnade ögonen och tittade upp. Hon låg fortfarande på Alexanders mage och hade fortfarande hans kuk i röven. Alex hade för en liten stund slutat att röra sig i henne men nu började han långsamt att knulla hennes lilla röv igen. William hade rest sig och stod fortfarande med kuken riktad mot henne. Han tog några steg framåt och särade hennes ben så mycket som det gick. Hon låg nu med smalbenen på varsitt armstöd och fötterna hängande ut. Han gick ända fram till fåtöljens kant, tog tag mot ryggstödet och riktade in sin kuk mot hennes främre öppning. Emma flämtade till innan hans kuk ens hade rört vid hennes öppning. >Skulle han??> Han tittade ner i Emmas ansikte och frågade.

– Får jag?
Hon nickade och spärrade upp ögonen och munnen allt hon kunde när hon kände hur William började pressa in sin kuk mellan hennes yttre blygdläppar och in i hennes fitta. Alex stannade upp med sitt knullande när han förstod vad som höll på att hända.

Det här var något nytt för dem alla tre. Något att läsa om i någon novell på internet eller att se i en porrfilm. William visste inte riktigt varifrån ha fått idéen att köra in kuken men det verkade rimligt med tanke på hur inbjudande den öppna fittan såg ut. Kanske var han porrskadad, kanske var det bara instinkt. Han visste inte och han brydde sig inte när han började pumpa sin kuk in och ut i Emmas tighta fitta. Nu ännu tightare. Han kunde känna hur Alex pumpade i hennes andra öppning.

Alexander hade blivit förvånad när han förstod vad William tänkte göra. Det här var väl inte del i planen? När hade Emma bett om att få en dubbelmacka? Han hade känt hur hon nickat mot William så hon var ju helt klart med på det. Båda två kanske bara gick med the flow helt enkelt. Han tänkte göra det i alla fall och började pumpa in och ut i henne underifrån. Det var lite svårt för de båda killarna att hitta en gemensam rytm men efter att ha väntat in några av Williams stötar så kunde han börja möta dem. De tryckte in sina kukar varannan gång. När Alex var på väg ut så var William på väg in.

Emma var helt mållös de första sekunderna. Hon bara låg still på Alex mage och tog emot de två killarnas kukar i hennes båda hål nästan utan att andas. Känslan var helt överväldigande. Hon kände sig helt uppfylld. De två kukarna spände gemensamt hennes hål och jobbade tillsammans som en gigantisk kuk som nådde in i båda öppningarna. Samtidigt var det två kukar som pumpades i henne om vart annat vilket var en helt otroligt häftig känsla. Det var som att hon skulle få orgasm direkt. Så fylld, så mycket som hände samtidigt. Hon hade inte väntat sig detta.

Emma vinklade huvudet åt höger och såg på sig själv i spegeln. Hon såg sitt svettiga ansikte som kikade fram mellan killarnas huvuden. Hon såg på de brett särade benen som spretade ut över fåtöljens armstöd. Hon såg undersidan på sina fötter som fortfarande täcktes av de svarta knästrumporna. Hon såg rakt in mellan sina ben där de två kukarna turades om att pumpa in i henne. Ljuset från spottarna i taket var perfekt. Inga skuggor. Bara hennes underkropp och kukarna som pumpade i hennes två öppningar. Hon sträckte ut vänster hand mot skrivbordet och fick precis tag i sin mobil.

Utan att kunna se skärmen så svepte hon med tummen åt vänster på låsskärmen så att mobilens kamera aktiverades. Hon riktade kameran mot spegeln och tryckte på den ena volymknappen. Ett inspelat syntetiskt kameraklick ljöd när hon tog bilden. Hon hörde Alex skratta till. Det var inte bara Alice och Oskar som ibland fått sexiga bilder från Henne. Hon drog tummen åt höger och tryckte igen på volymknappen. Ett diskret pling hördes när telefonen började spela in scenen. Ingen av killarna sa något utan fortsatte att i lugnt tempo knulla den sextonåriga tjejen. Efter någon minut orkade hon inte längre hålla armen utsträckt och stoppade filmen och släppte tillbaka telefonen på skrivbordet.
– Kan vi byta lite?

William reste sig och hjälpte Emma upp ur fåtöljen.
– Är du ok? Blev det för mycket? frågade han.
– Helt ok! Så jävla grymt. Kan inte ens … hu. God! Wow. Just wow.
Hon var tyst och hämtade andan en liten stund.
– Alex. Skulle du kunna lägga dig på sängen så att jag kan ta dig i fittan istället? Jag blir jättefylld och det spänner rätt mycket där bak.
– Ya, svarade han och reste sig ur fåtöljen.

– En sekund bara Alex, sa hon och satte sig på knä framför honom och tog honom i munnen.
Hon slickade runt ollonet och längst med skaftet. Hon hade den i munnen korta stunder men lät mestadels tungan glida över den. När hon kände sig säker på att den var ren så puttade hon ner honom på sängen och kastade sig över honom med ett skratt. De flyttade sig upp mot huvudändan och Alex la en kudde under huvudet. Emma satte sig gränsle över honom, styrde in hans kuk och började rida.
– William. Kom, sa hon och vände huvudet mot honom.

William tog med sig den nu nästan tomma flaskan glidmedel och satte sig bredbent bakom henne. Nu gick det lätt att trycka in både två och tre fingrar och med dem jobba in glidet. Han lyfte upp sin överkropp något och tryckte sig in i hennes anal igen. Han sjönk utan några som helst problem in i henne och började jucka samtidigt som Alex började stöta underifrån.

– Åh. Fy fan vad! Åååååhh … bra ni är! Knulla mig hårdare! Samtidigt!! Känna er som en kuuk!
Killarna ökade takten och lyckades nästan med att hålla en jämn rytm i henne i samtidigt. Hon kände hur det spände i fittan av Alex stora kuk och hur annalen fylldes ut av Williams lite mindre. Det var fantastiskt skönt! Det stimulerade så många delar av hennes öppningar. Hon fattade inte vad alla dessa nerver var för något. Hon hade aldrig känt dem tidigare.
– Jaaaaa!! Fortsätt! Sluta inteeeeeee …

Det var första gången hon kunde påminna sig att hon kommit när någon annan penetrerande henne. Hon var annars tvungen att få klittan stimulerad för att det skulle funka. En gång, med Alex, var hon nära att få orgasm när han tog henne analt men de hade avslutat innan.
– Fy …. fan …. , flämtade hon.
Alexander och William hade stannat upp i sina rörelser men hade inte dragit sig ur henne.
– Fortsätt. Hu, hu, frustade hon.
– Fortsätt knulla mig. Börja långsamt.

De började att sakta stöta i henne igen. Alexander pressade sig uppåt i Emmas fitta samtidigt som William långsamt drog sig ut ur hennes röv. På vägen ner igen så drog Alex sig utåt. Han kunde inte riktigt göra lika långa stötar som William men de lyckades ändå tillslut hitta en hyfsad takt.
– Fortare, stönade Emma.
William satte händerna mot väggen och började jucka i snabbare men kortare stötar. Samtidigt så lyfte Alex upp knäna lite och satte fötterna i madrassen. Han tog spjärn och började stöta kraftigt upp i henne.
– Meeeer. Knulla mig håååårdare!!

De försökte öka takten ännu mer och hon fick svårt att hålla sig still mellan dem. Det fanns inte mycket till rytm just nu bara kukar som åkte in och ut i hennes fitta och röv i olika omgångar. Killarna kunde känna varandra genom mellangården och Emma kände skillnaden på att ha en kuk nästan i sig, en helt i sig och en nästan och båda i botten.
– Håååårdare!!!
De försökte knulla henne hårdare och nästan helt utan förvarning så skrek hon till igen.
– Aaaaaahhaaaahaahaahhaahha. Yyyyyyyhhee. Oooohhh. Huuu, hon andades ut.

Både Alex och William hade fortsatt att knulla henne genom orgasmen även om de trappat ner på takten men så fort Emma verkade kommit igenom den största vågen så ökade de på takten igen.
– Jaaaaaaa. Faaan. Fortsätt! Sluta aaaaldrig!!
– Aaaaaah. En ny våg sköljde över henne innan den första riktigt slutat.

”Helvete”, var det enda hon kunde tänka. De fortsatte att knulla henne utan att dra ner på takten. Emma låg på mage, hårt tryckt mot Alexanders bröst. Hon gnydde, skrek och stönade om vart annat. Än så länge verkade inte killarna ge några tecken på att vara på väg mot sina klimax.

– Snälla. Bara liiiiiitee hårdareee, stönade hon fram.
Med sina sista krafter tyckte de sig in så långt som de bara kunde och ökade farten den där sista lilla biten som de trott varit omöjligt.
– Aarght! det är nära nu, stönade Alex ansträngt.
– Koooom iinteee iii miig. Jaag vill haaa er påå brööösten, suckade hon.

William hoppade av henne och landade i sängen bredvid. Hon själv rullade av Alexander som reste sig upp och riktade kuken mot hennes bröst. Hon satte sig upp och stirrade på hans kuk när den började spruta långa kraftfulla strålar med sperma mellan brösten och ner över magen på henne. När han inte fick ut mera så skakade han av de sista tropparna över hennes bröst och torkade av sig mot hennes bröstvårtor.

William hade stått och runkat ett tag men var inte riktigt lika nära som Alex hade varit. Han ställde sig med kuken mot Emmas mun och hon tog genast emot honom. För sista gången denna kväll tog han tag i hennes huvud och började munknulla henne. Hans kuk trycktes ner och upp i halsen på henne med våldsam kraft och saliv och slem rann ner för hennes haka och blandade sig med Alexanders sperma. Efter ett par minuter var också William klar att komma så han drog sig ut ur hennes hals och riktade även han kuken mot hennes bröst. Tjocka strålar skvätte ner ovansidan av hennes bröst och rann långsamt ner mot vårtorna. William satte sig ner på höger sida om henne, Alex låg redan på vänster.
– Min telefon, bad hon.

William var snabbast på att komma upp på benen och räckte den till henne. Hon satte sig på knä igen och bad dem ställa sig upp i sängen och hålla deras kukar mot varsin bröstvårta. De gjorde som hon bad dem om och hörde hur hon tog ännu några bilder.
– Tack, sa hon flåsande och kastade sig bakåt. De båda killarna gjorde det samma.

De låg och bara andades. Ingen av dem orkade säga något. Ingen av dem ville säga något. De ville alla tre bara få fånga in och spara alla känslor och samtidigt komma ner från allt som just nu flög runt i deras kroppar och tankar.
– Cola? frågade Emma.
– Ja tack, svarade William
– Sure, fyllde Alex i.

Killarna satte sig återigen i fåtöljerna medan Emma blev sittande på sängkanten. Hon la i den sista is som inte ännu smällt i varsitt glas och hällde upp den bruna och sockriga kolsyrade drycken. Hon hade aldrig ens stått ut med tanken på Zero. Varför ens dricka cola om du INTE ville fylla dig med en överdos socker? Hon tog en stor klunk av drycken, ställde ner glaset på bordet och drog äntligen av sig strumporna. Det hade sett sexigt ut när hon haft på sig dem. Sexigt men varmt.

– Wow, sa Alex efter en stunds tystnad.
– Ja. Wow, svarade Emma. Det blev tyst i några sekunder. Den här gången var tystnaden faktisk lite stel och kanske pinsam. Alla väntade på att någon skulle säga något.

– Blev det som du tänkt dig? frågade William.
– Mycket bättre faktiskt!! Jag hade aldrig vågat drömma om att våga en dubbellmacka men det var helt fantastiskt.
– Vad var så fantastiskt?

– Allt! Själva grejen. Att ta emot er i både röv och fitta samtidigt. Så extremt typ. Och så känslan. Det var kuk fucking överallt! Det kändes som att ni var en gigantisk kuk som kom åt överallt och på samma gång som två som höll på var för sig! Galet.
– Låter galet. Och fantastiskt.

– Hur var det för er då? frågade hon efter en liten stund.
– Jag fatta inte vad som hände, svarade Alex.
– Jag kunde känna William genom väggen och det blev så jäkla trångt helt plötsligt. Lite bättre rum när vi bytte så att jag var underst på sängen.
– Ja, svarade Emma. Det spände lite för mycket i mig där i början.
– För dig William?
– Alltså hela den här kvällen har varit mer och hårdare än vad jag gjort förut. Jag älskar att ta dig djupt ner i halsen. Kan vi göra det fler gånger?
– Det var riktigt coolt för mig också. Har aldrig riktigt blivit munknullad så förut. Definitivt något att göra igen!

De satt tysta och såg på varandra ett tag.
– Hur fick du idéen att dubbla henne? frågad Alex.
– Jag vet inte riktigt. Kändes som enda rimliga typ. Det gick inte riktigt att komma åt munnen som ni satt och fittan var öppen, sa han och log lite.
– Jag blev jätteförvånad när du började slicka mig med Alex kuk bara millimeter bort.
– Jag med, skrattade Alex.
– Alltså. Jag tänkte inte så mycket på det. Som sagt. Det fanns inte mycket annat att göra och jag ville ge dig … uppmärksamhet.

– Så då tryckte du in kuken i fittan på henne när jag knullade hennes röv? sa Alex snabbt.
– Ja? Vadårå. Jag kollade att hon var med på det.
– Men det var inget du sa något om innan? Blev du överraskad? Frågade Alex och gömde sig mot Emma.

– Lite kanske men det är lugnt. Verkligen jättelugnt! William kollade att allt var ok och även om jag inte riktigt vågat tänka tanken på att göra det så kändes det rätt i stunden. Och när ni knullade mig dubbelt genom typ, vad var det, tre, orgasmer … Det var … amazing?
– Coolt. That’s. Yea, sa han fundersamt.
– Verkligen. Helt sinnes, fyllde hon i.

– Har du fantiserat om att tas dubbelt? Frågade William.
– Nä. Eller ja. Eller, vet inte. Inget jag vågat säga högt i alla fall, började hon.
– Men nu gör jag gärna om det någon gång.

– Vi får kanske försöka hitta något bra tillfälle för att köra igen då? Eller? det var William som frågade. Emma blev faktiskt lite förvånad.
– Ja! Verkligen! Det vill jag jättegärna, sa hon och log.
– Men alltså. Förlåt. Jag är skittrött nu och måste verkligen sova så om ni inte har något emot det så tänkte jag typ slänga ut er nu.

Killarna skrattade och började att rita fram och dra på sig sina kläder. Det blev boxers och jeans och tröja hängande utanför. Det blev skor utan strumpor. Den som mot förmodan mötte dem denna sena timme skulle direkt kunna se att de var just utslängda från någons rum efter en kvälls umgänge.

Emma kollade klockan på mobilen. Tjugo i ett. Fan vad tiden gick fort när man hade roligt. Hon skickade bilden på sina spermakladdiga bröst till Alice.

> Det här är vad dom har gjort med din sexbästis! 😛

Hon gick för den ”hon hade tappat räkningenaste” gången in i duschen och tvättade av sig. Hon var öm. Hon var utmattad. Hon var extremt trött. Hon ville bara sova! Fast när hon kom ut i rummet upptäckte hon dock ett problem.

Exat vart skulle hon sova egentligen? Sängarna var en enda stor hög av oreda och svettiga lakan som på sina ställen åkt av madrassen. Sängen längst från fåtöljerna var dock minst använd och minst svettig så hon drog helt enkelt isär sängarna igen. Hon kastade sig naken på den och drog ett täcke som nästan saknade påslakan över sig. I glipan mellan sängarna hittade hon en tillknycklad kudde som fortfarande verkade fräsch. Hon la huvudet på den och somnade.

Delar i serien<< EMMA – En sexuellt frustrerad tonåringEMMA Del 3: En oväntad utveckling >>

EMMA – En sexuellt frustrerad tonåring
2

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier