Första träffen med min pappa

Hej!

Jag heter Sandra, och ska nu berätta om första gången jag träffade min biologiska pappa.

Jag hade fyll 16, hade långt blont hår, blåa ögon och var oftast solbränd, väl sminkad och söt och sprallig generellt. Fick ofta uppmärksamhet från killar i min ålder, och äldre män, speciellt på senare tid. Jag var smal, men hade en fin rund rumpa, troligtvis genetiskt men även från att träna volleyboll. Jag hade haft en pojkvän, som var några år äldre. Vi hade gjort slut ett tag sen när detta skedde.

Mamma berättade aldrig vem min riktiga pappa var, utan sa bara att det var bäst att jag inte visste. Jag förstod det som att han var en dålig person och skulle ha dåligt inflytande på mig, eller något sånt. Dock, hade jag alltid undrat vem han var, hur han såg ut osv så vidare.

Under sommarlovet hade jag börjat undra mer och mer om honom, och börjat fråga mamma. Hon ville inte berätta, blev sur och vi började bråka. Jag visste vad han hette, så jag gick och började leta på internet. Hittade honom tillslut och hans nummer. Jag ville bestämt träffa honom nu, speciellt för att mamma blev så sur på mig.

Hade precis bråkat mer med mamma, och gick upp till mitt rum. Tänkte lite på det, och för att göra tvärtom mot vad mamma ville, så skrev jag ett SMS till honom.

Jag fick svar direkt. Han var jättesnäll och nyfiken på allt som handlade om mig. Vi pratade lite över SMS, och skojjade. Nämnde inget om vad mamma tyckte. De hade ingen kontakt sa han, alls. Han skrev att han hade tänkt mycket på mig, och saknat mig. Undrade hur jag såg ut, om vi var lika. Jag blev varm i hela kroppen. Vi pratade i några dagar, om allt möjligt. Det var mysigt att prata i smyg med pappa.

Ungefär en vecka efter första kontakten, skrev han att han skulle iväg till sitt landställe, en liten stuga vid en sjö i Dalarna över helgen. Jag hade inga planer alls, så jag tänkte för mig själv. Ska jag fråga om jag får följa med? Känslan i min kropp var nervös, men nyfiken på honom och hans liv. Han var singel sedan några år, sa han. Inga andra barn. Jag frågade mycket om stugan, och typ, försökte få honom att fråga om jag ville följa med. Tillslut frågade han. Jag svarade ”Ja, jättegärna pappa!” Med ett hjärta.

Jag blev tvungen att komma på en lögn att få komma iväg, och sa till mamma att jag skulle med en tjejkompis till hennes stuga. Mamma sa att det var okej, och att hon och min styvpappa hade faktiskt planerat och åka iväg då också.

Tiden gick, och det blev fredags. Dags att åka. Jag packade min väska med bikini, ombyte och lite söta kläder. Hur skulle jag klä mig runt honom? Tänkte jag. Packade ner lite för mycket kläder för en så liten resa på några dagar, sa hejdå till Mamma och gick ut och stängde dörren bakom mig. Jag hade bestämt med pappa att han skulle hämta mig vid en busshållsplats en bit bort från där jag bodde, så inte vi skulle bli avslöjade. Jag hoppade på bussen och åkte två hållplatser. Mitt hår var uppsatt i två toffsar på sidorna, hade lite lätt smink runt ögonen och hade ett par tighta shorts i rosa, ett svart linne och ett par sandaler. Det skulle bli en varm helg, enligt väderrapporten.

Jag hoppar av bussen och sätter mig på bänken för att vänta. Det kommer en stor vit SUV som saktar in och stannar. Jag är nervös, men väldigt glad att äntligen få träffa honom. Han parkerar bilen vid busshållsplatsen och kommer ut. Han är lång, säkert 1,90, vältränad och solbränd. Har en vit tshirt på sig och jeans shorts. Jag springer fram och hoppar upp i hans famn. Hans stora armar sluts om mig hårt. Jag får en puss på kinden, och vi hoppar in i bilen för att åka till stugan.

Väl i bilen kan jag inte sluta titta på honom. Han är riktigt snygg, och vi är ganska lika. Vi pratar om allt möjligt på resan dit, och skrattar. Han berättar att de va mamma som sa att vi skulle skulle ha kontakt, och att hon troligtvis hittat på saker om honom som inte är sanna. Jag fick spela min favoritmusik i bilen, som han ville höra.

Vi åkte in på en liten landsväg, sen till en mindre skogsväg som sedan ledde fram till hans stuga, vid en liten sjö. Närmaste granne var rakt över sjön, sa han.

Vi hoppade ut ur bilen och han visade runt mig. Det fanns en bastu vid sjön och en liten båt. Stugan var ganska liten, men var jättefint renoverad. Det hade han gjort själv en sommar sa han.

Pappa bar in min väska och maten han hade med sig i stugan. Det var en varm sommarkväll, sådär runt 27 grader och sol.

Han tog av sig sin tshirt och jag blev lite tagen av hans kropp. Solbränd, stark, ganska sexig. Jag försökte inte titta så mycket som jag egentligen ville, på min egen pappa. Men det var svårt.

När han stod i köket gav jag honom en kram bakifrån. Jag hade saknat honom, sa jag.

”Saknat dig också älskling. Vi har mycket och ta igen” sa han, medans han skar upp lite kött till grillen.

Det var fortfarande väldigt soligt, så jag gick in till sovrummet för att byta om till bikini. Vi hade bestämt i bilen att vi skulle ta ett dopp innan maten. Gick in och stängde dörren. Jag kom på att det bara fanns en säng i lilla stugan, och tänkte på hur vi skulle sova. Vad hade han tänkt? Jag stod och valde mellan en baddräkt eller en vit bikini som var min favorit. Små bikinitrosor som ofta gled in mellan mina skinkor och en vit överdel, som var ganska liten över mina tuttar, som var C-kupa och fylliga. Jag valde den vita bikinin och gick ut till pappa. Han hade bytt om till badshorts. Han tittade mig, min lilla solbrända kropp och sa att jag var otroligt fin.

”Du måste han Pappas gener” sa han skämtsamt.

”Jag hoppas det, med tanke hur du ser ut!” Sa jag och log mot honom.

Våra ögon fastnade i varandra, lite för länge. Han tog min hand och vi gick ner till bryggan utanför huset. Jag gick framför honom, och kände hans blick på mig. Av någon anledning, försökte jag gå sexigt med rumpan. Kan inte förklara varför. Jag tittade bak, och såg att han höll blicken fast på min rumpa där mina små bikinitrosor redan haft åkt in mellan skinkorna. Jag känner hur det pirrar i hela mig. Vi kommer ner till bryggan, där bastun också finns och lägger handdukarna på en stol där. Sjön är jättefin och glänser i solen, och jag går först ut på den lilla bryggan. Vi sätter oss på kanten med benen i vattnet, det är skönt i vattnet, svalkande.

Vi sitter och pratar lite, skrattar och skojjar. Får ögonkontakt ofta, han berättae hur han velat tagit kontakt tidigare, men inte fått för mamma. Mamma hade sagt till mig att han ville inte ha något med mig att göra. Detta gjorde mig ännu argare på henne.

Klappar mig på huvudet, säger att jag är väldigt fin och att han är glad att jag följde med. Han ställer sig upp och hoppar i. Jag gör det samma. Vattnet är svalkande skönt. Jag känner något på botten med fötterna och skriker till. Han simmar direkt till mig och jag sluter benen och armarna runt honom.

”Var de en fisk? Jag vill inte bli biten!” Skriker jag till.

”Det är ingen fara, fiskarna här bits inte. Stadstjejen” skrattar han.

Min våta kropp pressas mot hans medans han leder mig till stegen. Jag går upp först, och tänker inte på att när jag går upp, ser han min rumpa underifrån. Jag låter han få titta. Jag går upp och tar en handduk och torkar mig. Han gör det samma.

Det finns en attraktion i luften som är obeskrivlig. Jag tittar på hans kropp i solen, hur han torkar sig. Jag vet inte hur jag ska hantera detta. Aldrig känt såhär förut, speciellt inte mot någon i min egen familj.

Vi lägger oss på bryggan och solar lite, fortsätter prata om våra liv. Han vill veta allt om mig. Känner att jag kan vara helt ärlig med honom, känner en trygghet. Han frågar om jag har någon pojkvän, vilket jag snabbt svarar nej på.

”Du kanske är en pappas flicka trots allt” skojjar han. Jag tittar upp och ler mot honom. Hans blick fastnar vid min rumpa igen som glänser i solen.

Vi går upp till stugan igen, de börjar bli dags för mat. Pappa tänder grillen och jag hjälper till att skära lite grönsaker i köket. Jag sneglar ut genom fönstret och ser hur han där i solen och tänder grillen. Jag får en tanke, som jag inte borde ha.

Hur är han i sängen? Jag försöker tänka på annat, men det är svårt försöker fortsätta skära grönsaker.

”Undra om han har en stor.. undra hur den ser ut..” tänker jag för mig själv där.

Jag bär ut salladen och pappa säger att köttet är snart färdigt. Jag tar upp min mobil och ser att mamma har skickat en bild på hon och hennes pojkvän på nån resa de är på. Suck. Hon skulle bara veta var jag är. Jag svarar inte.

Jag frågar pappa om han har någon partner, och han svarar nej. Han hade vart singel i ett år säger han. Han hade önskat att ha någon som ville följa med honom hit.

”Nu har du mig!” säger jag och fnissar lite.

”Du är gullig du, gumman” säger han och vänder på köttet.

Vi sätter oss och äter, och pratar tills de börjar bli skymning. Det kommer mycket mygg, så vi går in i stugan tillslut. I stugan finns en öppenspis, ett kök, ett vardagsrum med en soffa, en toa och ett sovrum.

”Pappa, det finns ett sovrum här! Var ska vi sova sen?” säger jag frågande.

”Jag tänkte att du får sova i min säng, och jag bäddar i soffan åt mig. Skulle de vara okej?” frågar han.

”Det låter bra, vad snällt av dig!” Säger jag.

Om jag skulle vara ärlig, var jag lite besviken. Men det är ändå min pappa.

”Vilken underbar dag, pappa. Jag har saknat dig, känner jag.” säger jag. Han kramar om mig och ger mig en puss på kinden.

”Du får komma och hälsa på när du vill, älskling. Säg inget till mamma bara” säger han.

Vi borstar tänderna och lägger oss i våra sängar, och somnar in.

Jag vaknar av solen genom fönstret och smyger upp för att gå på toa. Där i soffan ser jag pappa sova. Filten har ramlat ner på golvet, och han sover i ett par vita kalsonger. Han har morgonstånd, det, eller så är han bara väldigt.. välväxt. Det är en stor bula i kalsongerna. Det pirrar i mig av någon anledning. Jag går på toa, och han vaknar av att jag spolar.

”Sov du gott, pappa? Det såg ut som det!” Fnissar jag.

”Sov som en stock, gumman!” han sätter på sig sina shorts.

Jag går fram och kramar honom hårt, trycker mig kropp mot honom, gosar in mig lite.

”Så glad att du bjöd mig hit!” säger jag.

Våra ögon fastnar i varandra en längre stund. Hans läppar ser så mjuka ut, tycker jag.

”Nu ska vi göra det jag gör varje morgon hör. Morgondopp och bastu” säger han.

Han tar min hand och vi går ner till bastun. Han sätter på den och ger mig en handduk.

”Jag måste ju säga att jag brukar ta doppet naken, och basta så också. Men det är upp till dig hur du vill göra. Här på landet är ingen blyg. Dock är det inga badkläder i bastun.” säger han medans han sätter på bastun.

Jag tänker lite, och säger: ”Jag följer dina regler! Din stuga!” Jag fnissar lite, sådär gulligt. Tänker för mig själv, ska jag få se honom naken nu? Är de lite.. konstigt? Men jag är så nyfiken.

”Då kör vi, gumman!” Han vänder sig till vattnet och tar av sig naken, sen springer i. Jag gör det samma och skriker lite för det är kallt.

”Fin vit rumpa du hade!” sa jag skämtsamt. Han skrattar till.

Vi går upp mot bastun efter ett snabbt dopp. Jag går först, och han går bakom mig. Jag tar en handduk och torkar mig lite, sen går vi in i bastun. Inte rikigt vågat titta på honom än. Jag sätter mig längst ner och värmer mig, det är varmt och skönt.

Han öppnar dörren och kommer in. Jag fastnar med blicken där jag inte borde. Hans kuk hänger där, slak, lång. Ådrig och ganska grov. Renrakad. Ollonet ör täckt till hälften av förhud. Han är säkert dubbelt så stor som mitt ex, tänker jag för mig själv. Han tar vatten och slänger på stenarna. Jag ser hur den dinglar och hänger tungt. Han hoppar upp på översta bänken bakom mig.

Jag känner hur jag inte kan sluta tänka på den underbara pappakuken. Det är en sån där man bara sett på porrfilm. Blir våt mellan benen, och bröstvårtorna styva. Vad håller jag på med?!

”Vad skön värmen är! Jag gör yoga typ varje dag. Testat hot yoga? Jag gör det hela tiden i stan.” säger jag.

Jag ställer mig på alla fyra på bänken och gör lite stretch övningar. Ner på mage, sen upp med rumpan i luften. Stretchar mig, naken, framför min pappa.

”Gör du det här varje dag?” Frågar han.

”Ja, nästan så! Blivit ganska duktig faktiskt. På hot yogan är det typ 40 grader!” säger jag medans jag går ner med huvudet mot bänken och putar upp med rumpan så mycket jag kan.

Jag tittar lite på honom, och han håller blicken på mig. Specifikt på min rumpa, mellan mina skinkor, på mitt lilla rosa rumphål och på min lena rakade pulla. Jag låtsas som ingenting och fortsätter mina övningar.

Vi pratar lite om mamma, medans jag gör mer övningar där. Han tittar ofta ut genom fönstret, men snabbt tillbaka på mig igen när jag tittar ner eller bort. Jag märker det.

Jag vet inte vad som får mig att göra såhär, vara såhär öppen mot honom. Kanske lite flörtig? Svårt och säga.

Jag sätter mig på nedersta bänken och vänder mig till honom för att prata. Det första jag ser är hans kuk, ganska hård nära mitt ansikte. Den hade blivit lite kåt tydligen. Ska jag kommentera eller inte? Vad gör man?

Han säger, ”oj, förlåt mig. Det var inte meningen.” Han blir röd i ansiktet och generad.

”De är ingen fara, pappa. Förstår att du kanske är lite ensam här ute. Jag är lite smickrad, ändå! Förstår inte varför mamma gjorde slut med dig när du har en sån där”, säger jag.

Han skrattar, med lättnad att jag inte hade blivit arg eller något av detta.

”Hon hade sina anledningar varför hon drog. Du har verkligen en underbar kropp, älskling. Det synd att du tränar yoga. Pappa är bara lite glad att du är här, förstår du” säger han.

Jag tittar på den halvhårda kuken sen i hans ögon.

”Vilken övning gillade du?” Frågar jag och ler. Vad gör jag.. tänker jag för mig själv.

”De flesta var fina, speciellt med min dotters fina kropp såklart. Men den med rumpan upp verkade.. som en bra övning. Säger han.

Jag ställer mig i downward dog positonen igen och stretchar, nu får han full vy mellan mina skinkor och min pulla.

Jag tänker på att jag ska ge igen på mamma. Jag ska verkligen ge igen på mamma.

”Vad tycker du, pappa?” Frågar jag.

”Din kropp är perfekt. Varför gör du såhär.. inte snällt mot en pappa vet du.” mumlar han. Han rör handen mot sin hårda kuk och smeker den lätt, lite i smyg. Det rinner försats ner för ollonet. Pappas försats.

”Dags och sola lite, pappis! Tycker vi kan skippa kläderna, eller hur?” Jag springer ut naken. Vi har en privat vik, det är inga grannar, förutom över sjön.

Han följer efter mig, naken, jag tar handduken och lägger den i gräset för att sola.

”Morgonsolen är så härlig här. Har du sololja? Det finns i min väska där på bänken” säger jag och pekar åt stugans håll. Han går dit och hämtar den, helt naken.

”Vad tycker du om att vara naken med din pappa såhär? Är det inte lite.. konstigt?” Säger han och ger mig flaskan med olja.

”Äsch, vi va ju nakna i bastun, så varför inte här också? Du får faktiskt smörja in mig nu, noga!” Säger jag och ger tillbaka flaskan och ler.

Jag lägger mig på mage och känner hur pappa börjar olja in mina ben och fötter. Sen ryggen, axlarna. Sen armarna. Sen ryggen igen, ner till svanken. Hans stora starka händer känns underbara på min hud. Jag sneglar åt hans håll, och han är fortfarande hård. Jag putar med rumpan och han börjar smörja in den. Noga.

”Jag sätter mig bakom dig så jag.. kommer åt bättre gumman. Är det okej?” Säger pappa.

”Du verkar vara bra på det här, och de va en skön massage med olja. Fortsätt!” mumlar jag.

Han sätter sig bakom min rumpa och särar på mina ben lite. Han börjar massera rumpan med djupa drag, mina skinkor säras och masseras. När han särar på mina skinkor putar jag med rumpan och stönar lite, de är ju faktiskt väldigt skönt. Fast det är min pappa.

”Är det skönt såhär, älskling? Är du pappas flicka?” Säger han.

”Ja, så härligt. Mysigt med pappa!” säger jag.

Jag reser mig upp på alla fyra för att sen luta ner huvudet på handuken igen och svankar för pappa.

”Fortsätt nu! De va mysigt” säger jag.

Han tar lite mer olja och särar mer på mina solbräna skinkor.

Min lilla rosa tighta anal är rakt framför honom, han har lutat ner huvudet lite känner jag.

”Kan jag få en puss?” frågar jag och fnissar.

”En puss? Såklart gumman. Var då, menar du?

”Gissa!” Jag putar med rumpan mer.

Innan han hinner svara säger jag: ”I min rumpa! Den gillar pussar faktiskt.” säger jag och fnissar lite. Jag vet knappt vad jag säger. Men jag älskar att få rumpan slickad. Mitt ex gjorde det hela tiden.

Han lutar sig ner och pussar lätt mellan mina skinkor på mitt lilla söta rumphål.

”Vad var de där för liten puss, pappa! Jag ändrade mig. Vill nog att du ska hångla med den. Kan du göra det för din flicka” säger jag. Uppfylld av kåthet av hela situationen. Jag ville både jävlas med mamma, och göra pappa kåt. Snuskig dotter.

Han lutar sig fram igen och börjar hångla med min rumpa. Tunga, kyssar. Trycker in tungan. Håller båda händerna på skinkorna och går in djupt. Han älskar det. Lukten, smaken av sin dotters rumpa. Tungan åker in och ut ur mitt lilla snuskiga rumphål, och jag stönar högt.

”Pappa.. såja. Ta hand om din dotter” mumlar jag.

”Jag har velat detta allt för länge, gumman.” Säger pappa mellan slicken. Jag vänder mig om och kysser honom, djupt och ser honom i ögonen. Jag puttar ner honom på den vita handduken och lägger mig i en 69 på honom. Han flyttar upp mig så han slickar min våta fitta, med djupa drag. Hela hans ansikte är vått från mig.

Jag tar tag i hans stora kuk och riktar den mot min mun. Den pulserar och det droppar verkligen försats igen. Jag smakar på pappas kuk och slickar i mig försatsen. Där ligger vi, pappa och dotter och slickar och suger på varandra i ren djurisk lust. Det känns naturligt för oss. Vi behöver varandra.

Jag runkar kuken in i min mun och den smakar otroligt gott. Salt, kåthet. Mums.

”Pappa.. din kuk smakar så gott. Jag vill smaka varje dag..” mumlar jag mellan sugen med munnen full.

”Från och med nu är du pappas flicka, du är min.” Säger pappa medans jag suger kuken.

”Jag vill inget hellre” säger jag och stönar högt.

Jag vänder på mig så att vi ligger ansikte mot ansikte och vi börjar hångla, snuskigt med massa saliv i ren lust. Jag känner kuken mot min plaskvåta pulla, och den glider in sakta medans jag stönar.

”Knulla mig. Knulla mig pappa. Snälla.” mumlar jag.

Han trycker in den djupt och jag töjs ut. Den är stor, men på något konstigt sätt känns det som den passar perfekt. Jag är gjord för honom.

Han knullar mig med långa djupa drag medans vi hånglar och kysser varandra.

Jag kommer från detta, och han fortsätter knulla mig med sin stora kuk tills jag squirtar på hans mage. Han säger att han är nära, och jag känner två, tre sprut djupt i pullan, så jag hoppar av och sätter munnen på den stora kuken och suger på ollonet medans jag runkar. Tjocka sprut av pappas sperma fyller min mun. Den slutar inte, det måste vart 10 eller kanske 15 spermasprut som hans lilla flicka fick. Jag sväljer duktigt och slickar rent den.

”Mmmm mums! Vilken god sperma, så salt och söt” säger jag.

Vi lägger oss och gosar lite, pussar varandra. Nu hade jag gett igen på mamma, tänkte jag.

”Det där får du hålla hemligt för mamma, vet du gumman” pustar pappa ut.

Jag nickar och ger honom en till puss på munnen. Jag kan inte få nog av pappa.

Lördagen fortsätter med att vi äter lunch, går en vända i skogen och badar lite till. Vi fortsätter prata om allt möjligt, jag känner verkligen en stark attraktion till honom. Mer än till någon annan kille jag vart kär i.

Tiden går fort och det blir kväll. Under dagen har vi kramats, hållt hand och vart nära varandra hela tiden. Det är dags att sova. Denna gång, tänker jag inte sova ensam i sovrummet.

Efter vi har borstat tänderna, så tar jag hans hand och leder in han i sovrummet. Jag kysser honom och sätter mig på sängen. Han står framför mig i kalsonger, som jag sakta drar av medans jag håller ögonkontakt med honom. Hans stora kuk hänger nu framför mitt lilla ansikte, halvhård.

”Vill du ha lite mer pappakuk, älskling?” säger han.

Utan att svara tar jag den i munnen för att smaka. Den blir hård direkt av mina läppar och tunga. Han stönar medans jag suger pappas kuk. Försöker få ner den i halsen, och lyckas ganska bra. Halvvägs. Han juckar med höfterna mot mig och munknullar hans dotter, ända ner i halsen.

”Duktig flicka, så ja. Gör det skönt för mig” mumlar han.

Jag tar min mobil och tar en selfie med pappas kuk brevid mitt ansikte, hård, våt och ådrig.

”Den här kanske jag ska visa för mamma om hon bråkar mer med mig. Hon kanske känner igen kuken” säger jag och fnissar. Pappa skrattar till också.

”Du verkar gilla min rumpa mycket, har sett att du tittat på den hela dagen. Smakade den gott imorse?” säger jag.

Pappa nickar. Jag ställer mig på sängen på alla fyra och lägger huvudet ner i madrassen. Tar ett finger och låter det glida in i min rumpa, sen in i min mun.

Han går direkt ner och lägger tungan på min lilla anal och trycker in den. In och ut. Jag stönar högt, det känns underbart. Han låter tungan vandra ner till pullan och klittan och slickar ivrigt i sig all min fittsaft. Han håller isär mina solbrända skinkor medans han slickar rumpan djupt igen. Min hand letar sig till min klitta som jag smeker samtidigt.

”Jag älskar din rumpa gumman. Skulle kunna smaka på din rumpa och din pulla hela dagarna. Det gör pappa väldigt kåt.” säger han.

Han spottar mellan mina skinkor och låter ett, sen två fingrar glida in i rumpan.

”Vill att du knullar min rumpa, pappa. Den är så kåt. Den vill också ha din kuk” säger jag med huvudet i täcket.

Mitt hål öppnar sig väl för hans fingrar och han runkar sin kuk med andra handen. Vi lägger oss i sked, och jag putar med rumpan mot honom. Vänder huvudet bak mot honom för att hångla. Jag känner hans stenhårda pulserande kuk mellan mina skinkor, han leder den mot mitt lilla rosa rumphål. Sakta trycker han in den och låter den glida in, ollonet åker in, sen ut. Min rumpa sluts runt den stora kuken. Jag stönar högt medans jag töjs ut. Han är mycket större än mitt ex, men detta ska jag klara av, tänker jag.

Han knullar mig sakta med långa drag, ända ut, sen ända in medans vi pussas och hånglar.

”Älskar dig och din kuk, du gör det så skönt för mig” säger jag.

”Älskar dig också gumman, du är underbara. Pappas duktiga flicka” viskar han i mitt öra.

Vi ligger såhär i säkert en halvtimme och bara mysknullar analt, kärleksfullt.

Jag låter den glida ur mig och går ner för att smaka på kuken. Jag gillar smaken av min rumpa på kuk, speciellt pappas kuk. Det smakar underbart och jag tittar upp på honom. Han kan inte tänka sig att hans egen dotter är såhär snuskig, men han älskar det. Jag lägger mig på sidan igen och den glider in i rumpan igen, djupt in.

”Pappa din kuk.. den passar mina hål så perfekt. Det känns så rätt. Mina hål är gjorda för  dig.” säger jag.

”Du är så mycket snuskigare än din mamma. Så duktig flicka” säger han.

Jag börjar smeka min klitta och kommer hårt och länge, och han trycker sig ända in och jag känner hur han spänner sig och hur kuken pulserar, och sprutar min rumpa full med pappasperma.

Jag går ner med huvudet och börjar slicka rent kuken från sperma. Gillar och göra rent med munnen. Jag sätter mig på huk på hans mage och trycker ut sperman i rumpan över hans kuk, så gott det går. Sen slickar jag upp allt och ler mot honom. Vi somnar i varandras armar, helt slut efter en lång dag tillsammans.

Dagen efter vaknar jag av att jag får frukost på sängen. Han har gått upp tidigt och gjort frukost. Vad gullig han är, tänker jag. Vi sitter och pratar lite och han tar fram en ring. Det är mammas förlovningsring, som hon gett tillbaka till honom. Han säger att jag ska få den.

Jag håller ut min hand och han sätter den på mitt ringfinger. Vi kysser varandra. Är vi kära? Tänker jag.

Det är nu söndag, och det är dags att åka hem. Han säger att de har vart den bästa helgen i hans liv, och jag håller med. Jag längtar till nästa gång, säger jag.

Vi packar ihop väskorna och alla grejer, städar undan och sedan hoppar in i bilen och åker hem. Under resan håller vi hand och pratar. Medans han kör, smeker jag hans kuk genom jeansshortsen.

”Jag vill att du flyttar ifrån din mamma och in med mig. Skulle du vilja det?” frågar han.

”Vill inget hellre. Jag är så trött på henne och hennes pojkvän.” säger jag. Han ler mot mig.

Han släpper av mig vid busshållsplatsen några stationer från mitt hem.

Jag kommer hem och pratar lite med mamma. Berättar att jag är kär och att jag har en ny pojkvän, sen går jag upp till mitt rum. Jag tar en bild på min rumpa i spegeln och skickar till pappa. Han svarar direkt med ett hjärta.

Vi fortsätter prata på SMS i nån vecka, och jag märker att jag missat min mens. Är jag gravid?

Jag åker till apoteket och köper ett test. Kommer hem, går på toa och kissar på stickan. Nervöst väntar jag på svaret. Jag är gravid.

Jag är överlycklig.

14

Kommentarer

3 svar till ”Första träffen med min pappa”

 1. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Vilken underbar novell

  Blir det någon fortsättning

 2. Profilbild för Medelålders
  Medelålders

  Med facit i hand får man väl erkänna att mamman hade rätt… 🙂

  1. Profilbild för KG
   KG

   Underbart med pappa dotter:)

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier