Clockwise

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 21/7-22)

Clockwise

Jag fick en Smartwatch i present till min senaste födelsedag. För all del, inget märkvärdigt med det. De blir allt vanligare. Och det är ingen märkvärdig klocka heller, utan en från ett av de lite billigare märkena, med de vanligaste funktionerna.

 Det jag gillar med den, förutom att den aldrig behöver ställas om, sätta rätt datum och annat, är att det går att byta urtavla, till exempel för att matcha klädsel. Det går till och med att ha personliga motiv. I mitt fall högst personliga. Ja … alltså … ingen ”selfie” eller så, men ändå … ”personliga”.

En dag satt jag nämligen och scrollade bland de senaste urtavlorna,  för att se om det kommit något nytt. Det var då jag såg den. Jag trodde först att jag sett fel, men det var verkligen en urtavla med en sex-ställning för vart och ett av klockslagen ett till elva. Tolvslaget var en man och en kvinna hand i hand med ett hjärta över.

Snabbt som ögat laddade jag hem den. Det var ju givetvis inget jag skulle gå omkring och stoltsera med till vardags, men den kanske skulle komma till användning någon gång. Efter någon timme blev jag tveksam och funderade på att ta bort den.

Som tur var kollade jag om den skulle gå att ladda hem igen, men kunde då konstatera att den var borta. Admin för hemsidan hade förmodligen tagit ner den. ”Det ÄR ju så otäckt med allt som anspelar på det sexuella”.

Jag kunde inte annat än att le åt tramset, och nu var det definitivt en kul grej, kanske till och med unik, som var värd att behålla, så jag ”gömde undan” den i min klocka och glömde sedan att jag hade den.

Så kom en dag, en fredag, när jag var ledig från jobbet men min fru skulle arbeta som vanligt. Runt lunch satt jag och kollade på min telefon, slösurfade och läste lite på Bubblan. Då kom en avisering om en uppdatering av klockans app. Jag hämtade uppdateringen, och drog mig samtidigt till minnes den fräcka urtavlan. Fanns den kvar i klockan efter uppdateringen?

Jag kollade snabbt efter. Jo, den fanns där. Och det var då fan flög i mig. Jag tog en bild av urtavlan med telefonen, och skickade den till frugan som ett mms med frågan …

”När kommer du?”

”Jag vet inte. Du vet att jag jobbar sent.”

Svaret kom lite för snabbt. Hade hon inte fattat? Eller hade bilden ”fastnat” på vägen och därmed förstört hela poängen med den dubbeltydiga formuleringen. Oavsett vad det var så dröjde det nästan en kvart innan det kom ett nytt sms med en emoji som skrattade så den grät. Sedan kom en som funderade, följd av …

”15:00 ser onekligen trevligt ut, men du vet ju att jag blir sen. Jag hoppas kunna komma 20:00, definitivt 21:00, 22:00, och kanske till och med 23:00.”

Sedan ett till.

”Om du tror att du orkar.”

… och en puss-emoji.

Eftermiddagen flöt på. Jag hann göra lite ärenden, gå på Systembolaget och handla lite godsaker till kvällen. Jag var lite spänd. Tänk om hon tagit allt som ett skämt, eller ännu värre, tagit det på allvar men var för trött efter en så lång arbetsdag.

Ju längre dagen led mot kväll, desto oftare tittade jag på klockan. Försökte sysselsätta mig för att få tiden att gå. Fräschade till mig med både tvål och rakhyvel, dukade och tände ljus.

Lite efter halv åtta satte hon nyckeln i dörren. Jag väntade med spänning. Vad skulle nu ske? Hon kom in, slängde väskan på hallbyrån och krängde av sig jackan.

– Vänta lite. Jag måste bara in på toa en sväng, sa hon.

Så försvann hon snabbt in i lägenhetens enda badrum. Jag hörde kranen spola en liten stund, för att sedan tystna igen. Jag började tvivla. Ville hon inte? Jag behövde inte tvivla länge. Dörren öppnades strax och hon kom ut, tog ett par steg emot mig och blev sedan stående.

– Jag var bara tvungen att fräscha upp mig lite grann. För älskling … du menade väl allvar med det där du skickade idag?

– Det var menat som en kul grej … men det var också på allvar.

– Bra …

Hon kom gående emot mig.

– … för ända sedan jag fattade vad du menade så har jag varit så galet kåt att jag inte har kunnat sitta stilla.

Hon började knäppa upp blusen och fortsatte.

– Vad är klockan?

Jag sneglade ner på urtavlan.

– Nästan kvart i ”sextionian”, svarade jag och log.

Knappt hade jag svarat så slet hon av sig blusen, satte en hand i min bröstkorg och motade mig bakåt, ut ur hallen och in i vardagsrummet, tills jag föll handlöst bakåt i soffan.

– Ta av dig och lägg dig tillrätta, väste hon.

Samtidigt knäppte hon av sig behån och slängde den på golvet. Byxorna och trosorna åkte av i ett enda svep och följde efter sekunderna efter. Jag drog snabbt T-shirten över huvudet och knäppte upp jeansen, som hon sedan slet av mig med ett stadigt tag i byxbenen, innan hon klättrade upp i soffan och lade sig över mig.

– Fy faaan va jag har längtat idag.

Hon spann som en katt när hon sa det, och så gav hon mig en djup kyss. Sedan satte hon sig upp. Hennes blöta blygdläppar delade sig över mitt stånd och hon gled prövande fram och tillbaka längs skaftet. Skulle hon … ?

– Men … det här är ju fel håll, och fel hål. OCH för tidigt också. Eller hur?

Blixtsnabbt var hon på fötter, vände runt och grenslade mig åt andra hållet. Mitt hjärta jublade när hon sakta sänkte sig ner mot mitt ansikte. Det här skulle bli en kväll att minnas.

Jag drog ett djupt andetag genom näsan. En kvinnas doft. En kåt kvinnas doft. Jag bara älskade den. Och hon hade inte ljugit om att hon var det. Visst … hon hade varit in och tvättat av sig lite, så en del av vätan var vanligt vatten, men hon var verkligen sjöblöt. Så det nästan droppade om henne.

Jag tog tag om hennes skinkor och drog henne närmare mig. Tungan löpte lätt längs den fuktiga skåran och hennes blygdläppar delade sig villigt för dess tryck. Jag hörde hur hon suckade nöjt vid min beröring samtidigt som hon tog tag om min kuk med ena handen och började runka mig.

Jag kunde inte se vad hon gjorde. Bara känna. Känna hur hon rörde handen upp och ner. Sakta, smeksamt, i en lugn och stadig rytm. Jag hörde hur hon spottade. Kände loskan landa på ollonet, och hur hon sedan med en skruvande handrörelse smorde ut den, tog ollonet i munnen och sög mjukt innan hon fortsatte runka.

Det var så att det sjöng i hela mitt underliv när hon gjorde det. Bäst då att fokusera på uppgiften. Jag tog ett stadigare tag om hennes skinkor och drog henne närmare. Sedan lät jag tungan löpa. Upp och ner. Ibland bara på klitoris. Ibland in i öppningen. Ritade bokstäver, siffror och figurer.

Efter en liten stund satte hon ner ena foten, den hon hade närmast kanten, i golvet. Det verkade som det gav henne lite mer kontroll för nu började hon rotera sitt underliv över min mun. Hitta de punkter där det kändes bäst. Samtidigt kände jag hur hon slutade runka mig, placerade handen vid kukroten och sträckte på det sättet ut förhuden.

Jag har alltid älskat när hon gör så. Dels får det mig att känna mig större. Dels så är det en hint om vad som komma skall. Mycket riktigt. Hennes tunga följde sakta flänsen runt mitt ollon ett par varv innan hon äntligen slöt sina läppar om det igen och sög.

Det går egentligen inte att beskriva hur det känns. Det blir bara helt plötsligt omöjligt att hålla benen stilla. Man vill hjälpa till, jucka in i den där härliga munnen, som suger så skönt, suger mer blod till det bultande skaftet. Upp och ner i allt längre tag.

Det här skulle inte hålla länge till. Jag bestämde mig för att lägga i en högre växel, att få henne att komma klockan åtta. Med ett stadigt tag om hennes skinkor tryckte jag henne mot mig, pressade min vispade tunga hårt mot hennes klitta och till sist sög jag in den, och kappan, i min mun och sög hårt.

Det fick definitivt önskad effekt. Min fru gav ifrån sig ett morrande av vällust innan hon sög sig ner längs mitt skaft tills hon hade nästan hela min kuk i sin mun. Ju hårdare jag sög, desto hårdare sög hon. Till slut kände jag hur hennes ben började skaka okontrollerat. Hon slutade suga för ett ögonblick och bara stönade högt.

– Mmmmåååååhhhhh!!!

Sedan dök hon ner över mig och började suga snabbt och hårt. Det började kittla bakom pungen.

– Gumman. Jag … .

Hon svarade med munnen full av kuk.

– MmHmm.

– Jag tror att… .

– MmHmm.

– Är det okej om jag … ?

– MmmmHmmmm!

Så sög hon in mig så långt det bara gick. Fördämningarna brast och jag sprutade hela dagens längtan och förväntningar i hennes sugande mun. Hon fortsatte suga och suga samtidigt som hon svalde och svalde tills hon hade sugit och slickat i sig varenda droppe. Då som först släppte hon mig.

– Aaaaahhh!!! DET är vad jag kallar en aptitretare.

Jag kunde inte låta bli att skratta. Hon var alltid så frispråkig, nästan ännu mer när det handlade om sex, ett drag som jag älskade hos henne. Och jag skrattade ännu mer när hon fortsatte.

– Om vi skulle ta och äta lite innan det är dags för förrätten.

– Ha Ha! Du menar att du är hungrig?

– Hungrig och hungrig. Jag är sugen, och det är nästan en hel timme till nästa ”event”, så jag tycker att vi kan passa på. Har vi något vin?

– Så klart vi har. Vad tror du jag har ägnat dagen åt? Jag har köpt lite smått och gott. Men vi tar det sen. Jag tycker vi tar på oss något. Bara så vi inte fryser.

Min fru nickade instämmande och gick in i klädkammaren. Själv begav jag mig till sovrummet. Där letade jag fram ett par långa pyjamasbyxor i en lyxigt mörkröd silkesimitation. Jag hade fått dem av henne i julklapp förra julen, men det hade inte blivit av att använda dem. Inte förrän nu.

 

När jag kom ut i vardagsrummet hade hon fortfarande inte kommit ut. Jag ropade på henne.

– Älskling! Är du klar snart!

– Den som väntar på något gott …

Hennes röst lät kvittrande glad, men kom inte från klädkammaren som jag väntat mig, utan från badrummet.

Till sist öppnades dörren och hon kom ut. Jag fick nästan en chock. Framför mig stod min vackra fru i en outfit som hade kunnat väcka den allra hårdast slumrande potens. Först såg jag inte alla detaljer, för hon hade en flortunn röd morgonrock över, men när hon öppnade den och visade upp sig ryckte det genast till i de nedre regionerna.

Under rocken hade hon ett set med behå och stringtrosor i karmosinrött som gjorde sig mycket bra mot hennes solbränna. Behån var i en modell som egentligen bara bestod av tunna band som sammanstrålade i en ytterst liten tyglapp över bröstvårtan.

Stringtrosorna bestod inte av särskilt mycket tyg de heller. Bortsett från ett stycke tyg i övre delen av framstycket så bestod även de av smala band, två som löpte över vardera höft och två som löpte ner längs ljumskarna, och lämnade på det viset grenen helt öppen.

Öppen, så när som på två band med pärlor som gick från mitten av framstycket, ner i skåran på hennes rakade sköte, på varsin sida om de inre blygdläpparna, och försvann in mellan hennes ben. På fötterna hade hon, till allt detta, ett par högklackade pumps som var lika röda som resten av utstyrseln.

Förmodligen stod jag bara och gapade för hon skrattade till, harklade sig och sa sedan.

– Du är fin du med.

– Det går väl inte att jämföra de här pyjamasbyxorna med … .

– Dumheter. Dom är fina, och jag är glad att du använder dem. Dessutom blir jag glad att se att Du gillar det Du ser.

Hon gav mig en menande blick mot mitt skrev. Med ett snabbt ögonkast neråt kunde jag konstatera att pyjamasbyxorna, som nu mera liknade ett cirkustält, talade sitt tydliga språk. Jag log förläget mot henne, men hon bara skrattade och sa …

– Men det är väl härligt. Kom nu så äter vi.

… innan hon svepte rocken om sig och gick mot köket.

 

Snabbt fick vi fram vin, ostar, oliver och lufttorkad skinka på bänken. Två glas trollades fram och vinet tappades upp ur boxen. Jag var på väg att ta min tallrik för att gå och sätta mig vid bordet när jag märkte att hon inte följde med.

– Ska du inte komma och sätta dig?

– Tror inte det. Jag står och äter.

– Varför?

– Jag kan inte sitta. Du vet … pärlorna … jag kommer att göra fläckar.

– Tror du!

– Tror? Jag vet. Det rinner ju nästan längs benen. Kom tillbaka hit. Ät här hos mig.

Leende gick jag tillbaka till köksbänken. Jag lade märke till hur min frus bröstkorg hävdes och hur hon hade uppenbart svårt att stå still. Jag klingade mitt glas mot hennes i en skål, tog lite ost och skinka, kastade efter med ett par oliver och tittade sedan på klockan. Det hade gått en halvtimme.

– Är det inte dags snart, pep min fru.

– Inte riktigt. Om du ska komma klockan nio så måste vi vänta i alla fall tio minuter till. Och om du är så laddad som jag tror så får vi nog vänta ännu längre.

– Nu är du taskig. Jag vill inte vänta så länge.

Jag kunde inte undgå att lägga märke till hur hon rörde oroligt på benen, gned insidan av låren mot varandra och samtidigt vickade lite på höfterna. Gång efter annan så fick hon ett drömmande uttryck i ögonen, och ibland blundade hon bara och slickade sig om läpparna.

– Taskig? Du verkar ju kunna roa dig på egen hand. Nej, jag bara skojar. Jag ska strax göra dig sällskap. Måste bara plocka undan lite först.

Snabbt stuvade jag undan allt utom vinet innan jag fyllde på våra glas.

– När köpte du dom där, frågade jag och syftade på underkläderna.

– Mmmm. Det är ett litet tag sedan. Har väntat på rätt tillfälle bara. Tänkte jag skulle passa på idag.

Hon sträckte ner en hand och runkade min svällande kuk genom det tunna tyget.

– Jag ser att du fortfarande gillar dem.

– Skojar du? De är ju … jag vet inte vad jag ska säga …

– Du behöver inte säga någonting. Jag fattar ändå. Vad är klockan?

– Inte riktigt dags än.

– Men snälla? Kan vi inte tjuvstarta lite?

Hennes hand på min kuk gjorde min vilja svag.

– Mmmm. Kanske.

Jag gick närmare henne och smekte ned morgonrocken från hennes axlar innan jag lade min hand på hennes bara sköte. Jag gned lite lätt, kände pärlorna rulla mot mina fingrar, tryckte till lite lätt och två fingrar gled in mellan pärlbanden och in i henne. Hon hade lagt sina armar på mina axlar och stödde nu pannan mot dem och stönade tyst.

– Snälla älskling, bad hon. Knulla mig. Jag skiter i vad klockan är. Jag vill ha kuk.

– Sååå. Det vill du?

Ska jag vara ärlig så hade jag ingen större lust att vänta jag heller. Men jag kunde inte låta bli att retas lite med henne ändå.

– Njaa, jag vet inte.

Jag lät fingertopparna glida mot hennes g-punkt. Hon stönade till.

– Snälla …

– Mmmm. Okej. Eftersom du ber snällt. Vänd dig om.

Hon vände genast runt, stödde händerna mot köksbänken och såg leende på mig över axeln.

– Det var så här va?

– MmHmm. Isär mer med fötterna bara.

Hon flyttade isär benen men de höga klackarna gjorde att det fortfarande var för högt.

– Mer.

Jag klatschade, lite på lek, till hennes ena skinka, vilket framkallade ett rop blandat av förvåning och smärta … och samtidigt förtjusning?

– Aaaahahaaa! Så här?

Hon flyttade ut fötterna ännu mer.

– Det blir bra.

Jag gick in bakom henne, hasade ner pyjamasbyxorna en bit, lekte lite med ollonet i springan, såg till att pärlbanden hamnade på var sida om och tryckte mig sedan in.

Det gick otroligt lätt och jag sjönk in till roten utan att ens anstränga mig. Samtidigt hörde jag hur hon redan flåsade som om hon var på väg att komma.

– Herre gud i himmMmmm …. din kuk … Det var det väääÅåååhhh!!!

Jag kände hur hennes fittmuskler stramade åt lite, och hörde hur hon andades som en blåsbälg. Hon var verkligen överladdad. Hur skulle jag göra? Om jag körde på nu så skulle hon förmodligen komma på en gång.

Hon var inte sen att tala om det för mig.

– Knulla mig älskling. Kom igen. Knulla mig.

Jag började sakta röra mig ut och in i henne, rädd att ta i för hårt, men hon verkade inte nöjd med det utan ropade.

– Fortare! Mer! Hårdare.

Jag höjde tempot och tryckte till hårdare i varje stöt. Kände hur hon var på gång, hur det tog emot på vägen in. Hennes ben började skaka, hela hennes kropp faktiskt, och jag stannade upp för att se så att hon var okej.

– Men!?! Varför slutar du? Klockan är inte nio än.

– Men du håller dig ju knappt på benen.

– Hitta på något då.

Jag såg mig om. Matbordet! Jag drog mig snabbt ur henne, tog hennes hand och ledde henne ditåt.

– Gumman. Du kanske inte kunde sitta och äta vid det. Men du kanske kan låta dig bli knullad, morrade jag.

Samtidigt fällde jag henne framåt över bordsskivan och sparkade isär hennes fötter.

– Jaaa, det kan jag, jublade hon. Jag kan bli knullad.

– Håll i dig då älskling.

Jag siktade in mig och tryckte till. Sedan vet jag inte vad som flög i mig, men jag höjde handen och daskade till hennes ena skinka hårt. Det kändes hur smärtan fick hennes underliv att dra ihop sig.

– Åhhh! Ja! En till!

Smack.

– Mmmm. Älskling. Knulla mig. Smiska mig.

SMACK.

– JA! KNULLA MIG! HÅRDARE!

Jag satte upp ett ursinnigt tempo. Ljudet av mina höfter som drabbade samman med hennes skinkor blandades med de oartikulerade ljud som steg ur hennes strupe.

– MmmMmmMmmÅååÅååaaaAAAA!!!

Hon höjde huvudet från bordsskivan och såg bak på mig. Blicken var bedjande och dimmig av kåthet. Jag gav henne ett sista slag med handflatan mot det röda skinnet på hennes skinka.

SMACK.

– JAAAAAAAAAA.

Hon formligen ylade ut sin kättja, när orgasmerna rullade in över henne som vågor på en strand, och rasade sedan ihop över bordet, helt lealös.

Efter en liten stund reste hon försiktigt på sig och vände sig om, tog om mitt ansikte med båda händerna och gav mig en kyss.

– Älskling. Det var fantastiskt.

Hennes ena hand letade sig ner till min kladdiga och bultande kuk.

– Men? Redan hård igen?

– Nej. Inte redan. Fortfarande.

– Fortfarande? Du menar att du inte … ?

– Nej.

– Men?

– Strunt i det. Då har jag ju krutet torrt till klockan tio. Nu tar vi igen oss lite. Ta med vinet till soffan så fixar jag lite snacks.

Hon gav mig ännu en kyss och tog sedan våra glas och gick in i vardagsrummet. En stund senare följde jag efter med chips och lite mera ost, satte mig ner i soffan bredvid henne och gav henne en kyss på kinden.

– Vad tittar du på?

– Det är nån film som redan hållit på en stund.

– Okej. Är det något du vill kolla eller?

– Egentligen inte.

Hon tystnade ett ögonblick innan hon fortsatte.

– Det känns allvarligt talat lite konstigt att sitta klädd så här och kolla en vanlig film. Ge mig min telefon och koppla tv:n till nätverket.

Jag kastade över luren och sträckte mig sedan efter fjärrkontrollen. Hon sökte och scrollade en liten stund och till slut valde hon någonting, ljudanläggningen skrällde till och skärmen fylldes av en logga tillhörande ”Sinful”-någonting.

I bild sågs ett par som stod vid ett bord på ett spa. Det skålade, drack, började kela lite och gick sedan ner i vattnet. Sedan tog det inte lång tid innan paret i bild började grovhångla och klä av varandra tills de var i stort sett nakna. Fotot, ljudkvalitén och den sparsamma handlingen röjde undan de sista tvivlen om vad det här var för slags film.

Jag vred på huvudet och såg på min fru. Hennes andning var återhållet upphetsad och hon hade helt klart svårt att sitta stilla. Men trots att hon verkade till hundra procent fokuserad på skärmen, uppfattade hon min blick. Utan att släppa skärmen med ögonen frågade hon.

– Vad är det?

– Jag visste inte … trodde inte … att du …

– Tittar på porr? Ha! Trodde du att du var den enda här? Allvarligt talat …

Ett litet leende spelade i hennes ena mungipa.

– Njaeee. Men …

– Skit i det. Kolla nu när han går ner på henne.

På tv:n sågs mannen lyfta kvinnan upp på poolkanten, lägga henne bakåt, öppna hennes blus, kyssa sin väg nerför hennes kropp för att till sist försvinna in mellan hennes ben, ackompanjerad av höga stön och suckar, samtidigt som hon spände ryggen i en båge över golvet.

En minst lika högljudd suck hördes bredvid mig. Jag kastade en blick på henne. Där satt hon. Med benen brett isär, med telefonen i ena handen och den andra nere mellan sina ben.

Jag kunde känna hur det började hända saker nere mellan mina egna ben också, men det var knappast filmen som hade den effekten på mig. Snarare var det att se min frus upphetsning, och ohämmade lust, som fick min kuk att börja resa sig. Det, och minnet av som nyss hänt vid köksbordet.

Jag hade aldrig tidigare sett henne på det viset, och till slut blev jag tvungen att fråga.

– Du.

– Ja?

– Vad var det som hände förut?

– Hände? Vad då hände?

– Förut. På bordet. Du blev ju som förbytt.

– Jag vet inte. Eller … jooo … det vet jag. Det var det här …

Hon tog fram telefonen igen. Scrollade och valde. På tv:n visades först loggan för en av de större porrsajterna, sedan lite reklam för webcam-tjejer, innan bilden hoppade direkt till en scen med ett par, där killen tog tjejen bakifrån, filmat ur hans synvinkel. Plötsligt daskade han till hennes högra skinka. Min fru stönade till.

– Det var det här klippet. Hittade det för ett par månader sedan. Jag blev så vansinnigt kåt när jag såg det.

– Men … jag har inte …

– Du var borta den helgen, så jag fick lösa det på egen hand. Det tog hela kvällen, kan jag säga. Hela kvällen, båda händerna och varenda leksak jag äger.

– Det var inte det jag menade. Jag har inte anat. Varför har du inte sagt något.

– Jag har allvarligt talat inte trott att du hade det i dig. Låtit det vara. Ville inte förstöra det vi har. Du är ju bra på så mycket annat. Väldigt bra.

Hela tiden hon pratade fokuserade hon på det vilt knullande paret på tv-skärmen. Hennes hand hade övergått från att smeka till ett snabbt och taktfast pullande.

Under tiden vi pratat, och samtidigt tittat på filmen, så hade klockan tickat på och var redan ett par minuter i tio. När det stod klart för oss studsade min fru upp som om hon fått en stöt. Utan ett ord böjde hon sig fram och kysste mig samtidigt som hennes ena hand strök över framsidan på pyjamasbyxorna.

Min kuk, som tack vare visuell stimulans både från filmen och min fru, var fortfarande relativt uppsvälld och ställde sig omedelbart i givakt vid hennes beröring.

– Hasa ner dom, befallde hon hest.

Jag gjorde som hon sa och hasade ner byxorna, och jag såg hur hon slickade sig om munnen när resåren släppte sitt grepp om min kuk så att den sprätte upp och landade på min mage.

– Lägg dig ner.

Jag lade mig tillrätta i soffan och innan jag hann blinka var hon också uppe i den och grenslade mig. Det var en varm, svullen och sjöblöt fitta som nu sjönk ner över mitt stånd.

– Åhhh … Fy faan … Älskling …

Hon stönade fram orden när hon sakta sjönk ner över min bultande lem.

– Din kuk … den är … Mmmm …

Hon rörde försiktigt på höfterna.

– … den är bara … sååååÅÅÅÅÅHHH!!!

Jag trodde det knappt när jag greppade mentalt att det faktiskt gick för henne på en gång. Där satt hon nu grensle över mig, med slutna ögon, och gnuggade sin klitoris mot mitt blygdben under tiden orgasmen klingade av.

Jag kunde känna hur rörelserna i hennes inre sakta avtog, för att till sist försvinna helt. Hon slog upp ögonen och såg skamset på mig.

– Förlåt. Älskling. Det var inte meningen att lämna dig på efterkälken igen. Jag kan fortsätta. Om du vill?

– Mmmm. Det vill jag. Men bara sakta.

– MmHmm. Sakta ska det bli.

Min fru lutade sig framåt och började mjukt och försiktigt rida mig. Oändligt  sakta. Lät mig känna varje millimeter av hennes inre. Värmen. Vätan. Hennes fittmusklers sporadiska sammandragningar, som gång efter annan ackumulerades till en enda lång gastkramande kramp, och fick henne att stanna upp och stöna högt av välbehag.

Själv hade jag inte heller långt kvar till orgasmen. Hastigt kastade jag en blick på uret. Tjugo över tio. Detta skulle aldrig gå vägen. Planen hade ju varit att få henne att komma en gång i timman, men jag skulle aldrig lyckas hålla ut till klockan elva. Inte en chans.

Som om hon hade kunnat läsa mina tankar satte sig min fru upprätt, helt stilla, och såg på mig.

– Skit i klockan nu, sa hon. Det var en kul grej, men jag har kommit tre gånger den senaste kvarten så nu är det faktiskt hög tid för dig.

– Vad vill du jag ska göra?

– Vad du vill. Men om du känner för att ta nästa, och ”fuska” med en halvtimme, så gör det.

Jag tittade på klockan. Missionären. Det var kanske inte det jag hade tänkt som avslutning. Men varför inte? Ansikte mot ansikte var ju trots allt ganska hett. Det gick ju att improvisera, och bytet av ställning skulle också göra mig gott.

– Okej, svarade jag. Kliv av mig och lägg dig i soffan.

Hon var snabbt uppe så att vi kunde byta plats. Jag ställde mig upp och min fru lade sig tillrätta och särade sedan brett på benen. Försiktigt ställde jag mig på knä mellan dem, drog ollonet upp och ner i springan så att pärlbanden delade sig och tryckte mig sedan sakta in.

Nästan omedelbart slog hon benen om min midja. Jag flyttade tyngdpunkten framåt på armarna för att nå in riktigt djupt. Och när jag träffade en punkt längst där inne pustade hon …

– Ohhh. Älskling. Du blir bara skönare för varje gång du tar mig. Det var länge sedan jag blev så här grundligt knullad. Men nu är det din tur. Ta mig. Kom i mig.

Det var dags att ”göra klart”, men då ville jag justera ställningen lite. Jag satte mig upp på knä ett ögonblick, fortfarande med ollonet kvar i hennes öppning, och såg på hennes ansikte samtidigt som jag stimulerade hennes klitoris med fingrarna.

Rätt snart fick hon en liten rynka mellan ögonbrynen, hennes blick blev inåtvänd och hon bet sig lätt i underläppen samtidigt som bröstkorgen hävdes allt häftigare. Det var dags.

Jag fångade in hennes knän i mina armveck, satte ner en fot i golvet för bättre kontroll, vräkte mig framåt och bottnade i henne i en våldsam stöt. Hon spärrade upp ögonen och munnen stod vidöppen som i ett tyst skrik samtidigt som jag kände hur hon ännu en gång började krama om mig med sin fitta.

Jag satte upp ett ursinnigt tempo. Knullade henne hårt och taktfast. Hennes flåsande andetag, tillsammans med det slaskande ljudet när min kuk plöjde hennes fitta, drev mig framåt. Jag skulle snart komma, men jag ville ha henne med mig. En sista gång denna kväll. Bara lite till.

Hennes stön blev högre. Blev till skrik. Ord. Ropade ut i tomma luften.

– JA … JA … JA … JA … ÄLSKLING … ÅHHH … JA!!!

Jag fortsatte, frustande som en galopphäst på upploppet, närmare och närmare mållinjen. Bara … lite … till, li … te … till. Men när hon ropade …

– JA … JA … JA … KNULL … A … MIN … FITT … A … MED … DIN … HÄR … LI … GA … KUUUUUK!!!

… så brast det. Med en sista hård stöt släppte jag min sats, nästan smärtsamt, pulserande, längst där inne.

Samtidigt slängde hon upp sina ben på mina axlar och tryckte ifrån så att hon hängde, med ryggen i en båge från min kuk, med endast nacken som stöd mot soffan. Med högerhanden bearbetade hon frenetiskt sin klitoris, tills hon med ett tjut kom ännu en gång och träffade min mage med en kaskad av safter.

 

Om hon varit nere för räkning innan, då hon låg framstupa på bordet, så var hon definitivt knockad nu. Hur det var så lyckades jag få upp henne på fötter och hjälpa henne in till sängen. Varsamt klädde jag av henne innan jag bäddade ner henne.

Efter det tog jag en snabb tur till badrummet för att spola av mig lite snabbt. Pyjamasbyxorna, som jag faktiskt haft på mig hela tiden, var dyngsura efter hennes fontänorgasm, så de fick gå i tvätten och sedan gick jag och lade mig.

En liten stund låg jag och lyssnade på hennes lugna andetag innan jag själv somnade.

Jag vaknade av att min fru lade en hand på min axel och ruskade mig lätt.

– Älskling. Vakna.

Yrvaket tittade jag på henne. Hon log brett och jag kände hur hennes ena hand letade sig ner under mitt täcke och greppade om mitt begynnande morgonstånd samtidigt som hon kysste min kind.

– Älskling. Ställ dig upp.

– Men vad … ?

– Ställ dig upp, sa jag.

Jag började motvilligt krångla mig ur täcket, satte fötterna på golvet och ställde mig upp.

Tyst, och smidigt som en katt, följde hon efter, gick ned på knä framför mig, smekte varligt min allt hårdare kuk och sa …

– Klockan är tre.

 

***** 

4

Kommentarer

2 svar till ”Clockwise”

  1. Profilbild för Lars Körner
    Lars Körner

    Det var en bra urtavla

  2. Profilbild för RuterEss
    RuterEss

    Mycket bra. Finns (eller fanns, den är borta nu) i verkligheten. Och ja, jag har den kvar 😇. Har dessutom ”tillverkat” två egna på samma tema.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier