Om oss

Välkommen till Erotopia!

Sidan är alldeles nystartad och mer information och lite regler kommer inom kort, så håll dig uppdaterad och läs hela texten. 🙂

Vi är två individer som startat den här sidan efter att bubblan.se lagt ner för gott i maj 2024. Vi tyckte att det behövdes en ersättare varför vi i all hast började bygga Erotopia.

Vi båda har skrivit sedan vi kunde hålla en penna eller låta fingrarna löpa över ett tangentbord och vi brinner för bra erotik då vi vet att det finns så många bra författarämnen som liksom vi behöver någonstans att publicera våra alster.

Några saker har varit extra viktiga när vi tagit upp stafettpinnen efter Bubblan och det har varit att varje författare ska ha 100% kontroll över sina noveller. Man ska kunna redigera och i förekommande fall även radera sina alster om man så önskar det.

Annat som är viktigt för oss är att ha ganska vida ramar utan att släppa tyglarna helt fria. Vi vet att man kan skriva fint, upphetsande och respektfullt om kontroversiella ämnen, men vi vill inte ha något ”slaffsigt”.

För oss är det också otroligt viktigt att alla, både män och kvinnor ska kunna vara här och kunna läsa och skriva i fred. Vi kommer se extra strängt på om just kvinnor får sådant i sina inkorgar man inte bett om. Sådant kommer leda till varning och avstängning om det kommer till vår kännedom. Kvinnor och män kompletterar varandra så bra, även i skrivandet och alla tillför vi olika perspektiv, så låt det gärna få vara så.

Därför till alla män, bete er värdigt och respektfullt och för att tala klarspråk, inga snuskiga anspelningar eller inviter som motparten inte bett om. Ett inledande ”hej” kan vara en bra start men minns att de flesta är här för att skriva och läsa.

Uppstarten

Under uppstarten kan man:

* Registrera sig som användare. Man får initialt statusen ”Prenumerant” och kan då bara läsa och kommentera noveller.

* De som vill kunna skriva noveller kan bli uppgraderade till författare. Det finns ett formulär för att enkelt påkalla redaktionens uppmärksamhet för att bli uppgraderad.

* Är du ny författare här hamnar dina noveller i kö för granskning. Vi granskar noveller oftast inom 24 timmar. Har vi några synpunkter så kommer vi att höra av oss via mejl eller den interna meddelandefunktionen. Det skulle kunna vara på grund av:
– Att novellens handling inte följer sidans regler (se nedan).
– Formatering, språk, stavning eller grammatik behöver ses över.
– Fel i valet av kategorier (se nedan).
– Övriga synpunkter, exempelvis dålig människosyn, onödigt ovårdat språk etc.

* Etablerade författare kommer att ges möjlighet att publicera utan föregående granskning. För att få göra det krävs bland annat:
– Du har publicerat ett antal noveller som håller god kvalitet i språk och handling.
– Du är väl förtrogen med hur man publicerar en novell, kategoriserar och i förekommande fall skapar serier.
– Vet hur man redigerar text för att förbättra novellen.
Missbrukas detta kan författare åter behöva få sina noveller granskade.Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…