Att återbetala ett bröllop (Del 1)

Det här är del 1 av 1 i Att återbetala ett bröllop
Stefan knackar glatt på den stängda dörren. Han står iklädd en sprillans ny, exklusiv figursydd kostym och kan inte minnas senaste gången han kände sig så här upprymd. Förväntningarna för dagen är skyhöga efter månader av planering, och natten hade känts som en evighetslång väntan.
”KOM IN!”
Stefan öppnar dörren och kliver in i sin dotters gamla barnrum. Lina hade egentligen flyttat ut för lite mindre än tre år sedan för att flytta ihop med sin pojkvän Jonas, men hon hade ändå spenderat dom senaste två veckorna här i föräldrahemmet. Anledningen till det var att Jonas hade friat förra hösten och dom två turturduvorna hade bestämt sig för att vara sådär gulliga och inte se varandra alls under veckorna som ledde upp till bröllopsdagen.
”Wow, pappa! Vad stilig du är!” Utbrister Lina. När Stefan kom in hade hon suttit vänd mot sminkbordet och finjustera dom sista detaljerna av sin look, men efter att ha sett i spegeln vem nykomlingen var hade hon överlyckligt rest sig för att kramas.
”Ska du säga!” Utbrister Stefan. ”Du är så vacker att jag tror jag ska svimma!”
Komplimangen var ingen underdrift. Lina hade bara hunnit fylla 23 år, och även när hon var osminkad, trött och sliten var hon en skönhet bortom alla sagoprinsessor. Hon var nätt, med långt mörkblont hår, hypnotiska gröna ögon, lätt uppåtböjd näsa och fylliga läppar. Hon hade också en sån där typiskt sexig timglasform med en fyllig rund vältränad röv och runda bröst som var stora för hennes figur. Nu var hon dessutom iklädd en lång vit, otroligt vacker ärmlös bröllopsklänning med en lagom djup, snörad urringning. Håret var delikat uppsatt och hon var vackert sminkad med mörkrött effektfullt läppstift.
Stefan hade många gånger spanat in sin vackra dotters kropp sedan hon började få kvinnliga former, och hade sedan dess nästan dagligen runkat till fantasier om henne. Han hade dock aldrig sett henne så här otroligt vacker innan.
”Det är ju nästan så att jag blir svartsjuk på Jonas”, skojar han.
Lina bryter kramen och tittar fnittrande upp på sin pappa. ”Du har haft din chans, jag friade ju till dig när jag var typ sju, men du sa nej.”
”Så det är för sent att ångra sig?”
Lina kramar honom igen och ler stort. ”En aning.. Men jag kommer alltid vara pappas flicka!”
Stefan smeker hennes kind och känner hur det pirrar i kuken. Det enda som hade kunnat göra henne vackrare nu var en sats av hans varma säd över hennes unga ansikte.
Just då kom Stefans fru in i rummet. Anette hade fångat Stefans hjärta för över 25 år sedan, och dom hade varit oskiljaktiga sedan dess. ”Alla redo? Tjejer, dags att åka.”
Linas tre tärnor börjar direkt samla ihop sina grejer, och kramar sin älskade vän innan dom följer Anette ut ur rummet. Det var bestämt att alla andra skulle åka i förväg, och Lina och Stefan skulle anlända i limousin lagom till ceremonins början. Stefan skulle sen leda in Lina i kyrkan där alla stod och väntade.
Lina återvänder till sminkbordet för att avsluta detaljarbetet hon hade påbörjat, och Stefan står och studerar henne i tystnad. Snart hade ytterdörren stängts, bilen rullat iväg och han var helt ensam min sin sexiga, oskyldiga dotter.
”Dumt av mig att inte säga ja när du friade”, Säger Stefan så lekfullt som möjligt. ”Jag hade ju varit världens lyckligaste man just nu.”
”Skyll dig själv”, svarar Lina och försöker spela förnärmad. ”Jag dög ju visst inte åt dig!”
”Förlåt”, säger Stefan. Han ställer sig bakom den vackra, blivande bruden och smeker över hennes nakna axlar. ”Men vi kan ju alltid rymma iväg tillsammans nu och gifta oss.”
Lina fnissar åt vad hon tror är kärleksfullt fåneri. ”Jag tror inte mamma och Jonas hade blivit så glada.”
”Det är nog sant”, Säger Stefan och står tyst en stund och studerar hur Lina stryker ett sista lager läppstift på sin perfekta läppar. ”Lina? Kommer du ihåg att jag bad dig om en tjänst i utbyte mot att jag betalar bröllopet och klänningen?”
Lina tittar upp och möter sin pappas blick i spegeln. Hon ler. ”Jaa, och du ville inte säga vad det var. Tänker du berätta det nu?”
”Jag tänkte att nu är den perfekta stunden att be om den tjänsten.”
”Ååh, säg vad det är”, ber Lina exalterat. ”Du vet att jag gör vad som helst för dig. Jag kan aldrig återgälda att du betalar för allt det här.”
”Bra att du säger det”, Ler Stefan. Han känner hur kuken börjar hårdna. ”Ställ dig upp.”
Lina ställer sig förväntansfullt upp och strålar mot den äldre mannen.
”Gud vad vacker du är”, suckar Stefan.
”Säg nu då vad det är du vill ha!”
”Jag vill ha dig”, säger Stefan bestämt.
Linas panna rynkas och hon står en stund och bara blinkar dumt. ”Mig? Vad menar du?”
”Jag har runkat och fantiserat om dig i så många år nu, och jag tänker inte bara ge bort dig till en annan man utan vidare. Jag har betalat för bröllopet och för klänningen, jag har betalat för dig. Innan jag ger bort dig vill jag ha valuta för pengarna.”
Linas ansikte lyser upp i rädsla, förvåning och obehag. ”Pappa, s- sluta. Det är inget kul skämt.”
”Jag skämtar inte”, ler Stefan och frigör en nu ordentligt hård kuk från byxorna. ”Men vi kan ju börja med något enkelt. Låt mig se dina tuttar medans jag runkar.”
”Vad fan är det för fel på dig?” Frågar Lina upprört. ”Jag tänker väl för helvete inte visa någonting för dig din jävla snuskgubbe.”
Hon börjar röra sig mot dörren men Stefan blockar snabbt henens flyktväg.
”Flytta på dig!”
Stefan ler. ”Jag kan låta dig gå om du vill, men har du verkligen råd med det?”
”Va?” Lina stirrar argt på Stefan.
”Ja, har du råd med bröllopet utan mig?”
”D- du har ju redan betalat det?” Lina ser nu mest rädd ut igen.
”Allt jag betalat är handpenningen. Resten kommer betalas i efterhand för att försäkra att allt genomförs på ett bra sätt. Men allt står i ditt namn, så om du går nu kommer räkningen till dig.”
”Men det har jag inte råd med!” Säger Lina bestört. Hon ser ut att va på väg att börja gråta.
”Och förresten, jag betalade ju även klänningen. Så vill du lämna rummet utan att avbetala den så får du ta av den först.”
”Du kan inte göra så här!” Säger Lina panikartat. ”Du kan inte bara hota med att stjäla mitt bröllop en timme innan det börjar!”
”Allt jag vill ha i gentjänst är lite valuta för pengarna”, ler Stefan.
”Du är ju sjuk i huvudet”, säger Lina. ”Jag är din dotter.”
”Och den sexigaste kvinnan jag någonsin träffat. Kom igen, tänk lite på saken. Allt jag vill är att du visar upp din vackra kropp medans jag runkar. Så fort jag sprutar så har du betalat tillbaka och vi kan åka till kyrkan.”
Lina blir tyst en stund. ”Det är allt? Inte röra alls?”
”Ja, men du måste posera exakt som jag säger tills jag är färdig. Deal?”
Lina tvekar och sneglar snabbt på sin pappas hårda kön. Hon verkar överväga situationen. Hur mycket kan hennes drömbröllop och slippa en livslång skuld vara värt?
”O- okej.. Vad måste j- jag göra då?”
”Som jag sa, börja med att visa mig dom där perfekta tuttarna du har gått runt och retat mig med i massa år.”
”M- men-”
”Du har inte hela dagen på dig”, avbryter Stefan tvärt. ” Snart kommer limousinen vara här och då är det för sent.”
Lina står lamslagen och stirrar på sin pappa med uppgiven blick. Hon tittar sig sedan omkring desperat som om hon letar efter en flyktväg, innan hon till slut slår ner blicken i golvet men en besegrad snyftning. Ytterligare några sekunder passerar utan att något händer, och Stefan är precis på väg att påminna henne en sista gång om sin prekära situation, när Lina till slut rör sig igen.
Med blicken bestämt fäst i golvet lyfter den vackra 23-åringen långsamt sina darrande händer till snörningen i urringningen och knyter upp den. Stefan stönar upphetsat när hon sedan viker ner det lösgjorda tyget och två unga, runda C-kupor blottas för hans blick.
Stefan smeker en grov hand över sitt hårda stånd.
”Aaah!” Stönar han när förhuden glider bakåt över ollonet. ”Dom är till och med vackrare än jag fantiserat om.”
”Kan du bara skynda på?” Frågar Lina entonigt.
”Mmm, du skulle bara veta Lina hur många gånger jag fantiserat om att tuttknulla dig och spruta ner dina sexiga meloner.”
”Men usch, jag vill inte höra!” Klagar Lina.
”Som om du har nåt att säga till om”, grymtar Stefan njutningsfullt.
”Du är så jävla äcklig som runkar till din egen dotter”, skäller Lina som i och med att hon skickar sin pappa en ondskefull blick råkar glida med blicken över den hårda kuken.
Stefan stönar och ler illvilligt. ”Nu får du leka lite med tuttarna!”
”Fan heller att jag tänker!”
”Vi kom bara överens om att JAG inte skulle röra dig, men du sa inte att jag inte fick begära att du rör dig själv!”
”Men-” Protesterar Lina.
”Lek med dina tuttar eller så gäller inte dealen!”
Lina kastar ytterligare en ondskefull blick, men höjer händerna igen utan fler ord. Hon börjar oengagerat smeka och klämma på sina bröst.
”Lek med bröstvårtorna”, beordrar Stefan. Lina tvekar men börjar sedan försiktigt massera sina bröstvårtor mellan fingrarna. ”Mmm, bra! Nyp i dom lite mer.”
”Är du klar snart?” Klagar Lina och sneglar igen mot Stefans runkande hand.
”Om du gör som jag säger”, pikar Stefan. ”Nyp i bröstvårtorna och rulla dom mellan fingrarna.”
Lina gör som hon blir tillsagd och Stefan suckar nöjt när den efterlängtade effekten blir synlig. Vare sig Lina vill eller inte så reagerar bröstvårtorna på stimulansen och sväller upp under hennes fingrar.
”Nyp lite hårdare nu!”
Lina ser lite orolig ut innan hon följer ordern. Stefan känner en extra ilning genom kroppen när han ser hur Lina måste bita sig i läppen för att inte stöna. Oavsett vad hon egentligen tyckte om situationen så var det njutningsframkallande stimulans.
”Nu vill jag se mer!”
”Mer?” Lina tittar oroligt på honom. ”V- vadå mer?”
”Jag vill se vad som finns under kjolen också innan jag kommer”, stönar Stefan.
”Men du har ju sett mina bröst”, försöker Lina desperat.
”Ja, men nu vill jag se mer”, ler Stefan. ”Eller vill du avbryta dealen?”
”NEJ!” Ropar Lina ännu mer desperat. ”Snälla!”
”Så visa mig då”, Stönar Stefan.
Linas händer faller från dom svullna bröstvårtorna och långsamt börjar hon hissa upp kjolen tills hon har blottat ett par vita högklackade skor, vita knästrumpor, strumpebandshållare och till sist ett par små, vita spetstrosor.
”Mmm, mycket sexigt”, suckar Stefan och runkar vidare. ”är det trosor med öppen gren?”
Lina nickar med blicken åter fäst i golvet.
”Precis vad jag hoppades på! Sätt dig i fåtöljen och sära på benen.”
Lina öppnar irriterat munnen som för att protestera, men verkar direkt inse att det är meningslöst att säga emot. Hon suckar, innan hon utan ett ord sluter läpparna igen och långsamt går fram till sin gamla läsfåtölj. Lina hissar upp kjolen på nytt, sjunker ner med den runda röven i sittdynan, lutar sig tillbaka, sätter upp vardera klack-beklädd sko mot armstöden och särar motvilligt på låren.
”Aaah så ja!” Suckar Stefan och runkar snabbare. Känslan av att utpressa Lina till underkastelse och dessutom få se precis allt det han fantiserat om i så många år var total njutning. Han ställer sig precis framför fåtöljen och låter blicken glida neråt över det vackra ansiktet, dom perfekta, runda tuttarna, dom mjuka, strumpbeklädda låren och fram till den minimala silkestrosan. Den öppna grenen gjorde inga som helst försök att dölja Linas söta, renrakade lilla slida, och hennes positionering särade även lätt på blygdläpparna. Stefan stönar när han ser den ljusrosa, bulliga lilla fittan, den framkikande klittan och den trånga öppningen han mer än allt längtar efter.
”Gud vad sexig du är!” Suckar Stefan. ”Och jag älskar valet av underkläder.”
”Det var inte dig jag köpte dom för”, snäser Lina.
”Men jag får ändå njuta av det”, ler Stefan.
Lina grimaserar bara. Hon verkar göra allt hon kan för att hålla blicken borta från var hennes pappa står och runkar, men eftersom kuken nu är i ögonhöjd och precis framför henne så finns det ingenstans hon kan titta för att komma undan det styva könet.
”Lek lite med fittan också!”
Lina möter Stefans blick. ”Måste jag?”
”Annars kan vi avbryta dealen här och nu och du får lämna tillbaka klänningen som jag betalat!”
Lina slår ner blicken utan fler protester och suckar igen. Långsamt låter hon händerna glida ner över magen och in mellan låren.
”Smek klittan”, beordrar Stefan.
Lina tar ena handen och särar ytterligare lite på blygdläpparna, blottar den sexiga lilla musen ännu mer. Den andra för hon tillbaka upp och fram till munnen, och hon blöter ner två fingrar med saliv innan dom på ett typiskt rutinmässigt sätt landar på hennes allra känsligaste punkt.
”Mmm, så jävla sexigt”, stönar Stefan och känner hur kuken sväller ytterligare. ”Och jag kan se att det inte var första gången du gör det där. Fast jag hade också fingrat mig konstant om jag såg ut som du förstås.”
”Käften”, väser Lina. ”Du ska ge fan i hur ofta jag tar på mig själv. Bara kom nån gång istället jävla pervo.”
”Mmm, oroa dig inte gumman, pappa kommer komma snart ska du se. Bara fortsätt smeka din söta lilla pulla.”
”Åh, måste du prata sådär?” klagar Lina.
Stefan skrattar lite för sig själv men blir sedan tyst i någon minut. Han fokuserar på synen av sin dotters heta kropp, runkar och njuter av att se henne sitta där och smeka sig själv till hans privata åskådan. Den här är det bästa han någonsin har upplevt.
Som förväntat tar det inte lång tid innan den lilla fittan blir synligt fuktig. Stefan hela plan hängde på att, precis som med bröstvårtorna, stimulans är stimulans oavsett situation.
”Mmm, det ser ut som att någon börjar gillar det här”, stönar Stefan.
”Dröm”, väser Lina tillbaka. ”Du tvingar mig ju att ta på mig själv.. och dessutom har jag varken smekt mig eller haft sex på 3 veckor!”
”Jag trodde att jag inte hade med det att göra”, ler Stefan.
”Jag var tvungen att säga det så att du inte tror att jag blir kåt på dig eller nåt”, säger Lina. ”Ska du komma någon gång?”
”Mm ja då, snart”, suckar Stefan. ”Fingra dig själv med andra handen också så kommer det gå fort.”
Linas blick sveper över Stefans kuk och hon öppnar munnen som för att säga något, men stänger den snabbt igen. Sekunden senare glider hennes lediga hand ner längs hennes lår och in under handen som smeker klittan.
”ÅÅåhh gud!” flämtar Lina tyst när hennes långfinger penetrerar de trånga kärleksgrottan. Ringfingret följer snart efter och plötsligt förändras hennes kroppsspråk. Hennes blick blir allt grumligare, hon slappnar av mer, sjunker tillbaka ner i fåtöljen och låren säras så dom vilar helt mot armstöden. Lina börjar fingra sig själv och smeker nu sin klitta lite snabbare.
”Mmm, såå ja, duktig flicka”, stönar Stefan och runkar snabbare. Orgasmen håller på att byggas upp rejält av den heta synen framför honom. ”Fortsätt sådär!”
Inte längre lika spänd och på vakt mot sin pappa så fastnar Lina till synes omedvetet med den dimmiga blicken på vart Stefan runkar sin hårda kuk precis framför hennes ansikte.
”B- börjar du n- närma dig?” Stönar Lina.
”Jag njuter för fullt”, ler Stefan retsamt. ”Men det brukar ta ett tag att komma av att bara runka.”
”Men du måste komma NU!” Gnyr Lina uppgivet.
”Hurså? är det någon som skäms för tanken att få orgasm framför pappa?”
”Käften!” Väser Lina igen innan hon kniper ihop ansiktet i koncentration, och hennes röst blir mer desperat. ”S- snälla kan jag f- få sluta f- fingra mig?”
”Kanske om du hjälper mig lite till..” trugar Stefan.
”Hur då?” Misstänksamheten är bortsuddad nu, utbytt mot flämtande desperation.
”Om du sög lite på den så-”
”Glöm det!”
”Okej, men om jag tuttknullar dig lite då? Det är ju bara lite hud mot hud kontakt och jag kommer garanterat komma typ direkt av det!”
”OKEJ!” Skriker Lina, och sliter fingrarna från sitt kön med en uppsyn som om hon just desarmerat en bomb i sista sekunden.
Stefan skrattar till. ”SÅ hemskt kan det väl inte vara att komma framför mig?”
”Fuck you om du tror att du kommer få se mig komma efter att ha utpressat mig!” Säger Lina vasst. ”Och jag var BARA nära för att jag haft celibat i tre veckor!”
Stefan skrockar lite för sig själv. ”Säger du det så. Seså nu, gumman. Ner på knä framför pappa.”
Lina ger honom en arg blick och ser först ut som att hon ska vägra. Men sedan suckar hon djupt, sneglar på den grova kuken framför henne och glider till slut ur fåtöljen och ner på knä framför sin pappa. Utan uppmaning putar hon framåt med bröstkorgen, och Stefan kupar ivrigt händerna över sin dotters fasta tuttar och smeker och klämmer den gudomliga huden. Bröstvårtorna är tjocka och långa, och styvnar ännu mer när han nyper i dom.
Stefan böjer sig fram och spottar mellan dom fasta brösten, innan han lägger sin styva stake till rätta och pressar samman dom perfekta tuttarna runt hans kuk. Han börjar sedan stöta framåt, uppåt, och stönar av sagolik njutning när han som i en dröm tuttknullar sin dotter. Orgasm-ilningarna börjar nästan direkt, och blir bara starkare när han ser sin långa kuk om igen glida upp och stöta i undersidan på Linas käke. Stefan märker hur hon tittar ner nästan imponerat på det styva könet, och distraherat följer kukens färd mellan hennes bröst med blicken.
”Hjälp mig på traven, gumman. Fortsätt fingra dig själv igen”, stönar Stefan. Han tror egentligen att Lina ska vägra i och med det som hände nyss. Men, utan att släppa kuken mellan sina bröst med blicken hissar hon utan ett ord upp den stora, vita kjolen och låter händerna försvinna in under den.
”Mmahh..” Suckar hon tyst och ryser till.
”Mmm, så ja duktig flicka”, Stönar Stefan upphetsat. ”Visst passar pappas kuk bra mellan dina sexiga tuttar?”
”Den är så stor..” mumlar Lina nästan fascinerat. Hon verkar knappt ens medveten om vad hon svarade på. Hon följer pålens stötar i någon halvminut till, innan hon böjer huvudet bakåt och istället tittar upp på sin pappa med grumliga, helt hatfria och nästan bedjande ögon. ”Är du nära att komma?”
”Jaa!” Stönar Stefan. Ilningarna i kuken håller på att närma sig sitt crescendo. ”Snart är dina sexiga tuttar täckta med pappas varma sperma!”
”Va? Neje!”  Lina rycker till, ryggar tillbaka och drar ut två synligt våta händer från under kjolen. ”Det får ABSOLUT INTE komma sperma på klänningen!”
Stefan möter sin dotters upprörda blick med ett småelakt leende. ”Vart trodde du att jag skulle komma?”
”J- jag vet inte”, Lina rodnar lite när hon inser att hon nog borde ha tänkt på den lilla detaljen tidigare. ”Kan du inte ta några av mina använda trosor från tvättkorgen och spruta i dom?”
Stefan skrattar till åt den hoppfulla rösten. ”Nehe du, antingen sprutar jag på dig, eller så får du väl suga och svälja!”
”Men jag kan inte ta satsen i munnen”, klagar Lina uppgivet. ”Jag ska ju för helvete åka till kyrkan direkt efter och kyssa Jonas!”
”Det är inte mitt problem”, ler Stefan. ”Dealen är att jag får tuttknulla dig tills jag kommer, menar du att du vill avbryta?”
”NEJ!” Lina grabbar tag i Stefans kostymbyxor som om hon var rädd att han skulle springa iväg. ”Okej, vad vill du ha då? Vad ska jag göra för du inte ska spruta på mig eller i min mun?”
Stefan ryser av lycka, inte ens i hans drömmar hade han kunnat hoppas på att få ut så här mycket av sin utpressning. ”Hmm..” Låtsas han fundera. ”Sätt dig i fåtöljen igen!”
Med en något förvirrad blick lyder Lina. Stefan faller på knä mellan den vackra, unga brudens nu åter särade lår och studerar det blottlagda könet. Blygdläpparna var puffiga och svullna, klittan putade tydligt ut som en glittrande pärla från det fuktiga, rosa inre, och den beroendeframkallande doften av våt fitta fick det att rycka i kuken.
Stefan låter fingrarna smeka över insidan låren och in i den våta skåran. ”Mmm, det här är den sexigaste lilla fittan jag någonsin sett. Renrakat passar dig verkligen, och jag älskar hur underbart våt du är.”
”F- få inte för dig nåt”, försvarar sig Lina och ryser av beröringen. ”Att jag är våt har ingenting med dig att göra, det är enbart för att jag tog på mig själv och för att jag och Jonas inte haft sex på 3 veckor!”
”Så att bli tuttknullad av pappas hårda kuk hjälpte inte ens till lite grann?”
”Kan du bara skynda dig och säga vad du vill ha?” Klagar Lina undvikande.
Stefan ler. ”Först och främst vill jag smaka på dig.” Utan vidare förvarning böjer han sig framåt och pressat läpparna mot Linas fitta.
”AAAaahHH!”
Stefans tunga letar sig ut ur hans mun och börjar vispa över den styva lilla klittan. Lina stönar högt, hennes rygg spänns och hennes huvud faller bakåt mot fåtöljen.
Stefan är i himmelriket. Han hånglar ivrigt med den våta lilla pullan, slickar vilt i sig all fittsaft han kommer åt och varierar regelbundet mellan att fokusera på klittan och resten av könet. Emellanåt letar han sig också ner till hennes öppning och pressar in tungan så djupt han bara kan i det trånga, kladdiga hålet.
”Åååaah mmm guuud”, gnyr Lina som har slutat protestera och snarare juckar emot Stefans tunga. Hennes ena hand rör sig omedvetet upp till brösten och hon börjar massera dom och dra i bröstvårtorna under tiden hon blir tungknullad. ”AAaahmm.. J- Jonas har aldrig- ÅååÅHh.. S- så sköööönnnhh..”
Just då drar Stefan tillbaka tungan ut ur Linas trånga, kladdiga kärlekshål och börjar intensivt bearbeta klittan.
”ÅÅÅAAHH P- PAAHhAA!” Stönar Lina. Handen flyger från hennes bröstvårta till Stefans huvud, där hon lindar in fingrarna i hans hår och pressar honom mot sig. ”JA JAA SLICKA MIG SÅÅÅ PAPPA ÅÅÅHH JAG KOMMER KOM- NEEEJ!”
Precis när orgasmen kom skenandes, precis när Lina bara var andetag från att explodera, så drar sig Stefan undan.
”Måste du va så jävla elak?” Snyftar Lina nästintill med tårar i ögonen. ”Jag låter dig ju göra det du vill!”
”Mmm, du måste ha varit riktigt kåt redan innan jag började leka med dig”, säger Stefan som medvetet ignorerar hennes ord. ”Är det så man blir efter tre veckor i celibat?”
”Jaa okej, jag ÄR kåt! Snälla då bara fortsätt, det känns som att min fitta ska brinna upp”, gnyr Lina.
Stefan ger henne en varm blick och reser sig upp.
”NEEEJ! ÅÅH neej snälla! Förlåt om jag sa något dumt, snälla avbryt inte dealen nu”, snyftar Lina.
”Ta det lugnt gumman”, säger Stefan och smeker Lina över kinden. ”Jag SKA få dig att komma. Men först vet jag en sak till jag vill göra.”
”Vadå?” Frågar Lina lättat.
”Kan jag bara få gnida ollonet lite mot din fitta?”
Lina biter sig tveksamt i läppen och svarar inte.
.
”Jag har drömt om hur din fitta känns i flera år, och jag tänkte att så här kan jag ändå få uppleva att känna dina safter på min kuk. Det kommer vara den enda chansen jag någonsin får.”
Linas ser fortfarande tveksam ut, men hennes längtan efter orgasm och rädsla för att Stefan ska dra sig ur dealen gör henne mindre motståndskraftig. ”BARA gnida utanpå?”
”Ja, bara gnida, jag lovar!”
Lina funderar ett ögonblick, innan hon nickar. ”Okej då!”
Stefan suckar upphetsat. Han drar Lina mot sig så hon hamnar med rumpan på kanten av fåtöljen, och leder därefter in sin stenhårda stake mellan Linas unga lår och fram till det våta slidan. Han pressar det svullna ollonet mot nedre delen av fittan för att tvinga isär blygdläpparna, och låter sedan det tjocka huvudet glida långsamt uppåt i den kladdiga skåran. Till slut pausar han och bara njuter av känslan och den heta synen av hur hans dotters fittläppar kramar som ett korvbröd runt hans kuk.
Sen suckar Stefan igen och pressar sig framåt.
”Åh!?” Lina stönar lätt och ryser till. När Stefan stöter framåt gnider ollonet mot den svullna, uppretade klittan. Stefan ler, drar sig lite tillbaka och stöter framåt igen. ”Åhm!”
”Får jag fortsätta gnida några gånger till?”
”Mmm”, gnyr Lina och hissar upp kjolen ytterligare lite till för att den inte ska falla ner över dom kladdiga könen. Stefan lägger händerna runt Linas smala midja och börjar metodisk röra sig fram och tillbaka över sin dotters kön, och han är noggrann med att se till att ollonet träffar den svullna klittan i varenda stöt.
”Mmm.. Aah.. Ååh..” suckar Lina som ryser varje gång en liten blixt av stimulans skjuter genom henne. Att ha blivit retad precis till gränsen till orgasm redan har gjort att hon är otroligt känslig, och hon juckar lätt tillbaka mot sin pappas gnidande påle.
”Mmaah”, Stönar Stefan. ”Jag har fantiserat om din våta fitta i så många år, och nu kladdar jag faktiskt dina fittsafter över hela min kuk!”
”Ååh, måste du va så vulgär?” Gnyr Lina och rynkar på näsan. ”Jag klarar mig utan att veta i hur många år min egen pappa har velat våldta mig!”
”Men det är väl inte våldtäkt heller”, säger Stefan. ”Jag har ju bara frågat lite snäll.”
Lina försöker kväva ett frustrerat skratt. ”Asså fuck you att utpressning är att fråga snällt!”
Stefan ler mot henne, innan han stannar till.
”Lina? Innan jag slickar dig färdigt, Jag bara.. skulle jag bara kunna få göra en enda sak till först?” Frågar Stefan försiktigt.
”Vad?”, säger Lina och sneglar på klockan, hon låter mest bara otålig nu.
”Låt mig stoppa in kuken i dig, bara en gång. Låt mig känna känslan av din underbara lilla fitta krama runt mig!”
”Va? Men NEJ!” Lina tittar irriterat upp på Stefan. ”Det fattar du väl själv att du inte får knulla mig!”
”Inte knulla, bara stoppa in den och hålla den där några sekunder. Det här är min enda chans att uppleva min ultimata fantasi utan att du faktiskt är otrogen.”
”Vadå, hur är det inte otrohet om du penetrera mig?” Lina låter förvirrad igen.
”Jo, men tänk så här. Om Jonas stoppar in den i dig och bara håller den stilla, och sedan drar ut den igen utan att göra något mer eller ens komma, räknar du det som att ni hade sex?”
”Nej det hade jag väl inte gjort förstås..” funderar Lina, hennes logiska slutledningsförmåga är trög och dimmig. ”Så bara stoppa in den EN gång? Och inget mer?”
”Ja, bara hålla den stilla i dig i några sekunder, och sedan går jag ner och slickar dig igen. Och så fort du har kommit av att bli slickad är dealen fullbordad!”
Linas ser ut som att hennes grötiga hjärna försöker hitta möjliga kryphål, men till slut nickar hon besegrat. ”Okej då!”
Stefan stönar upphetsat, och utan att slösa en enda sekund så drar han sig något tillbaka. Det svullna ollonet glider neråt i den våta skåran och lägger sig perfekt i Linas våta öppning. Hon särar instinktivt lite till på benen samtidigt som Stefan långsamt pressar sig framåt.
Trots att Lina är så våt som hon är, så gör hennes trånga lilla slida motstånd och Stefan får lägga ytterligare kraft bakom sin invaderande stake. Långsamt töjs Linas underbara 23-åriga fitta ut för att ackommodera det grova ståndet och millimeter för millimeter pressar sig Stefan in i sin egen dotter.
”ÅÅåHh gud jaa!” Stönar Stefan när han till slut bottnar i det trånga, krämiga och förbjudna lilla kärlekshålet. Han sluter ögonen och bara njuter av känslan av den tighta, stramande fittan runt sin stake.
”ÅÅÅåhh fuuuck den är s- så jävla stooor” Stönar Lina som omedvetet börjar massera sitt ena bröst igen.
”Jag har fantiserat om det här i så många år”, flämtar Stefan igen, och behöver all sin viljestyrka för att hålla kuken stilla. ”Äntligen har jag min dotters trånga fitta runt min kuk!”
”Åhh men pappa!” Gnyr Lina och ryser till.
Med kuken kvar i botten på Lina, så böjer han sig fram och kysser henne längs halsen, samtidigt som han placerar en fingertopp på hennes klitta.
”ÅÅåhh!” Väser Lina. Motvilligt eller ej så reagerar hennes kropp på beröringen. ”Guuud m- måste du?”
”Vet du hur länge jag har fantiserat om att känna min vackra dotters våta, trånga hål pulsera och krama runt min kuk?” Suckar Stefan i Linas öra och fortsätter smeka henne snabbare.
”H- hur l- länge?” Stönar Lina, som i hård koncentration har knipit igen ögonen.
”Jag trodde du sa att du inte ville veta?” Retas Stefan.
”Ba- bara säg!” Gnyr Lina desperat. Hon griper efter minsta halmstrå för att tänka på något annat än stimulansen.
”Mmm, jag har runkat och tänkt på dig i åratal, ända sedan det började synas att du var en kvinna”, viskar han i hennes öra.
”Åååh jävla p- pervo!” Stönar Lina. ”V- vem tänker ens sån o- om sin egen dotter?”
”Mmm, garanterat alla män med vackra döttrar!” Suckar Stefan upphetsat. ”Och varje gång jag kramade dig, såg dig i bikini eller du satt i mitt knä, så behövde jag tvinga mig själv att inte få stånd.”
”Åhh nej”, klagar Lina. ”Att s- sitta i ditt k- knä framför t- tv:n var alltid det mysigaste j- jag visste.. Snälla säg i- inte att du satt a- alla dom kvällarna och- och-”
”Och fantiserade om din röv mot mitt skrev, om att få spetsa dig på min hårda kuk och känna hur du red mig tills jag kom och sprutade din sköna lilla dotterpulla full med min varma pappasås? Jo då, varenda kväll!”
”ÅÅHH GUUD!” Gnyr Lina och ryser kraftigt igen. ”Pappa j- jag k- kommer komma om du f- fortsätter smeka mig s- sådär!”
Nöjd med varningen så avlägsnar Stefan fingret från den svullna klittan och Lina ger ifrån sig ett väsande stön, oklart om det var av missnöje eller lättnad. Sekunden senare drar han långsamt ut kuken ur sin dotters ordentligt såsiga mus.
”ÅÅÅAAHHMM!” Stönar båda i kör när kuken lämnar fittan.
”Det är väl bäst att jag slickar dig till den där orgasmen nu då”, säger Stefan.
”Ja snälla innan jag får en hjärtattack!” Stönar Lina.
”Men kan jag bara få stoppa in den en enda gång till?” Frågar Stefan så vänligt och bedjande han bara kan. Lina, alldeles groggy från att bli retad till gränsen till orgasm så många gånger biter sig i läppen, och tittar ner på vart den grova kuken fortfarande nosar i hennes öppning. Hon möter sedan Stefans blick.
”Okej då, bara för att du faktiskt höll vad du lovade!”
Stefan tar tag om hennes höfter igen och pressar framåt, lite snabbare den här gången. Hans grova ollon plöjer åter isär Linas blygdläppar och töjer ut det våta lilla hålet för andra gången.
”Åååhh!” Gnyr Lina och låter omedvetet ena handen gripa hårt om Stefans biceps. ”Din kuk är så jävla fet!”
”Det är din kladdiga fitta som är så underbart trång!” Suckar Stefan. Han låter kuken vila bara några sekunder i botten på den uttöjda musen, innan han drar sig ur igen.
”MMmÅÅååh fuuuuck!” Gnyr Lina och ryser kraftigt igen.
”Din lilla pulla är den skönaste jag någonsin känt. Så otroligt beroendeframkallande!” Suckar Stefan. ”Får jag-”
”Jaa du behöver inte hålla på och försöka manipulera mig, bara gör det!” Avbryter Lina.
Stefan blir ställd för ett ögonblick men återhämtar sig snabbt. Han pressar sig framåt igen, penetrerar Linas lilla knullgrotta för tredje gången och bottnar med ett stön. Han vilar sedan där ännu kortare än förra gången och drar sig sedan ut igen.
”Igen!” Gnyr Lina i samma ögonblick som hennes fitta blir tom.
Stefan stöter framåt igen, lite snabbare in, lite kortare paus, lite snabbare ut.
”Igen!”
Stefan stöter lite snabbare.
”Igen!”
Han hinner knappt ut innan han på nytt stöter in i det kladdiga hålet.
”Mmmaahh igeeen!” Stönar Lina och lägger armarna om Stefans nacke, drar honom mot sig, samtidigt som hennes pappa börjar pumpa hennes tighta mus helt utan paus.
”Mmmjaa så jaa!” Stönar Stefan. I ett regelbundet, stegvis ökande tempo knullar han nu den skönaste, trångaste lilla fittan han någonsin varit inne i. Snabbt fylls rummet av höga stön och det typiska, våta smackande ljudet av samlag.
”ÅÅååhh fuuuck pappaaahh!” Gnyr Lina.
”ÅH JAG KNULLAR DIG FAKTISKT! ÅÅÅHH JAG KNULLAR MIN EGEN DOTTERS FITTA!” Stönar Stefan högt, bortom sig av kåthet.
”MMMJJAAA k- kuuuken!” Stönar Lina. ”Åhh sååå jaa! F- fortsätt så.. ja, jaaa den är så fet i mig.. aaahh jaa.. JAAA KNULLA MIG PAPPA JAG ÄR NÄSTAN DÄÄÄR!”
*TUUUUT*
*TUUUUT*
Båda hoppar till av det plötsliga ljudet och det intensiva knullet avbryts. Det tar ytterligare några sekunder av desorientering innan Stefans kåtdimmiga hjärna inser vad det var.
”Limousinen!”
Lina får en uppsyn av nästan panikartad rädsla och hon sneglar desperat mot fönstret och tillbaka ner till vart hennes pappas hårda påle har avstannat halvvägs inne i henne. ”Fortsätt! Avsluta det!”
”Men vi måste gå ner till limousinen”, säger Stefan förvånat.
”Nej du måste avsluta det först!” Säger Lina desperat. ”Jag kan inte åka förrän jag har kommit! Jag var sååå nära. Snälla fortsätt, avsluta det!”
*TUUUUUUT*
”Vi måste gå ner!” Säger Stefan bestämt och börjar dra sig ur Lina.
Lina håller ett hårt grepp runt hans nacke och vägrar släppa. ”Snälla pappa! Jag kommer inte kunna gifta mig om jag inte får komma först, jag vet inte om jag ens kan stå på benen just nu!”
”Jag kan inte låta dig komma försent till ditt eget bröllop”, säger Stefan bestämt.
”Men snälla då, för helvete” Stönar Lina desperat. ”Efter all tid du lagt på att få knulla mig, och när jag väl säger att du får så vägrar du? Snälla, snälla pappa, sluta lek med mig och KNULLA MIG FÄRDIGT!”
*TUUUUUUUT*
”Åh, oroa dig inte, det ska jag”, ler Stefan. ”Men jag får göra det i limousinen.”
Innan Lina hinner öppna munnen igen så drar han sig ur henne, böjer sig framåt och lyfter henne i sina starka armar. Sedan bär Stefan sin vackra, vitbeklädda dotter nerför trappan och ut genom dörren. Utanför står en stor, vacker och lyxig limousin och väntar, och Chauffören kliver snabbt ut när han får syn på dom och öppnar dörren med ett vänligt leende. Stefan ler tillbaka och undrar om han hade haft samma lättsamma uppsyn ifall han visste att Linas klänning dolde hans fortfarande nakna, styva stånd, och att hennes arm runt hans hals precis gömde hennes exponerade tuttar.
Stefan klättrar in i den rymliga limousinen. Den var stor och lyxig, med lädersäten och en flaska champagne på kylning i en ishink. Stefan lägger varsamt ner sin vackra dotter på ett av dom mjuka sätena och sträcker sig efter bubblet.
”Vad gör du?” Undrar Lina.
”Jag vill skåla för min underbara dotters stora dag”, säger Stefan och smäller av korken från flaskan. ”Innan jag ger henne orgasmen hon så längtar efter.”
”Men.. vi kan väl inte göra mer HÄR?” Undrar Lina och sneglar mot den tonade glasrutan som skiljer dom från chauffören.
”Jag tyckte du sa att du absolut inte kunde hålla dig tills efter bröllopet?” Retas Stefan och häller upp två glas champagne.
”Men tänk om han ser oss?” Lina biter sig i läppen.
”Well”, säger Stefan och rycker på axlarna, lämnar över det ena glaset och håller upp sitt eget för att skåla. ”Du får bestämma dig snabbt nu, limousinfärden varar inte för evigt. Antingen får du hålla dig dom närmsta typ 8 timmarna, eller så skålarna du med mig och dricker skumpa, lägger dig på rygg, särar på benen och ber snällt om att få orgasm!”
Lina biter sig i läppen igen och sneglar en sista gång mot den tonade rutan. Sen suckar hon djupt innan hon klirrande låter sitt glas möta Stefans, sätter läpparna mot kanten och sveper champagnen. Hon sväljer utan en min, ställer undan glaset, faller tillbaka ner på rygg, hissar upp kjolen och särar på dom unga låren.
Stefan stönar lätt när den öppna grenen blottlägger Linas våta, renrakade kön igen. Hans redan stenhårda kuk rycker till och sväller.
”Mmm, det här är synen alla pappor fantiserar om”, suckar Stefan och låter blicken vandra ner över Linas uppsminkade ansikte, dom fylliga tonårsbrösten och den våta lilla musen.
”Tänker du bara stå där och fantisera om att vara ett pervo, eller tänker du komma hit och faktiskt vara ett på riktigt?” Säger Lina otåligt.
Stefan ler. ”Det där var väl knappast att be snällt?”
Lina väser otåligt. ”SNÄÄÄLLA PAPPA, kan du vara så vänlig att komma hit och utnyttja din dotter färdigt?”
Stefan stönar upphetsat igen, sveper sitt eget glas och skyndar in emellan Linas särade lår.
Han lägger händerna på vardera ett av hennes runda bröst och börjar smeka dom. Han ryser till lite extra när han inser att hennes bröstvårtor är alldeles stenhårda och han nyper i dom.
”Led in mig i dig igen”, viskar han.
Stefan förväntade sig klagomål eller protester, men Lina sträcker sig utan att tveka neråt, smeker en len hand runt den feta pålen och leder snabbt det grova ollonet på plats i hennes våta lilla öppning. Men, precis när hon ska släppa så stannar hon till och möter Stefans blick med en något orolig uppsyn.
”Bara.. spruta inte inne i mig.”
”Va?” Stefan blinkar dumt. Han var beredd på nåt sista försök att slippa undan.
”Jag slutade med preventivmedel för över en månad sedan för att kunna bli gravid på bröllopsnatten, och jag är perfekt i min cykel för att vara maximalt fertil. Så.. spruta inte i mig bara, okej?”
Stefan ler. Så länge han får tillgång till Linas krämiga, trånga lilla hål igen så är det ingen som helst uppoffring. ”Okej!”
Lina slappnar av och ser plötsligt lugnare ut, som om hon hade förväntat sig att Stefan skulle säga emot. Istället dansar ett snabbt leende på hennes läppar när hon släpper kuken och lutar sig tillbaka mot lädersätet. ”Dåså, gör det!”
”Gör vad?” Retas Stefan.
”Tryck in den där feta, sköna kuken i min fitta igen och ge mig orgasmen du lovade mig”, gnyr Lina. Det nästan desperata ansiktsuttrycket är tillbaka igen. ”Snälla pappa?”
”Mmm, duktig flicka!” Stefan flyttar upp ena handen, sluter den om Linas hals och pressar försiktigt samtidigt som han nyper hårdare i bröstvårtan med andra handen. ”Titta mig i ögonen när jag penetrerar dig!”
Lina stönar hest under Stefans hand, men gör inga som helst tecken att protestera mot att bli strypt och nypt. Istället fäster hon lydigt sin dimmiga blick i sin pappas och håller fast den när han igen börjar töja ut hennes tighta, våta lilla pulla.
”Åååhh guuud!” Gnyr Lina hest. Hennes tighta lilla fitthål kramar underbart runt Stefans kåta, svullna kuk.
Den här gången slösar han ingen tid med att hålla kuken stilla, utan i samma sekund Stefan bottnar i det underbara, trånga könet så drar han sig ur, bara för att fylla ut den sexiga lilla brudens fitta igen och igen och igen. Stefan börjar pumpa Lina hårt och intensivt, och höga kladdiga smackanden och kåta stön fyller ut limousinen.
”ÅÅÅååhh jaa Lina!” Stönar Stefan. ”Din fitta är så perfekt.. Mmmaaahh, jaa massera pappas kuk med ditt trånga hååål!”
”MmmÅååhh den FETA kuken är sååå skön i miiig!” Flämtar Lina hest, utan att för en sekund bryta ögonkontakten. ”J- jag kommer komma s- snart pappa… s- sluta inte k- knulla mig!”
Stefans kuk pulserar av lycka, han har aldrig varit så här kåt någonsin. Hans ultimata fantasi låg där i sin bröllopsklänning med kjolen uppdragen över midjan, uppsminkad med fixat hår, tuttarna guppande i det fria, dom slanka benen brett särade och bad honom att INTE sluta pumpa hennes fitta. Han gjorde allt för att hålla sin egen orgasm borta, men det var svårt.
”Be snällt att få komma då!” Stönar han.
”Åååhh!” Gnyr Lina som nu juckar emot varje stöt Stefan gör in i hennes såsiga slida. Hon lägger sin egen hand över Stefans, manar honom till ett ännu hårdare strypgrepp kring hennes hals. Resten kommer ut som kåta, hesa väsningar. ”D- du har ju f- fantiserat om det här så l- länge.. så a- använd mitt h- hål.. a- använd din dotter s- som en kn- knulldocka.. s- snälla pappa t- tvinga mig att k- komma på din feta k- kuk!”
Stefan grymtar av upphetsning, han är så redo att spruta ner Lina, men han måste hålla sig en liten stund till. Först Linas orgasm, speciellt när hon bad på det sättet. Utan att släppa strypgreppet, eller alls bryta ögonkontakten, så för Stefan sin andra hand från Linas bröst och ner mellan deras ben. Samtidigt som han fortsätter pumpa sin dotters hål så att hela hennes kropp gungar, så lägger Stefan tummen mot hennes klitta och börjar massera den svullna lilla knölen.
”Kom på min kuk min kåta lilla slyndotter!”
”Jaa s- stryp mig.. k- knulla mitt f- fitthål.. ÅÅåhh p- pappa.. Mmm s- sluta inte.. Jaa JAAA JAG KOMMER! PAPPA, PAPPA, PAAAAAAHHHHMMM!”
Med höga hesa stön skriker Lina ut sin efterlängtade orgasm, samtidigt som hon börja skaka och vrida sig våldsamt i lädersätet under Stefan. Hennes trånga, våta fitta krampar stenhårt runt Stefans kuk och han måste pausa sitt intensiva pumpande för att överhuvudtaget ha en chans att hålla sig från att fylla henne med sin säd. Istället kompenserar han med att fortsätta smeka hennes klitta intensivt genom hela orgasmen.
Till sist, när vågorna börjat ebba ut, så lägger Lina en stoppande hand ovanpå Stefans för att signalera att hon behöver en paus.
”Det såg skönt ut”, retas Stefan.
”Åh fuck, jag har aldrig kommit så hårt förut”, gnyr Lina lyckligt, alldeles groggy. Hon verkar alldeles för tillfredsställd och kåtdimmig för att alls tänka på vad som kommer ut ur hennes mun. ”Det där med att vara vulgär kanske inte var så dumt ändå.”
”Det där var hetare än alla mina våtaste fantasier”, suckar Stefan och smeker längs sin dotters hals och ner över brösten. Han nyper lätt i dom styva bröstvårtorna och får Lina att rysa av välbehag.
Just då börjar limousinen vibrera lite mer, och dom inser snabbt att underlaget under däcken har övergått från asfalt till grus.
”Åh gud, vi är nästan framme”, flämtar Lina.
Desperat tar Stefan tag om dom unga, runda höfterna igen och börja pumpa vilt i Linas orgasmkladdiga grotta.
”Mmm kom då pappa!” Eggar Lina för att påskynda orgasmen, och hon tittar upp på Stefan med glansiga, bedjande ögon. ”Spruta för mig!”
”ÅåAAhhhm duktig flicka”, stönar Stefan. En ilande blixt går genom hans kropp, samtidigt som ett stort dilemma uppenbarar sig. ”L- Lina, vart ska jag s- spruta?”
Brudens vackra, kåtdimmiga ögon möter Stefans, fyllda med enbart ett ögonblicks tvekan innan hon bestämmer sig. ”spruta i min mun!”
 ”AAUUUGGHH FUUUCK JAG KOOOMMER!”
Redan på gränsen så blir orden för mycket för Stefan. Med ett kåtvrål kommer han i sitt livs starkaste orgasm. Han juckar några sista hårda stötar innan kuken börjar pulsera, och han snabbt drar sig ur sin dotters våta mus. Utan minsta fördröjning slänger sig Lina framåt, pressar läpparna hårt kring det grova ollonet och börjar suga sin pappas kladdiga påle.
”AAHHMM.. AAHHÅÅHH.. MMAAHH..” Grymtar Stefan och pumpar stråle efter stråle av sin varma, kladdiga babysås över sin dotters våta tunga. ”ÅÅÅHHmmm ditt sexiga lilla kukluder, ta pappas spermaaahh!”
Lina håller ihärdigt läpparna hårt slutna kring Stefans svullna ollon, ända tills att hon känner kuken matt pulsera ut dom allra sista kladdiga dropparna i hennes villiga mun. Sedan släpper hon greppet, sluter läpparna helt, möter sin pappas blick och sväljer sexigt hela satsen.
”Fort pappa, flytta på dig!”
Lina kastar sig ner framför den lilla spegeln som också finns i det lyxiga utrymmet, samtidigt som hon tvingar tillbaka tuttarna ner i fångenskap. ”Åh gud hur ser jag ut? Mitt hår är ju helt fuckat! Pappa hjälp mig med snörningen!”
Hon börjar panikartat rädda vad som räddas kan, samtidigt som Stefan lirkar tillbaka sin mycket nöjda kuk ner i kostymbyxorna och hjälper sin dotter snöra om klänningen.
Plötsligt stannar bilen, och utanför fönstret skymtar kyrktrappan. Förardörren öppnas, och chaufförens steg hörs i gruset när han går runt bilen.
Stefan ser den vackra bruden rätta till en sista hårslinga och smeka ett nytt snabbt lager läppstift på sina läppar. Han ger den unga kvinnan en lätt kyss över hennes nakna axel, sekunden innan dörren öppnas.
Med ett djupt andetag försöker Lina återsamla lugnet, innan hon klättrar ut ur den stora limousinen.
Stefan följer efter, och sneglar på chauffören när han kliver ut. Fanns det någon som helst chans att han inte hade hört dom knulla? Den neutrala minen avslöjar ingenting, så han släpper tanken. Han tar istället Linas arm, och tillsammans går dom upp för trappan och in genom portarna.
”Pappa?” Viskar hon tyst ur mungipan samtidigt som dom börjar skrida ner för altargången. ”Hur fan ska göra med kyssen?”
”Vadå?”
”Jag svalde precis din sats och har sperma över hela läpparna”, viskar Lina desperat. ”Jonas kommer ju märka det!”
”Har han någonsin smakat på sperma innan?” Frågar Stefan.
”N- nej.. jag tror inte det”, säger Lina osäkert.
”Dåså, om han reagerar, säg bara att det är ditt nya läppstift som smakar så.”
”Åh, ja vad bra”, viskar Lina lättat och Stefan känner direkt hur hon slappnar av igen.
Stefan ler för sig själv. Det var nog bäst att vänta en stund innan han påminde Lina om att dom faktiskt aldrig avslutade dealen.

Att återbetala ett bröllop
  • Att återbetala ett bröllop (Del 1)
2

Kommentarer

2 svar till ”Att återbetala ett bröllop (Del 1)”

  1. Profilbild för Northerner
    Northerner

    Riktigt härlig läsning!

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat