Stars in July del 1 – Neas intervju

Det här är del 1 av 2 i Stars in July

”Nästa!”

Högtalarna skrällde till i den skumt upplysta lagerlokalen där fukten kondenserades och föll till betonggolvet. Nea reste sig från sin plaststol, hängde väskan över axeln och gick bort mot mannen med solglasögonen som stod och väntade vid den rostiga metalldörren. Mannen log inte och visade utan en ryckning i mungipan in Nea genom dörren och pekade på en trädörr längre bort i en lång korridor. Nea la handen på dörrhandtaget och sköt upp dörren. Hon klev in i det spartanskt inredda rummet och satte sig på den skabbiga pallen som stod ensam på golvet framför det stora skrivbordet i massivt ekträ.

”Nea Buskeryd, eller hur?” frågade kvinnan med den strama knuten som satt i mitten bakom skrivbordet mellan de två männen med gråa kostymer.

”Ja, det stämmer”, sa Nea nervöst.

”Du söker som körtjej, eller hur?” sa en av männen.

”Ja, det stämmer”, sa Nea.

”Det finns ingen renodlad körtjejsplats utan alla är även roddare”, sa den andra mannen.

”Jag är medveten om det”, sa Nea.

”Det blir långa pass och hårt kroppsarbete”, sa den första mannen.

”Ja, det är okej, jag vill bara jobba med Stars in July”, sa Nea.

”Stars in July är inget vanligt band. De är de största nya stjärnorna, det fattar du väl?” sa den andra mannen.

”Ja, jag vet, det är därför jag vill jobba med dem”, sa Nea.

”Du måste känna medlemmarna utan och innan om du ska passa för rollen. Vad heter exempelvis den rödhåriga medlemmen?” sa kvinnan.

”Rose Adamant, född Olina Trynbo, hette kort Olina Nystadsgräns innan hon skiljde sig och svor att aldrig gifta om sig”, sa Nea.

”Okej, och blondinen?” frågade kvinnan.

”Kuggfråga, det finns två. Den med vågigt hår heter Wave Ocean, egentligen Heather Underwood, och den med rakt platinablont hår i page heter Whiteout, även kallad Marit Drange”, sa Nea.

”Vad heter goth-tjejen i bandet?” frågade den ena mannen.

”Hon är inte goth utan gothic lolita, en stilriktning från Japan, med en helt annan estetik, men du menar säkert Miko Zero, när hon står på scen och Linnea Almblad privat”, rättade Nea.

”Så, det var alla”, sa den andra mannen.

”Nej, det var det inte. Ni missar bandets nygamla medlem som var med och grundade gruppen innan de blev kända och nu åter ska spela med dem i sommar. Hon heter Ulrika Persson men kallar sig Contrast och har håret i två tofsar på var sida av huvudet, ena sidan är knallgrön och andra sidan är rödfärgad om ni undrar”, sa Nea.

”Hur kan du veta det? De nyheterna har inte gått ut än”, sa kvinnan häpet.

”Jag har koll”, sa Nea självsäkert.

Männen och kvinnan sneglade på varann innan de pekade bort mot en dörr på andra sidan rummet.

”Om du är helt säker på att du har fattat allt som står i kontraktet så är du redo för sista intervjun med bandet självt”, sa kvinnan och Nea nickade innan hon gick bort till dörren.

”Jag är redo för allt”, mumlade hon för sis själv innan hon knep ihop ögonen och gled in genom dörren.

Rummet innanför dörren var så olikt rummen utanför som man kunde tänka sig. Istället för betonggolv och rostig metall var det täckt i rosa sammet och doftade blommor. Nea nickade för sig själv, hon visste att bandet ofta lät sina sökande körtjejer vänta under hemska förhållanden för att sortera ut alla som inte pallade trycket. Hon svalde nervöst medan hon såg på de fem tjejerna som satt i varsin sammetsfåtölj framför henne. Rose Adamant betraktade henne nyfiket medan hon lekte med spännena på sina lårhöga läderstövlar i glänsande vinrött. Wave Ocean pillade med en hårlock medan hon log ett oemotståndligt leende mot Nea och hon passade verkligen i den ljusblå havsliknande klänningen hon hade på sig. Whiteout satte näsan i vädret medan hon borstade bort lite damm från sin korta vita lackkjol och blängde på Nea som om hon var en smutsfläck på hennes nya silkeslakan. Miko Zero satte handen för munnen och fnissade blygt till bakom sina svarta volanger. Nea svalde igen när Contrast slutade leka med sina tofsar, slickade sig om de gröna läpparna och vinkade till sig Nea med ena fingret.

”Du är kort. Klarar du att bära utrustning?” frågade Contrast medan hon snurrade på Nea för att inspektera hennes kropp.

”Ja, jag är starkare än jag ser ut”, sa Nea förläget.

”Hon är nästan lika kort som jag, men är hon byggd som jag?” funderade Miko Zero.

”Det undrar jag med. Klä av dig”, sa Wave Ocean och vinkade med handen åt Nea.

”Hon är snygg i alla fall”, kommenterade Rose Adamant när Neas trosor slutligen placerades på besökarstolen och Nea nu stod naken framför dem.

”Ganska muskulös fast inte så det syns”, sa Whiteout som hade stövlat fram till Nea och börjat klämma på hennes armar och axlar.

”Sött ansikte, det går att sminka upp till en tia”, sa Wave Ocean som inspekterade Neas anletsdrag utan hänsyn till att Nea rodnade upp till hårfästet.

”Starka men smärta ben”, kommenterade Contrast som klämde på Neas ben ända från vaderna till låren.

”Vältränad mage”, sa Miko Zero som inspekterade Neas mage och rumpa.

”Men blir hon helt röd på scen när hon anstränger sig?” sa Whiteout kritiskt.

”Kör igång och svettas lite. Gör 50 upphopp”, sa Rose Adamant och Nea började nervöst att hoppa upp och ner naken framför de fem stjärnorna som kritiskt såg på henne.

”Gör några Jumping Jacks”, sa Wave Ocean och Nea kände hur både låren och brösten dallrade medan hon började svettas.

”Brösten är halvstora men fasta. Det är okej”, sa Miko Zero gillande.

”Hon glänser snyggt när hon svettas”, sa Rose Adamant och såg på Nea som andfått kämpade för att stå upprätt medan svetten rann om henne.

”Ja, hon blir inte röd utan härligt glansigt svettig”, sa Contrast.

”Men hon får inte stinka”, sa Whiteout och rynkade på näsan.

”Lyft armarna”, beordrade Wave Ocean och satte näsan i Neas armhåla innan hon drog in hennes lukt i näsan med ett djupt andetag.

”Stinker hon?” frågade Miko Zero bävande.

”Nej, hon luktar snarare sex. Har du haft sex idag?” frågade Wave Ocean.

”Nej, inte på hela året”, sa Nea tyst.

”Vad är det då som luktar sex?” funderade Wave Ocean, satte tungan mot Neas bröstkorg och slickade henne över hela armhålan, långsamt och nogrannt innan hon drog in tungan och lät smaken sprida sig i munnen.

”Vad smakar hon? Jag måste pröva, eller hur?” frågade Rose Adamant och slickade Neas andra armhåla lika omsorgsfullt som Wave Ocean hade gjort.

”Hon är rakad under armarna och smakar salt med lite svag svettsmak, fast den är bara väldigt lätt”, sa Wave Ocean.

”Jag håller med, hon smakar upphetsande, men det är inte därifrån sexlukten kommer”, sa Rose Adamant.

”Kanske magen?” funderade Miko Zero och slickade Neas sixpack som dröp av svett.

”Hennes bröst glänser i alla fall härligt”, sa Contrast som hade ställt sig bakom Nea och nu prövande klämde på hennes bröst medan hon luktade i hennes hår.

”Det är förstås slidan”, sa Whiteout och satte fingrarna mellan Neas blygdläppar, rotade runt ett tag och stack fingrarna i munnen.

”Hon doftar härligt i håret i alla fall”, mumlade Contrast som nu slickade över Neas svettiga hals.

”Slidan smakar helt okej, men hon är inte rakad”, sa Whiteout med en suck och knäppte med fingrarna.

”Jag undrar jag”, sa Rose Adamant och gick ner på knä framför Nea, stack in tungan i hennes fitta och började slicka henne medan Contrast smekte hennes bröst.

”Kysser hon bra?” mumlade Miko Zero och satte läpparna mot Neas mun.

Nea särade förvånat på läpparna och lät Miko Zero sticka in tungan i hennes mun. En av hennes största idoler kysste henne och Nea besvarade varsamt kyssen med samma intensitet som Miko. Hon hade aldrig kunnat drömma om att hon skulle väljas ut till en intervju, och ännu mindre att hon skulle få träffa sina idoler. Nu fick hon kyssa Miko Zero, den sötaste tjejen i bandet. Att den skönsjungande Contrast, den enda i riket som kunde sjunga Ballefjongvalsen rent, slickade hennes hals och smekte hennes bröst gjorde henne bara ännu mera upphetsad. Rose Adamants tunga lekte i hennes fitta och Nea anade inte hur upphetsad det skulle göra henne att få uppleva det hon fantiserade om varje natt. Whiteout gick runt henne och klämde på hennes rumpa medan Wave Ocean pillade med hennes hår.

”Hon måste rakas”, sa Rose Adamant slutligen efter att ha slickat Neas slida över och runt blygdläpparna.

”Det behövs för anställningen, men du får gå om du vill avbryta resan här”, sa Whiteout och snörpte på munnen.

”Jag vill inte gå”, mumlade Nea och Whiteout nickade gillande.

”Sätt dig på sängen”, sa Miko Zero och tog emot en rakhyvel, rakskum och en bunke varmt vatten från en kvinnlig roddare som kikade in genom dörren.

Nea satte sig på sängen och Miko Zero började att smörja in hennes fitta med löddrigt rakskum medan Nea svarade på Rose Adamant och Whiteouts korsförhör om bandet, deras vanor och vad Nea var beredd att ha för arbetsuppgifter. Hon svarade så gott hon kunde på frågorna och var noga med att visa att hon var beredd att göra vad som helst för att få jobba med sina idoler.

”Hon gör mig kåt”, sa Wave Ocean och smekte Neas bröst medan hon satte sig bredvid i sängen och började onanera under klänningen.

”Skaka inte sängen”, muttrade Miko Zero som försiktigt rakade Neas fitta.

”Du fixar det där ändå”, sa Contrast och satte sig på andra sidan Nea, stack fingrarna i hennes mun, lät Nea slicka dem tills de blev blöta och stack dem i sin egen mun.

”Vilken söt liten slida”, utbrast Miko Zero när hon hade sköljt bort löddret och gett Nea en puss på klittan.

”Smakar den bättre nu?” frågade Whiteout efter att Miko låtit tungan glida över Neas slida.

”Jag smakade inte innan men den smakar härligt nu”, sa Miko.

”Jag säger ju att de måste rakas”, sa Whiteout och tog Mikos plats.

Nea log upphetsat medan de fem stjärnorna turades om att provslicka hennes slida och när Wave Ocean, som sista medlem, gav de andra en tumme upp andades Nea upphetsat ut.

”Du kunde en massa om oss, men kan du oss utan och innan?” sa Whiteout och satte en ögonbindel om Neas huvud så att hon inte såg ett dugg.

”Vi får testa om hon är värdig oss”, sa Rose Adamant och greppade tag i Neas hår vid hårbotten.

”Absolut”, hördes Contrasts stämma medan Rose Adamants fingrar greppade tag om Neas hårbotten och pressade henne framåt.

Först trodde Nea att Rose skulle tvinga henne att buga djupt, ända ner till golvet, men förvånades av att hennes ansikte krockade med nåt blött och varmt. Neas näsa gneds i det varma och när hon öppnade munnen för att fråga vad det var, kände hon smaken av fitta mot läpparna. Upphetsat började hon att slicka den varma fittan som Rose pressade henne mot och snart hörde hon ett upphetsat stön från slidans ägarinna.

”Det är Wave Ocean”, sa Nea och fick en smekning över håret medan Wave reste sig.

Snart kände Nea hur en annan kvinna satte sig framför henne och hon böjde sig fram och började slicka den okända superstjärnans blygdläppar. Den här slidan var lite mindre och Nea kysste klitorisen innan hon med hög röst förkunnade att det var Miko. En besviken kommentar om att det gått väldigt snabbt sa henne att hon hade rätt. Nästa fitta hon slickade tillhörde Whiteout, efter det kom Rose och sist Contrast. Nea var stolt av att ha fått alla rätt men förvånades av att ögonbindeln satt kvar tills hon kände två runda skinkor mot ansiktet. Hon antog at det var en del av testet och begravde ansiktet mellan skinkorna. Hennes älskade idoler lät henne kyssa deras stjärtar men Nea tänkte inte gå miste om tillfället. Hon lät tungan glida in mellan skinkorna och började slicka den okända kvinnan i stjärten. Hon trevade med händerna framför sig och insåg att alla fem bandmedlemmarna hade lagt sig på mage bredvid varann på sängen med rumporna putande ut över kanten. Hon trevade smekande över rumporna medan hon slickade de fem härliga stjärtarna tills hon efter fem genomgångar var säker på att den minsta av rumporna var Mikos. Hon tog ett slickvarv till och identifierade Wave. Kort därefter hittade hon Rose och sen stod valet mellan Contrast och Whiteout. Nea chansade och tyvärr visade sig chansningen vara felaktig, för hon kände en hand falla på hennes ena skinka, sen en gång till och ytterligare åtta gånger tills hon hjälptes upp i sängen, fortfarande med ögonbindel, och ställdes på alla fyra. Ett par händer greppade tag om hennes höfter och en strapondildo pressades omilt in i hennes fitta. Snart kände hon en kvinnas höfter stöta mot hennes rumpa och dildon gled längre in. Med en upphetsad suck började en av kvinnorna knulla henne bakifrån och Nea kände hur det sved till i fittan medan hon höll tillbaka de skamsna tårarna.

”Straffrunda”, förkunnade en röst och Nea kände nåt tränga in i hennes mun.

Nea gapade lydigt och lät tungan treva över det främmande föremålet som smakade läder och salt. Det tog bara nån sekund innan hon insåg att hon hade en av kvinnornas fötter i munnen. Hon sög på tårna och slickade i sig svettsmaken medan hon lät kvinnan bakom henne knulla henne allt snabbare.

”Åh, ja, det är Contrasts härligt sexiga tår!” hörde Nea sig själv säga innan foten byttes ut mot en annan.

Nästa oväntade ljud kom också från henne själv och rodnade när hon insåg att hon hade stönat till av upphetsning medan kvinnan bakom henne ökade takten.

”Mmmm, knulla mig hårdare. Jag vill dyrka Whiteouts underbara tår”, flåsade Nea och rummet exploderade av skratt medan en ny fot stacks in i hennes mun.

”Duktig flicka”, mumlade Whiteout medan Nea sög på hennes tår.

”Knulla mig!” stönade Nea när kuken drogs ut och ögonbindeln drogs av.

Miko Zero flinade medan hon räckte över strappen till Rose som välte över Nea på rygg. Strax därefter låg Rose ovanpå Nea och knullade henne i missionären medan Miko och Wave sög på Neas bröst. Whiteout smekte Neas ansikte med fötterna och Nea slickade lydigt hennes fotsulor medan hon lät Contrast använda hennes ena hand som dildo och pressade in Neas fingrar i sin fitta. Ett tag därefter satte sig Miko i Neas ansikte och Whiteout tog över strappen. Nea slickade och slickade medan Miko stönade allt högre och Whiteout knullade henne hårt. Miko och Nea fick sina orgasmer samtidigt men även om Miko var nöjd, ville de andra tjejerna ha sitt de med. Miko slickade Wave intill Nea medan Rose tog över strappen och knullade Neas ömma slida. Whiteout och Contrast gned sina bröst i Neas ansikte och hon slickade upphetsat på sina idolers tuttar medan hon fingerpullade dem. Trots att hon just kommit lyckades Rose knulla Nea till orgasm och snart kom Whiteout och Contrast i varsin orgasm. Wave spände på sig strappen och Rose satte sig i Neas ansikte medan Nea ferbrilt onanerade till tanken på att få knulla sina idoler. Händer trevade över Neas kropp och hon smekte Rose bröst medan hon särade på benen och lät Wave knulla henne hårt. Snart kände hon läppar över brösten, händer som smekte henne överallt och fittor som gneds mot hennes hud. De var orättvist att säga att gruppen hade händer som en bläckfisk, för de har ju bara åtta armar. Gruppen hade tio händer, tio fötter, fem munnar och fem slidor att använda till sin nya sexleksak. Det var ingen tvekan om att kvinnorna var kåta på Nea och de drog sig inte för att ta för sig av den unga arbetssökandens kropp. Tungor slickade hennes armar, fingrar trycktes in i hennes stjärthål, tår letade sig in i hennes mun och fittor sög in hennes tår medan tjejerna turades om att knulla henne.

”Ja, ja, utnyttja mig, lev ut era fantasier”, stönade Nea och tjejerna blev som tokiga.

I två timmar utsattes Nea för en mängd sexakter som inte ens har ett namn. Hon blev spottad på, smiskad, fasthållen, knullad i alla hål, dragen i håret och nypt i brösten innan tjejerna utmattat föll ihop bredvid henne. Nea smekte sin nödkåta fitta för att få ut det sista ur sexleken och tjejerna såg storögt på medan Nea onanerade till orgasm.

”Hon är den kåtaste lilla slyna jag nånsin sett”, sa Rose andaktigt.

”Hon är den hetaste jag sett i hela mitt liv”, sa Miko andfått.

”Magnifico”, sa Wave.

”Excellente!” stönade Whiteout.

”Splendigo!” utropade Contrast med Neas tår i munnen.

”Henne ska vi ha, tjoho!” tjöt tjejerna i Stars in July.

Och det var på den vägen Nea fick sitt nya jobb.

Delar i serienStars in July del 2 – Neas första bestraffning >>

Stars in July
6

Kommentarer

7 svar till ”Stars in July del 1 – Neas intervju”

  1. Profilbild för John

    Alltså vad ska jag säga nu?! Den var riktigt bra, vilken grym inledning! Men — den var inte bara bra, inte bara sjukt upphetsande, den berörde också på något märkligt sätt. Hittar inget bättre ord och inte heller varför. Nytt och ovanligt tema, genomtänkt och den fick mig både att vilja vara bredvid och titta på i smyg och framför allt att vilja vara tjej.

    Jag kanske kommer på något tydligare sen, men herre gud så bra!

  2. Profilbild för SirVäs
    SirVäs

    En fråga bara: vem sitter under korkeken?
    Underbart snuskigt! 😎

    1. Profilbild för John

      Va, korkeken? Nu hänger i alla fall inte jag med. 🙂

      1. Profilbild för SirVäs
        SirVäs

        Sista raderna. Alluderar på julaftonens Tjuren Ferdinand… 😁

  3. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Intressant jobbintervju. Vad händer härnäst?

  4. Profilbild för Gardintroll
    Gardintroll

    Tackar och bockar. Tänk om en novell utan blodsband kan bli lika populär som en helt förbjuden en, det vore inte tråkigt alls.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Någon som vet en läkare som kan ge denna special behandling? Bor i Väröbacka, men kan ta mig till Göteborg,…