Mannen med tatueringen

Det här är del 1 av 1 i Mannen med tatueringen.

Ridån gick ner och ljuset tändes i salongen, det var paus. Jag och min flickvän reste oss upp från våra platser och gick tillsammans med de andra besökarna mot den lilla krogen som låg i lokalen bredvid själva teatersalongen. Vi var unga, hade klätt oss fina. Hon hade på sig den röda klänningen av sammet som jag köpt till henne vid jul för alla mina besparingar. Den satt åt fint kring hennes figur och jag älskade när hon hade den på sig. Hon var en ganska pryd och söt tjej och klädde sig sällan i något speciellt utmanande. Så min avsikt med köpet var att få se henne i något som framhävde hennes former lite mer än de långa svarta kjolar hon brukade bära. Den här klänningen slutade halvvägs på hennes lår och var tillräckligt urringad för att man skulle se klyftan mellan hennes verkligt liljevita bröst. Dem visade hon aldrig annars för någon annan än mig. Hon hade blivit väldigt glad när hon fått den. Hon förstod att den hade kostat en del. Blodröd, tjock sammet och insidan klädd med siden. Jag njöt av åsynen och hon kändes för första gången som en riktig kvinna vid min sida. Hon hade dessutom tagit på sig ett par skor med klack. Inte speciellt höga, men tillräckligt för att ge det där lilla lyftet som gjorde att hennes rumpa också framhävdes lite mer än vanligt.

Det var när vi stod vid bardisken och skulle beställa varsin cider, vi hade inte åldern inne för något annat, som en äldre man tog kontakt med oss. Han var brunbränd, hade kort grått hår, ring i ena örat och skruvade på ett glas vitt vin mellan fingrarna. Nästan utan att först titta på oss så vände han sig mot oss och sa:

“Det är inga lätta grejer Werner Schwab, tycker ni om den?”

Han syftade på pjäsens författare och talade till oss som om vi vore vuxna och som vi redan kände varandra.

“Ja absolut!”, svarade jag och min flickvän nickade ivrigt och instämde. Jag letade frenetiskt efter något annat intelligent att säga för jag kände att den här mannen var belevad och det var verkligen åtråvärt i vår ålder.

“Den är rolig.”, la jag till. Det var det enda jag fick ur mig.

“Fräck ja.”, sa han tvärsäkert. “Såg ni att det var några som reste sig och gick från publiken när det blev lite oanständigt?”

Det hade vi sett, när det var en scen som anspelade på incest mellan mor och son, reste sig ett äldre par ett par rader framför oss och vacklade ut ur salongen.

“Kanske magstarkt för vissa”, sa min flickvän och mannen vände sig till henne. Han hade ljusblå ögon, ett vänligt leende och jag såg hur han liksom förankrade sin blick i hennes.

“Ja, den är inte för alla, men det är väl så det ska vara med bra konst”, sa han utan att släppa henne med blicken. Han lyfte glaset mot munnen, hejdade sig och sa “Skål då.”, innan han förde upp glaset till sin mun och tog en klunk av sitt vin. Vi höjde våra glas med alkoholfri cider och nickade tillbaka till honom.

“Skål!”, sa vi unisont.

Vi var nog båda överraskade över hans världsvana framtoning. Det var något med kombinationen av den där guldringen i hans ena öra, hans sobra kavaj och den vita skjortan, som tillsammans med det vänliga leendet och skrattrynkorna kring hans ögon som gjorde att vi omedelbart kände oss avslappnade med honom. Det kändes som om han hade varit med om en del i livet, och hade en del att berätta om. Och vi skulle gärna lyssna, men det blev inte mer än småprat innan det ringde in för andra akten.

“Vi kanske ses.”, sa han och ställde ifrån sig glaset på disken och sedan följde vi med strömmen av människor in i salongen igen.

”Han var lite spännande.”, viskade min flickvän till mig efter att vi satt oss och väntade på att ljuset skulle släckas inför andra akten. Jag visste att hon hade en liten hang-up på äldre män. Det kändes som om hon sökte deras bekräftelse på något sätt. Hon hade aldrig haft någon revolterande tonårsperiod utan var nästan lite lillgammal. Satt hellre hemma och läste än var ute och svirade. Eller så satt hon och drack kaffe, rökte och pratade böcker med sina lika alternativa tjejkompisar. Den typen av tjejer, svartklädda och lite konstnärliga, drog till sig äldre kulturella män som socker drog till sig flugor.

”Ja, han kanske var din typ.”, sa jag och gav henne en liten knuff med armbågen. Hon pussade mig på kinden och smekte hastigt mitt lår, innan hon lade båda händerna i sitt knä och ljuset släcktes.

Tre gånger kom skådespelarna ut och tog emot applåderna, det var tradition hade vi lärt oss. Sista omgången värkte det i handflatorna och jag längtade ut ur salongen för att dela min upplevelse med min flickvän. Vi trängdes med de andra mot garderoberna för att hämta ut våra ytterkläder och bubblade på om alla intryck och ganska chockerande scener i teaterpjäsen. Vi tyckte båda mycket om den. Den var verkligen rolig. Vi hade skrattat högt och ibland dragit efter andan vid de nästan gränslösa skildringarna av incest och våld blandat med ett högtravande drastiskt språk. Vi hade sett en riktig vuxenpjäs för första gången och kände oss båda upprymda.

När vi kom ut i den svala höstkvällen stod mannen som vi träffade i pausen utanför och tände något som såg ut som en cigarill. Han hade på sig en kort överrock och drog ett djupt bloss och blåste ut röken i en vit plym rakt upp i den fuktiga luften. Han fick syn på oss, och log.

“Tyckte ni att den höll hela vägen?”, frågade han.

“Ja, verkligen!”, utbrast vi och nickade ivrigt båda två.

“Den var jäkligt rolig måste jag säga.”, lade jag till och kände mig verkligen också nästan lika världsvan som vår nya bekantskap, inbillade jag mig i alla fall.

“Brukar ni ofta gå på teater?”, frågade mannen oss.

“Ibland, det händer.”, sa min flickvän. Men det här var första gången i en så här fin lokal.

“Det är en vacker lokal.”, svarade mannen och förklarade att det förr i tiden varit en cirkuslokal, på den tiden cirkus såg som finare underhållning än det gör i dag.

“Vilket håll ska ni?”, frågade han oss och knäppte två av knapparna i sin rock.

“Mot bussen.”, sa jag och nickade i riktning mot centralstationen.

“Låt mig göra er sällskap en bit.”, sa mannen och lyfte lite på ögonbrynen för att indikera att det var en fråga.

“Gärna.”, sa min flickvän, och så började vi gå tillsammans genom de mörka gatorna. Gärna, hade hon verkligen sagt det, tänkte jag för mig själv. Hon brukar vara väldigt reserverad och blyg för främlingar. Men hon kände väl samma som jag. Man trivdes i den här mannens sällskap.

 

Vi gick tillsammans i riktning mot centralstationen och småpratade om teater. Han berättade om pjäser han sett sista tiden och uppskattat, och vi hummade med och låtsades som om vi båda kände till de olika regissörerna och dramatikerna som han rabblade upp. Men han var alltid noga med att slänga in frågor till oss också med jämna mellanrum. Han verkade inte självupptagen och verkade inte ha behov av att skryta eller stoltsera på något sätt, han var genuint intresserad av teater, och dessutom genuint intresserad av våra tankar och åsikter. När vi kom fram till en korsning bara ett kvarter från stationen stannade han upp. Han kisade lite mot oss, verkade fundera på något.

“Jag hoppas inte att ni tycker jag är framfusig men om ni vill så får ni gärna följa med mig upp på ett glas vin. Jag bor här, runt hörnet.”, sa han och nickade in mot tvärgatan.

Vi blev ganska överrumplade av hans fråga, dels för den stora åldersskillnaden, vad såg han för glädje med att språka om teater med såna spolingar som vi? Och dels för hans förslag om att dricka vin.

“Ni dricker väl vin?”, frågade han medan han studerade våra ansikten.

“Jo, absolut det händer, sa jag. “Men jag vet inte.” Jag tittade mot min flickvän som såg lite bekymrat tillbaka på mig. Hon ryckte lite på axlarna.

“Jo, men det kanske hade varit trevligt, eller?” Hon tittade på mig med lite ihopknipna ögon som hon brukade göra när hon verkligen ville veta min åsikt, eller när hon tänkte efter.

“Det kan vi göra.”, sa jag. Det var nästan som om jag hörde mig själv säga det och jag överraskade mig själv. Men det var något med den här pjäsen som vi hade sett som hade kastat oss ut i något okänt och vilt. Och jag tror att vi båda kände att vi hade blivit smittade av den känslan av äventyr.

“Okej!”, sa min flickvän kort, och ryckte på axlarna en gång till. “Jag måste bara ringa min mamma och säga att vi inte kommer hem direkt.”, sa min flickvän.

“Du kan låna min telefon när vi kommer upp.”, sa mannen. (Japp, detta var innan mobiltelefonens intåg.) “Då är det denna vägen.”, sa mannen och började gå in på den lite mindre tvärgatan och vi följde efter. Det var en mindre trafikerad gata men eftersom det var mitt i stan och dessutom i den äldre delen av stadens centrum var husen rikligt utsmyckade med pampiga portar och höga vackra fönster.

“Så trevligt med sällskap.”, sa mannen medan vi gick utan att vända sig mot oss. “Och det är inte alla ungdomar som man kan prata kultur med. Har ni varit tillsammans länge?”, frågade han medan han hejdade sina steg framför en stor port med glasfönster där siffran tolv stod inristad med snirklig stil i glaset.

“Ett år, är det väl”, frågade jag min flickvän lite osäkert.

“Ja, snart.”, sa min flickvän till mannen och hon lät lite som en elev som ska visa sig duktig inför en lärare som man respekterar. Men så blev hon ofta inför folk med en naturlig auktoritet som mannen vi just lärt känna. Mot mig kunde hon vara ganska förnumstig eftersom hon var ett år äldre än jag. Men mot den här typen av människor, både kvinnor och män, blev hon ofta ivrig att visa sig mera mogen än vad hon egentligen var.

“Det är vackert.”, sa mannen med ett leende och fiskade upp en liten knippe nycklar ur sin ena rockficka. Han låste upp porten, sköt upp den och höll den öppen för oss så att vi två kunde kliva in.

 

“Wow!”, utbrast både jag och min flickvän när vi kom in i trapphuset. Väggarna var översållade med väggmålningar och allt verkade helt bevarat från den tiden då huset byggdes. Men inget var förfallet, bara varsamt renoverat.

“Ja så tänker jag varje gång jag går in här.”, sa mannen medan han började gå upp genom det lika dekorerade trapphuset. “Jag tar trapporna helst, hoppas det är ok? Det finns en gammal hiss men den är väldigt trång, och lite motion lär ju vara bra.”, sa han medan han tog sig upp för trapporna med oss i släptåg. Vi skrattade lite ansträngt bakom ryggen på honom så att han skulle höra att vi uppskattade hans skämt och tittade på varandra och log, med ett, “nu blir det äventyr” – leende åt varandra. Men vi tänkte inte äventyr som i sex, vi tänkte äventyr som att ta ett glas vin med en belevad äldre man.

 

Vi gick i samma klass och jag hade blivit förtjust i henne första gången jag såg henne i klassrummet. Hon var väldigt söt, såg kanske lite egen ut, och var inte en av de där brudiga tjejerna som alla andra killar fastnade för. Sedan följdes en lång period av trånande, innan jag vågade fråga om hon ville ta en fika efter skolan. Vi hade gått till ett gammalt café i en stadsdel en bit bort från skolan. Där hade vi druckit kaffe, tagit varsin cigarett och pratat om klassen, om lärarna och om våra respektive familjer. Det var den första i raden av fikor och sakta men säkert växte det fram en intimitet. Den var först ordlös men allt lossnade när hon en kväll kom hem till mig och vi satt i mitt rum, lyssnade på Monica Zetterlund och drack te. Hon hade satt sig i samma fåtölj som jag och vi hade hånglat. Jag var i sjunde himlen. Hennes mun var liten, läpparna ganska små men varma och blöta. Tungan först trevande sedan rörde den sig utforskande och ohämmat mot min. Jag hade bara varit med en tjej innan henne men då var det inte kärlek, i alla fall inte från mitt håll. Men det var sex, trevande och väldigt fumligt. Men nu var det kärlek, för första gången. Den enorma starka kärleken som öppnade dörrarna till paradiset. Det var så det kändes. Varje skoldag var som julafton. Vi smög med vår kärlek inför våra klasskamrater och bar båda en pirrande känsla i bröstet under varje lektion. Några veckor senare kom hon hem till mig igen och vi hade gått hela vägen. Det hade tagit tid, evigheter av hånglande i min säng innan jag vågade lägga min hand på hennes ena bröst, sedan gick det ganska snabbt. Det var en stark känsla av overklighet när vi till slut låg nakna tillsammans under täcket. Klockan hade hunnit bli kring två på natten då jag äntligen fick glida in i henne. Och efter den dagen hade vi haft sex så ofta vi kunde. Det var inget avancerat, men under det året vi hunnit vara tillsammans hann vi prova det mesta som man borde prova. Hon tog mig i sin mun, jag slickade henne, vi låg i en 69a, jag tog henne bakifrån, hon red mig. Hon kom aldrig dock. Det hade hon lite problem med, berättade hon. Hon hade kommit på egen hand någon enstaka gång men hon underströk att det inte hade med mig att göra, att det var hon som nog bara var lite spänd. Jag kom däremot, på hennes bröst, i hennes ansikte, över hennes rygg, och någon gång i henne, vilket gav oss några veckor djupaste ångest innan hon äntligen fick sin mens. När jag kommit i hennes ansikte hade hon skrattat och grimascherat på samma gång, sedan torkat av min säd med sin hand. Jag hade bett om ursäkt och hon hade sagt att det inte var någon fara. Men sex hade blivit som en ny underbar hobby för oss båda. Jag tände enormt på henne. Vid ett tillfälle hade jag övertalat henne om att få raka henne. Hon ville inte först, men min manipulativa sida hade till slut fått sin vilja igenom och hon satte sig på toalettlocket med särade ben medan jag löddrade in henne med mjukt rakskum för att sedan noga och försiktigt raka bort varenda litet strå från hennes kön. Sedan hade vi badat tillsammans i badkaret och väl i sängen hade jag slickat henne tills min tunga värkte. Sedan följde en tid av kliande stubb och hon sa att hon aldrig ville göra det igen, och det var verkligen inget måste för mig. Hon hade inte speciellt mycket hår, och det var mjukt och lent.

 

Jag och min flickvän var andfådda när vi var uppe vid fjärde våningen där mannen tryckte in nyckeln i låset och öppnade dörren till sin lägenhet. Han verkade inte märkbart påverkad av de fyra långa trapporna, utan hälsade oss välkomna att stiga in. Denna gången gick han in först, drog undan ett rött draperi som hängde på insidan av ytterdörren.

“Det drar genom brevlådeinkastet.”, förklarade han. “Och så tar den en del ljud från trapphuset också. Kom in, kom in, blygs ej!”, sa han och förde armen i en båge mot oss och in genom dörröppningen. Sedan gick han in i den rymliga hallen, drog av sig ytterrocken och hängde upp den medan vi klev in. Han höll fram en galge i ena handen och den andra sträckte han ut till min flickvän som tog av sig sin kappa och gav den till honom, hon log och tackade. Sedan gjorde han samma sak med mig. Hängde upp våra ytterplagg, prydligt bredvid varandra.

“Detta var ju pinsamt, jag har ju inte presenterat mig. John, heter jag.” Han nickade mot oss.

“Johan”, sa jag.

“Johanna”, sa min flickvän.

Han skrattade.

“Så passande.”, sa han. Vi log generat.

“Se er omkring, rött eller vitt?”, sa han medan han försvann in i lägenheten.

“Vitt, gärna tack!”, ropade jag, och min flickvän ville ha detsamma. Vi tog av oss skorna, även om han hade behållit sina på och gick in i lägenheten.

 

Det var ingen lägenhet, det var en våning. Det ena rummet efter det andra öppnade upp sig framför oss. Vi räknade till tre enorma rum som låg i fil, med stora fönster ut mot mörkret där utanför och med en takhöjd på en bra bit över tre meter i alla rum. I två av rummen stod det kakelugnar i gammal stil. Och ett av rummen var belamrat med bokhyllor fyllda med böcker från golv till tak. Parkettgolvet knakade lätt när vi gick i strumplästen genom rummen och såg oss omkring storögt. På väggarna hängde äkta tavlor, en del ganska ekivoka, andra abstrakta. Det hängde en svag doft av cigarill i våningen, blandat med matos, och herrparfym. Min flickvän stod och tittade på en fjärilssamling som satt på en av väggarna i det största rummet där en stor soffgrupp tog upp den största ytan. Jag gick fram och ställde mig bredvid henne och tittade på insekterna som satt fastnaglade med nålar in i en frigolitskiva. Skivan var vackert inramad av svartbetsat trä och täckt med en glasskiva.

“Det där är mitt eget arbete, en gammal hobby från när jag bodde i Australien.”, sa han när han kom in i rummet med en flaska vin i ena handen och tre glas samlade i den andra. “Jag har alltid varit fascinerad av fjärilar och en period kan man nog säga att jag var besatt. Nu låter jag dem vara, njuter av deras frihet istället för att jaga dem. “

“De är jättefina.”, sa min flickvän. “Var det svårt att fånga dem?”

“Lite tålamodskrävande.”, svarade han medan han satte ner glasen och flaskan på glasbordet som stod framför soffgruppen. “Tålamod och intuition och så måste man veta när man ska slå till med hoven. Sen är det andra, själva monteringen, en lite speciell process, men jag lärde mig behärska den ganska bra.”

 

Jag kände mig ganska bortkommen och liten där jag stod i strumplästen tillsammans med min flickvän. En känsla av att vara på djupt vatten.

“Så du tog av dig skorna.”, sa han till min flickvän. “Det var väl synd, de hade du kunnat behålla, de var så vackra. Men gymnastikskor lämnar man i hallen, helt rätt.” sa han och tittade menande på mig och skrattade.

“Jag kan hämta dem.”, sa min flickvän och gick ut mot hallen.

“Du gör som du själv vill.”, ropade mannen efter henne. Efter en stund kom hon tillbaka med klackarna som slog mot trägolvet.

“Det där är väl ett fint ljud?”, sa han och tittade på mig.

“Ja, absolut, det låter vuxet.”, sa jag och skämdes nästa sekund över det fåniga i den meningen. Där föll alla försök med att låta mera belevad än jag var. Han log, satte sig i soffan, och hällde upp vinet till oss.

“Var så god, sätt er var ni vill, känn er som hemma, och jag menar det verkligen.”, sa han och slog ut med handen över soffgruppen. Det var en hörnsoffa, men ingen billig sort utan en i mörkblå plysch med stora vackra broderade kuddar i guldockra som låg smakfullt utplacerade längs med ryggstödet. Jag sjönk ner i den mjuka soffan, min flickvän bredvid mig och mannen bredvid henne men i den delen som stod i vinkel mot vår del.

“Skål då, igen.”, sa han och lyfte glaset åt vårt håll.

“Skål”, sa jag och min flickvän, och fyllde våra munnar med det kalla vinet. Vad hade vi gett oss in på. Det var äventyr nog att bara följa med en främmande man upp till hans våning. Men vad skulle hända nu? Det fick bli ett glas vin, lite samtal och sen skulle vi nog dra, tänkte jag.

“Du skulle ju ringa din mamma”, utbrast jag till min flickvän.

“Just det ja”, sa hon.

“Telefonen står i hallen på pianot.”, sa mannen och pekade ut mot hallen. Min flickvän reste sig upp, drog ner klänningskanten lite över låren och gick ut mot hallen. Mannen tittade efter henne.

“Är det du som köpt klänningen till henne?”, sa han med lite lägre röst till mig.

“Jo, det är det, tyckte den var så himla fin”, svarade jag.

“Verkligen vacker, den sitter väldigt bra på henne.”, sa han och såg mig i ögonen. Jag kom inte på något att säga utan bara nickade tillbaka, och svalde. Där ute i hallen hörde vi hur hon pratade med sin mamma, om pjäsen och om att vi följt med en kompis hem, att vi kanske kommer hem sent.

“Det är en glädje i att skämma bort någon man håller kär, tycker du inte det?”, frågade han mig.

“Jo, det är det verkligen.”, svarade jag och nickade.

“Det förstår jag, och du med kanske?”, sa han och blinkade åt mig.

“Jo, det blev jag.”, sa jag och log generat, men på något sätt smickrad av den manliga gemenskapen han bjöd mig.

“Hon ÄR väldigt söt”, sa han och log mot mig. Han lät precis som min mamma när hon träffat henne första gången. Som om jag kommit hem med ett vackert föremål.

“Ja, det är hon.”, svarade jag och försökte låta manligt stadig i rösten. “Hon är…”, började jag, men nu kom min flickvän tillbaka med klackarna som klapprade över trägolvet.

“Kunde du lugna mamma din?”, frågade mannen min flickvän medan hon satte sig i soffan igen på samma plats.

“Ja då, hon är inte den som bossar, hon vet att jag inte hittar på hyss.”, svarade min flickvän och tog en klunk av vinet. “Jag sa att vi gick hem till Åsa.”, sa min flickvän till mig. “Och att vi kanske blir sena, eller sover där. Så hon inte behöver sitta uppe och vänta.”

“Okej.”, sa jag, med en viss tvekan i rösten. Min flickvän verkade mer road vid tanken av att stanna kvar här än vad jag var.

“Det är en så himla fin lägenhet.”, sa min flickvän till mannen.

“Tack!”, sa mannen, och såg verkligen glad ut av komplimangen. “Jag har bott här i tio år nu, har flängt runt mycket i världen innan dess. Men sen så kände jag att det var dags att slå sig till ro, bygga min egen värld och stanna här. Alla saker ni ser är sådant jag plockat på mig från olika delar av världen. De där till exempel, han pekade mot ett par afrikanska masker som hängde i det andra rummet, är från Kenya. Jag fick dem av en man jag hjälpte med hans jordbruk. Det är det som jag har försörjt mig på, konsult till jordbrukare där motivationen finns men kunskapen om hur man maximerar arbetet saknas.”

“Aha, så intressant och…sympatiskt.”, svarade min flickvän och jag instämde hummande.

“Din klänning klär dig så bra.”, sa mannen plötsligt och tittade på min flickvän. “Jag och din pojkvän, Johan, var det så…?”, han tittade på mig och jag nickade, “…pratade om det när du var ute i telefon med din mamma.”.

Min flickvän rodnade nästan omedelbart.

“Tack.”, sa hon, och drog ner klänningen lite över låren. “Den är jättefin tycker jag också.”, sa hon och log ner i bordsskivan.

“Du tar inte illa upp att vi säger det väl?”, frågade han henne. Lite som om han njöt av att hålla henne kvar i den där känslan av genans.

“Nej då.”, svarade hon. “Den är superfin.” Hon nickade och log. Hennes tidigare lite sturska stil var som bortblåst, hon hade försökt att spela vuxen men nu var hon på samma nivå som jag igen, konstaterade jag lite nöjt.

“Och du tar inte illa upp?”, han vände sig mot mig.

“Nej då, komplimanger är väl alltid bra?”, svarade jag. “Och den är fin på dig.”, sa jag och tittade på min flickvän. Hon sträckte sig efter vinglaset.

“Tack.”, sa hon och tog ytterligare en klunk.

 

Vi pratade mer om pjäsen som vi sett, om ämnena som den vidrörde, om vad som är tabu och varför. Han fick oss båda att känna oss kloka, och som att det vi sa verkligen var intressant och tankeväckande. Och det kanske han verkligen tyckte. Det kändes inte tillgjort, han tyckte om oss, och han tyckte om att sitta där och prata med oss. Och både jag och min flickvän kände att vi kunde vara oss själva. Vi skrattade mycket. Och jag fick en känsla av att jag aldrig ville gå därifrån.

 

“Sex har väl alltid varit laddat, och det vore väl nästan tråkigt om det blev helt odramatiskt. Det finns ju en sån kraft i det, eller hur?”, han ställde frågan till oss båda.

“Ja, så är det ju.”, instämde jag. Och min flickvän nickade.

“Det måste få kännas laddat, det är ju lite som att kasta sig ut och bli fångad, inte sant? Att få känna sig sårbar med någon annan. Jag läste någonstans att det sexigaste som finns är en naken själ, håller ni med?”, han granskade oss.

“Jo, lite så är det nog.”, svarade min flickvän. Jag kände hur det snurrade lite för mig, min blyga flickvän sitter och pratar sex med en främmande äldre man. Men på något sätt kändes det som en naturlig följd av den stämning vi befann oss i. Den stora våningen med alla spännande saker, det goda vinet, den sköna vackra soffan och att mannen kändes väldigt avslappnad men ändå helt närvarande. Och att han såg oss, om han hade ett mål så var han inte ivrig att komma dit.

 

“Ni måste lova mig att säga till om jag blir för frispråkig.”, sa mannen. “Det ligger i min natur, det är en del av mig. Jag älskar att utforska världen, och andra människor, och jag kände direkt att ni verkade nyfikna och öppna precis som jag.”

“Vi säger till”, sa jag. “Och det är ingen fara, det är roligt att prata med dig.”

“Då litar jag på er, ni behöver inte svara på mina frågor, och om jag besvärar er det minsta så säg till.”, sa mannen med ett annat allvar i rösten.

“Det lovar vi.”, sa min flickvän.

“Jag tycker om att vara ärlig och frispråkig, annars blir samtalet så tråkigt och tillgjort.”, sa mannen.

“Jag håller med.”, sa jag. “Det är spännande, som sanning eller konka.”, sa jag. Min flickvän skrattade till och tittade på mig.

“DET var inte moget sagt.”, sa hon till mig med den lite dömande tonen hon kunde ha ibland. Hon var ändå ett år äldre än jag. Hade pluggat ett år i USA.

“Men det var ärligt.”, sa mannen. “Och låt mig vara ärlig, eller sann i alla fall.”, sa mannen till oss. “Ni är vackra båda två, nu är det inte så att jag är intresserad av unga män, även om jag provat det mesta, men ni är ett vackert par. Du Johanna, är väldigt vacker, väldigt söt.”, sa mannen till min flickvän.

“Tack!”, sa min flickvän med eftertryck, lite för att visa att hon inte var blyg och antagligen också för att hon verkligen uppskattade den komplimangen.

“Du är väldigt vacker i den fina klänningen som Johan har köpt till dig, hur den smiter åt kring din kropp, hur den varken är för kort eller för lång, utan visar dina vackra ben, och att man bara anar dina byst, utan att visa för mycket. Den är inte vulgär, och inte pryd, skål för den! Han höjde sitt glas åt vårt håll.

“Skål!”, sa Johanna, och såg lite full i fan ut.

“Skål! Och jag håller med. Du har en otroligt fin figur. Där hör du.”, la jag till.

“Tack så mycket”, sa min flickvän, denna gången lite tystare som om hon verkligen vågade låta komplimangen sjunka in och göra verkan. Som om hon vågade vara lite mer naken i själen kanske. Hon tittade upp på mig och log med en lätt rodnad om kinderna.

“Hej på dig.”, sa hon och höjde glaset åt mig och log.

“Du rodnar..”, sa jag, tog en klunk, och böjde mig sedan fram och kysste henne lätt på munnen. I nästa stund blev jag generad inför att ha kysst min flickvän inför en främmande man, i alla fall en relativt främmande man. Jag tittade mot mannen som såg på oss och log.

“Vackert.”, sa han. “Hur känns det att kyssas inför mig? Det kanske känns lite konstigt?”

“Kanske lite.”, sa min flickvän. “Det har jag nog aldrig gjort förut.”

Jag sa ingenting, kom inte på något att säga men mannen räddade oss från en allt för lång tystnad.

“Att se två människor som uttrycker kärlek och lust är en ganska ovanlig syn. Hur känner ni när ni kysser varandra?”, frågade han. Vi blev återigen lite överrumplade av frågan. Hur känner vi?

“Det pirrar i bröstet.”, sa jag. “Jag tycker om att kyssa hennes lilla smultronmun.”

“Amen sluta!”, skrattade min flickvän.

Mannen nickade och skrattade han med.

“Och för dig Johanna? Hur känns det?”, frågade mannen.

“Jo det är mysigt, samma, det pirrar.”, sa hon och hennes röst bar henne knappt. Hon var verkligen ute på djupt vatten. Satt och beskrev hur det kändes att kyssas för en mycket äldre man.

“Var pirrar det?”, frågade mannen Johanna.

Hon harklade sig lite. Skruvade på sig.

“Jag vet inte riktigt, i magen och bröstet.” Hon drog ett djupt andetag och tittade på mig och sedan på mannen. Som nickade, och tittade på oss med stadig blick.

“Vill ni kyssas igen?”, frågade han.

 

Stämningen kändes trygg, och ändå lagom äventyrlig. Jag kände att detta ändå var lite spännande. Jag tror att jag njöt lite av att min blyga flickvän visade upp något så pass intimt på det här sättet. Jag retade mig lite ibland på att hon var så präktig.

“Gärna för mig.”, sa jag och vände mig mot min flickvän. Hon tittade på mig, närmade sig mig med sin mun och slöt ögonen sakta. Våra läppar möttes, hennes mjuka söta mun kändes våt mot mina lite fylligare läppar. Hon öppnade munnen något och jag kände hennes tunga leta sig in min mun och jag mötte den med min tunga. Jag slöt också ögonen och hon öppnade sin mun lite mer så vår kyss blev allt djupare. Vi visade vår lust helt ohämmat för honom. Detta hade verkligen dragit iväg, tänkte jag. Men jag njöt, och jag märkte att min flickvän också njöt av att släppa kontrollen inför mannen. Hon andades tungt. Det var tyst i rummet, bara det lätta smackandet hördes från våra kyssar. Vi hade kysst varandra tusen gånger innan men nu satt någon och iakttog oss i tystnaden. Det kändes overkligt. Vi avslutade kyssen, öppnade ögonen och tittade på varandra. Jag kände hur blöta mina läppar var av hennes saliv. Hennes mun var fortfarande lite öppen, hennes ögonlock var tunga. Sedan tog vi båda ett djupt andetag och satte oss tillrätta i soffan. Jag kände hur det började hetta om mina kinder och vågade knappt titta upp på mannen.

“Jag är mållös.”, sa han och nickade. Som om han hade hört ett vackert musikstycke.

“Ja, det var mysigt”, sa jag.

“Alltså jag har aldrig kysst någon inför någon annan så här.”, sa min flickvän.

“Det pirrade ganska rejält va?, frågade mannen.

“Ja”, sa min flickvän.

“Hur känns det i kroppen?”, frågade mannen och lade huvudet lite på sne. “Om du känner efter ordentligt”. Min flickvän blundade.

“Mitt hjärta slår.”, sa hon och lade ena handen under sitt ena bröst. “Det slår väldigt mycket”, skrattade hon.

“Och för dig?”, frågade han mig.

“Jo, samma”, sa jag och log.

“Kanske en viss upphetsning?”, sa mannen.

“Jo, absolut.”, svarade jag med ostadig röst.

“Styvnar du?”, frågade mannen. Jag blev osäker på om jag hade hört rätt.

“Förlåt vad sa du?”, frågade jag.

“Får du erektion?”, han skämdes inte en sekund för sin raka fråga.

“Jo.”, sa jag, tveksamt. Jag harklade mig. Han tittade på min flickvän.

“Jag generar er, det är jag medveten om. Men det kanske är en okej känsla. Däremot vill jag inte skrämma er. Då får ni säga till.”, hans röst var avslappnad och det lät som om han verkligen menade det han sa.

Min flickvän kände på sina kinder med utsidan av händerna.

“Lite generade är vi nog. Men inte rädda.”, sa hon och log.

“Blir du upphetsad när du kysste Johan nu?”, frågade mannen Johanna.

”Ja, det blev jag”, sa hon.

“Var känns det?”, frågade mannen, han lät nästan som en läkare som letade symptom. Min flickvän förde sin hand mellan sina lår, ovanpå det röda sammetstyget och klappade lite.

“Där känns det.”, sa hon. Hennes kinder var blodröda. Hennes blick var glansig. Hon tittade på mig och spärrade upp ögonen, andades tungt och skrattade till.

“Jag blir så klart också upphetsad.”, sa mannen. “Mitt hjärta slår också, och ja, ni ser själva.”, han tittade ner på sina mörka kostymbyxor och längs med ena låret spände tyget över en utsträckt kulle där under det tunna tyget.

 

Nu snurrade det rejält för mig. Min hjärta slog hårt. En del av mig ville resa mig upp och lämna lägenheten. Detta var vilt. Men nu räckte det. Jag var också lite rädd för vad som skulle komma härnäst. Jag tittade på den ås som nu vuxit fram under mannens byxtyg, och svalde.

“Jag ser det.”, fick jag ur mig. Jag sneglade lite mot min flickvän som också tittade på mannens skrev. Hon log lite. Han lade sin ena hand över utbuktningen och strök med den fram och tillbaka ett par gånger och skrattade.

“Ja, vad ska man göra? Det är svårt att dölja. Men det var bland det vackraste jag sett, måste jag säga, att se er två kyssas.” Hans skratt var befriande. Han satt där och var kåt, men han kändes inte otäck. Skrattet gjorde att situationen blev naturlig på något sätt. Jag skrattade också till, och vände mig mot min flickvän igen.

“Gud vad du tittar!”, sa jag till henne och skrattade.

“Förlåt”, sa hon och tittade på mig och log. “Det var bara lite spännande. “

“Är det en svår känsla”, frågade mannen mig. “Att din flickvän tittar på mig på det sättet?”

“Nej, jag vet inte”, sa jag. “Det är bara väldigt ovant. “

“Ja, det är klart.”, sa mannen. “Det förstår jag verkligen.” Han lutade sig tillbaka i soffan. “Lusten går ju inte att styra över, och man kan vara förälskad i någon men ändå känna lust till någon annan. Lusten är fri, brukar jag tänka i alla fall.”, sa han och log lite hemlighetsfullt mot oss.

“Ja, så är det kanske”, sa jag.

“Och jag tycker om att du tittar”, sa mannen till min flickvän. “Jag tycker om att ni båda tittar om jag ska vara ärlig.” Han drog med handen igen över det tunna tyget och tryckte ner det på båda sidor om åsen som spände där.

“Den ser ganska stor ut.”, kunde jag inte låta bli att säga.

“Jo jag har blivit begåvad med ett stort kön.”, sa mannen neutralt, som om han pratade om sin hund eller någon annan ägodel. “Jag har tatuerat den.”, sa han plötsligt.

“Va?”, utbrast min flickvän. “Men Gud det måste ha gjort ont?” Hon var road, imponerad och nyfiken.

“Det kändes.”, sa mannen. “Men inte så farligt som jag trodde. Sen så hade jag tagit mig ett järn också och det hjälpte.”

“Vad…tatuerade du?” Jag fick anstränga mig för att inte stamma på orden.

Mannen reste sig upp.

“Vill ni se?”, frågade han och log medan han förde ena handen till gylfen.

“Jag vet inte!”, sa min flickvän. Hon ropade nästan och vi skrattade alla tre åt hennes reaktion. “Ja kanske?” Hon tittade på mig.

“Okej, absolut.”, sa jag och försökte låta lite kaxig, som för att maskera att det var en intim situation och egentligen bara var vilken tatuering som helst.

 

Han reste sig upp. Tog tag om den lilla metallstaven på blixtlåset med tummen och pekfingret och drog sakta ner gylfen.

“Jag har inga kalsonger, så ni är varnade. Det har jag aldrig.”, sa han och log när han såg hur fixerade vi satt med blickarna mot hans gylf som sakta drogs ner framför våra ögon. När gylfen var helt neddragen, förde han ner den andra handen in i öppningen, långt ner, och drog sedan fram sin penis. Den var halvstyv, solbränd, förhuden hade dragits tillbaka från ollonet som glänste av försats. Och den var enorm. Den såg onaturligt stor ut. Huden såg ut som mörkt siden, tunt och lent. Utan att röra den rörde han sig lite närmre oss.

“Ser ni?”, frågade han. Han lät helt avslappnad. Som om detta var det mest naturliga i världen. Och där en bit ifrån roten på hans penis så satt bilden av en fjäril tatuerad. Man såg att det var en tid sedan han hade gjort den eftersom bläcket hade flutit ut lite i huden. Han strök med pekfingret över den.

“Det var i Australien, när jag hade min lilla fjärilsperiod. En galen idé, men jag tycker den blev ganska fin. Mannen som gjorde den hade tatuerat många fjärilar förut men inte på den platsen. Men för att den skulle bli bra så var jag tvungen att ha stånd, så han satte ett gummiband runt roten.”

Mannen visade genom att krama åt kring skaftet med tummen och pekfingret så att hans kuk svällde något mer. Jag hörde hur min flickvän svalde.

“Den är jättefin.”, sa hon till slut. “Tatueringen alltså.”, lade hon till.

“Häftigt!”, var det enda jag fick ur mig. Jag kände så klart också en impuls att känna på hans kön. Jag hade aldrig sett någon så stor förut. Jag var helt okej utrustad, över snittet hade jag förstått. Men detta var i en annan liga.

“Ni får titta hur mycket ni vill. Jag är väl kanske lite exhibitionistiskt lagd.”, sa mannen. “Ja det ser ni kanske?” Och det såg vi. Penisen, rörde sig i mjuka pulserande nästan omärkbara små rörelser och växte framför ögonen på oss. Som om den hade ett eget liv.

“Den ser så len ut, alltså fjärilen, den sticker liksom inte ut.”, sa min flickvän lite trevande.

Mannen strök med pekfingret lätt över tatueringen.

“Ja, nej det så klart, den känns inte. Känn själva, om ni vill?”, sa han.

Min flickvän, tittade på mig.

“Får jag bara kolla?”, frågade hon mig.
“Ja, javisst.”, svarade jag. Om jag hade sagt nej så hade situationen tappat sin naturlighet, den hade plötsligt blivit laddad, och farlig, kändes det som.

Hon sträckte fram sitt pekfinger och lade fingerspetsen över tatueringen och drog lite lätt med fingret över den. Hans kuk rörde sig lite lätt vid hennes beröring.

“Eller hur det känns inget?”, frågade mannen.

“Nej, helt lent.”, sa min flickvän.

Hon lät sitt finger glida lite mer längs med det svällande skaftet, över den brunbrända tunna huden där ådrorna började svälla. Nu räckte det, kände jag. Hon skulle bara känna på tatueringen. Vad var det där för något? Men jag förstod samtidigt. Hon kände samma fascination som jag.

“Känn!”, sa min flickvän, och tittade på mig. Jag kände inte riktigt igen hennes blick när den mötte min. Det fanns ett litet leende i hennes ena mungipa, men ögonen var liksom lite lätt dimmiga. Hon sträckte sig efter min hand.

“Jaja, okej.”, sa jag och skakade lite på huvudet. Jag sträckte ut handen mot hans styva lem och det kändes som om det gick i slowmotion. Jag hann tänka tusen tankar medan jag såg min hand närma sig. Och det sög till nästan plågsamt i magen. Så var min hand där, vid den främmande mannens kuk och jag lade ett par fingrar över tatueringen och drog dem över den lena huden. Mitt hjärta ökade takten. Hans styva penis stod nästan rakt ut nu. Och jag fick hejda min impuls att lägga hela min hand om den och krama den. För det var det jag ville. Som om min hand kände hunger efter den känslan.

“Visst är den len?”, frågade min flickvän mig. “Idiot!”, tänkte jag. “Klart den är len. Du är uppenbarligen kåt på den där jättekuken nu.”, insåg jag.

“Ja, häftigt”, sa jag med samma försök att låta oberörd.

“Ja”, sa mannen. “Det är en laddad situation.”, han tittade på mig. “Jag förstår det. Det går väl inte att förneka den sexuella spänningen just nu. Och jag vill verkligen inte göra något som ni inte vill. Jag vill inte att detta ska bli märkligt eller obehagligt.”

“Det är det inte!”, sa min flickvän snabbt.

Han drog med handen över sitt stånd. Han hade nog kunnat greppa om den med båda sina ganska stora händer och då skulle ändå en bit sticka ut innan hans stora blanka ollon visade sig. Han skrattade, som av lättnad.
“Jag tycker om att visa upp den, helt enkelt. Jag blir själv lite tänd på den ibland. Rör vid den mer om ni vill. Ni bestämmer.”, sa han, medan han log och ryckte lite på axlarna. Han satte händerna på sina höfter för att visa att han inte tänkte påverka oss mer än så. Min flickvän kasade sig fram lite på soffan och lade sin ena hand om hans hårda kuk. Hon vände sig mot mig.

“Jag bara känner lite.”, sa hon utan att vända sig mot mig.

“Ja ja, jag fattar”, sa jag. Jag lät lite irriterad. Det var som om jag försökte hålla tillbaka svartsjukan som började blomma upp ur mitt bröst. För om den fick fäste så skulle situationen snabbt bli outhärdlig. “Detta var en lek”, tänkte jag. “Detta är kul, det är ett äventyr.” Jag satt lite lätt framåtlutad och stötte armarna mot mina knän och tittade på min flickvän. Hennes ganska små händer som smekte och kramade den enorma kuken. Jag lyfte blicken lite för att se på hur mannen reagerade. Han log bara stillsamt, vänligt, medan han tittade på hur hon liksom dyrkade hans kuk som om det vore ett vackert exotiskt djur.

“Hur känns det nu?”, frågade mannen henne.

“Den är stor!”, skrattade hon.

“Jag menar, hur känns det i dig? Beskriv känslan i kroppen.”Hon pausade lite i sina rörelser för att känna efter.

“Det pirrar, i hela kroppen, och mitt hjärta slår, och så har jag kanske lite oro i magen.”, svarade hon.

“Oro, varför det?”, frågade mannen.

”För vad du ska tycka och känna.”, sa hon och vände sig mot mig.

“Men det är lugnt!”, sa jag, och hörde att jag lät lite irriterad. Den känslan fick inte komma ut, tänkte jag. Jag måste gå den andra vägen, mot den känslan som till min förvåning också fanns där.

“Jag tycker om att se dig röra honom.”, sa jag. Rösten var tunn och jag kände själv knappt igen den. Jag kände mig otroligt svag och bräcklig på något sätt. Mannen tittade på mig, nickade sakta och vände sig sedan tillbaka till min flickvän. Han såg henne i ögonen, sträckte fram sin ena hand till min flickväns hår och strök henne över håret.

“Rör vid den, vi tycker om att se det.” Hans röst lät lite annorlunda, lite tjockare, fylld med ömhet och lust. Kyss den om du vill.

Jag drog efter andan och i nästan samma ögonblick som han sagt de orden så såg jag hur hon öppnade munnen och slöt läpparna kring det stora blanka ollonet. Hon blundade och jag såg hur käkarna och tungan rörde sig kring hans ollon. Hon gav ifrån sig ett mjukt stönande, ett långt “mmmmmm.” Hon var helt fast nu. Det skulle inte gå att avbryta detta, insåg jag. Hon var som förhäxad. Hon njöt så som jag aldrig sett henne njuta förut. Hon rörde sitt huvud fram och tillbaka, sög honom så djupt hon kunde. Drog den ur sin mun, kysste ollonet, kysste skaftet, böjde sig fram ännu mer och strök sig mot kuken som om hon vore en katt. Hennes saliv blandades med hans försats och den ströks ut in tunn glänsande hinna över hans hårda skaft och över hennes kind. Hon vände sig mot mig som för att säga något men det kom inga ord. Hon bara andades tungt medan hon tittade storögt på mig. Hon försökte le, men hennes blick var som uppfylld av ett mörker.

Hon höll med ena handen om hans väldiga lem och tittade upp på honom. Men hon verkade inte komma på något att säga till honom heller. Han strök henne över håret igen.

“Så fint du suger den Johanna.”, sa han och log mot henne.

“Tack…”, fick hon ur sig till slut.

 

Jag rannsakade mig själv, hur hade jag kunnat gå med på detta? Hur hade det kunnat gå så långt? Vilken idiot, vilken mes jag var, som lät min flickvän suga en främmande mans kuk. Men sanningen visste jag ju innerst inne även om den var ganska svår att erkänna. Jag tyckte om att se henne göra det. Jag njöt av att se henne så upphetsad. Jag trodde inte hon hade det i sig. Hon kunde absolut vara kåt när vi hade sex, men detta var någonting annat. Hon hade tappat kontrollen helt och jag njöt av att se henne göra det. Hon var ganska präktig, och som sagt ett år äldre än jag. Det överläget använde hon ibland gentemot mig. Hon kunde vara förnumstig, lite besserwisser. Hennes storasyster var förresten likadan. De var två duktiga systrar som tog sig fram genom livet på att vara söta och le mycket. Och så var de kulturella och belästa. Jag kunde mig lite som en slusk med alla mina smutsiga fantasier och drömmar. Min flickvän var ren som snö, som en ängel, med hårband och sin söta lilla mun. Men nu hade jag sett den lilla söta munnen sluta sig kring en stor brunbränd ådrig kuk, och dessutom hungrigt. Som om hon var svältfödd och fick en stor, blodig stek framför sig. Det tände mig. Jag var stenhård nu och pulsen var hög, det susade i öronen och jag ville se mer.

 

“Om du vill prova så är jag inte främmande för det.”, sa han till mig, utan hån eller på något förlöjligande sätt, utan med ett uppriktigt tonfall.

“Nej, tack, det är bra.”, sa jag. Som om jag tackade nej till ett glas vin till.

“Hur kändes det för dig?”, frågade han mig. Denna jävla fråga hela tiden. “Hur känns det, hur känns det?”. Hur skulle jag framstå om jag sa att jag inte tyckte om att se det jag precis sett? Om jag på något sätt indikerade att detta var jobbigt eller att det inte var okej så skulle jag förstöra allt. Förstöra för henne och förstöra för honom. Och jag ville ju se mer. Jag var nästan otålig. Det gjorde ont i magen, men jag var samtidigt mer upphetsad än jag någonsin varit. Jag var rädd för att om jag skulle stanna upp och känna efter för länge så skulle jag möta allt för svåra känslor. Jag ville se mer. Nu.

“Det kändes bra.”, sa jag. “Det var vackert på något sätt.”, la jag till i ett försök att låta lika världsvan som honom.

 

“Älskling.”, sa min flickvän och la sin hand på mitt knä och strök sin hand över det. “Är det säkert?”, frågade hon.

“Ja, jag tyckte om det.”, sa jag, efter att ha harklat mig. Hon böjde sig mot mig, släppte taget om hans kuk och kysste mig. Hennes mun var våt, jag tänkte att den skulle lukta kuk men det gjorde den inte, bara saliv. Jag kände hennes tunga i min mun och svarade med min tunga i hennes mun. Det var så skönt att kyssa henne nu och upphetsande att veta att hennes tunga virvlat runt kring hans ollon alldeles nyss. Hennes hand gled ner mot mitt skrev och hon upptäckte att jag var hård.

“Du tyckte verkligen om det.”, sa hon och log.

“Jag vet.”, sa jag och log generat.

“Jag älskar att se er två kyssas.”, sa mannen och satte sig ner i soffan igen. Han höll tag om sin kuk med sin hand och smekte den sakta. “Jag skulle kunna sitta här och se på medan ni kysser varandra hur länge som helst.”, sa han. Min flickvän log och kysste mig igen. Hon tog sina händer och höll om mitt ansikte och kysste mig djupt. Jag lät min hand glida över hennes hår, ner mot hennes hals. Sedan över hennes midja och höfter ända ner till där klänningen tog slut. Jag lät handen glida in under det åtsittande sammetstyget så jag kände låren och rumpans rundning genom strumpbyxorna. Jag ville komma längre upp under klänningen så jag kände den övre kanten på strumpbyxorna. Jag ville att hon skulle dra av dem. Hon läste mina tankar och reste sig upp ur soffan, drog upp klänningen, tog tag med händerna om strumbyxekanten och drog ner sina strumpbyxor över låren. Hon hade på sig ett par svarta trosor, inget utstuderat sexigt, en vanlig modell med den fåniga lilla rosetten längst fram och en liten kant av spets mot låren. Hon drog upp ena benet och drog strumpbyxorna över det ena knäet och satte sedan ner sitt nakna ben och gjorde detsamma med det andra benet. Jag kastade en blick mot mannen som tittade på henne, han tittade noga och log. Och hela tiden höll han ett stadigt grepp om sin kuk som stod rakt ut från gylfen i hans kostymbyxor. Johanna satte sig ner bredvid mig i soffan igen och la armarna om mig och kysste mig igen. Jag lade min hand på hennes nakna lår som lyste i det dunkla ljuset och lät den glida över den lena huden. Hon flyttade sitt ena lår lite åt sidan och min hand gled in mot insidan på henne lår så jag kände trosorna och den mjuka kullen där under tyget. Jag drog min mun från hennes för att få utrymme att dra efter andan. Hon tittade mig i ögonen när jag la min hand över hennes trosor och kramade den mjuka, varma kullen. Hon blundade och stönade till. Jag tittade mot mannen igen som följde allt vi gjorde med samma fasta blick.

“Du vill se om hon är våt.”, sa han. Jag vände mig mot Johanna.

“Se om jag är våt älskling.”, sa hon och la sin hand över min och kramade den hårt. Sedan reste hon sig igen och drog ner trosorna med en enda rörelse. De föll till golvet över de nakna fötterna. Hon sköt undan dem över golvet med en liten knyck med foten. Sedan satte hon sig igen och förde benet åt sidan så att jag skulle komma åt med handen. Jag la min hand över hela fittan med en gång. Kände det mjuka lilla könshår hon hade hunnit få efter att jag rakade henne. Och mitt pek och långfinger sjönk omedelbart in mellan hennes blöta blygdläppar. Hon var våtare än jag någonsin känt. Och fittan var het som om hon hade feber.

“Åh Gud, vad du är våt”, viskade jag. Hon skrattade till och nickade. Jag lät mitt pek och långfinger glida in i henne. Hon sjönk ner lite djupare i soffan och särade benen ordentligt. Drog upp benen så att hälarna vilade mot soffans dyna. Som om hon skulle föda. Jag vände mig mot mannen.

“Hon är väldigt våt.”, viskade jag, nästan i triumf.

“Jag ser det.”, svarade han. Jag drog ut fingrarna och förde dem mot min mun och slickade av dem. Hon satt kvar med särade ben. Denna pryda tjej, söta Johanna, skolans snällaste, satt och njöt av att visa upp din våta fitta för oss.

“Jag vill så klart väldigt gärna känna om jag får.”, sa mannen. Hans röst var lite mjukare, inte fullt så gentlemannamässig och klar, mer vädjande.

“Det får du.”, sa min flickvän nästan omedelbart. Hon brydde sig inte om att fråga mig. Hon verkade stolt på något sätt. Hon verkade snarare ivrig att han skulle känna. Hon verkade njuta av att släppa kontrollen, precis som jag. Hon kände sig helt trygg med mannen. Precis som jag. Han reste sig upp, tog tag i soffbordet och drog det en halvmeter åt bort från soffgruppen. Sedan ställde han sig på knä framför henne. Hans kuk snuddade vid hennes vrist, den var bara ett par tre decimeter från hennes blöta fitta. Han vände ner handen och tryckte den mot min flickväns fitta, och strök med den över hennes fina blygdläppar som jag slickat och kysst så många gånger. Hans långfinger gled fram och tillbaka mellan de välsmorda blygdläpparna.

”Ja, det var väldigt vad du var våt min vän.”, sa han och tittade upp på henne. “Var det bara för att du tog min kuk i din mun?”, frågade han nyfiket.

“Ja, det var det.”, svarade hon. Han tog handen från hennes fitta och förde den mot sin mun, precis som jag hade gjort, och slickade av den.
“Mm, underbart.”, sa han och slickade av fingertopparna som om han bakat en tårta och fått grädde på dem.

Johanna, böjde huvudet fram och tittade ner på hans kuk som låg mörk och tung mot hennes ena fot. Hon blundade och la huvudet bakåt så det vilade mot soffans överkant. Mannen tog handen som han tryckt mot min flickväns fitta och la den runt sin kuk och kramade den hårt så att ollonet svällde. Han drog ett par långsamma drag med handen runt sin kuk. Han vände sig mot mig och andades ut tungt genom näsan, skakade lite på huvudet och log mot mig.

“Hur känns detta då?”, frågade han medan han höll om sin kuk vid roten och fortsatte att krama den hårt. Han förde handen upp och ner lite så kuken svängde som en stor käpp av trä bara en decimeter från Johannas fitta.

“Tycker du om denna synen, så nära henne?”, frågade han. “Eller känns det svårt?”

Min flickvän reste upp sitt huvud igen från soffkanten och tittade ner mellan sina ben på mannens kuk. Sedan tittade hon på mig, la huvudet lite på sne med halvöppen mun.

“Har du det bra Johan?”, frågade hon. Jag nickade bara, flera gånger, för att visa att jag var med på det som höll på att hända. Hon vände sig tillbaka till mannen.

“Jag tar p-piller.”, sa hon.

Då knöt det sig rejält i min mage. Och det kom ett konstigt ljud från mig. Som ett litet gnyende, av smärta eller njutning eller bara av den nästan bedövande känslan maktlöshet. Jag tittade mot dem, och de tittade båda på mig. Johanna med sin halvöppna mun och halvslutna ögon, och mannen, mer neutralt. Han försökte nog få till ett vänligt leende men han var för upphetsad för det, det såg jag på honom. Jag öppnade munnen för att påbörja en protest. Okej att man leker, kelar och busar, men att han verkligen skulle knulla med henne. Var jag verkligen redo för det?  Detta hade gått för långt och det hade gått alldeles för snabbt. Men jag tänkte också att det var mitt eget fel. Jag hade ju varit en idiot som låtit det gå så här långt. Synen av att se min flickvän bli förförd av en äldre mera erfaren man var en njutning. Att se samma sak utföras av en jämnårig hade varit otänkbart. Det hade inte funnits något upphetsande i den synen, bara kyla och svartsjuka. Men detta var något annat. Vi var två ungdomar, på väg att ta ett kliv ut i vuxenvärlden, och här kommer en man som tycks stå på andra sidan och räcka oss handen, så att vi kan greppa hans varma fasta och ta klivet över klyftan framför våra fötter.

”Gör vad ni vill.”, sa jag i något som var ett mellanting mellan en viskning och mumlande.

Mannen ställde sig lite mer bredbent på knä framför soffkanten. Han strök med sin ena hand över min flickväns ena lår. Sedan la han samma hand bakom hennes nacke. Den andra handen höll han om sin kuk, tog några små steg fram på knä, närmre henne. Sedan la han sin stora kuk över hennes venusberg, drog den ner över hennes klitoris, ner mellan blygdläpparna. Jag såg hur hans ollon plöjde sig ner mellan de våta läpparna. Hans ollon var stort som en clementin, det blänkte i ljuset från gatlyktan utanför. Tänk om grannarna på andra sidan gatan ser, hann jag tänka, sedan pressade han sakta in sin kuk mellan blygdläpparna in i min flickväns fitta. Det var helt tyst i rummet nu. Inga bilar utanför på gatan heller. Jag hörde det lätta smackande ljudet från när hans ollon trängde in i henne. Han tittade upp på henne. Hon log fortfarande med huvudet bakåt vilande mot soffans kant. Hennes hals var helt blottad och lyste vit i rummet. Halsmusklerna spändes och hon lyfte huvudet för att titta på det som hände. Hans kuk som sakta fördes in i henne, centimeter för centimeter. Hon stönade högt denna gång.

“Åh så ja!”, utstötte hon. Han släppte taget om kuken med sin ena hand och la båda händerna om varsin sida om hennes ansikte och fortsatte trycka in kuken i henne.

“Se mig i ögonen fina Johanna.”, viskade han till henne. Och hon öppnade ögonen och såg honom rakt i ögonen. Jag såg att hon kämpade med att hålla dem öppna. Istället  öppnade hon munnen i ett O och nästan ropade rakt ut i rummet.

“Det är så skönt!”, sa hon med hög röst. Jag kände inte igen henne nu. Hon var som en främling för mig. Han hade lockat fram en sida djupt från hennes inre som jag inte trodde fanns. Hon kändes befriad från någonting.

Han böjde sig fram och kysste henne. De kysstes djupt medan han rörde sig fram och tillbaka, sakta med underkroppen, och hon gjorde det samma för att svara honom. Hon var som ett djur som bara drevs av sin djupa brunst. Det var helt och hållet djuriskt det jag såg hos henne. Han lät sina händer glida över hennes hals, över hennes bröst som spände under det tjocka sammetstyget, fortsatte ner runt hennes midja. Sedan tog han tag om hennes klänning och drog upp den ytterligare, hon lyfte på rumpan så att han skulle kunna komma åt. Nu var hela hennes underkropp naken. Han tog tag i hennes ben och höll upp de på varsin sida om sin kropp. Tog tag i hennes ena fot och kysste den. Lät tungan glida över tårna och fotsulan medan han rörde sig sakta in i henne, nästan hela vägen, och sedan sakta ut ur henne.

“Jag skulle vilja ta dig till sängen.”, viskade han till henne. Och hon nickade. Han drog sakta ut sin kuk ur henne, och flyttade sig en bit från henne. Hon reste sig upp från soffan och han la sina händer på hennes lår, sköt upp klänningen som hade kasat ner en bit och kysste hennes fitta. Han kysste venusberget, ljumskarna och tryckte sin mun mot hennes öppning.

“Jag älskar din söta lilla fitta.”, viskade han. Han vände sig mot mig.
“Hon har en underbar fitta din flickvän.”, sa han till mig.

”Ja, det har hon, den är fin.”, sa jag med ostadig röst. Jag hade suttit och stirrat med huvudet vilande i min ena hand. Benen lätt särade. Ibland hade smugit ner min hand och klämt på mitt eget stånd. Det kändes som om jag satt och tittade på en film, där jag inte hade kontroll över handlingen.

“Vi går till min säng nu.”, sa han och nickade mot mig. Det fanns inget jag kunde protestera mot. Jag bara nickade tillbaka. Han reste sig upp från golvet så han stod mitt emot henne. Han strök hennes kind med baksidan av sin hand.

“Vad fin du är Johanna.”, viskade han.

“Tack.”, sa hon bara och trutade med sin söta lilla mun och blundade. Han gav henne en kyss och tog sedan hennes hand. Så gick de iväg mot ett av rummen längre in i våningen. Jag vände mig om men satt kvar i soffan.

“Man är lite darrig i benen.”, konstaterade han till Johanna med ett litet skratt.

“Ja verkligen.”, sa min flickvän. Hon lät så där brådmoge igen, som när hon ville verka äldre än vad hon var.

Det var något nästan rörande att se dem gå så hand i hand. Hon såg så liten ut bredvid honom. I dörröppningen stannade han och vände sig om mot mig.

“Johan, vi har inte glömt dig. Du kanske kan hämta en flaska vin till? Det finns i köket, i vinkylen bredvid diskmaskinen. Gärna något vitt.”.

“Absolut.”, sa jag omedelbart. Det kändes skönt att få något att göra, en uppgift. Den rollen trivdes jag med, framför allt nu när allt kändes så omtumlande och märkligt.
“Tack!”, sa John och så fortsatte de tillsammans in genom en dörr och försvann utom synhåll för mig.

Jag reste mig upp. Mina ben var också darriga. Jag kände en lätt yrsel när jag stod upp efter att ha suttit så länge. Sedan började jag gå mot den riktning där jag förstod att köket låg.

Köket var ganska litet med stilfullt. Bänkskivor i svart sten, ett stort fönster som vätte ut mot den mörka höstnatten där ute. Det var skönt att vara själv en stund och låta känslorna hinna ifatt. Just nu kändes det som lugnet mitt i stormen. I köket hördes bara kylskåpets stilla brummande och en klocka som tickade på väggen. Fem över halv tolv var den. Johannas mamma sov nog vid det här laget. Om hon bara visste vad hennes dotter var i gång med just nu. Tanken gjorde mig upprymd. Jag såg vinkylen med en smal dörr av frostat glas, öppnade den och drog ut en flaska. Det var vitt, så mycket kunde jag se. Men jag hade ingen aning om det var något som passade. Flaskan var kall och tung i min hand. Jag stod och läste på etiketten när jag hörde ett rop från andra änden av lägenheten. Det var Johanna. Hon skrattade, sedan något som lät som om hon kved. Inte något ord vad jag kunde höra, utan bara ett ljud, ett “åååh”, rakt ut i luften. Vad skulle jag göra nu? Skulle jag gå tillbaka till soffan och ta ett glas vin medan de knullade. Eller skulle jag gå in med de tre glasen och flaskan. Jag skulle ju känna mig som en idiot. “Ursäkta, att jag stör, men här är vinet.” Det jag längtade efter var att få se mer. Jag ville se den där stora kuken tränga in i henne igen. Jag tog flaskan och gick ut mot vardagsrummet. De tre tomma vinglasen stod på soffbordet. Jag klämde fast vinflaskan under armen och plockade på mig de tre vinglasen. Sen stod jag ett tag och dröjde. Jag hörde Johanna från sovrummet, hon kved. Jag kände hur ögonen tårades lite, och det värkte i halsen. Det hade ju varit lämpligt, om jag började gråta nu. Det gjorde ont i hjärtat, men samtidigt så kände jag ett rus som jag aldrig känt tidigare. Jag stod kvar en stund och andades lugnt. Sedan gick jag i riktning mot sovrummet.

Jag stod framför dörren till sovrummet. Det var en stor dubbeldörr och den ena dörren var stängd men den andra stod på glänt. Jag föste upp dörren med min ena fot. Rummet var lite mindre än vardagsrummet men ändå av imponerande storlek för att vara ett sovrum. Mitt i rummet stod en dubbelsäng. I den låg mannen, med fötterna åt mitt håll. Han var helt naken. Och gränsle över honom satt min flickvän, min älskade Johanna, vänd åt mitt håll. Hon hade tagit av sig hårbandet, eller om det var han som hade gjort det. Hennes hår låg rufsigt i en mittbena på båda sidor om hennes blossande kinder och hon höll sina händer över sina bröst som hon kramade och masserade med sina händer. Hon red honom, sakta. Hon mötte min blick. Hon log lite snett mot mig, hon såg lycklig ut. Men ögonlocken hängde tunga över hennes ögon, hon var som i en annan värld. Jag stirrade mellan hennes ben för att se om jag såg något. Hennes vackra lår, musklerna som var spändes när hon rörde sig upp och ner. Och så hennes fitta. Den lilla glesa skyn av könshår över venusberget och så hennes blygdläppar som vara särade runt det grova kukskaftet. När hon sjönk ner gick den inte hela vägen in. Det var ganska långt kvar konstaterade jag. Och varje gång hon gled ner så långt kom det där ljudet från henne. En suck, ett stön, chockerande högt. Hon brukade aldrig låta så mycket när vi hade sex. Hon andades mest.

“Hej….”, viskade hon medan hon flämtade. “Det här….”, mer fick hon inte fram. Vad skulle hon säga? ”Det här är skönt? Det här betyder ingenting? Det här var mig en stor jävla kuk? Nej, för hon svor nästan aldrig, hon var så jävla snäll min lilla söta flickvän.

Jag såg mig runt i rummet. Det fanns inga andra möbler än en blommig fåtölj som stod i ena hörnet. I fåtöljen låg hennes röda klänning, hennes BH och hans kläder.

“Du kan sätta dig i fåtöljen om du vill Johan.”, hörde jag mannen säga medan han andades tungt. Situationen var komisk på något sätt. Och det gjorde det lite lättare på något sätt. Han lyfte på huvudet bakom henne.

“Vinet ja, ställ det i fönstret. Ta ett glas. Titta på oss. Om du vill.”, lade han till och sjönk sedan ner med huvudet på kudden igen.

Jag ställde ner de tre glasen och flaskan på fönsterbrädan av sten. Då såg jag att flaskan hade kork och jag hade glömt korkskruven. Vilken idiot jag är.

“Jag ska bara hämta korkskruven.”, sa jag och lämnade rummet. De svarade inte något, vad jag kunde höra. Jag hörde bara hennes jämranden och hans tunga andetag medan jag gick genom hela våningen igen för att hämta korkskruven.

Jag drog i kökslådorna på jakt efter korkskruven. Och i köket kom det där ruset i min kropp igen. Vad skulle jag få se när jag kom tillbaka? Detta kändes spännande. En spänning på livsfarlig nivå på något sätt. Vad skulle hända efter detta? Vad skulle hända mellan mig och Johanna? Hur skulle detta påverka mig? Påverka oss och vår relation? Tankarna snurrade medan jag letade febrilt efter korkskruven. Fan den är nog på soffbordet. Jag gick ut i vardagsrummet och där låg den ju. Korken från den första flaskan satt kvar på skruven och jag vred av den med ett litet knarrande ljud. Sedan gick jag tillbaka till sovrummet.

När jag kom in så låg Johanna i sängen. Hon hade dragit upp benen och vilade med fotsulorna på täcket. Benen var lite lätt särade och hon hade sin ena hand mellan sina lår och smekte sig själv med pek och långfinger. Liksom grävde med fingrarna i sin fitta. Mannen stod vid fönstret. Han höll i flaskan med ena handen. Hans kuk stod nästan rakt ut från hans kropp. Den var mörk och blank.
“Skruven ja, du tänker på allt.”, sa han när han fick syn på mig. Han sträckte ut handen och jag gav honom korkskruven. Han skar vant upp plasten runt flaskhalsen och tryckte ner korkskruven i korken.

“Hon är helt underbar.”, sa han medan han skruvade ner korkskruven. “Du är verkligen lyckligt lottad att ha en sån kvinna, Johan. Vilken underbar kropp, och vilken underbar fitta hon har. Jag har smakat henne också. Vilken nektar.”, sa han.

”Nektar?”, tänkte jag. Ja så kan man ju också uttrycka det, tänkte jag. För första gången sedan vi lärt känna honom smög det in sig en känsla av förakt gentemot honom. Var han ändå en idiot? Eller var det så att han kanske bara inte var helt perfekt? Mannen drog ur korken ur flaskan med ett plopp. Han hällde upp vin i de tre glasen. Han tog ett av glasen och gick till sängen där Johanna kasade upp sänggaveln för att luta sig mot den. Hon sträckte ut handen och tog emot glaset.

”Johan?”, han sträckte glaset mot mig och jag tog emot det. Min hand darrade.

”Skål, mina ny vänner!”, sa han, nickade till mig och nickade till Johanna som tog en liten klunk av vinet och ställde sedan glaset på nattduksbordet, och tittade mot mig. Jag tömde halva glaset i min mun, ställde ner glaset samtidigt som John.

”Jag förstår att du är nervös Johan. Kanske upphetsad. Du kan vara lugn.”, han tittade på mig allvarligt. Och jag vet inte om han bara pratade skit för att så snart som möjligt komma tillbaka till Johannas fitta, eller om han verkligen brydde sig om mig. Han tittade ner på sin kuk som nu slaknat något, men hängde ändå stor, tung och blank mellan hans lår. Fjärilen vid dess rot skimrade och såg nästan levande ut.
”Du får gärna känna på den Johan.”, sa han, skrattade och tog min hand som var varm och fuktig. Han behövde inte hjälpa mig på traven, jag var nyfiken på att känna på den, och det kändes också som att det skulle lätta lite på spänningen och värken som molade i min mage. Jag sträckte ut handen och greppade den om hans kuk. Den var varm, fast, hård, skön att röra. Jag klämde den lite i min hand. Jag hade aldrig rört någon annan mans kuk förut. Det kändes overkligt. Huden var överraskande len och tunn. Som att hålla i en stor varm gummibatong.

”Hur känns det?”, frågade Johanna från sängen.

”Det känns bra.”, sa jag tyst medan jag klämde på kuken. ”Ni får gärna fortsätta?”, la jag till. Jag var lite rädd för att stanna upp för länge. Rädd för att känslorna skulle hinna i fatt mig. Jag tänkte på historierna jag hört om krigsveteraner som vill tillbaka till kriget för att inte låta traumat hinna i fatt dem. Kanske var det så även med mig. John tog min hand, som jag hållit om hans kuk, förde den till sin mun och kysste den lätt. Sedan strök han mig över kinden.
”Du är en fin ung man Johan.”, sa han och såg mig i ögonen. ”Jag vill gärna att du ser på.”, om du vill. Jag nickade.

Jag satt mig i fåtöljen. Och medan John gick tillbaka mot sängen kunde jag inte låta bli att klämma på min egen kuk genom byxorna igen. Den var hård, och blöt kände jag. Jag var rädd för att klämma för mycket. Det kändes som om jag skulle kunna komma bara jag rörde vid den. Och skulle jag knäppa upp byxorna och smeka den så skulle jag definitivt komma. Då skulle detta kunna bli en mardröm. Om lusten försvann.

Mannen la sig bredvid Johanna i sängen. Han kysste henne. Hon kysste tillbaka. Mellan kyssarna tittade hon åt mitt håll och log. Hennes lilla tunga som sökte sig in i hans mun och rörde sig runt hans tunga. Hans hand som gled över hennes bröst, mage, ner mot hennes fitta. Hon särade på benen. Inte bara lite. Utan så mycket hon kunde. Jag blev chockad av synen. Hade inte trott att hon någonsin skulle våga göra så. Hans stora hand täckte hela hennes lilla fitta och jag såg hur han masserade och smekte den tills hon slöt ögonen. Det var helt tyst i rummet. Bara Johannas andetag och det diskreta smackande ljudet från när han smekte henne. Jag tittade på hans kuk och såg hur den stötvis växte igen. Från att ha legat tung på sidan, pumpades den upp som en luftmadrass, och stod snart rakt upp i luften. John satte sig upp lite i sängen, tog tag om Johannas hår i nacken, kramade med handen om håret.
”Tycker du om det?”, frågade han medan han tittade på henne med fast blick. Hon nickade. Han höll handen i ett fast grepp om hennes hår medan han föste hennes huvud ner mot sin kuk. Han tittade på mig med en annan blick än jag sett honom ha förut. Denna blicken var mörkare, mer bestämd. Otyglad lust, tänkte jag.

Han greppade om ena handen om sin kuk och tryckte ner Johannas huvud över kuken med den andra. Hon gapade och jag såg hur hennes läppar slöt sig kring hans ollon. Han höll kvar handen i hennes hår medan hennes huvud gled upp och ner över kuken. Det var svårt att avgöra om han bestämde takten eller om hon gjorde det. Kanske var det ett samarbete. Saliv rann från hennes mun över huden på hans penis. Kvävda ljud kom från hennes hals medan hon gled ner allt djupare med munnen över hans kuk. Sedan drog hon upp huvudet som för att hämta luft. Hennes mun som ett svart hål och de små läpparna blöta av saliv. Ögonen halvt slutna.

”Jag älskar din mun.”, viskade mannen till henne och kysste henne. Han släppte taget om hennes hår. Reste sig upp från sängen. Tog tag om hennes midja och drog hennes kropp mot kanten av sängen för att sedan ställa sig på knä på golvet vid sängen. Han vände sig mot mig.

”Om du vill kan du få titta på nära håll.”, sa han till mig. Johanna vände sig mot mig och log. Hon såg trött ut, eller lite berusad, kanske bara bortom sig av upphetsning.

På ett sätt var det skönt att ha min plats i fåtöljen. Att känna mig utanför och passiv. Men jag kunde inte motstå frestelsen att på nära håll få se den där kuken pressas in i hennes fitta. Jag reste mig upp från fåtöljen, gick fram till dem och ställde mig på knä bredvid John. Han tog sin ena hand och lade mot hennes knäveck och tryckte upp hennes ben så att jag skulle se. Jag stirrade på hennes fitta. Svullen, och öppen. Jag tittade upp mot hennes ansikte. Hon log mot mig, med samma överdrivet kärleksfulla blick. Hon var lycklig, det såg jag. Hon hade längtat efter en äldre erfaren man som tog henne. Det hade hon ju antytt ibland när vi pratat om intima hemliga fantasier. Och nu hade hennes dröm gått i uppfyllelse.

Mannen lade sin kuk över hennes venusberg. Drog upp hennes ben ännu högre så hennes fitta reste sig upp från sängen och så slog han försiktigt med sin kuk över hennes klitoris och blygdläppar. Johanna blundade och kved. Han kramade hårt om sin kuk så ollonet svällde ännu mer och så plöjde han ollonet fram och tillbaka mellan hennes blygdläppar igen, för att i en långsam rörelse, skjuta in sin kuk i henne.

Jag förlorade henne där. Det kände så. Det var som att jag insåg att hon aldrig skulle bli densamma igen. Hon skulle bara bli frustrerad av att få min lite-större-än-genomsnittet-kuk i sig efter detta. Att hennes fitta kunde rymma så mycket kuk fascinerade mig. Men hela var inte inne. Fjärilen vid roten var fortfarande ute i det fria.

”Ska vi se om fjärilen kan få komma in?”, frågade han oss rakt ut i luften. Vi svarade inte. Jag kanske nickade, jag minns inte. Sedan sköt han sakta in den sista biten av sin kuk i henne. Och pressade sig både bestämt och ömt mot hennes underliv. Han tog tag om båda benen, och höll samman dem med sina ena arm.

”Titta!”, sa han till mig och tittade ner. Där slöt sig hennes blygdläppar som en mun kring hans skaft. Munnen som slukade allt. Sedan började han knulla henne. Med långa drag. Han lät nästan hela kuken glida ur henne och sedan hela vägen in. Jag lutade mig med armbågen mot sängkanten och sträckte ut min hand för att röra henne. Jag lade två fingrar över hennes fittläppar, och kände både hans kuk och hennes blygdläppar med mina fingrar. Det kändes som om jag skulle kunna glida in med fingrarna och klämma mig varje gång han stötte in kuken. Han sa ingenting nu. Han bara fortsatte knulla min älskade Johanna. Mer och mer bestämt rörde han sig in och ur henne. Han tog tag om hennes höfter och lät henne vila sina ben mot sina axlar. En dovt smackande ljud hördes varje gång hon slog in i henne. Hennes bröst rörde sig upp och ner av rörelsen. Hon låg med huvudet bakåt, blundade och kved. Det lät nästan som om hon skulle börja gråta. Så tog han sin ena hand och pressade tummen mot hennes venusberg ner mot klitoris. Och hon skrek nästan rakt ut.

Jag reste mig upp. Kände att jag ville se hela bilden. Jag backade bak några steg och ställde mig i dörröppningen, lutade mig mot dörrkarmen. Nu såg jag dem i helfigur. Sängen, rummet, Johannas bleka kropp i dunklet, mannens kropp, mörkare än hennes, hans intensiva rörelse, sängen som ryste. Hur hon lät. Långa utdragna ylanden nästan. Som när två katter står och markerar mot varandra med djupa skrik. Hans arm utsträckt, hans hand med ett hårt grepp om hennes nackhår. Hans kuk som slog in i hennes kropp. Som att se en maskin arbeta. Takten som ökade. Han slängde en blick åt mitt håll, för att se var jag var. Men Johanna gjorde det inte, hon var på väg in i något annat. Något som hon aldrig upplevt förut reste sig under henne som en våg reser sig under en surfare. Hennes ben dinglade lealösa från hennes knäleder. Hon tittade upp i taket med vidöppna ögon. Sen kom några korta rytmiska utrop, hon lät nästan rädd för det som höll på att hända. Sen var det som att den där vågen reste sig och slungade iväg henne. Hennes kropp böjde sig uppåt som en båge, hon skrek rakt ut, hon lät som hon grät, som om någon sagt att hennes kära mamma just dött. Det var en förtvivlan i hennes rop. Hon upprepade ”Gud.”, om och om igen. Det pågick länge. Hennes kropp började darra. Ur strupen kom kvidanden och jämranden som aldrig ville ta slut.

”Jag kommer också.”, sa mannen lågt till henne. Och hans grepp om hennes nackhår hårdnade. Hans pressade sitt underliv mot hennes, och höll det helt stilla tryckt mot henne. Han kved. Andades tungt och djupt. Mumlade något om och om igen som jag inte hörde vad det var. Hans grepp om hennes hår tycktes lossa lite, och hans kropp slappnade av i takt med att hon också verkade landa i sängen igen. Något pågick fortfarande. Jag tror han fortfarande sprutade i henne. Det såg så ut på hans ansiktsuttryck och hur hela hans kropp stannat upp i sina rörelser. Sen kom en lång djup suck från honom. Johanna lyfte lite på sitt huvud och såg på honom och log. En tår glänste till i den yttre vinkeln på hennes öga. Hon såg förälskad ut när hon tittade på honom. Hennes blick varm varm och mjuk.

Jag flyttade ett par steg till höger och lutade mig mot den andra dörrkarmen för att se bättre. Han rörde sitt underliv från henne och hans kuk drogs sig sakta ur henne. Det kändes som om det tog en evighet. En orm som sakta ringlar sig upp från sin håla i marken. Den kom ut i sin helhet. Lång, grov och våt. Den hade slaknat något. Men fortfarande stor och svullen. Jag skymtade hennes fitta som var öppen som en ros. Hon slog armarna runt sina lår i höjd med knävecken, lät huvudet falla tillbaka ner mot sängen och blundade. Hans blick vilade på hennes svullna kön och jag såg ur det rann en flod ut mellan hennes blygdläppar. Han vände sig mot mig och log.

Jag minns inte riktigt något av resan hem sen. Jag minns att vi hade svårt att gå. Att det var skönt att komma ut i nattluften. Att Johanna inte sa så mycket. Att vi sjönk ner på varsin stol i bussen. Att jag hade min hand på hennes lår och att hon lutade sitt huvud mot bussfönstret där regndropparna sökte sig ner längs med glaset i det glittrande mörkret.

Johanna och John träffades fler gånger efter detta. Ibland på egen hand, men med min vetskap. Ibland fick jag titta på. Någon gång så ringde de mig under själva akten. Det finns fler minnen att återberätta.


Mannen med tatueringen.
  • Mannen med tatueringen
17

Kommentarer

13 svar till ”Mannen med tatueringen”

  1. Profilbild för Cogburn
    Cogburn

    Väldigt bra skrivet, svårt att sluta läsa, MEN jag får nästan ångest ju längre jag läser.

  2. Profilbild för Tushy
    Tushy

    Magisk !!
    Tänk om han har en lika välutrustad äldre vän ….

  3. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Fin novell, välskriven. Kommer det en fortsättning?

  4. Profilbild för John

    Mycket bra novell, välskriven och känns självupplevd. Håller med @Cogburn att man dras ohjälpligt vidare i berättelsen, upphetsning blandat med någon sorts ångest i sympati med pojkvännen. Å ena sidan det vackra i att se andra njuta, å andra sidan det plågsamma att se någon röra och få ens partner att njuta.

    Jag gillar att känna något när jag läser, inte bara upphetsning och det gör jag verkligen av den här novellen.

  5. Profilbild för Skorpion73
    Skorpion73

    Tack alla för era fina ord. Det kan komma en fortsättning. Som sagt så hände det lite fler saker. Och för er som undrar, det är självupplevt, sen har jag väl kryddat fem procent och slipat tre procent.

  6. Profilbild för John

    Jag måste också säga att dina beskrivningar är fantastiskt detaljrika och målande, mycket bra. 🙂

  7. Profilbild för Hailey
    Hailey

    Wow….. en helt underbar, välskriven och milt sagt inspirerande novell. Man kan lixom se för sig hela scenariot.

  8. Profilbild för Ewa-Lena
    Ewa-Lena

    Tack för en underbar berättelse

    1. Profilbild för Skorpion73
      Skorpion73

      Tack vad glad jag blir!

  9. Profilbild för Hundvalpen
    Hundvalpen

    Underbar o välskriven.
    Ser fram emot vad som sen händer.

  10. Profilbild för Calcifer
    Calcifer

    Denna novellen var riktigt fin att läsa! En av mina nya favoriter tror jag bestämt. Välskrivet som tidigare nämnt också. 🙂

  11. Profilbild för wingman
    wingman

    Väldigt välskriven, lång och bra novell som man inte kan sluta läsa, känslorna fångas mycket bra hos Johan.

    Tackar!

  12. Profilbild för Skorpion73
    Skorpion73

    Tack alla! Har börjat på fortsättningen…

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Någon som vet en läkare som kan ge denna special behandling? Bor i Väröbacka, men kan ta mig till Göteborg,…