Felicia fixar 3) Fredagsmys med Felicia och Sam

Det här är del 3 av 3 i Felicia fixar

Fredagskväll i det Östgrenska hemmet. Mamma Annie hade övertalat Felicia att vara hemma med familjen, de skulle ha filmkväll med allmänt mys. Felicia suckade lite, men egentligen tyckte hon om när det var bara de tre som gjorde något tillsammans.
Popcorn, chips, cola och mamma drack ett glas vin, eller kanske blev det två. Som vanligt när de tre var tillsammans hade de roligt. Även om Felicia först velat vara med kompisar så var det ändå så att med mamma och Sam var det alltid trivsamt. När de hade sett en komedi och skrattat och kommenterat tillsammans var klockan halv tio.
”Jag vill se en film till”, sa Felicia.
”Jag är trött, det har varit en hård vecka på jobbet, jag går och lägger mig nu. Sitt inte uppe för länge, vi måste städa i morgon, här är faktiskt ganska sunkigt”, sa mamma.
”Nej mamma, ja mamma”, sa syskonen nästan helt synkront.
Mamma skrattade och betraktade sina ungdomar kärleksfullt. Hon kramade dem och försvann upp för trappan.

”Jag vill se något annat”, sa Felicia.
”Ok?
”Nånting lite mer erotiskt, alltså inte porr, men med lite heta scener, det har du väl inget emot?”
”Va, nä…”
Felicia letade genom filmkanalerna och hittade en film som svarade mot hennes önskemål.
”Jag fryser lite, kan vi inte ha filten över oss?” frågade hon samtidigt som filmen började.
Sam svepte filmen om dem och satte sig närmare sin syster, och hon lutade huvudet mot hans axel.

Det dröjde ett tag innan den första lite heta scenen började.
”Sänk ljudet lite”, sa Felicia. ”Vi ska inte väcka mamma.”
Det var en film som visade allt men inte på ett porrigt sätt utan soft och vackert. Sam kände hur han började bli hård. Plötsligt kände han hur Felicia smög dit en hand på hans lår. Först låg den vara stilla och han höll nästan andan medan han tittade på kärleksparet på filmen, där den manlige skådespelaren smekte den kvinnligas bröst och slickade runt bröstvårtorna.
Felicias hand rörde sig lätt fram och tillbaka, smekande, men flyttade sig stadigt längre upp. Han kunde inte hjälpa det, när handen nådde hans skrev stönade han till.
Felicia vände lite på huvudet och log mot honom. Sen fortsatte hon att titta på filmen där killen nu smekte tjejens öppna vulva. Felicias hand tog ett grepp om hans stånd utanpå byxorna och rörde handen lite fram och tillbaka. Sam började bli rädd för att han skulle komma i byxorna, han måste göra något själv.
Han sträckte ut en arm och trevade in den under systerns tröja och smekte lätt över hennes mage. Hans vågade drag möttes av ett nöjt kurrande från Felicia samtidigt som hon började treva efter hans byxknapp.

Felicias hud var otroligt len, han smekte hennes mage medan han kände hur systern lyckades få upp hans byxknapp. Lite längre upp gled hans hand och han nådde undersidan av hennes bröst samtidigt som hon hade dragit ner hans gylf och hennes mjuka hand sökte sig ner i hans kalsonger.
Han kupade handen över ett bröst och kände hur hon stelnade till.
”Förlåt!” viskade han, och var på väg att dra undan handen när hon la sin andra hand på hans.
”Fortsätt!” viskade hon tillbaka. ”Det var så skönt bara, det var därför som jag stoppade.”
Han visste ju hur hennes bröst såg ut och deras onanisex hade han fantiserat om hur de skulle kännas i han hand. Det var fasta och lenmjuka på samma gång. Vårtorna var styva och det var upphetsande att känna dem inne i handen. Han blev modigare och tog lite fastare dem, smekte och klämde, men ändå försiktigt. Hon lutade huvudet mot honom och lät höra små kåtljud.

Felicia hade fiskat fram hans kuk ur byxorna och höll i den och klämde lätt. Sam svarade nu med att lämna brösten och smeka ner för magen och ungefär samtidigt som hans hand gled ner under hennes byxlinning tog Felicia ett stadigt tag om hans stånd och började runka, långsamt och skönt. På filmen hade killen hasat ner och börjat slicka tjejens öppna fitta.
Sams hand nådde in under trosorna. Mjukt smekte han över venusberget och det lilla hårburret innan hans fingrar gled ner i den fuktiga klyftan.
Han rörde fingret upp och ner mellan hennes svullna könsläppar och kom åt att cirkla med fingertoppen runt klittan. Felicias andhämtning ökade och hon runkade snabbare.

Plötsligt hasade hon ner så att hon knäböjde på golvet framför honom, fortfarande under filten. Hon tog tag i hans byxor och drog till och han hjälpte till genom att lyfta på sig. Bara några ögonblick senare kände han en mjuk blöt tunga som penslade hans stånd från roten och upp till toppen av ollonet, ner igen och upp igen.
Hans kuk var stenhård nu och han kände hur hon cirklade med tungan runt ollonet. Han försökte vara tyst, men ett halvkvävt stön kunde han inte hålla tillbaka när han kände hur hon kysste och slickade på hans stånd som om det vore en slickepinne. Hon verkade verkligen tycka om hans kuk.
Och nu kände han systerns mjuka varma läppar omsluta först bara toppen av hans stake, snart hela ollonet och snart längre ner på den pulserande kuken.
Han kände hennes mjuka läppar röra sig upp och ner för kuken, ibland tog hon ut den och slickade runt ollonet, sen sög hon in den igen och han kände hur hennes tunga bearbetade baksidan av ollonet inne i munnen.

Sam kunde inte hålla sig längre, han måste se. Att se det Felicia gjorde var en stor del av njutningen. Han drog bort filten och där var hon med halva hans kukskaft i munnen. Hon drog ut det och mötte leende hans blick.
”Tittut!” viskade hon. ”Det är bara lilla jag, din favoritsyster, som suger din fina kuk”.
Och med de orden sög hon in kuken igen och började suga på allvar. Hans snygga söta syster knäböjde mellan hans ben och sög hans kuk, samtidigt som hon från och till tittade upp på honom, tog ut kuken och log mot honom medan hon slickade runt ollonet.
”Är det skönt? Tycker du om det?” log hon och sträckte ut tungan och killade med tungspetsen bakpå ollonet.
Han kunde inte svara, bara stönade.
”Det tar jag som ett ja”, fnittrade hon och dök ner på kuken igen och började suga på allvar. Och nu såg han att hon hade en hand nere i sina trosor och smekte sig själv samtidigt som hon gjorde det så skönt för honom.

Det dröjde inte länge förrän Sam kände hur det började bränna i kukroten.
”Du… Jag kommer snart!”
Felicia drog ut kuken för ett ögonblick.
”Det får inte bli några fläckar, så den här gången…” sa hon och blinkade mot honom.
Och så sög hon honom igen, snabbare, mera målmedvetet, tungan jobbade under ollonet inne i munnen.
”Nu…!” stönade han. Och han sprutade, och hon svalde, han sprutade och hon svalde, sprut efter sprut. Till sist ebbade det ut och då öppnade hon munnen och visade honom vit sperma på sin tunga. Hon log och svalde, sen sög hon ren hans kuk tills inget var kvar.

En liten stund fick han vila med slutna ögon, men snart hörde han henne viska:
”Nu är det din tur!
Sam var alldeles skakis efter sina sprut, men medan hon satte sig upp i soffan sjönk han ner på golvet. Utan några krusiduller drog hon av sig byxor och trosor och återigen fick han se hennes gymnasieflickfitta när hon särade på benen. Hon drog upp fötterna på soffkanten för att öppna upp sig ytterligare för honom.
Han böjde sig in mellan hennes lår och vädrade in mot fittan. Han älskade verkligen doften av kåt flicka. Felicia doftade inte riktigt lika som Amelie. Amelies kåtdoft var fylligare, mognare som ett fullmoget vin, systerns doft var yngre, kanske friskare. Nu tänkte han visa henne vad han lärt sig.
Han blåste en luftström mot den öppna systerfittanoch Felicia ryckte till av förvåning, så hade aldrig nån gjort förut, men det var sensuelltskönt. Han gjorde det en gång till och hon pep till av känslan.
Nu ville han ha närkontakt, men hon skulle få vänta på den direkta touchen. Han penslade och tryckte med tungan hela vägen runt utsidan av vulvan, tryckte lite extra med tungspetsen på vissa ställen och systern suckade av vällust.

Närmare och närmare kom han och till slut lät han tungan och läpparna röra vid det yttersta på blygdläpparna. Felicia var bristfärdig av otålighet, samtidigt som hans teasande bara ökade hennes kåthet för varje sekund. Hon tvingade sig att inte trycka in hans ansikte rakt in i det kåtfuktiga orgasmlängtande.
Till slut drog han ett långt slick med mjuk tunga, ända från mellangården och upp ända till venusberget och hon hängde med hela vägen. Ett slick till, likadant, och ett till.
Felicia var imponerad, ingen hon varit med hade slickat lika bra som hennes bror. Han var fantasifull och sensuell, hetsade med att hålla tillbaka, lät henne sukta efter det allra skönaste.
Samtidigt som Sams tunga började cirkla allt närmare hennes klitta och hon var på väg att lägga huvudet bakåt och blunda anade hon mer än såg något i vänstra ögonvrån, en liten rörelse. Hon tvingade sig att inte vrida på huvudet men lyckades vända blicken dit ett kort ögonblick. Och i det korta ögonblicket såg hon något som hon aldrig hade väntat sig.

Det var mamma, mamma Annie, hon stod nästan helt dold i mörkret en bit upp i trappan i hallen, precis nedanför där den vinklade sig upp mot övervåningen. Och det var inte bara att hon stod där och såg dem, i det korta ögonblicket kunde Felicia se att mammas hand rörde sig i trosorna som var synliga under det uppdragna nattlinnet.
Felicias reaktion förvånade henne själv. Bara en kort sekund blev hon rädd, men när hon insåg att mamma gick över flera gränser än hon själv byttes rädslan mot lust. Vetskapen om att mamma såg dem göra detta och att hon uppenbarligen onanerade till denna syn skickade brännande kåtsignaler ner i Felicias fitta där hennes bror nu ökade tempot med snabba slick. Han vibrerade tungan mot klittan, sög in den, släppte ut den och slickade runt runt den, sög in den igen.
Felicia kunde inte hålla sig längre, med en hög kåtsuck tryckte hon in hans huvud mot sin våta fitta och nu kom hon medan han gjorde allt han kunde för att hennes orgasm skulle bli så kraftig som möjligt. Hennes kropp gick i vågor, orgasmen blev lång och utdragen.
Till slut tryckte hon ut hans huvud från sitt sköte, klarade inte av mer, föll tillbaka i soffan och han lättpussade och småkysste henne överallt runt könet.

Felicia kom långsamt till sans och tittade i ögonvrån mot trappan. Det var tomt där nu. Men hon visste att det hon sett inte var någon inbillning.
Sam kom upp och satte sig bredvid henne och pussade henne på munnen. Felicia beslöt sig blixtsnabbt för att inte berätta vad hon sett.
”Det var helt otroligt skönt! Jag har aldrig blivit slickad så skönt! Hon är verkligen en bra lärare!”
Sam som såg belåten ut ryckte till när hon sa det sista, men sa ingenting. Felicia smekte kärleksfullt hans kind.
”Du behöver inte vara orolig. När du kom hem och var så där lycklig förstod vi vad som hänt, jag har också haft Amelie som lärare. Du behöver inte säga nånting nu, och varken mamma eller jag kommer att berätta för nån, och mamma är inte arg.”
Och så tillade hon:
”Jag blir bara lite avundsjuk, jag skulle också vilja ha stödundervisning.”

Delar i serien<< Felicia fixar 2) Sam och lärarinnan Amelie

Felicia fixar
5

Kommentarer

2 svar till ”Felicia fixar 3) Fredagsmys med Felicia och Sam”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Härligt och så syndigt, undrar om deras mamma kommer ner för trapporna i nästa avsnitt

  2. Profilbild för Hundvalpen
    Hundvalpen

    Jag gillar Felicia riktigt mycket.
    Väntar med spänning på vem hon leker med nästa gång. 😉

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Haha underbart med publik. Råkade mysa med en tjej en gång på hennes balkong och vi glömde båda av vart…

  2. En underbar liten historia om riktiga känslor. Det är så här det ska vara. Jag kan bekräfta att Stockholms-juryn fortfarande…