Den första akten

Det här är del 1 av 1 i När Ivar blev stor

Äntligen!

Ivar fyllde sexton i veckan och till helgen skulle han hänga med sin kusin Gösta som var några år yngre. Det var inte det att han var så exalterad över träffen med kusinen, de träffades regelbundet. Då de bodde nära varann och inte hade några egna syskon var de mer som bröder än kusiner. Nej, Ivar var mer exalterad över att träffa moster Bella. De hade så klart känt varandra sedan Ivar gick i blöjor och Bella var som en extra mamma för Ivar. Dessutom var hon lik sin syster, Ivars mamma Lina. Båda var mörkhåriga med kurviga kroppar, de hade lätt för att skratta högt och kunde prata om allvarsamma saker utan att det blev jobbigt. Numera var Ivar säkert huvudet längre än de båda systrarna i sin unga mans kropp.
Hans iver att få hänga med kusin och moster, jo hon levde som singel sedan flera år, grundade sig på en, eller egentligen flera händelser under årens lopp.

Det började ungefär när det blev skönt att pilla på snoppen. Den ändrade form lite, blev liksom stelare, men det var också det enda som hände.

Sedan en dag på ett vinterlov när Ivar bodde ett par dagar hos Gösta eskalerades kroppens förnimmelser till något helt annat. Bella, precis som mamma, gick klädd i en stor tshirt och underbyxor på morgonen när de fixade frukost och grejade i köket. Det var ju inget konstigt med det. Ibland fick Ivar en kram och drunknade mellan varma bröst och mot en mjuk mage. Det var bara det att Ivar börjat lägga märke till hur deras kroppar såg ut.

När Ivar vaknade den här första morgonen hos Gösta låg han kvar i den varma sängen och ville inte gå upp. Bella tittade in genom dörren, tassade in och lutade sig över Gösta för att dra upp hans täcke. Ivar såg rakt in i Bellas halslinning hur de fria brösten gungade där inne och när hon gick ut såg han hela hennes stjärt genom de vita underbyxorna. Det killade längst fram på snoppen och Ivar var tvungen att killa tillbaka. Han tänkte på gårdagen då Gösta dragit in honom i mammans sovrum för att visa att Bellas BH passade på hans huvud och att hon hade underbyxor som bara var en liten svart tyglapp och snören. Som en piratmask. I byrån plockade Gösta fram det riktigt spännande fyndet, ett paket kondomer. Gösta berättade fnissande att mamma brukade ta fram dem när hon hade besök av gubbar, och lekte brottning naken med besökarna i sängen. Männen brukade få jättestora snoppar efter ett tag, och en del av leken var att mamma fångade snoppen i handen och sedan rullade på en sån där kondom på snoppen. Ivar tyckte mest det hela var genant. Bella var ju hans moster och vuxen, samtidigt som hennes kropp verkade mer och mer spännande.

Det var inte bara de nya tankarna om hennes kropp som snurrade utan även hans fingrar på den kliande snoppen. Nu hade den dessutom blivit mer stel och större än vanligt. Ju mer Ivars hand lekte med snoppen, desto svårare blev det att sluta. Tänk om Bella skulle fånga hans snopp någon gång!

Plötsligt blev Ivar väldigt kissenödig, åtminstone kändes det så. Han kunde inte hålla sig utan rusade upp med handen kring snoppen och slängde sig in på toaletten och fick upp locket innan han uppfattade något annat av omgivningen.

För därinne stod Bella och kammade sitt morgonrufs framför spegeln. Hon var helt naken. Brösten var som bollar med mörka bröstvårtor, ja hela kroppen var kurvig och hon hade en liten triangel av hår mellan benen. Det var en bild som Ivar skulle bära med sig i flera år framöver.

Ivars nödighet hade släppt men hela handen var kladdig. Han vände sig generat bort och fumlade med toapappret. Bella sa inget utan backade bara ett steg och lät Ivar tvätta händerna innan han snabbt smet ut igen.

Senare på dagen när de två satt ensamma efter lunchen för att Gösta gått iväg till sitt SuperMario-spel så fångade Bella Ivars blick och tog ett djupt andetag.

– Du Ivar! Det där som hände i morse ska du inte skämmas för. Det är helt normalt och betyder att du snart kommer att bli man. Då kommer det där med din snopp att hända ofta och du kommer att njuta av det.

–  Nu ska du bara se till att ha hushållspapper vid sängen så du slipper springa till toa. Bella log.

– Och dölj inte snoppen när den plötsligt växer, det är inget att skämmas för. Jag lovar dig att när du är vuxen kommer  ingen tjej att skratta, snarare le lyckligt.

– Du kommer att förstå, och när du fyllt 16 tror jag nog att det är dags att visa dig vad jag menar.

Oj, vad Ivar var förvirrad ett tag efteråt, men hushållspappret fanns därefter alltid till hands och förbrukningen blev allt större. Med tiden började Ivar precis som alla andra pojkar att förstå hemligheten med snoppar, åren gick och det var inte bara Ivars fötter som blev grövre och längre. Bella fortsatte att lirka med Ivar, och inför henne behövde han aldrig känna sig generad för att prata om sin kropp och om de tjejer som blev mer och mer intressanta.

För ett år sedan hade Ivar berättat för Bella om Gittan, en tjej i orkestern som börjat närma sig honom. Hon var två år äldre och Ivar var väldigt blyg och frustrerad av hennes närmanden. Ivars pappa verkade inte förstå, utan förmanade Ivar att inte umgås med Gittan.

Bella förklarade att hans pappa ville skydda Ivar, och att han inte skulle bry sig så mycket om det. Hans pappa hade minsann också varit ung och nyfiken. Ivar undrade vad Bella menade, hade pappa berättat det för henne?

Bella svarade inte på det, utan fortsatte prata om Gittan.

– Hur ser hon ut, den där Gittan? Frågade Bella.

– Hon är lång, ganska smal och har glasögon! Svarade Ivar först, och sa sedan lite mer trevande att hon har stora bröst och att hennes ögon glittrar när hon ser på honom.

– Gittan vill komma hem till mig innan orkestern på onsdag! Utbrast Ivar hastigt.

– Aha, sa Bella. Och du har fortfarande inte kysst någon? Ivar skakade på huvudet.

–  Då får moster hjälpa dig! sa Bella och såg finurlig ut.

– Kom hit!

Ivar gick bort till köksbänken där Bella stod. Hon uppmanade honom att komma närmare och drog honom i tröjan ända tills det bara var centimetrar mellan dem. Det brukade vara enkelt att krama moster, men nu var hon plötsligt någon annan, Bella, en milf i tröja och tights som inte bara ville ge honom en puss på kinden.

– Slappna av, sa Bella och tittade honom in i ögonen. Hon smekte sin hand mot hans kind och drog hans ansikte mot sitt och pussade Ivar på munnen. Han kände sig varm och alldeles yr. Hon tittade honom i ögonen och upprepade pussandet flera gånger. För varje gång höll hon kvar läpparna längre tills Ivar slappnade av och öppnade sin mun för Bellas inviter med tungan. Hon lockade Ivar att delta i leken, och vällusten tog överhand. Ståndet växte snabbt innanför sweatshirtbyxorna och pressades mot Bella. Kanske tryckte hon sig mot honom så att han kände värmen från hennes mage sprida sig kring ståndet.

– Mmm, du lär dig snabbt Ivar! Sa Bella. Jag känner att du tycker om att kyssa mig.

Hon lät sin hand smeka över Ivars stånd. Det var underbart att känna mosters hand greppa om pungen och sedan hur hon smekte handen upp och ner över det brännande ståndet. Ivar kysste Bella igen och tryckte sig mot hennes bröst och med händerna kände han precis var hennes bh satt. I sin upphetsning vågade han även utforska bh:s framsida och kände brösten därunder.

– Har du sett om Gittan har Bh på sig? Kuttrade Bella.

– Jag tror det! Sa Ivar något tveksamt. Hennes bröst står i alla fall ut precis som dina!

– Fast de är inte lika stora, tror jag! Stammade Ivar fram. Nu blev det ju så uppenbart att han hade ett bröst under sin hand.  Bella log och hennes ögon var behagligt blanka.

– Då behöver du veta hur man knäpper upp den där BH:n, och sedan behöver du veta hur det känns att smeka kåta flickbröst.

– Nu tränar vi, sa Bella ivrigt och drog sakta ner dragkedjan i sin luvtröja. Därunder vilade hennes fasta bröst i en vit spetsBh som inte dolde onödigt mycket.

Bella log när hon såg att Ivar fick svårt att andas och blev högröd i ansiktet.

– Krama mig! Sa Bella.

– Låt dina händer glida uppför min rygg tills du känner spännena där bak. Bellas rygg var varm och huden slät.

– Du måste känna att Gittan är bekväm, så var inte för ivrig! Det kan verka nervöst när man inte är van.

Bella var minsann själv inte så lugn. Hennes händer klämde först på Ivars rumpa, och sedan stack hon in dem under hans byxor. Ena handen fortsatte att smeka hans stånd upp och ner. Bella suckade av vällust, och Ivars händer blev snabbt bekväma med att smeka Bellas nakna rygg. Brösten var som magneter och Ivars händer råkade hamna där allt oftare.

– Nu är det nog dags att knäppa upp Bh:n, sa hon, och Ivar började fingra på hyskorna. Det gick bra och bh-banden föll åt sidan. Ivar kramade ett bröst i varje hand för första gången i sitt tonårsliv. Bella suckade, njöt av hans iver och lät sin hand ta sig in i hans kalsonger och krama om hans stånd.

– Herregud vilken stor och fin kuk du har Ivar! Bella kände fukten av försatsen, drog bak förhuden så långt det gick och lät sedan ett par fingrar glida runt på ollonet. Ivar kände sig berusad av kåthet och all blyghet var bortblåst.

– Gör jag det skönt Bella? frågade Ivar och undersökte fascinerat de styva mörka bröstvårtorna.

– Åh, snälla Ivar slicka och sug på dem som när du var liten!

Hon kände att Ivars kuk blev allt mer spänd, hans händer och öppna mun på brösten var så efterlängtade att det fullkomligt rann ur hennes kåta fitta. Hon försökte lägga band på sig. Helst hade hon velat ha hans stora ivriga tonårskuk i sig och låta honom tömma sig där medan han klämde henne mot köksbänken. Det skulle tippa henne över i en orgasm. Men det där fick vänta, Ivar måste få upptäcka sin manlighet med jämnåriga flickor först.

– Du behöver inte mer träning idag Ivar! Stönade Bella och förbannade samtidigt de orden. Det skulle inte bli samma sak att låta orgasmerna flöda och klinga av senare med hjälp av dildon i nattduksbordet.

– Lycka till med träffen på onsdag. Kanske blir du av med din oskuld på riktigt då.

– Nu får du nöja dig med att visa moster hur kåt du är!

Bella släppte motvilligt Ivars kuk och drog ner hans byxor helt för att hon ville se när han runkade och kom. Det väckte vissa outplånliga minnen hos henne. Sensuellt backade hon ett par steg och smekte av sig sina kläder. Hon kände hur Ivars blickar brände och hon lät honom se allt. Med ett par fingrar smekte hon sina våta blygdläppar och kände rysningarna gå genom kroppen. Det var oerhört upphetsande att bli betraktad, och plågsamt att inte bli knullad hårt och kort där i köket.

Ivar släppte all blygsel, fattade sin kuk och började runka. Det lilla killandet i snoppen för några år sedan var nu ersatt av full manlig lust i den växande ståkukuen. Bella satte sig framför honom och betraktade hans stora kuk. Snart skulle den nog vara större än hans pappas hann hon tänka. Sedan kände hon kaskaderna av Ivars varma sats som började rinna över brösten och halsen.

– Duktig pojk! Sa Bella och började stryka ut satsen över brösten. Hon gav Ivar en kökshandduk och bad honom hjälpa till att torka upp efter sig. Ivar torkade omsorgsfull Bellas bröst och hals och kände att kuken började resa sig igen. Den fortsatte växa när Bella tog den i handen och kramade pulserande runt ollonet.

– Nästa gång du kommer hit får du visa moster vad du lärt dig tillsammans med Gittan och andra kåta små flickor.

Bella och Ivar bestämde att de skulle bevara traditionen att hon bjöd in Ivar i samband med hans födelsedag för att fira lite extra med Gösta och henne.

Och nu var han alltså på väg. Sexton år och exalterad att få träffa sin moster igen.


När Ivar blev stor
  • Den första akten
15

Kommentarer

5 svar till ”Den första akten”

  1. Profilbild för Naturisten
    Naturisten

    Mysigt 😍

  2. Profilbild för Hailey
    Hailey

    Mysig och mycket trevlig läsning.

  3. Profilbild för George
    George

    Härligt att ha en sådan moster.

  4. Profilbild för Cujo
    Cujo

    Håller med George

  5. Profilbild för Go4It666
    Go4It666

    Härlig moster!
    Ser fram emot fortsättningen…

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Vilken drömsituation, med två vackra kvinnor som också njuter av varandra. 🙂

  2. Härlig erotik med lockande diskret sex i rummet. Vilken tur att de utbytte mobilnummer! Hoppas jag!