Lillsyrran tjänar pengar

Det här är del 1 av 1 i Flickors längtan efter dyra jeans

Det finns en del saker i världen som verkligen kan beskrivas som lyckliga sammanträffande. Kanske ska jag vara tydlig med att de är lyckliga sammanträffande för en man som mig, som började jobba tidigt och därför alltid har haft pengar att spendera.
Det lyckliga sammanträffande jag pratar om är flickors obegränsade begär efter dyra jeans och deras ofta dåliga ekonomi.
Egentligen har jag aldrig sett mig som sexköpare, eftersom jag aldrig gått till prostituerade även om jag suttit på hotellrum i de flesta huvudstäderna i Europa och känt kåtheten välla fram. Det har alltid slutat med porr och en avrunkning. Innan internet hade ju hotellen ofta ett par tre porrkanaler på teven. Lustig nog kom kraven på att förbjuda porrkanaler på hotell samtidigt som internet började bli vanligare. Se där, ännu ett lyckligt sammanträffande.
Trots att jag inte ser mig som den typiska sexköparen har jag däremot använt mina pengar till att utnyttja unga tjejer. Egentligen är det först nu som jag insett vilken ganska omoralisk människa jag är. Att det dessutom vid flera tillfällen skett inom den närmaste familjen får mig verkligen att tänka efter. Men låt mig börja från början.

När jag slutade nian var jag enormt skoltrött. Att frivilligt sätta sig i skolbänken var otänkbart, så jag skaffade jobb på en målarfirma. Det är närmre 50 år sen och på den tiden att det fanns fler lediga jobb än människor att anställa, så att jag var sexton år och saknade utbildning var inget problem.
Det var ett skitjobb men lönen var ok. Om jag minns rätt hade jag tjugo kronor i timmen som lärling, vilket gav ut nästan två tusen i månaden. Mina kompisar som gick på gymnasiet fick en eller två hundralappar i månadspeng och det var i ekonomiska verklighet jag levde så jag lyckades spara en del och när jag fyllde sjutton hade jag fått ihop en rejäl slant. Jag betalade hem till till mor. Inte så mycket som hon behövde och inte så mycket jag hade råd med men vi var överens. Min lillasyster Monika gick åttan och fick 50 kronor i månaden i fickpengar och så fick hon de kläder mor ansåg att hon behövde och som mor hade råd med. Gul&Blå-jeans kunde hon bara drömma om.
Mor arbetade i vården och gick på ett schema som innebar att jag och Monika själv fick fixa middag ibland. Eller rättare sagt, mor hade förberett allt och sen fick jag värma och duka fram medan Monika satt inne på sitt rum, sur och tråkig och lyssnade på musik från kassettbandspelaren. Oftast diskade jag också eftersom jag inte ville att mor skulle bli arg när hon kom hem. Men just den här dagen var Monika mer ledsen än sur och hjälpte faktiskt till i köket.

Monika är två år yngre än mig och ganska liten och blyg. Sedan jag började arbeta och mest umgicks med vuxna så hade hon liksom på något sätt blivit ännu mer lillasyster. Hon var söt och jag hade ibland sneglat på hennes bröst som inte längre var sådär spetsiga som på småflickor utan mer runda.
Det var väl en nackdel med att jobba med vuxna, att man fick en annan bild av tjejer. Jag jobbade mest inne i måleriet och brukade därför fika med kvinnorna på kontoret. De flesta var ungefär lika gamla som mor och hade stora bröst. Eva-Marie, en av kontorstjejerna, brukade jag fantisera om när jag runkade.

Monika ställde fram tallrikar och glas medan jag värmde köttfärslimpan i ugnen och kokte potatis.
– Fan vad du är sur.
Jag såg ju att hon var mer ledsen än sur men det var min lillasyster så jag ville inte verka alltför omtänksam och snäll.
– Jag är inte sur.
– Jo, som en ättiksgurka.
– Nä, det är jag inte.
När vi satt vid bordet och åt frågade jag vad som var fel.
– Inget, svarade Monika.
– Jo, något är det.
– Inget du har med att göra.
Jag skrattade lite elakt.
– Jag vet. Du är kär i en kille men han är inte kär idag.
– Nä, jag är inte kär i någon kille.
– Wow wow wow, du är kär i en tjej?
– Du är en jävla idiot.
Vi tjafsade ofta sådär. Det gör väl syskon och det betyder inte så mycket. Att jag sa det där om att vara kär i en tjej var nog för att mor hade berättat om en kvinna på hennes jobb som var lesbisk. Det var inte så många som var det då, eller rättare sagt, de var nog lika många som nu men de pratade inte om det. Jag trodde egentligen inte att Monika var lesbisk och det är hon ju inte heller.
– Säg nu vad är, sa jag.
– Lovar du att inte säga något till mamma?
– Jag lovar.
När det var något jag inte fick berätta så trodde jag att var något riktigt hemligt men Monika ville bara inte genera mor, genom att påpeka att hon var fattig. Hon petade lite i maten innan hon sa:
– Jag vill ha ett par Gul&Blå-jeans.
– Va? Det är väl ingen hemlighet?
– Alla har såna utom jag. Mina jeans är köpta på Domus.
– Du får väl spara dina pengar.
– Det gör jag ju. Jag sparar varje månad.
– Då kan du väl snart köpa dem?
– Du är inte klok. Dom kostar 150 spänn! Jag kommer hinna bli en kärring innan jag har fått ihop pengarna.
– Du får väl jobba i sommar.
– Men jag vill ha jeansen nu!
– Då får du väl börja jobba nu.

Vi fortsatte småbråka under middagen. Medan vi dukade av fortsatte Monika att klaga på att hon hade fula och billiga jeans. Jag var också lite småsur för jag ville vara för mig själv. Eva-Marie hade haft en kort kjol på sig och en blus som öppnade sig så jag kunde kika in på hennes bröst. Hon kallade mig ”en riktig goding” och efter det hade jag varit lite kåt och ville bara komma in på mitt rum och få runka av mig.
– Kan du inte låna mig 70 spänn?
– Kan du betala tillbaka?
– Till sommaren, om jag får ett jobb.
– Om du inte får ett jobb då?
Monika teg. Jag såg att hon var ledsen. En stund såg det som om hon skulle börja gråta. Jag tyckte synd om henne och tänkte för en stund att jag skulle låna henne pengarna eller kanske ge henne dem. 70 kronor var ju vad jag tjänade innan lunch varje dag så det var nästan ingenting. Men jag ville få något för pengarna och jag ville komma in på mitt rum och ta hand om mig själv. Och i det ögonblicket fick jag en idé. Vad jag mest längtade efter nu var ju något som även min syster kunde erbjuda.
– Du kan ju tjäna pengar nu.
– Hur då?
– Jag kan ge dig 50 spänn.
Monika stirrade förvånat på mig. Som jag minns det växlade hennes blick mellan glädje och rädsla för att jag bara drev med henne.
– Du får 50 spänn om du klär av dig naken och låter mig titta på dig.
– Va? skrek hon.
– Kom igen. Du vill ha pengar och jag vill se din fitta.
– Jävla äckel!
Monika rusade in på sitt rum och jag hörde att hon låste dörren. Jag fortsatte röja i köket. Jag var fortfarande kåt och tanken på Monikas fitta gjorde det inte bättre, samtidigt kände jag en molande ånger över vad jag sagt. Det är ju ändå min lillasyster. Sen fanns ju också rädslan för att mor skulle få reda på det, eller än värre, att Monika skulle berätta för sina kompisar och att det snart skulle sprida sig att jag var ett ”jävla äckel”. Jag ångrade mig mer och mer. Det var dumt gjort och jag tappade humöret och lusten. Det var en timme tills mor skulle komma hem och jag gick in på mitt rum och tog fram byggmodellen jag höll på med sedan en tid. En Airfix DC3:a, som än så länge bara bestod av flygplanskroppen och högervingen.

Jag vet inte hur lång tid det gick, jag hade knappt kommit någonstans med modellen när dörren öppnades och Monika kom in. Det syntes tydligt att hon hade gråtit. Kanske för det jag sagt, kanske för att hon inte längre stod ut med jeans från Domus.
– Ok, sa hon.
– Ok?
– Du får titta på mig om jag får 50 spänn.
Jag borde sagt nej, jag borde insett hur fel det var men jag hade faktiskt aldrig varit med en tjej. Jag hade faktiskt inte ens sett en fitta på nära håll utom i porrtidningarna jag gömde bakom högen med Fantomen-tidningarna i garderoben.
– Vill du? frågade Monika och knäppte upp en knapp i blusen.
Jag var sjutton år och en enda knapp, som blottade några centimeter hud mellan brösten fick kåtheten att rusa tillbaka med full kraft. Jag drog ut nedersta skrivbordslådan och drog fram en liten kartong som innehållit en Spitfire-modell och nu innehöll min kontantreserv, kanske 250 eller 300 kronor. Monika stirrade som förhäxad på pengarna. Jag drog fram en femtiolapp och räckte henne. Hon vek den noga och stoppade ner den i byxfickan innan hon började klä av sig.
Det var inte precis någon striptease. Monika klädde av sig medan hon rodnade intensivt. Plötsligt stannade hon i rörelserna.
– Du får inte röra mig!
– Jag lovar. Bara titta.
Min lillasyster stod naken framför mig. Hon höll händerna längs med sidorna och stirrade rakt fram. Hennes bröst var inte så stora som jag trodde men så fina med ganska stora hårda bröstvårtor. På den tiden trodde jag att bröstvårtor var som snoppar att dom blev hårda bara när en tjej var kåt. Men nu förstår jag hur utlämnad Monika måste ha känt sig. Det var i mars och även om vi hade centralvärme var det nog lite småkallt i rummet.
Nedanför den platta magen fanns en gles och mjuk buske som inte helt täckte det mörka streck – själva den hemlighet jag för första gången fick se på riktigt. Min kuk var redan stenhård och spände i byxorna. Ett par byxor från Domus eller Junior-Center, tror jag. Konceptet märkeskläder har aldrig riktigt fungerat på mig.
– Lägg dig på sängen.
Monika skakade på huvudet.
– Jo, lägg dig på sängen. Jag ska inte röra dig. Jag har ju lovat.
Monika gick mot sängen och la sig. Jag passade på att dra av byxorna och kalsongerna. Jag var inte det minsta generad, jag var alldeles för kåt för det. Monika stirrade på min kuk som stod snett uppåt. Jag vet inte hur mycket hon visste om sex, mer än sexualundervisningen i skolan.
– Sära på benen så jag får se ordentligt.
Återigen skakade Monika på huvudet.
– Du har fått 50 spänn, jag ska få se din fitta.
Hon särade på benen.
– Lite till.
Hon lydde och jag såg hur hennes bleka blygdläppar särades, den mörka skåran vidgades och jag var nära att svimma av upphetsning. Jag, satte ett knä på sängen för att komma närmre och tittade noga medan jag började runka. Jag hade inte lärt mig att hålla tillbaka, jag ville bara få utlösning. Det var den första fittan jag såg på riktigt och än idag kan jag blunda och minnas hur underbar den var. Monika var stel i kroppen och stirrade rakt upp i taket, utom när nyfikenheten blev för stor och hon sneglade på min kuk.
Jag runkade hårt och intensivt och insåg att jag snart skulle komma. Jag hade inte hämtat toapapper och riskerade att spruta i sängen, då kom jag på vad jag sett i tidningarna flera gånger.
– Du får 20 spänn till om jag får spruta på dina bröst, stönade jag fram.
Monika nickade. Jag ställde mig på knä intill henne och lutade mig fram. Jag hann precis sträcka mig över henne när min sperma började pumpa ut över hennes bröst. När jag blev medveten igen såg jag att Monika stirrade i taket och svalde som om hon var äcklad över hela situationen. Jag kände en viss ånger, eller rädsla. Tänk om någon skulle få veta.
Jag tog fram två tiokronorssedlar och räckte till Monika. Hon samlade ihop sina kläder. Återigen hade hon tårar i ögonen. Sperman rann långsamt över hennes bröst och ner på magen.
– Berätta inte för någon, snälla? var det sista jag sa innan hon gick in badrummet.

Dagen efter berättade Monika för mor att hon fått arbete i stallet. Hon skulle hjälpa till när de små barnen var där på ridskola, och snart skulle hon själv kunna köpa jeansen hon ville ha. Mor blev glad för Monikas skull men även för sin egen, för kläderna på Domus var ju inte heller gratis.
Jag var förvånad över hur ogenerat Monika ljög. Det klart att hon inte kunde komma hem med dyra jeans utan en förklaring. Om hon ljög för att skydda mig eller sig själv vet jag inte.

Eva-Marie blev allt mer flörtig på jobbet. Jag kände mig stolt över hennes intresse och struntade i att hon var en bit över 40 skulle bli mormor snart. Jag var kåt nästan hela tiden. Mor hade schema där hon var ledig alla kvällar så jag hade inte mycket tid för mig själv.
Ett par veckor senare när mor jobbade sent för första gången på länge var jag extra kåt för att Eva-Marie inte bara ”råkat” visa sina trosor när hon satte sig, hon hade dessutom strukit med en hand över mitt bröst: ”vi får göra riktig karl av dig snart”.
När jag kom hem från jobbet satt Monika på sitt rum och höll på med läxan. Hon hade haft sina nya jeans nästan varje dag i en vecka.
– Behöver du pengar? frågade jag.
Hon tittade upp från boken. Hon hade musik på och hade inte hört mig komma in. Jag tog upp 70 kronor ur fickan och höll upp dem framför henne. Jag måste ha framstått som ett svin för henne men det var också som om hon väntat på detta. Hon ryckte till sig pengarna och började klä av sig. Sen la hon sig på sängen med benen särade. Hon tittade inte i taket, hon såg mig först i ögonen och sen när jag fått av byxorna tittade hon bara på min kuk.
Den här gången ville jag dra ut på det lite mer. Inte länge men några minuter till.
– Sära på benen så mycket du kan, sa jag.
Utan minsta tvekan drog hon upp knäna och vek sedan benen utåt så att hon låg helt utfläkt framför mig. Jag kunde se en bit in i hennes rosa inre. Jag var förhäxad över hur hennes blygdläppar långsamt pulserade.
– Öppna dig.
– Vad menar du?
– Använda fingrarna. Öppna din fitta.
Hon förde ner händerna och satte fingrarna på utsidan av fittan.
– Hur mycket betalar?
– En tia extra.
Monika förde isär fingrarna och öppnade sin fitta för mig. Som tjejerna i porrtidningarna låg hon vidöppen för mig. Fast det här var på riktigt. Ljus rosa och glittrande av fukt. Jag runkade intensivt och vid ett tillfälle lyfte jag blicken från fittan och såg upp på Monika. Våra blickar möttes. Hennes rädsla var som bortblåst. Hon hade förstått vad vi båda kunde få ut av detta.
Utan uppmaningen öppnade hon sig lite till och jag kunde inte hålla tillbaka utlösningen. Den här gången siktade jag inte på hennes bröst utan tömde mig över hennes händer och fitta. Hon lät det hända ända tills en droppe sperma skvätte rakt på den öppna fittan. Monika ryckte till.
– Är du inte klok? Tänk om det rinner in…
Jag var sjutton och hon femton. Vi hade inte så mycket koll. Men det rann inte in och gjorde henne inte med barn.

Tredje gången jag skulle betala för att Monika skulle visa sin fitta, visade jag henne en bild på en tjej som hade sperma rinnande över ansiktet. Jag hade tänkt erbjuda henne 50 spänn för att spruta henne i ansiktet men istället slet hon tag i tidningen och la den på sängen. Vi var fortfarande påklädda men min kuk bultade i byxorna, och än mer bultade den när jag såg min syster sitta och titta på bilder på tjejer som fick kuk i alla hål.
Jag trodde hon skulle bli chockad och skrämd men i lugn och ro granskade hon bilderna. Monika tittade på en bild av en tjej som blev knullad i fittan och sa bara att det där kommer aldrig att hända. Sen var det samma tjej och samma kille men nu hade de analsex. Monika gjorde en grimas:
– Fy fan vad äckligt!
Jag tänkte nog samma sak. Tror jag, jag minns inte riktigt men att stoppa in den i rumpan verkade konstigt. Jag var sjutton år och som sjuttonårig hetero är fitta närmast överjordiskt. Något mytologiskt, målet med allt. Det var på något sätt meningen med livet.
Sen tittade hon på bilden av en asiatisk tjej som hade en stor kuk i munnen och på bilden på nästa sida såg man hur en stråle sperma träffade hennes ansikte. Jag visste inte då att Monika och hennes kompisar hade pratat om att suga av killar, att några i klassen redan hade gjort det. Sen sa Monika att hon ville ha två hundra för att göra det.
– Två hundra? ropade jag.
– Ja, men jag kan runka dig för hundra. Vill du det?
Det var en tanke jag inte ens tänkt, att någon annan kunde runka åt en. Men det var så nära jag kunde komma riktig sex utan betala två hundra. Än idag kan jag förbanna min snålhet, men det är just att jag alltid varit så snål som gjort mig ganska rik.
– Ok, men jag vill ändå se din fitta.
Monika ryckte på axlarna och log. Sen kastade hon ner tidningen på golvet, klädde av sig och la sig på sängen med benen brett isär. Med ena handen öppnade hon sig och lät mig stirra in mellan hennes ben. Monikas fitta hade på något sätt förändrats. De smala, bleka blygdläpparna var nu svullna och ljusrosa, det köttiga rosa inre glänste av fukt och hennes fitthål öppnade sig som en mörk lockande grotta. Jag minns tunnelseendet. Jag förvånas idag över att jag inte kastade mig över henne och tvingade mig in i henne. Jag kunde våldtagit henne, och flera gånger när jag varit ensam på hotellrum har jag fantiserat om att jag verkligen gjorde det.
– Kom närmre, sa Monika.
Jag krånglade omkring bredvid henne. Visste inte riktigt hur jag skulle bete mig, hitta en ställning där hon kunde ta på mig samtidigt som jag kunde se in i henne. Såhär efteråt är jag mer förvånad över hur snabbt Monika tagit över våra stunder tillsammans.
Hon var femton, liten och smal och vig, så hon lyfte sitt underliv, lät de särade benen liksom sväva fritt i luften, så jag kunde titta rakt in i henne, samtidigt som jag stod på knä med staken vajande över hennes bröst. Jag var så kåt att det snurrade i skallen. När hennes lilla hand slöt sig om min kuk nästan svartnade det för ögonen. Jag tog blicken från hennes fitta och såg hur hennes smala fingrar rörde sig fram och tillbaka längs med kuken. När hennes fingrar gled över ollonet gick det som elstötar genom kroppen.

Det jag berättar nu är ju en gammal mans minnen. Hennes små flickbröst, den smala handen, den platta magen och den glesa busken över de fasta, lite svullna blygdläpparna, var ju bara så det var för en ung kille.
Jag såg hennes hand, hennes bröst, såg hennes vackra leende, de lite fylliga läpparna hon slickade på då och då. Men mest minns jag hennes glittrande ögon, hennes hand runt min stenhårda kuk och hur den makt hon hade över den gav henne någon sorts glädje. Minns jag rätt att hennes ögon för en stund lockade mig mer än hennes fitta?
Monikas hand runkade mig med korta snabba tag och efter bara någon minut kände jag hur lårmusklerna spändes, pungen drog sig samman och det kittlade från rövhålet fram till ollonet. Jag sa inget, jag bara stönade korta intensiva stön. Jag såg ner på min kuk och Monikas arbetande hand.
Monika riktade min kuk uppåt och de två första spruten träffade henne i ansiktet. En sträng sperma gick från hakan till kinden och böjde sig in i hennes öppna mun. Först skrattade hon till sen började hon fräsa och spotta. Resten av sperman träffade hennes hals och bara någon enstaka seg droppe landade på hennes bröst.

Efter det runkade Monika av mig ganska ofta och hon vande sig vid att ta emot sperman i ansiktet. Hon smakade på den ibland men jag tror aldrig hon svalde den. Min ekonomi försämrades en del men Monikas förbättrades och hon hade de coolaste kläderna på högstadiet.

Det tog liksom bara slut efter sommaren. Monika fick ett sommarjobb och tjänade egna pengar. Det gjorde mig inte så mycket att hon slutade runka av mig för Eva-Marie hade bestämt sig för att hon ville ha ”en liden påg” att leka med. Hon var från Skåne och hade flyttat hit när hennes man fick jobb på Torslandaverken. Hon var extremt kåt, omättlig och vulgär och jag fick mer än jag hade kunnat fantisera om. Jag fick också lära mig att analsex inte är äckligt. Tvärtom.
Monika och jag har behållit kontakten under alla år. Vi är goda vänner och hennes barn har alltid tyckt att jag är en skojig morbror. Vi har aldrig pratat om det som hände då.


Flickors längtan efter dyra jeans
  • Lillsyrran tjänar pengar
17

Kommentarer

3 svar till ”Lillsyrran tjänar pengar”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Snyggt, får vi någon fortsättning?

    1. Profilbild för Ambig
      Ambig

      Ja, jag har ytterligare ett par minnen om flickor i behov av pengar att berätta om.

  2. Profilbild för wingman
    wingman

    Skön novell!

    Vi vill höra om Eva-Marie oxå!

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Någon som vet en läkare som kan ge denna special behandling? Bor i Väröbacka, men kan ta mig till Göteborg,…