Som det kan gå! Del 9

Det här är del 9 av 9 i Som det kan gå!

Som det kan gå! Del 9

Läs gärna Del 1 – 8 först.

 

Siv och jag bestämmer oss för att hon stannar över natten och att vi måste ha något att äta. Vi botaniserar i köket och hittar räkor i kylen, börd i frysen som vi rostar. Dillmajonäs och vitt vin. Snabbt enkelt och gott. Vi sitter nakna i köket och äter. Vi har jätteskoj och Siv undrar hur det blir i fortsättningen med Greg och Jane? Jag talar om att vi håller kontakt via Messenger och att de är lika trevlig som på Aruba. Siv frågar också om vi tänker gå på någon swing club?  Jag svarar att Janne och jag har pratat om det men inget bestämt. När vi ätit färdigt säger Siv ”Jag vill ha Dig igen”. Vi dukar av och tvättar händer. Så går vi in i gästrummet och lägger oss på sängen, kramar, kysser och smeker varandra. Siv ber mig lägga mig på rygg, hon kryper ner mellan mina ben. Hon slickar mig och jag blir våt, hon för in sitt långfinger i min kärleksgrotta och det är skönt. Hon hittar min G-punkt och masserar den försiktigt. Nu savar jag omåttligt. Siv drar ut sitt finger lite med inte helt. Så för hon in både långfingret och pekfingret, jag känner att det töjer lite men det är samtidigt så skönt. Så drar hon ut båda fingrarna men inte helt, jag känner att nu är det långfinger, pekfinger och ringfinger som glider in i mig, Siv stannar för att jag inte ska komma direkt. Så lirkar hon in lillfingret med. Hon för handen fram och tillbaka och varje gång hon är inne så når hennes tumme min clitoris. Jag stönar och ber om mer. Försiktigt viker hon in sin tumme mitt i handen med raka fingrar, och trycker på. Jag känner hur det spänner men det är ändå skönt. Hon juckar lite fram och tillbaka med handen, den kommer djupare. När hon är med knogarna på sin hand i min mynnig så viker hon fingrarna och nästan med automatik glider hela hennes han in i min grotta. Jag känner mig så väldigt utfylld och samtidigt är det så skönt när hon ömsom spänner sina muskler i handen och ibland slappnar av, Det retar min G-punkt så vansinnigt, när hon sen sluter sina läppar om min clitoris så exploderar jag i en orgasm jag aldrig upplevt. Min fontän spolar över Sivs ansikte och hon njuter av att kunna ge mig det jag längtar efter. Siv låter sin hand vara kvar till dess min orgasm klingat av, då drar hon försiktigt ut den.

Efteråt ligger vi sida vid sida och Siv frågar om det var en ny upplevelse. Jag svarar att det aldrig hänt förut men absolut inte var sista gången. Siv frågar om jag skulle vilja göra det samma för henne? Jag svarar att ge mig några minuter att landa bara. Vi kramas och kysser varandra jag känner sältan i hennes mun. Det triggar mig. Siv visar mig hur man gör med handen när man fistar. Jag kollar noga hur hon menar. Så kryper jag ner mellan Sivs ben och slickar henne våt innan jag för in mitt långfinger i hennes kärleksgrotta. Siv stönar så skönt av min behandling. Så låter jag även pekfingret glida in och så hittar jag hennes G-punkt. Siv stönar ännu mer av min beröring. Och så får hon även mitt lillfinger och ringfinger. Det börjar bli trångt men Siv viskar ”Mer”. Jag för min hand fram och tillbaka i korta stötar och den tränger längre och längre in. Nu tar mitt tumveck emot så jag viker in min tumme i handen och börjar vika mina fingertoppar. Så plötsligt känns det som om hela min hand bara sugs in i Siv och jag knyter min hand. Jag roterar den lite fram och tillbaka och Siv frustar till och exploderar jag känner hur det rycker och kramar i hela hennes underliv. Jag är kvar med min hand i henne till dess hennes orgasm ebbat ut och jag känner hur hon slappnar av, då drar jag försiktigt ut min hand.

Vi duschar tillsammans och det är härligt att både få tvåla in Siv och bli intvålad. Det varma vattnet regnar över oss. Medan vi torkar oss så skrattar jag och säger till Siv ”Jag blir hungrig av att ha sex, alltså på något att äta”. Vi fixar var sin ostmacka och delar på resten av vinet. Sen lägger Siv sig i gästrummet och jag hos Janne, så sover vi. När vi vaknar på morgonen är det frukost som gäller och sen åker Siv till jobbet. Jag jobbar hemma idag så jag kan till viss del rå min tid själv. Jag vet inte riktig vad det är jag känner mig rastlös. Fixar en kopp kaffe och sätter mig vid datorn, jobbar ett tag samtidigt som jag dricker mitt kaffe. Så plingar det till på Messenger jag öppnar och det är Jane som sitter i andra ändan. Hon har slagit på sin cam och jag kan se att hon är naken. Jag säger hej och frågar vad hon gör. Hon vinklar ner kameran och då ser jag att hon har en dildo instoppad i sig. Jag ber henne vänta en stund. Så springer jag iväg och hämtar den stora svarta gummi kuken vi köpte på Aruba. Ställer den på stolen framför datorn. Kastar av mig alla kläder och vinklar ner min kamera så Jane ser när jag sjunker ner över den svarta. Jane vrålar när det går för henne. Jag kommer också strax efter. Vi njuter tillsammans. När orgasmerna lagt sig säger Jane ”Jag spelade in det och ska visa Greg när han kommer hem. Sen får vi säkert en fin stund tillsammans”. Jag skrattar och säger ”Jag bjuder på det”. Så avslutar vi samtalet och nu är jag inte lika rastlös längre. Jag går till badrummet och fixar till mig själv och den svarta. Nu känns det bättre och jag kan jobba lugnt ett tag. Janne sover länge och när han vaknar fixar jag frukost till honom och jag berättar vad som hänt. Janne skrattar och tycker jag har gjort helt rätt.

Jag tycker lördagen går långsamt, tycker det ska bli spännande att se vad som händer. Så börjar det äntligen bli dags att göra sig i ordning för kvällens övningar. Raffset, kort kjol och en vit blus får det bli, BHn är kvartskupad och lyfter fram brösten så man anar bröstvårtorna. Jag tar en kofta över. Janne beställer taxi och så bär det iväg.

 

Fortsättning följer i Del 10.  

Delar i serien<< Som det kan gå! Del 8

Som det kan gå!
3

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Någon som vet en läkare som kan ge denna special behandling? Bor i Väröbacka, men kan ta mig till Göteborg,…