Som det kan gå! Del 8

Det här är del 8 av 8 i Som det kan gå!

Som det kan gå! Del 8

Läs gärna Del 1 – 7 först.

 

Så vaknar vi då sista dagen på vår semester. Duschen och kläder sen frukast och inge Greg eller Jane. Men vi gör en förmiddag på stranden. Sen packar vi och åker till flygplatsen checkar in våra väskor och droppar ner i loungen. En whisky on the rocks till Janne och ett glas kallt vitt vin till mig. Inte mycket folk och vi sitter lite för oss själva. Jag ser att Janne suger på något han har lite svårt att klämma fram med. Jag ler mot Janne och frågar ”Vad är det Du funderar på”? Janne säger ”Det där med analsex var Du lite anti mot tidigare vad är det som har hänt”? Jag svarar att Greg har visat hur skönt det kan vara genom att ordentligt förbereda mig med glid och att med fingrarna töja mig successivt så min ringmuskel mjukar upp. Gör Du det i fortsättningen är Du välkommen. Men inte utan glid lova. Janne svarar ”Jag lovar, det var så himmelskt skönt”. Jag svarar ”För mig med”.

Så sker utropet till vårt plan och vi går till gaten. Boardingcard och pass i ordning och fantastiskt så är det Mary som hälsar oss välkomna ombord. Hon visar oss upp för trappan och in i business class. Vi finner våra platser nästan längst bak. Mary serverar var sitt glas skumpa och vi njuter komforten. Mary frågar om vi vill ha något mer och vi ber om var sin pläd och ögonbindel. Det tar bara sekunder så har Mary dämpat ljuset och vi har fått varsin pläd och ögonbindel. Vi försöker sova, men avbryts av den obligatoriska informationen av Kapten att just nu är det 18 grader i Amsterdam men klart väder och inget regn. Janne retas lite och trycker mycket försiktigt med fingret på min bröstvårta och viskar ”Det är mer än 8 timmar vi hade sex”. Vi brister båda ut i skratt och jag tror Mary såg vad Janne gjorde för när jag sliter av ögonbindeln så ler hon mot mig. Har svårt för att somna men inte Janne, han sover redan. Kollar den lilla TV-skärmen och ställer in kartan med vår flygrutt. Ser det lilla planet röra sig över skärmen mot Europa. Så landar vi då på Schiphol i Amsterdam. Anslutningsflyget till Arlanda går om ca 2 timmar. Vi har tackat Mary för den fina service vi fått. Allt går på rutin och vi landar på Arlanda två minuter för tidigt. Min tanke slår mig, tänk om tågen var lika exakta. Så tar vi flygbussen in till Centralen och en taxi hem. Så skönt på sitt sätt att vara hemma, men vilket äventyr vi varit med om, kommer det att fortsätta?

Att Janne och jag kommit varandra närmare igen råder det inget tvivel om. Vårt sex är kanon och flera dagar i veckan. Jag jobbar fortfarande hemifrån och har ibland lite över. Har några gånger kollat på en swingers club i Stockholm. Janne har varit positiv till ett besök så försöker jag planera in ett besök och anmäler oss till nästkommande lördag. Får en bokningsbekräftelse och betalar entré avgiften via nätet. Skickar ett SMS till Janne att nu är det klart. Får svaret tack, det ska bli spännande. Jag får ett SMS från Greg och Jane med en bild där de står helt nakna och håller om varandra i sin trädgård. Jag svarar ”Saknar Er redan”.

Nu är det jobb och trädgård som gäller, Janne kommer hem på fredag och då ska jag ta hand om min stackars utarbetade man som ändå får resning. På lördag blir det spännande funderar redan på klädsel. Jo jag vet, det är ju bara när vi åker dit. Den vita kroppsstrumpan med den blå linjen som framhäver min figur men ändå är anständig ner till anklarna och ett par guldfärgade sandaletter med halvhög klack. Inget under och bara den röda långa kappan över.

Fredag och slaven kommer hem. Placerar honom i soffan med en whisky on the rocks. Maten är snart klar, fläskfilé gryta med hasselbacks potatis och gröna ärtor. Till det ett glas Gato Negro. Jag ser hur trött Janne är och han medger att det varit en tuff vecka. Vi sätter oss till bords, säger inte mycket och jag ser att Janne är hungrig. Han är makalös på att sleva in när han är på det humöret och jag fyller på glaset. Jag inser att inatt blir det inget men vi tar igen det imorgon när vi vaknar. Jag dukar av och tar hand om disken, Janne har redan somnat till Aktuellt. Jag ruskar i honom och ber honom gå och lägga sig. Han protesterar inte utan går på toa och kissar sen kryper han ner och somnar direkt.

Jag har under veckan kollat boksluten och den ekonomiska redovisningen, även verksamhets berättelser. Jag har kommit fram till att vi satsar 40% av aktiekapitalet med option om ett år på ytterligare 20%.

Nu är det kväll och nu skiter jag i allt vad jobb och ekonomi är. Sitter här själv med en sangria med is och skickar ett SMS till Siv ”Är hemma, är kåt”. Det tar mindre än en minut så svarar Siv ”Jag kommer”.

Det ringer på dörren och jag öppnar där står Siv, glittrande glad och ger mig en kram. Jag slår upp en sangria med is till både Siv och mig, Jag säger till Siv att inte kör Du bil hem ikväll, Du sover i vårt gästrum.

Siv skrattar och läppjar på Sangrian. Siv är nyfiken, frågar hur vi haft det på Aruba, och jag säger Du tror mig inte om jag berättar. Siv skrattar och så börjar jag berätta. Hon får hela storyn med Greg och Jane. Hur vårt äktenskap har öppnat sig och att Janne tyckte att jag skulle ha sex med Siv om jag kände för det.

Siv ser mig djupt i ögonen och frågar ”Vill Du verkligen ha sex med mig”? Jag svarar ”Ja”. Siv ser allvarligt på mig. Vi närmar oss varandra. Jag lägger min arm om Sivs axel och nacke drar henne närmare och våra läppar möts, hungriga läppar tungor som virvlar runt varandra. Sivs enda kommentar ”Du är otrolig och jag har väntat länge på det här”. Så drar jag med Siv in i gästrummet och stänger dörren. Jag klär av henne och hon mig. Vi lägger oss sida vid sida i sängen smeker och kysser varandra. Våra händer vandrar över våra kroppar, det är så fantastiskt skönt med Sivs mjuka små händer. Siv viskar ”Jag vill smaka på Dig” så reser hon sig och vi ligger i en 69a båda lyfter vi våra ben för att göra oss tillgängliga för varandra. Jag dyker direkt in mellan Sivs lår och smakar på hennes blygdläppar. Salt men god. Siv smeker mig över magen och ner över venusberget, hon undviker min clitoris men smeker mina våta blygdläppar, så stoppar hon sina fingrar i sim mun. Du smakar gott säger Siv. Så låter hon sin tunga vandra över mina blygdläppar, ibland över mellangården och hela vägen bak till min rosett. Det är vansinnigt skönt. Jag känner hur Sivs magmuskler spänner sig varje gång jag nuddar hennes clitoris med mina läppar. Båda nästan samtidigt suger vi in varandras clitoris och låter tungan spela över dem. Nu kan vi inte hålla oss längre, det går bara inte. Våra orgasmer kommer samtidigt och båda får vi fontän orgasmer. Vi dricker varandras nektar. Siv vänder sig om och vi kramar varandra. När vi återvänder till verkligheten så säger jag till Siv ”Hade Du frågat mig för en månad sedan hade jag inte trott Du var klok, men semestern på Aruba öppnade mina ögon och nu vill jag inte vara utan”. Siv skrattar och säger ”Det här är bara början”.

 

Fortsättning följer i Del 9.

Delar i serien<< Som det kan gå! Del 7

Som det kan gå!
6

Kommentarer

Ett svar till ”Som det kan gå! Del 8”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Härligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Härlig erotik med lockande diskret sex i rummet. Vilken tur att de utbytte mobilnummer! Hoppas jag!