Hampus underbara sommar 4) Födelsedagen

Det här är del 4 av 9 i Hampus underbara sommar

Han var naturligtvis vaken när mamma kom upp för trappan, men han låtsades sova när hon steg in i rummet med bricka i händerna.
”Har den äran på födelsedagen, min älskade pojke!” sa hon med mjuk röst.
Hon ställde ifrån sig brickan, böjde sig ner och gav honom en mjuk puss på munnen.

Presenterna var ganska förutsägbara, kläder, playstationspel och lite annat. Han tackade och kramade mamma. Hon såg lite finurlig ut och sa:
”Ja, det här var kanske inte så märkvärdigt, men det kommer två presenter till. Den ena är en väldigt stor grej, men den måste du själv bestämma om du vill ha. Den ska jag berätta om efter frukost och när du klätt dig. Då ska vi sätta oss i lugn och ro och prata om den. Den andra är egentligen inte från mig, men den är jag rätt säker på att du vill ha. Den får du senare.”

En dryg timme och en ordentlig kram med stånd senare satt de i soffan. Hampus fattade absolut ingenting av vad som var på gång och varför han måste bestämma om han ville ha denna mystiska present. Men eftersom mamma såg så glad och mystisk ut fick han ett pirr i magen, det kändes som att det kunde vara något väldigt speciellt.
”Jag måste börja med en fråga”, sa mamma. ”När jag frågade dig då när du fått länkarna av mig vilka filmklipp du tyckte bäst om, sa du att det var de från nakenstranden. Tycker du fortfarande det?”
”Ja, jag tror det.”
”Då kommer nästa fråga: Skulle du vilja uppleva detta i verkligheten?”

Hampus blev helt ställd. Vad var detta? Vad skulle han svara?
”Ja, alltså… Hur menar du? Jo, det skulle jag väl… Men det var ju bara vuxna och äldre?”
”Så här är det”, sa mamma. ”De filmerna som du har sett är nog från amerikanska västkusten. Men om du vill detta så är det inte dit vi ska åka, det finns något både närmare och mycket bättre.
Vid Tysklands kust not Nordsjön ligger det en massa små låga öar. Det finns en som är ganska känd och som heter Sylt, där finns det en massa nudiststränder. Men den som jag pratar om heter Sandbrode och är väldigt okänd. Det är en liten ö, bara en kilometer på bredden, helt privatägd och bara hundra pers får vara där samtidigt. Jag var där när jag var nitton tillsammans med en kille jag var ihop med då och det var en otrolig upplevelse för mig, man kan säga att den präglade mig. ”
Hampus hajade till.
”Nej, det är inte han som är pappa till dig”, sa mamma. ”Men i alla fall, jag har haft koll på det här stället i alla år sen jag var där. Det var 2002, och det funkar precis likadant nu som då. På ön är i princip allt inom sex tillåtet, bara det är i samförstånd. Man måste använda kondom om man har samlag, och inga mobiltelefoner eller kameror är tillåtna, och alla är nakna. Bara folk från sexton år upp till femtiofem är välkomna och nu är du sexton. Hur känns det?”

Han kände sig helt förvirrad.
”Skämtar du med mig??”
”Nej, älskling, jag skulle aldrig skämta om nåt sånt! Ska jag berätta mer?”
Han nickade.
”Man bor på ett hotell som ligger på fastlandet, där bor bara de som får vara på stranden. Jag har preliminärbokat en vecka för oss, och senast i morgon måste jag antingen bekräfta eller avboka, så innan dess måste du bestämma om du vill det här.”
”Du och jag?”
”Du och jag, Anna och Ylva. Och om du vill att vi gör det här så delar du och Ylva rum, och jag och Anna.”

Dela rum med Ylva, han kunde bara föreställa sig vad de kunde göra. Men så fick han en tanke.
”Men, blir inte det här väldigt dyrt, har vi råd med det?”
”Du är så omtänksam, min vän, det är så typiskt dig att tänka på det! Ja, det är inte gratis direkt, men det är en sån grej som jag drömt om sen dess att få göra om och jag har sparat undan pengar. Jag skulle vilja att du fick uppleva nåt sånt som jag fick. Och jag tycker att du är minst lika mogen vid sexton som jag var vid nitton. Vill du fundera ett tag?”
Hampus tvekade inte.
”Nej, det är klart att jag vill åka!! Det låter ju helt sjukt bra!!”
”Säkert? Alldeles, alldeles säkert?”
”Ja!!”
”Ok! För säkerhets skull så väntar vi i alla fall till i morgon med att boka ifall du skulle få kalla fötter. Kom så kramas vi!”

De stod länge och kramades. Han fick jättestånd och mamma tryckte tillbaka. De stod där en lång stund, vaggade och nästan småjuckade mot varandra.
Hampus kom att tänka på en sak och bröt kramen.
”Jag måste fråga en grej. Du och Anna, om ni ska bo ihop, kommer ni att ha sex?”
Mamma skrattade mjukt.
”Ja, det tror jag nog.”
”Brukar ni ha sex?”
”Ja, ibland, inte så sällan. Känns det konstigt?”

Han tänkte efter.
”Nej, det känns ok… Det känns faktiskt lite sexigt att tänka på!”
”Skönt att höra!” skrattade mamma.
”Men då har jag en fråga till”, sa Hampus. Du sa förut en gång att du gillade att ha sex med tjejer, men att du föredrar killar. Har du sex med killar nån gång?”
”Oj, det är en stor grej att svara på, det måste jag spara. Jag lovar att svara på det också, men inte nu. Men en sak ska du veta: Förutom du och dina kompisar och morfar så kommer ingen med penis över tröskeln till det här huset, i alla fall inte så länge du bor hemma.”
”Ok…”

Det blev tyst en stund.
Hampus bröt tystnaden.
”Du sa nåt om en present till, får jag reda på den nu?”
Mamma skrattade lite.
”Så här är det: Alla dina kompisar är ju bortresta så därför kommer vi att ha födelsedagsmiddag ikväll med Anna och Ylva. Då får du presenten av Ylva, och du kanske kan gissa vilken sorts present det är… Men ett tips från coachen är att spara dig till ikväll.”

På förmiddagen fick han två telefonsamtal. Det första var från mormor och morfar. De bodde sen några år i Dalsland där mormor kom från, men det var deras hus som Hampus och mamma bodde i nu, morföräldrarna hade överlåtit det på mamma till ett ganska lågt pris. Morfar och mormor hade varit hans extraföräldrar när han var liten när mamma jobbade och pluggade. Morfar var en av hans stora manliga förebilder, han var i praktiken den pappa Hampus aldrig haft.
Det andra samtalet var mer överraskande. Det var hans före detta lärare Mikael som han haft i NO och som varit hans mentor i hela högstadiet. Mikael var skolans bästa lärare, rolig, bestämd, bra pedagog, brydde sig om alla elever i klassen. Han var nästan en idol för Hampus, och det kändes som att Mikael brydde sig extra mycket om honom.
”Jag tycker att det är kul att ha lite kontakt med de elever som vill det efter att ni gått ut”, sa Mikael. ”Det är flera elever i klassen som har addat mig på Facebook och då tänkte jag på dig. Men du kanske inte har Facebook? Och så vet jag att du fyller idag, grattis!!”
”Tack! sa Hampus. ”Kul att du ringer, du har varit bästa läraren! Jo, jag har Facebook men jag använder det inte knappt alls, men jag kan adda dig så kan vi ha kontakt på Messenger ibland.”
”Kul!” sa Mikael. ”Då hörs vi, och ha det så trevligt idag! Och hälsa din vackra mamma!”

Vid sextiden på kvällen ringde det på dörren och in stormade Anna och Ylva. Anna hade ju också funnits i hans liv så länge han kunde komma ihåg, men de senaste åren hade han börjat titta lite på henne också på ett nytt sätt. Anna var några år äldre än mamma men också välbevarad. Hon hade mörkt långt hår, såg lite sydländsk ut, och hade stora bröst som han ibland fantiserade om.
Hon kramade honom hårt, han kände de stora brösten och fick förstås stånd. Anna skrattade och tryckte mot, precis som mamma.
Sen böjde hon sig bakåt och log mot honom.
”Veronica har minsann skvallrat om att du är på! Jag menar vårt stora erotiska äventyr. Härligt, Hampus!! Och var stor du har blivit, haha!”

Hon räckte över ett paket och han öppnade det. Det innehöll en bok som hette ”Hallongrottan”. Den var röd och på omslaget var det en fitta. Han rodnade lite när han öppnade den och bläddrade lite. Den var uppenbarligen en bok om olika samlagsställningar och hur man får en kvinna att njuta maximalt.
”Jag tänkte att du och alla dina älskarinnor kan ha nytta av att du läser den här”, sa Anna och skrattade.
”Tack så mycket!” sa Hampus och kramade henne igen.

”Nu är det min tur!” sa Ylva. Hon kramade honom hårt, och snart kysstes de utan att bry sig om att mamma och Anna tittade på. Hon viskade i hans öra:
”Jag blir så våt i fittan bara av att tänka på vad du och jag kan göra när vi bor i samma rum, och alla grejer vi kan göra på stranden”
Han fick ett kuvert i handen och öppnade det och läste på kortet som var skrivet med snirklig röd text:
”Lektion 4, 5 och 6, samt Examen i Ylvas Sexskola.”
”Och detta äger rum ikväll!” sa Ylva glatt.
Hampus rodnade igen

Mamma kom med en bricka med höga glas och en flaska bubbel.
”Nu skålar vi för Hampus och för allas vår vänskap och för erotiken!”
Bubblet var gott. Han hade druckit några munnar sånt tidigare och gillat det direkt.

Vid middagen satt han bredvid Anna och mittemot Ylva. Mamma erbjöd honom att smaka lite vin eller om han ville ha en öl, men Hampus drack läsk. Han mindes vad just Mikael sagt till killarna när de hade sexualkunskap, att mycket alkohol var värdelöst om man skulle ha sex, man tappade känseln och i värsta fall fick man inte ens upp den.

De åt, pratade och skrattade mycket. Ibland la Anna sin hand på Hampus lår när de pratade, farligt nära hans underliv och han satt med ett permanent stånd. Under desserten kände han Ylvas fot som smekte upp för insidan av hans lår och klämde på hans stånd. Men han flyttade undan den, det fick inte hända några olyckor. Ylva fnissade och formade läpparna till en puss. Sen slickade hon lite på överläppen och då var Hampus tvungen att titta bort.

”Vi tar disken!” sa mamma. ”Jag tror att ni båda är spända på Ylvas present så ni får lämna bordet nu om ni inte vill ha mer.”

När de kom upp i hans rum och hade kyssts en stund frågade Ylva:
”Har du haft sex med nån annan sen första gången med mig?”
Hampus skakade på huvudet.
”Ok”, sa Ylva. Du vet, jag är en väldigt kåt typ och väldigt öppen för sex, åtminstone med dig. Men alla tjejer fungerar inte alls så. Det lär finnas en sorts nedärvd försiktighet i våra gener. Lektion fyra handlar om hur man smeker och får en tjej att känna sig avslappad, uppvaktad och upphetsad. Vi börjar med kläderna på och så ska du förföra mig, från kyss till knull!

Och Ylva visade honom alla ställen där de flesta tjejer vill bli smekta, och hur man kysser på rätt sätt både på munnen och på hela kroppen. Efter en dryg halvtimme låg de där nakna och flämtade av lust och han var på väg att styra in kuken i hennes kåtvåta knullgrotta.
”Nähä, stopp!” flämtade Ylva. ”Du vet vad som gäller på Sandbrode! Nu ska vi knulla med kondom. Det är lektion fem!”
Hon plockade fram en kondom och Hampus rullade på den så som han hade sett i en instruktionsfilm.
”Så!” sa Ylva. ”Kom nu in i mig, min härlige älskare!”

Hampus var så kåt att han inte kände någon större skillnad med kondomen, det var bara härligt och nu hade de laddat upp så mycket att båda kom på bara några minuter.
När de vilat en liten stund övervakade Ylva hur han knep om kondomen när han drog ut.

”Nu tar vi en paus innan sista lektionen”, sa Ylva. ”Även om du är sexton år kan du behöva det.”
De låg och pratade om allting, om sex och om alla förväntningar inför Sandbrode. Han smekte sakta hennes bröst medan de pratade och efter en stund sökte sig hennes hand ner och tog ett grepp om hans kuk. Hon runkade inte, bara klämde lätt på olika ställen på den. Det räckte, efter en stund låg han där med ett praktstånd. Han sträckte ner handen och hon särade på benen, han kände att hon var lika våt som han var styv.

”Nu!” sa Ylva. ”Nu kommer sista lektionen! Det är en dubbellektion. Den handlar om ställningar, och den handlar om att inte komma!”
Hon lärde honom en hel del knep för att inte komma för tidigt, både psykologiska och fysiska knep. En del kände han redan till och hade praktiserat när han runkat, till exempel att knipa till om toppen på kuken.
”Lägg dig på rygg”, kommenderade hon sen. Hon gränslade honom och tog ett tag i hans kåtpåle och sänkte sig sakta över den. Långsamt började hon rida, men tempot ökade snabbt.
”Smek mina bröst”, bad hon, och Hampus koncentrerade sig på att smeka dem som han visste att hon ville bli smekt. Hela tiden var han strax under punkten utan återvändo.
Utan förvarning vände sig Ylva så att det blev en omvänd cowgirl. Det var också skönt men inte lika grymt upphetsande när han inte kunde se hennes ansikte och bröst.
Nästa ställning var doggy. Han viste att Ylva gillade den väldigt mycket, själv tyckte han att det var tråkigt av samma anledning som att han inte gillade omvänd cowgirl så mycket. Därför kunde han också pumpa på hårdare utan att komma, men då kom Ylva istället. När hennes fitta började krama om kuken blev det kris, men han klarade sig precis.
Sista ställningen var sked. Den hade de aldrig gjort förut och först var den lite svårare tekniskt. Men snart funkade det bra och han tyckte om den. Han kunde hålla om hennes bröst och var väldigt nära liksom. Och när hon vred på huvudet så att deras munnar och tungor möttes var han tvungen att avbryta, annars hade han sprutat igen.
”Det gör inget att du stoppar, du har klarat det jättebra och du fick mig att komma igen utan att du själv kom, det är mer än godkänt!” berömde Ylva. Men nu är jag törstig, vi går ner i köket.”

De brydde sig inte om att sätta på sig några kläder. Mamma och Anna var i mammas sovrum och därifrån hördes dämpade stön.
”Hur länge har du vetat att våra mammor har sex?” frågade Hampus.
”Hmm”, sa Ylva. ”Jag tror jag var fjorton eller femton.”
”Är du ok med det?”
”Ja, absolut! Du då?”
”Jo, absolut, jag med.”
”Veronica är het!” sa Ylva.
”Anna också!”

När de kom ner i köket tog Ylva fram ett glas ur ett skåp och böjde sig sen över vasken och fyllde det med vatten. Hampus såg på hennes bak och såg hur fittan öppnade sig bakåt när hon böjde sig fram. Han hade fortfarande halvstånd som växte till fullt stånd och han tog om hennes läckra stjärt, knäade lite och körde in kuken i hennes fortfarande våta hål.

”Whoa!” ropade Ylva förvånat. ”Hallå där, man frågar först!”
”Ok, förlåt!” stammade Hampus, och började dra ut kuken.
”Men det var skönt, ta några drag så du får känsla för det, men sen måste du spara dig.”

Det var rätt häftigt att knulla stående med Ylva böjd över vasken. Men det blev bara några drag, hon hade rätt, han måste spara sig.

Ylva vände sig och tittade på köksbordet. Hon flyttade undan några grejer och sa:
”När vi ändå håller på så kan du testa detta!”
Och så la hon sig på rygg på bordet med fittan precis vid bordskanten.
”Kom, kör in den! Det här är lite häftigt!”
Hon lyfte sina ben så att vadorna vilade på hans axlar och så körde han in kuken och började knulla. Det var väldigt sexigt och han kände direkt att han var på väg.
”Ok, det räcker! Det här kan vi göra om en annan gång!” stönade Ylva.

När de kom upp för trappan gick Ylva bort till mammas rum och knackade.
”Examen nu!”
”Ok, ge oss fem minuter!” hördes det där inifrån.
Hampus stod där och gapade. Skulle Anna och mamma kolla på examen???
”Vad är det?” frågade Ylva.
”Ska de vara med när vi har examen?”
”Ja, du måste ju klara av att ha sex med åskådare när vi är på Sandbrode, så det är bara att vänja sig! Men jag ska berätta för dig nu vad vi ska göra så att det blir mer flyt sen.”
”Ok…?”
”Först ska du slicka mig”, sa Ylva. ”Och sen kommer jag att suga dig så att du har ett ordentligt stånd. Sen ska vi knulla. Cowgirl, sen sked, sen doggie, och då tror jag att det kommer att gå för mig som nyss, sen missionären och då kommer du! Och om du är på väg att komma för tidigt, kläm nånstans på mig, två korta, så vet jag och vi går vidare till nästa moment.”
”Tror du verkligen att jag klarar det här?”
”Ja, det tror jag, annars hade jag aldrig velat att vi skulle göra detta!”

De la sig på sängen och småhånglade. Han kunde inte få nog av henne. Hon var så söt och hennes kropp av så sexig, men framförallt var hon en så sexig person, liksom kåt utan att be om ursäkt för det, glad och kåt.
Det knackade på dörren och mammorna kom in. De var båda klädda i vit behå och trosor, och det var mycket spets och mycket genomskinligt. Båda log glatt och nästan lyckligt. Hampus ögon drogs till Anna, han hade aldrig sett henne så här. Hennes stora bröst var bara nödtorftigt dolda av behån, och genom spetsarna och det genomskinliga tyget kunde han se allt.
Ylva hade satt ut två stolar nån meter från sängen.
”Varsågod och sitt!” sa hon. ”Ni är som examinatorer hjärtlig välkomna till Hampus Anderssons examen i sex!”
”Tack!” sa både Anna och mamma.
”Det ska bli mycket spännande och förhoppningsvis tillfredställande”, sa mamma.

Ylva la sig på rygg i sängen och Hampus la sig ovanpå, stödd på armbågarna och så kysstes de.
”Det kommer att gå jättebra”, viskade Ylva. ”Det är ju bara våra gamla mammor, våra kåta gamla mammor!”
Hampus kysste sig ner över hennes öron, hennes hals, ner till brösten. Han slickade och sög på brösten, sög in bröstvårtorna och han kände hur Ylva reagerade. I ögonvrån såg han hur Anna och mamma betraktade dem intensivt, de log inte längre utan kåtheten lyste i deras ögon.
Han kysste sig ner för hennes mage och sen upp för insidorna av hennes lår, kysste och smekte. När han kom fram till den öppna savande vulvan slickade han först runt och tryckte med tungan på olika ställen innan han började pensla hennes fitta med tungan.
Ylva hade börjat kränga med underlivet och snart tog hon tag i hans huvud och lyfte upp det.
”Det var med beröm godkänt!” sa hon mjukt. ”Eller hur?” sa hon när hon vände sig till mammorna.
”Underbart! Vilken älskare!” sa Anna och mamma nickade.
De hade redan röda kåtrosor på kinderna och Anna smekte sig själv utanpå behån.

Nu la han sig på rygg och Ylva kröp upp mellan hans ben. Hon tittade upp på honom och log medan hon tog tag i kuken och slickade ett långt slick ändå från roten upp till ollonet, tryckte lite med tungan på baksidan av ollonet. Om kuken hade slaknat lite grann medan han slickade henne så var den nu på full stång.
Ylva slickade runt ollonet och började sen suga på allvar och det dröjde inte länge förrän han klämde till två korta på hennes hand. Hon släppte ut kuken med ett plopp och den stod där och vajade.
”Titta!” sa Ylva till mammorna.
”Praktfullt!” sa Anna.
Mamma sa ingenting men han visste vad hon tyckte. Han hade varit rädd för att han skulle bli nervös när de var där, men nu kände han att det var en stor exhibitionistisk kick. Han blev klart kåtare av att de satt där och tittade med kåta ögon och knappt kunde hålla händerna i styr.

Ylva gränslade honom och hon tittade på mamma och Hampus på Anna medan hon långsamt sänkte sig ner över hans ollon och ner över hans kukskaft, mer och mer försvann in i hennes kåtvåta fitta. De såg hur först Anna och sen mamma lät sin ena hand glida ner över magen, ner utanpå de genomskinliga trosorna.
Ylva började rida först långsamt och han smekte hennes bröst. Hon böjde sig ner och de kysstes. Så började hon öka tempot och nu var det svårt att hålla tillbaka. Han väntade så länge han kunde innan han klämde signalen på hennes ena lår.

Hon klev av honom och ställde sig på alla fyra på sängen. Han ställde sig på knä bakom och måttade in kuken mot hennes knullgrotta. Så körde han in den nästan brutalt, Ylva stönade till och juckade tillbaka och så började han knulla, först lite långsamt men nästan medsamma gick han upp i tempo och hårdknullade henne. Han sträckte sig fram över hennes rygg och höll om hennes bröst samtidigt som han skickade in kuken i hårda stötar.
Ylva sträckte bak en hand och bearbetade sin egen klitta med snabba fingrar och så kom hon med ett halvkvävt skrik och han kände hur hennes fittmuskler kramade och pumpade runt hans kuk. Han tänkte på bankkontor och lyckades med nöd och näppe hålla tillbaka.

Medan Ylva la sig på rygg igen tittade han på mammorna. Båda satt med fingrarna i trosorna och onanerade skamlöst. Han tittade mot Annas skrev och när hon såg hans blick drog hon trosan åt sidan och blottade sin fitta. Den var helrakad precis som mammas, och nu var det inte långt ifrån att han kommit rakt ut i luften utan att röra kuken.
Ylva låg där på rygg och väntade på honom och innan han trängde in kysstes de och Ylva viskade i hans öra:
”Nu har du gjort allt du ska för mig, nu ska du bara tänka på dig själv och kom hur fort du vill! Och jag vill att du drar ut när du ska komma och sprutar över mina bröst! När jag märker att du är på gång så säger jag det så att de hör.”

Han tog henne på orden och när han långsamt drivit in kuken i henne lät han den bara finnas där och pulsera. Kände hur hon klämde till om den, rytmiskt. Långsamt började han röra sig och de kysstes. Tempot ville gå upp men han höll tillbaka, ville aldrig att det skulle ta slut.
När han vred på huvudet såg han mammorna sitta med benen isär och onanera vilt, nu höll de inte tillbaka Även mamma hade dragit trosan åt sidan och han såg henne i ögonen, såg all kärlek som kom från henne.
Nu lät han tempot gå upp och de juckade mot varandra i allt vildare takt. Han var nästan där när han hörde Ylva stöna:
”Kom på mina bröst!!!”
Han drog ut och hasade lite fram medan han tokrunkade. Med ett vrål kom han och den vita sperman flög sats efter sats och landade på hennes bröst. Nu såg han hur mammorna kom, synkront med honom. De stönade och han såg hur det sipprade ur deras fittor.
Ylva började smörja sina bröstvårtor med hans säd och när det sista hade pumpat ut ur hans kuk sjönk han ner över henne och de kysstes, kärleksfullt och vänskapligt.
”Du får högsta betyg!” viskade hon.

Mamma och Anna började applådera.
”Magnifico! Honom vill jag ha!” ropade Anna, och han såg hur mamma log med en stolt min.
”Jag är helt slut!” pustade Anna. ”Jag har sett mycket i sex, men det här var kanske det finaste och sexigaste jag sett!”
”Tacka Ylva!” sa Hampus. ”Hon är en fantastisk lärare!”
”Du hade det i dig från början, så det var inte så svårt,” sa Ylva. ”Nå, vad säger examinatorerna, vad blev det för betyg?”
”A!!!” ropade båda mammorna.

Delar i serien<< Hampus underbara sommar 3) Lekar med mammaHampus underbara sommar 5) Resan till Sandbrode >>

Hampus underbara sommar
13

Kommentarer

4 svar till ”Hampus underbara sommar 4) Födelsedagen”

  1. Profilbild för masen
    masen

    Hoppas mamma släpper till åt Hampus

    1. Profilbild för d0gge
      d0gge

      Anna kommer mycket troligtvis göra det om man utgår från berättelsens historia.

  2. Profilbild för d0gge
    d0gge

    En kanon serie 🤩 Väntar med spänning på nästa del… ☀️😀

  3. Profilbild för Marcus H
    Marcus H

    Tack för alla kommentarer!

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Härlig erotik med lockande diskret sex i rummet. Vilken tur att de utbytte mobilnummer! Hoppas jag!