Ändhållplatsen

Det här är del 2 av 3 i Bussturen

 

(Första gången publicerad på Sexnovell.se den 22/9-17)

Vi möter Kim igen efter att hon haft lite äventyr på bussen


Det var inte långt mellan fotbollsplanen, där killen klev av, och ändhållplatsen. Det handlade om högst en kilometer innan bussen svängde in på en större vändplan och stannade vid en liten kur. Hon såg sig omkring. Det verkade helt öde. Vilken avkrok!

Skulle hon vänta här ett par timmar? Kanske inte helt genomtänkt när allt kom omkring. Kvinnan som kört stängde av motorn, samlade ihop sina saker och gjorde sig redo att lämna bussen och ropade.

-Du får kliva av nu! Jag slutar för dagen och måste låsa! Det kommer en annan chaufför när du ska åka in till stan igen!

Kim klev av vid mittendörren och gick fram till kvinnan som gått ut längst fram för att låsa. 

-Men du! Vart tar jag vägen nu då? Finns det nåt fik eller nåt att göra medan jag väntar?
-Göra? Här? Näääh. Det finns ingenting. Vill man ha nåt kul får man ta med sig det från stan. Meeen du verkar ju kunna roa dig på ”egen hand” och ha lätt för att hitta nya vänner också.

Hon sa det med ett lätt höjt ögonbryn och ett snett leende.

-Det är lugnt,fortsatte hon. Det är bara du, han, jag och möjligen tanten som vet något, och jag ska inget säga. Faan! Höll på att glömma!

Hon snodde runt, öppnade bussen igen, rotade runt vid förarplatsen och fiskade fram ett postpaket. Gick sedan ut och låste igen. 

-Du! Vad heter du förresten?
-Kim.
-Trevligt! Vera, sa hon och sträckte fram handen.

Kim tog den och kunde inte hejda ett litet skratt. Hon drog sig till minnes fräckisarna som killarna i klassen berättat på högstadiet om ”villiga Vera”. Som om Vera hade kunnat läsa hennes tankar sa hon.

-Jag vet. Det har förföljt mig hela livet. Drar dom fortfarande dom dåliga vitsarna? Men du, Det ser ut att bli regn igen. Här kan du inte stå. Häng med hem till mig och ta en fika. Det är fem minuters promenad härifrån.
-Okej.

Knappt hade hon sagt det så vräkte regnet ner. Till en början sprang de för att slippa bli blöta, men det var lönlöst. Snart var de sjöblöta in på bara skinnet så dom slutade sin språngmarsch och gick sista biten, skrattande hysteriskt hela vägen. Väl framme vid huset, ett litet rött torp beläget i en lummig trädgård, flankerat av en friggebod på ena sidan och ett redskapsskjul på andra sidan, bjöd Vera Kim att stiga in. Det var två steg genom en liten farstu in till storstugan. 

-Ta av dig dom där blöta paltorna så går jag och hämtar ett par handdukar.

Vera försvann in i ett annat rum. Kim började kränga av sig den blöta jackan, toppen, bh-n och till sist shortsen. Hon tog upp sin väska och skrattade till.

-Jag har i alla fall torra trosor att ta på mig! ropade hon.
-Va säger du? Hur fan kan dom vara torra? svarade Vera från det andra rummet.
-Jag hade tagit av dom och lagt dom i väskan innan du kom med bussen. Det var så allt började, svarade Kim och rodnade lätt samtidigt som hon tog på trosorna.

Nu stod hon där i ljuset från fönstret, iklädd endast stringtrosor i mörkröd spets och högklackade sandaler. Spegeln bredvid dörren visade en vacker ung kvinna med långa, nästan som skulpterade ben, något rundade höfter och rumpa, smal midja och platt mage. Hon kunde inte stå emot en impuls att röra vid sig själv. Händerna sökte sig upp mot brösten. De var inte stora och inte små heller, lite mer än en handfull. Hon vägde dem i händerna, klämde lite och nöp lite lätt i bröstvårtorna. Axlarna var lagom breda krönta av en smäcker hals, ett sött ansikte och cendréfärgat hår med ljusare slingor. Kim fick en känsla av att någon tittade på henne och vände sig om.

I dörröppningen stod Vera med en flaska och två små glas i ena handen, en liten handduk över armen och ett badlakan i andra handen. Håret var utsläppt och hon hade virat ett badlakan runt kroppen. Med uniformen på hade det varit svårt att se hur hon såg ut, eller rättare sagt, man tittar inte så noga på en busschaufför. Det blir lätt bara ett huvud på ett par axlar. Man såg väl egentligen inte så mycket mer nu heller där hon stod, förmodligen naken under badlakanet. Men hon var vacker. Håret hade hon släppt ut och det hängde i långa blöta skruvar över de markerade axlarna.

Det syntes att hon förmodligen tränade en del. Hennes bröst var relativt stora. Höfterna och midjan däremot var nog ganska nätta med tanke på hur den stora handduken draperade sig kring hennes kropp. Hon hade något glansigt i sina stora bruna ögon och en lätt rodnad spred sig över hennes ansikte och hals. 

-Hrmm! Här! Ta den här om dig.

Hon slängde till Kim badlakanet som vände sig mot fönstret igen och svepte in sig.

-Vill du ha en whisky?
-Jag dricker inte whisky, svarade Kim. Jag gillar inte röksmaken.
-Då har du inte smakat den här. Den är inte rökig alls. Här, varsågod.

Hon hällde upp ett glas åt dem var.

-Vi är nedkylda nu, sa Vera. Svep den första. Det kommer att göra dig gott. 

Kim svalde ner hela som hon blivit tillsagd. Det hettade till så att hon var tvungen att hosta lite, men sen kände hon hur den värmde henne långt ut i fingertopparna. Vera tog även hon sin med en van knyck på nacken.

-Vill du ha en till?

Utan att vänta på svar slog hon i Kims glas.

-Smutta lite på den nu, så tar jag hand om ditt hår.

Kim tog en sipp ur glaset. Visst var drycken stark men den var samtidigt mjuk och len med en eftersmak som påminde om smörkola. Efter att hon smakat ytterligare en gång tyckte hon att den var riktigt god. Hon kände hur hon började slappna av. 

Vera hade ställt sig bakom henne med den mindre handduken och började gnugga hennes hår. I början intensivt, målmedvetet, men sen mera mjukt. Drog försiktigt i håret som räckte ner till strax under skulderbladen. Hennes andning blev långsammare, mer avvaktande, rentav spänd. Höll andan ibland. Kim såg i spegeln hur hon kom närmare. Hennes andedräkt kändes varm mot Kims nacke. Vera gav henne en lätt kyss på halsen snett nedanför örat. 

-När jag kom in, viskade hon, såg du ut som ett konstverk.
-Är du … ? 

Frågan blev hängande i luften. 

-Lesbisk? fyllde Vera i. Om jag gillar tjejer eller killar? fortsatte hon. Jag skulle säga varken eller, eller rättare sagt, både och. I ett förhållande vill jag nog ha en man, men jag har lärt mig att njutning måste man ta emot där man hittar den, och ge lika mycket tillbaka.

Hon pausade.

-Och jag njöt av att se dig. Både när jag kom in nu, och tidigare idag på bussen.

Det sista viskade hon i Kims öra, samtidigt som hon lossade på Kims badlakan som föll till golvet.

Kim kunde känna hennes bröst mot ryggen, värmen från hennes kropp där under handduken. Ett par händer följde med fingertopparna hennes rygg från axlarna ner till höfterna, fram över magen och sen upp mot hennes bröst. Händerna kupade sig under dom. Klämde lite försiktigt. Tog ett lite fastare tag om hennes bröstvårtor som stod styva nu på grund av kylan, men också något annat. Den ena handen dröjde sig kvar där medan den andra sökte sig ner mot kanten på hennes trosor. Tvekade ett ögonblick innan den trängde ner under troskanten och lät ett långfinger mjukt massera hennes klitta.

-Mmmmm.

Kim svankade och blundade, kände hur Vera svarade med att lätt trycka sin kropp mot hennes bakdel. Hon stönade lätt. Handen blev nu djärvare och följde skåran neråt, ”ritade” ett par cirklar innan ett finger trängde in i henne. 

-Aahhmmm!

Kim svepte i sig det sista ur glaset, svalde och vände sig om. Hon såg Vera djupt i ögonen och kysste henne. Vera besvarade kyssen med öppen mun och virvlande tunga. Deras händer gick på upptäcktsfärd. Kände överallt där de kunde komma åt. Till slut blev de så ivriga att de höll på att falla omkull.

-Vänta! sa Vera samtidigt som hon hämtade luft. Jag glömde ju….

Hon sprang bort till bordet där hon lagt postpaketet och började öppna. 

-Vad har du där?
-Jag sa ju ”om man vill ha kul här får man ta med sig det från stan”.

Hon rev upp locket ivrig som en femåring på julafton. Kim lutade sig fram för att se …. sexleksaker. Där fanns en skapligt stor massagestav, en dubbeldildo, två analpluggar i metall med utsmyckning på ”knappen”, diverse oljor och glidmedel och en ögonbindel.

-Vill du vara med och leka?

Kim nickade. 

-Bra! Sätt dig i hörnet på soffan. 

Hon pekade mot en skinnsoffa med hög rygg som stod vid väggen mitt emot ingången. Vid vardera änden var två kraftiga väggkandelabrar i gjutjärn fästa strax ovanför ryggstödet. 

-Vänta där jag är strax tillbaka. 

Kim satte sig i soffan. Lädret kändes svalt mot den nakna huden och det pirrade redan lite i henne av förväntan. När Vera kom tillbaka hade hon med sig ett par handklovar klädda i röd plysch.

-Matchar nästan färgen på dina trosor, skrockade hon. Ge mig dina händer. 

Kim tvekade.

-Du kan vara lugn. Det är bara för att öka spänningen lite. Jag kommer inte göra dig illa. 

Kim sträckte fram armarna. Vera tog först ena handen och knäppte fast den. Drog den sedan uppåt, lade kedjan över kandelabern och knäppte sedan fast Kims andra arm. Kim tittade uppåt. 

-Håller den? Jag får den väl inte i huvudet?
-Ingen fara. Det är riktigt trä i väggarna här. 

Samtidigt som hon sa det fiskade Vera fram bindeln och satte den för hennes ögon. Nu såg hon ingenting alls, möjligen lite ljus som silade in om hon tittade neråt. Hon skruvade lite på sig för att sitta bättre, men med armarna uppåt gick det inget vidare. Hon hörde hur Vera tassade omkring i rummet. Vad gjorde hon? Nu närmade sig stegen. Det kändes att någon lutade sig över henne stödd mot ryggstödet. Hon förnam Veras andetag nära sitt huvud, värmen från hennes kropp. Var hon naken nu? Ja, det var hon. Kim kunde känna Veras bröstvårtor nudda hennes hud och en tunga fladdrade till på hennes örsnibb, sög in den i munnen och bet lätt.

Kims reaktion överraskade henne lite. Pulsen ökade, andningen lika så, och pirret nere mellan benen ökade på ett sätt som gjorde att hon inte kunde sitta stilla. Vera flyttade nu neråt. Kysste henne på käkbenet, på hakan, tungkysste henne på munnen, lekte med tungan nerför hennes hals och bröstbenet för att till sist dra sig ut åt sidan och suga in Kims vänstra bröstvårta. Det kändes som en elektrisk stöt och Kim gnydde och vred sig under hennes behandling.

Vera ägnade bröstet all sin uppmärksamhet för en liten stund. Sög, kysste, nafsade om vartannat. Sen fortsatte hon sin färd nedåt över revbenen och magen. När hon till sist nådde venusberget vek hon av och följde den nakna huden i ljumsken vid sidan av troskanten. Väl där gav hon ett par blöta sugande kyssar för att sedan flytta munnen till trosan. Hon öppnade munnen och bet lite lätt i trosan, precis i höjd med klittan. 

-Oh!!! Gud!!

Kim kunde inte hejda ett litet skrik. Sen kände hon hur Vera tog tag om hennes skinkor och lyfte henne närmare soffans kant. Nu hängde hon verkligen i armarna, helt oförmögen att göra någonting. 

-Dra upp knäna mot dig, sa Vera.

Kim lydde. Hon kände hur Vera drog stringen åt sidan och hur något pressades mot hennes analöppning.

-Har du provat en ”plugg” nån gång?

Kim skakade på huvudet

-Ta det lugnt och slappna av. Jag skall vara försiktig och jag avbryter om du säger ifrån. Jag börjar med fingrarna för att du skall vänja dig.

Vera tog rikligt med glidmedel och började massera Kims anus. Hon kände hur ett finger gled in, sen två. När Vera hållit på en stund kände Kim hur någonting större tryckte på mot henne, lättade, tryckte på igen, lättade, tryckte på. Pluggen. För varje gång trängde den längre och längre in. Hon kunde inte hejda sitt rop. 

-Aiiiiihhhh…..Åååhhh!?!?!

Det var inte alls som hon väntat sig. Som att vara uppfylld, men ändå inte. Det var skönt på ett lite skumt sätt. Vera lekte lite med pluggen innan hon till slut släppte den, enbart för att slå en liten ögla på trosans string och fästa den runt dess skaft. På det sättet skulle allt som hände på framsidan kännas även där bak. Bara för att testa stack hon in ett finger under det lilla tygstycket på framsidan och ryckte lätt i det. Reaktionen var omedelbar. 

-Ooohhh!

Nu drog hon tyget åt sidan och blottade Kims fitta, kysste henne först i ljumsken igen och började sedan slicka skåran som vid det här laget var redo att ta emot allt den kunde få.

Kim kände den virvlande tungan mot sitt sköte, den varma andedräkten mot sin hud. Guuud vad det var skönt. Nu gjorde Vera en paus. Vad gjorde hon? Någonting började surra. Massagestaven! Strax kände hon vibrationerna mot klittan. Hon stönade. Sen kände hon hur den trängde in i henne. Sakta, sakta, allt djupare. När den väl nått botten började den söka sig ut igen med lätt roterande rörelser. Dess ojämna yta masserade insidan av hennes fitta och vibrationerna fortplantade sig genom slidväggen till analpluggen. Känslan var otrolig. Som att vara uppträdd på en stämgaffel. Hela hennes väsen klingade som i en enda allt genomträngande ton. 

-Aaaaaaahhhh!!! Mmmmm!!!

Vera fortsatte bearbeta hennes klitta med munnen samtidigt som hon rörde staven ut och in i allt högre tempo. Det tog inte lång tid innan Kim kände hur hon började närma sig sitt klimax och på en ingivelse tog hon tag om kandelabern med båda händerna, slängde upp sina ben över Veras axlar och korsade dom bakom hennes nacke. Hon hängde nu i luften mellan Vera och väggen, stödd endast av Veras armar, tryckande sitt sköte mot hennes mun. Ställningen gjorde att staven pressades in i botten och stannade där. Vera slickade , nafsade och sög. Det sjöng i hela hennes underliv. Det var det sista som behövdes.

Orgasmen drabbade henne som en flodvåg. Det blixtrade för ögonen. Kim kastade huvudet bakåt så att hon nu stod som en båge i luften och skrek rakt ut. 

-Åååååååhhhhh!!! Shiiiiiiit!!!! Guuuuuuud!!! Jaaaaaahhh!!!
 

Det tog en stund innan Kim kom till sans igen. ”Le petit mort” hade tagit ut sin rätt. Det första hon förnam var att handklovarna lossades och att ögonbindeln lyftes av. Hon möttes av Veras oroliga ansikte. 

-Är du ok? Du verkade helt borta en stund. Det blev kanske lite intensivare än jag tänkt mig. Orkar du mer?
-Inte att ta emot än på en stund …. men jag kan ge, sa Kim med ett matt leende.
-Här, sa Vera och slog upp en stadig whisky till henne, och en till sig själv. Det kommer att få dig på fötter igen.

Kim tog en klunk av den starka drycken. Kände hur den rusade ut i hela hennes kropp. Satte sig upp och frågade ….

-Vad gör vi nu?
-Det är upp till dig.
-Men … jag vet ju inte vad du gillar.
-Visste jag det då? Och det blev ju skapligt ändå, eller hur?
-Jooo, det förstås. 

Kim gick bort till bordet och hämtade lådan, plockade upp den andra pluggen och synade den. 

-Det ska vara rättvist,sa hon. Ställ dig på knä mot soffan, beordrade hon och började smörja in pluggen noga. 

Vera gjorde som hon sa, svankade till och med lite som för att visa att hon var redo att ta emot. Kim smorde in ett par fingrar och tryckte dem prövande mot Veras anal. Först gled ett in, sen två. Vera stönade lätt. Kim tog pluggen och gjorde som hon känt att Vera gjort med henne. Efter bara ett par tryck sögs den in. 

-Mmmmmjahhh!
-Det var inte första gången va?

Vera skakade på huvudet.

-Men aldrig med en tjej, kom svaret. Handlaget är onekligen lite annorlunda.

Hon log. Kim ryckte lite i pluggen och fick respons direkt. 

-MmMmm.
-Har du testat med staven i combo också?
-Både ja och nej. Jag har använt plugg och stav ihop, men det var en mindre stav och pluggen var i mjukt silikon. Ger nog inte samma känsla. 

Kim plockade fram staven. Nu när hon fick se den på nära håll såg hon att det visserligen var en vanlig rak massagestav i nån sorts silikon, men att den hade ett grovt mönster ungefär som en ådrig kuk. Undra på att den gjorde så gott. Hon tog lite glidmedel, det behövdes inte mycket, det såg hon. Veras fitta var mer än redo. Sedan vred hon på vibrationerna ganska högt och satte spetsen mot pluggen.

-Åååååhhhwow!!!

Vera svankade och krökte rygg om vart annat. Kim flyttade staven till hennes fitta. Lekte lite med den mellan hennes blygdläppar, på klitoris, stack in den bara lite och ut igen. Åter igen bara lite och ut än en gång. Sen tryckte hon in den ordentligt. Vera jämrade sig, pustade, stönade.

-Oooohh!!!

Kim tryckte den i botten, drog ut den igen sakta, tryckte i botten en gång till. Hela tiden i en sådan vinkel att hon visste att den kom i samklang med pluggen genom slidväggen. 

-Visst är det bra? viskade hon.
-Maaah…..giskt! Det kä..hänns ääända upp i hååå..rrötterna. Mmmmmm!!!
-Vänd på dig. 

Vera satte sig på golvet framför soffan, lutad mot sitsen med armarna vilande på dynorna, fortfarande med massagestaven intryckt i botten och andades tungt.

-Sära mer på benen. 

Vera lydde och Kim kröp fram till henne och gav henne en djup kyss. Deras tungor virvlade runt varandra och de tappade nästan andan båda två. Kims bröstvårtor nuddade Veras. Hon böjde sig ner och kysste dem en i taget. De var stenhårda. Sög sedan in den ena i munnen, bet lite lätt, samtidigt som hon masserade den andra. Fortsatte sedan nedåt över magen tills hon kom ner till Veras vibrerande fitta. Hon var rakad på nästan exakt samma sätt som hon själv. Kanske var den sparade triangeln lite större än Kims. Hon kysste klittan, slickade lätt längs skåran, tog staven med handen, vred upp vibrationerna lite till, förde den ut och in i en skruvande rörelse samtidigt som hon satte munnen över klittan igen och sög in den.

Veras reaktion kom omedelbart. 

-Ååååååååååhhhh!!! Jaaaaaaa!!!Mer! Mer! Mer!!! Fortsätt sååå!!!

Vera satte händerna på Kims bakhuvud och tryckte henne hårt mot sig. Sen tog hon spjärn med benen så att hon stod i brygga med överkroppen uppe i soffan och med Kims sugande mun mellan sina ben. Orgasmen grep tag om henne. Lyfte henne. Skakade henne. 

-Jaaaaaaaa!!! Åhhhhhh!!! Guuuuud!!! Hahaha!!! Det var det värsta!!! Du är fantastisk, vet du om det? Kom hit!

Kim tittade upp från platsen mellan hennes ben med ett brett leende, kravlade sig upp mot Veras ansikte och viskade … 

-Tack!

… och kysste henne.


Fortsättning följer. 

Delar i serien<< Going commandoRetur med förhinder >>

Bussturen
2

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier